• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
گل تماشایی وین رونی از فاصله 50 متری:eek:

وین رونی در بازی با وستهم گلی تماشایی از میانه زمین به ثمر رساند.
رونی بلافاصله پس از تصاحب توپ متوجه خروج بیش از حد دروازه بان شد و با ضربه ای دقیق از فاصله 50 متری دروازه حریف را باز کرد.
دیوید بکام که در جایگاه ویژه شاهد این بازی بود از ضربه ستاره تیم سابقش به وجد آمد.

http://images.khabaronline.ir/system/files/rooney.mp4

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دوستان الان منچستر یونایتد رتبه چندمه لیگ انگلیس هست.
و امسال چرا این قدر بی فروغ بود.
یعنی امسال ایا قهرمانی کسب کرد یا نه
تو ليگ جزيره هفتم هست
بله يه جام گرفته ولي به هيچ دردي نميخوره جامش

Last edited:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
اون زمان که همه تیم های رقیب می باختند ما هم گند زدیم.حالا که داریم می بریم اونا هم می برند.نبودن تو لیگ قهرمانان بدترین ضرر مالی و روحی برای تیم هست.افسوس از اون بازیهای ساده داخل خونه که چه امتیاز های مفتی دادیم. در هر صورت خیلی سخته که فصل بعد تو لیگ قهرمانان نیستیم.کلا دیگه لیگ قهرمانان برای من جذابیتی نداره. این فصل واقعا کابوس بود.امیدوارم کابوس تر از این نشه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اون زمان که همه تیم های رقیب می باختند ما هم گند زدیم.حالا که داریم می بریم اونا هم می برند.نبودن تو لیگ قهرمانان بدترین ضرر مالی و روحی برای تیم هست.افسوس از اون بازیهای ساده داخل خونه که چه امتیاز های مفتی دادیم. در هر صورت خیلی سخته که فصل بعد تو لیگ قهرمانان نیستیم.کلا دیگه لیگ قهرمانان برای من جذابیتی نداره. این فصل واقعا کابوس بود.امیدوارم کابوس تر از این نشه
چند سالی هست که CL واسم بی معنی شده، از وقتی که تیمهای ایتالیایی دیگه عملا توی این لیگ هیچی نیستن و تیمهایی مثل رئال و بارسا با اون خریدهای بیلیونی هر سال دارن فوتبال دنیا رو نابود میکنن، چند فصلی هم بود که آلمانها حرفی برای گفتن نداشتن و با اینکه بایرن داره خیلی بهتر عمل میکنه ولی بقیه باشگاههای آلمانی رو نابود کرده و دوتا لیگ آلمان و اسپانیا فقط 1 یا 2 تا تیم بیشتر در این لیگ ها وجود نداره...
فرانسه و پرتغال هم که نابود شدن، با اینکه با لیورپول دشمن هستیم ولی وقتی چند فصل با چلسی و میلان بهم میخوردن واقعا رقابت فوق العاده ای میشد...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

هنوز روی کاغذ شانس داریم. مخصوصا اگه فردا شب ببریم که بسیار بسیار به کسب سهمیه امیدوار میشم.

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
چند سالی هست که CL واسم بی معنی شده، از وقتی که تیمهای ایتالیایی دیگه عملا توی این لیگ هیچی نیستن و تیمهایی مثل رئال و بارسا با اون خریدهای بیلیونی هر سال دارن فوتبال دنیا رو نابود میکنن، چند فصلی هم بود که آلمانها حرفی برای گفتن نداشتن و با اینکه بایرن داره خیلی بهتر عمل میکنه ولی بقیه باشگاههای آلمانی رو نابود کرده و دوتا لیگ آلمان و اسپانیا فقط 1 یا 2 تا تیم بیشتر در این لیگ ها وجود نداره...
فرانسه و پرتغال هم که نابود شدن، با اینکه با لیورپول دشمن هستیم ولی وقتی چند فصل با چلسی و میلان بهم میخوردن واقعا رقابت فوق العاده ای میشد...

:general404::general404::general404::general404::general404::general404:
:general304::general304::general304::general304::general304::general304:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
واقعا با فرگوسن زمان اوج منچستر بود. چه دورانی بود. یادش به خیر

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان الان چندتا کلیپ از ویلیام کاروالهو دیدم. قشنگ ورژن جوون شده یحیی توره هستش اونهم تنها با 21 سال سن :general707:
قبلا هم گفته بودم که خیلی دوست داشتم یک چپ پای ریز نقش و تکنیکی مثل مسی یا سیلوا و ... و یک هافبک دفاعی قلدر و جنگنده مثل یحیی توره و شواینی و ... توی یونایتد داشته باشیم. اولیش رو نیم فصل خریدیم یعنی ماتا جون :D دومیش رو هم به امید خدا تابستون یعنی کاروالهو :D امیدوارم این خبر توافق با کاروالهو درست باشه.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
مسی ژاوی اینیستا والدز پیکه پویول آلبا بوسکت را چند خریدن؟
البته اینجا جای کل کل نیست.اما شاید مثل نیمار مفت خریده باشند دی:

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
البته اینجا جای کل کل نیست.اما شاید مثل نیمار مفت خریده باشند دی:

همه تیمها یکی دو خرید در فصل دارن مثل منچستر که ماتا یا ون پرسیا خرید
مقایسه با تیمی مثل رئال یا من سیتی که همه ستاره هاشون پولکی اند قابل پذیرش نیست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مسی ژاوی اینیستا والدز پیکه پویول آلبا بوسکت را چند خریدن؟[/
QUOTE]
من لیست واست نمیخوام درست کنم و حتی حوصله کل کل هم ندارم که بخوام برم تو تاپیک کل کل ولی یک چیز واسم خیلی جالبه که توی اخبار ایران و گزارشگرهای بسیار با اطلاعات ما رئال رو تیم که خیلی خرج میکنه نشون میدن ولی بارسا رو یک تیم که اصلا خرج نمیکنه، در صورتیکه رئال رو تیم پر خرج که خرید هاش توی تقریبا از سال 2000 به بعد حدود 1 میلیارد بوده در نظر بگیریم، بارسا هم حدودا 900 میلیون خرج کرده تو همین مدت واسه خرید بازیکن خرج کرده، البته این ارقام اعلام شده هستش، که از مدیران بارسا با توجه به مورد اخیرشون(نمیار) بعید هم نیست توی همه خریدهاشون و مبالغشون دروغ گفته باشن و مالیات رو پیچونده باشن...
البته این رو هم در نظر بگیرید که بیل نزدیک 100 میلیون فقط واسه رئال امثال خرج برداشت...
البته تو این رده بندی تیمهایی مثل منچستر سیتی و چلسی و آرسنال و تاتنهام هم بیشتر از منچستر یونایتد خرج کردن که با توجه به تازه وارد بودن منچستر سیتی و چلسی حضورشون در اون بالا جدول خرج خیلی بد به نظر میرسه...
https://spreadsheets.google.com/spr...FLwxa9txdFJpcS1pWXVPRTNTdWpkcUVXck9PTGc&gid=3
البته من سیتی و چلسی شاید در حدود 400-300 میلیون پایینتر از این دو تیم هستن و بایرن و اینتر هم تو این جدول وجود دارن...

Last edited:

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
من لیست واست نمیخوام درست کنم و حتی حوصله کل کل هم ندارم که بخوام برم تو تاپیک کل کل ولی یک چیز واسم خیلی جالبه که توی اخبار ایران و گزارشگرهای بسیار با اطلاعات ما رئال رو تیم خیلی خرج میکنه نشون میدن ولی بارسا رو یک تیم که اصلا خرج نمیکنه، در صورتیکه رئال رو تیم پر خرج که خرید هاش توی تقریبا 10 فصل اخیر حدود 1 میلیارد بوده در نظر بگیریم، بارسا هم حدودا 900 میلیون خرج کرده تو همین مدت واسه خرید بازیکن خرج کرده، البته این ارقام اعلام شده هستش، که از مدیران بارسا با توجه به مورد اخیرشون(نمیار) بعید هم نیست توی همه خریدهاشون و مبالغشون دروغ گفته باشن و مالیات رو پیچونده باشن...
البته این رو هم در نظر بگیرید که بیل نزدیک 100 میلیون فقط واسه رئال امثال خرج برداشت...
البته تو این رده بندی تیمهایی مثل منچستر سیتی و چلسی و آرسنال و تاتنهام هم بیشتر از منچستر یونایتد خرج کردن که با توجه به تازه وارد بودن منچستر سیتی و چلسی حضورشون در اون بالا جدول خرج خیلی بد به نظر میرسه...
وقتی رقیبت خرج میکنه تو هم مجبور میشی خرج کنی وگرنه نمیتونی جلوش را بگیری
اما خرجهای بارسلونا نصف رئالم نیست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
وقتی رقیبت خرج میکنه تو هم مجبور میشی خرج کنی وگرنه نمیتونی جلوش را بگیری
اما خرجهای بارسلونا نصف رئالم نیست
حقیقت چیز دیگه ای عزیز...
همونطور که گفتم و رئال و بارسا در یک حد خرج کردن اگه بیل رو بزاریم کنار...

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
تعداد جام این سالها را حساب کنی میبینی ولخرجی نبوده و دو برابرش را بدست آوردن
همین تیم شما اگه تو این سالها متناسب با درآمد بالاش خرج و سرمایه گذاری روی بازیکن های جوان کرده بود الان وضعیت دیگه ای داشت و چه بسا توی اون دو فینال برنده بازی بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
همین تیم شما اگه تو این سالها متناسب با درآمد بالاش خرج و سرمایه گذاری روی بازیکن های جوان کرده بود الان وضعیت دیگه ای داشت و چه بسا توی اون دو فینال برنده بازی بود
عزیز شما تا الان گفته بودید که خرج نداشته تیمتون، ولی الان بحث از خرج متناسب میکنید، 100 البته تیم ما با توجه به خرجش شاید چندین برابر این دو تیم موفقیت داشته...
ولی در کل اصلا بحث من خرج این دوتا تیم نیست، منظور من این هستش که این دو تیم فرگوسن بزرگ نداشتن ولی تونستن موفقیت کسب کنن، کاری که تیم ما باید بعداز رفتن رئیس انجام بده...
شما ببینید که چلسی تونست به چیزی که میخواست برسه با خرج کردن 2 فینال CL رو تجربه کرد و قهرمان هم شد، منچستر با توجه به خرج خیلی کمترش 3 تا فینال تجربه کرد و اگر اشتباه نکنم در 8 تا از نیمه نهایی های 11 دوره گذشته حضور داشته که اگر بحث درآمد زایی هم باشه باعث پر درآمد ترین باشگاه دنیا شدن هم شده...

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
بایرن کجا بقیه باشگاه های آلمانی رو نابود کرده؟
حالا چون گوتزه و لواندفسکی رو خریدن باشگاه های آلمانی نابود شدن؟
همین لواندفسکی امسال از رئال هم پیشنهاد داشت حتی با قیمت بیشتر ولی خودش بایرن رو انتخاب کرد.
در واقع اگر بایرن نخره اونا هم تو تیمشون نمی مونن و میرن تو تیم های غیر آلمانی
تو سال های اخیر ستاره هایی از بوندسلیگا خارج شدن چند برابر ستاره هایی بودن که به بایرن اومدن
اتفاقا بایرن به دیگر تیم های آلمانی کمک هم می کنه و همین چند سال پیش دورتموند با کمک های مالی باشگاه بایرن از خطر ورشکستگی نجات پیدا کرد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بایرن کجا بقیه باشگاه های آلمانی رو نابود کرده؟
حالا چون گوتزه و لواندفسکی رو خریدن باشگاه های آلمانی نابود شدن؟
همین لواندفسکی امسال از رئال هم پیشنهاد داشت حتی با قیمت بیشتر ولی خودش بایرن رو انتخاب کرد.
.
داداش شرمنده ها، اما منظق بحثتون در نوع خودش خیلی جالبه.
بایرن ستاره های لیگ رو جذب میکنه و بقیه ی تیم ها رو عقیم.
از نویر گرفته تا تونی کروس، دانته، گوتزه، مانژوکیچ، لواندوفسکی و ....
ستاره های تیم های رقیب رو به دست میاره. شما چندتا تیم توی بوندس لیگا میشناسید که ستاره های بایرن رو خریده باشن یا بتونن در اوج از چنگال اون تیم در بیارن؟

نرخ مالیات در آلمان بیشترین نرخ در اروپاست. شکی ندارم که بایرنی ها برای خرید بازیکنان تخلفات مالیاتی انجام میدن. نمونش نویر رو با اون کیفیت با 20 میلیون یورو خریداری کردند. یا گوتزه رو با اون کیفیت با 37 میلیون یورو. بازیکنی که مطمئنا پیشنهادهای بسیار بالای 50 میلیون یورویی داشته. زمانی که بیل، نیمار، کاوانی و .... با قیمتهای نجومی منتقل میشن گوتزه با 37 میلیون یورو به بایرن میره و قبل از فینال سی ال هم این خبر رو علنی میکنند. کلا بوندس لیگا حیاط خلوت بایرن مونیخ شده. چندسالی شل گرفته بوده اما الان ....

میلاد من قویاً میگم رئال خیلی بیشتر خرج کرده. فکر کنم در این چندسال تا 2012 حدود 1میلیارد و 200 میلیون یورو هزینه کرد، بارسا فکر کنم 700 یا 800 تا بودش.

پ.ن: راستی اینجا تاپیک من یو هستش انگاری :general705:

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
حقیقت اینه من اهل کل کل نیستم، شناخت زیادی هم نسبت به تیمی که ازش دفاع می کنین ندارم و اینجا هم جاش نیست ولی چون بحث اون دو تا فینال رو کردین، احساس وظیفه کردم یکی دو نکته رو بگم.

اگر تیم بارسا تونست اون دو فینال رو فتح کنه، بیشتر از اینکه به لطف تفکر مربی و هزینه ی باشگاه باشه، به خاطر تفکر رئیس بود که به فوتبال اصیل اعتقاد داشت و وسیله رو به خاطر هدف فتح جام، توجیه نکرد.
وگرنه خیلی راحت مثل چلسی و اینتر میتونست با دفاع چندلایه و فشرده، با توجه به مهره های دفاعی و توانایی خود رئیس، درصد موفقیتشو افزایش بده.

ولی اگر از زاویه ی یه یونایتدی به این دو فینال نگاه کنیم، بیشتر از اینکه از تیم بارسا دلخور باشم، از تیم داوری ای که بارسا رو به فینال میاورد دلخورم، منظورم همون فاجعه ی داوری نیمه نهایی مقابل چلسی و یا بازی مقابل توپچی ها هست، صد در صد اگر تو فینال یه تیم لندنی مقابل ما بازی می کرد، با توجه به شناخت رئیس، شانس برنده شدنمون چند برابر میشد.
پس نتیجه می گیریم عوامل زیادی، حالا خواسته یا ناخواسته، دست به دست هم داد تا یونایتد هنوز هم تو CL کم افتخار باشه.
بگذریم گذشته ها، گذشته.

به نظرم اگر مویس بخواد چیزی از خودش نشون بده، آخرین شانسش فرداشبه، وگرنه نیمکت یونایتد جای مربی هایی که نتایج زیگزاگی می گیرن، نیست.
اینم تقدیم به هواداری گل یونایتدی، به امید تداعی شدن خاطراتی مثل این تو بازی فردا شب:

بالا