• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
علتش وجود کاگاواست؟

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
4231 بازي ميکنيم؟ روني نوکه؟
کاگاوا پشت سر؟ ماتا و يانگ وينگر؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من که بازی رو ندیدم. یک سوال از دوستانی که بازی رو دیدن: بازی کردن ماتا و رونی در پستهای اصلیشون چقدر تاثیر داشته؟ من همیشه فکر میکردم که بازی رونی در پست شماره 10 اشتباه هست و این رو همینجا هم گفتم. شاید من اشتباه فکر میکنم ولی بنظر من با بازی کردن رونی در پست شماره 10 یجورایی بین خط هافبک و حمله فاصله افتاده چون رونی خیلی به رابین نزدیک بازی میکنه و خلاقیت هم کم شده. نظر دوستان چیه؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
4231 بازي ميکنيم؟ روني نوکه؟
کاگاوا پشت سر؟ ماتا و يانگ وينگر؟
تقریباً. منتها کاگاوا و ماتا چرخشی وسط بازی میکنن. وقتی یکی گوشس اون یکی وسطه، بیشتر ماتا پشت رونی بازی میکنه، در کل خیلی همکاریشون خوبه اون جلو

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من که بازی رو ندیدم. یک سوال از دوستانی که بازی رو دیدن: بازی کردن ماتا و رونی در پستهای اصلیشون چقدر تاثیر داشته؟ من همیشه فکر میکردم که بازی رونی در پست شماره 10 اشتباه هست و این رو همینجا هم گفتم. شاید من اشتباه فکر میکنم ولی بنظر من با بازی کردن رونی در پست شماره 10 یجورایی بین خط هافبک و حمله فاصله افتاده چون رونی خیلی به رابین نزدیک بازی میکنه و خلاقیت هم کم شده. نظر دوستان چیه؟
موافقم با نظرتون، امروز با این سیستم خیلی پویاتر بازی میکنیم، ماتا و کاگاوا تو اون پست خیلی خلاق ترن و رونی هم خوب شرکت میکنه در حمله ها، در کل ترکیب این سه تا خیلی بازی رو زیبا کرده! !

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تو اخبار زده بود منچستر و اينتر واسه انتقال چيچا حدودا به توافق رسيدن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی تمام شد با همون نتیجه 2 0
تو نیمه دوم هم موقعیت گل داشتیم. نکته امیدوار کننده بازی خوب فلاینی و فلچر بود. خط میانه امروز خیلی خوب بازی کرد. بخصوص فلاینی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تبریک میگم به دوستان برد رو.
نیمه دوم آروم تر بازی کردیم که با توجه به فشردگی بازی های بعدیمون منطقیه.
کاملاً میشه روزنه های امید رو توی این تیم دید، همینطور مربی !
واقعاً از تغییر تاکتیکش خوشحالم، واقعاً خوشحال

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تبریک میگم.
بازی رو ندیدم. ولی ظاهرا ترکیب رونی - ماتا - کاگاوا خیلی خوب بوده.
کلین شیت هم کردیم. در روزی که اونور کارول بود و اینور فردیناند، ویدیچ، اسمالینگ و اوانز نبودن.
اگه سیتی رو ببریم اعتماد به نفس تیم به شدت بالا میره و میشه امید داشت به کسب سهمیه اروپا.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تبریک میگم به دوستان برد رو.
نیمه دوم آروم تر بازی کردیم که با توجه به فشردگی بازی های بعدیمون منطقیه.
کاملاً میشه روزنه های امید رو توی این تیم دید، همینطور مربی !
واقعاً از تغییر تاکتیکش خوشحالم، واقعاً خوشحال
اینجور که داداش اصلان میگه باید امروز بازی خوبی رو انجام داده باشیم. البته شاید این تغییر تاکتیک توفیق اجباری مصدومیت رابین بود! امیدوارم از ماتا تو پست اصلیش استفاده کنه و مجددا شاهد حضور ماتا در پست وینگر نباشیم. دوستان من هم تبریک میگم و امیدوارم تیم این روند خوب و خوشحال کننده رو ادامه بده. راستی امروز یجا خوندم نوشته بود مویس اگه میخواد موفق باشه باید قدرت خودش رو به بازیکنان نشون بده و با کسی تعارف نداشته باشه و یجورایی بیرحم باشه تا بازیکنها ازش حرف شنوی داشته باشن. گفته بود مویس یجورایی مهربونه و این به ضرر تیمه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کاردیف هم خیلی خوب بازی کرد جلوی لیورپول، حقشون نبود با این نتیجه ببازن، زاها هم نسبتاً خوب بازی کرد، چند تا جرکت انفرادی خیلی خوب داشت،
دلم برای اوله هم سوخت، خیلی با شخصیته این مرد!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تبریک به همه
این برد ممکنه دیگه برای کسب سهمیه کافی نباشه ولی حداقل برای بستن دهان بدخواهان منچستر کافیه! بدخواهان و متنفرانی که بیش از دو دهه منتظر چنین روزهایی بودن و عقده هاشون روی هم انباشته شده!
رونی با این 2 گلی که زد رکورد جک رولی رو پشت سر گذاشت و با 212 گل سومین گلزن تاریخ باشگاه لقب گرفت سر بابی چارلتون و دنیس لا با 249 و 237 اول و دوم هستن
گل اول رونی هم در این بازی از فاصله ی 50.29 متری زده شد (به نقل از سایت هواداران منچستر)

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
بازی جالبی بود، دقیقه ی هشت یه سوپر گل از رونی و بعد از یکی دو تا موقعیت نصفه و نیمه از وستهم، نبض بازی دست یونایتد افتاد و بعد هم گل دوم روی دستپاچگی حریف.
البته هیچ کدوم از گلها روی برنامه ی از پیش طراحی شده نبود و هنوز هم این عدم تاکتیک جای تامل داره ولی چیزی که جالب بود تسلط بازیکنا تو 15 دقیقه ی پایانی بازی بود، که یه جورایی نشون میده که تیم به ثبات روانی خوبی رسیده، امیدوارم بعد از سه شنبه شب یا بهتره بگیم بامداد چهارشنبه، صرف نظر از هر اتفاقی که قراره بیفته، این ثبات از بین نره.

اما یانگ، دقیقا استراتژی مویس در مورد اصرار به نگهداریش تو زمین چیه؟ لو دادن پاسها، سانترهای بی دقت، استوپ های ضعیف....
تو بازی امروز بعضی موقع ها با خودم فکر می کردم شاید عدم حضورش تو زمین مفیدتر باشه، واقعا این بازیکن با روزای اوجش اختلاف زیادی پیدا کرده و فکر میکنم ترجیح دادنش نسبت به بازیکنای رزرو هم عادلانه نیست.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یک خبر نقل و انتقالاتی:
خیلی از سایتها خبر توافق یونایتد برای خرید ویلیام کاروالیو رو زدن (لطفا گوگل کنید). گفته شده یونایتد با مبلغ بند آزادسازی این بازیکن موافقت کرده یعنی 37 میلیون پوند و این انتقال تا قبل از شروع جام جهانی نهایی میشه.
همچنین گفته شده یونایتد برای لوک شاو مبلغ 26 میلیون پوند پیشنهاد داده. چند تا سایت هم زدن که یونایتد میخواد مبلغ آزادسازی مانگالا رو هم پرداخت کنه که 38 میلیون پوند هستش.
ویلیام کاروالیو خیلی عالیه و میگن بازیش یجورایی مثل یحیی توره است ;)
پ.ن: پولداری رو حال میکنین :D

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اما یانگ، دقیقا استراتژی مویس در مورد اصرار به نگهداریش تو زمین چیه؟ لو دادن پاسها، سانترهای بی دقت، استوپ های ضعیف....
تو بازی امروز بعضی موقع ها با خودم فکر می کردم شاید عدم حضورش تو زمین مفیدتر باشه، واقعا این بازیکن با روزای اوجش اختلاف زیادی پیدا کرده و فکر میکنم ترجیح دادنش نسبت به بازیکنای رزرو هم عادلانه نیست.
امیدوارم اولین فروش تابستونیم همین یانگ باشه. با این بازی افتضاحش هفته ای 120 هزار پوند حقوق هم میگیره. یعنی این بشر آفریده شده، بیاد تو زمین من دق کنم!
پ.ن: خدایا ما رو از شر اندرسون راحت کردی لطفا زحمت یانگ رو هم بکش :confused:

بالا