تقریباً. منتها کاگاوا و ماتا چرخشی وسط بازی میکنن. وقتی یکی گوشس اون یکی وسطه، بیشتر ماتا پشت رونی بازی میکنه، در کل خیلی همکاریشون خوبه اون جلو4231 بازي ميکنيم؟ روني نوکه؟
کاگاوا پشت سر؟ ماتا و يانگ وينگر؟
موافقم با نظرتون، امروز با این سیستم خیلی پویاتر بازی میکنیم، ماتا و کاگاوا تو اون پست خیلی خلاق ترن و رونی هم خوب شرکت میکنه در حمله ها، در کل ترکیب این سه تا خیلی بازی رو زیبا کرده! !من که بازی رو ندیدم. یک سوال از دوستانی که بازی رو دیدن: بازی کردن ماتا و رونی در پستهای اصلیشون چقدر تاثیر داشته؟ من همیشه فکر میکردم که بازی رونی در پست شماره 10 اشتباه هست و این رو همینجا هم گفتم. شاید من اشتباه فکر میکنم ولی بنظر من با بازی کردن رونی در پست شماره 10 یجورایی بین خط هافبک و حمله فاصله افتاده چون رونی خیلی به رابین نزدیک بازی میکنه و خلاقیت هم کم شده. نظر دوستان چیه؟
اینجور که داداش اصلان میگه باید امروز بازی خوبی رو انجام داده باشیم. البته شاید این تغییر تاکتیک توفیق اجباری مصدومیت رابین بود! امیدوارم از ماتا تو پست اصلیش استفاده کنه و مجددا شاهد حضور ماتا در پست وینگر نباشیم. دوستان من هم تبریک میگم و امیدوارم تیم این روند خوب و خوشحال کننده رو ادامه بده. راستی امروز یجا خوندم نوشته بود مویس اگه میخواد موفق باشه باید قدرت خودش رو به بازیکنان نشون بده و با کسی تعارف نداشته باشه و یجورایی بیرحم باشه تا بازیکنها ازش حرف شنوی داشته باشن. گفته بود مویس یجورایی مهربونه و این به ضرر تیمه.تبریک میگم به دوستان برد رو.
نیمه دوم آروم تر بازی کردیم که با توجه به فشردگی بازی های بعدیمون منطقیه.
کاملاً میشه روزنه های امید رو توی این تیم دید، همینطور مربی !
واقعاً از تغییر تاکتیکش خوشحالم، واقعاً خوشحال
امیدوارم اولین فروش تابستونیم همین یانگ باشه. با این بازی افتضاحش هفته ای 120 هزار پوند حقوق هم میگیره. یعنی این بشر آفریده شده، بیاد تو زمین من دق کنم!اما یانگ، دقیقا استراتژی مویس در مورد اصرار به نگهداریش تو زمین چیه؟ لو دادن پاسها، سانترهای بی دقت، استوپ های ضعیف....
تو بازی امروز بعضی موقع ها با خودم فکر می کردم شاید عدم حضورش تو زمین مفیدتر باشه، واقعا این بازیکن با روزای اوجش اختلاف زیادی پیدا کرده و فکر میکنم ترجیح دادنش نسبت به بازیکنای رزرو هم عادلانه نیست.