داره منتهی با اون همه مو اطرافش ارتباطش با دنیای خارج خیلی ضعیفه، برا همین ضعیف عمل میکنه
یعنی ماتا قفل نفهم بودن ایناس!
این رافائل که پدر تیمو در اورده!
داره منتهی با اون همه مو اطرافش ارتباطش با دنیای خارج خیلی ضعیفه، برا همین ضعیف عمل میکنه
چقد حرصش بیشتره با خیابانی!!کاش این خیابانی خفه میشد!! میگه حیف شد اون توپ رو ژکو گل نکرد!!! آخه به تو چه 10...!!!
کلورلی میخواد مرغ بگیره؟! این بازیکن میدوه ولی هرز میدوه و بیفایده.
آخ گفتی افشین! یاد سشوار رئیس افتادم! چی میشد میکشید چندتا از این احمقارو کنار داد میزد تو سرشون تا سفید شن؟!!!!من تو این بازی از بعد فنی به مویس خرده نمیگیرم بلکه شخصیتی مورد داره!
این احمقا چوب میخوان
اتفاقا تو این بازی نشونه هایی از امید رو دیدم!دوستانی که با دو تا برد مقابل وستهام! و نماینده یونان!!! میگفتن بایرن رو می بریم و فلان!
مویس مربی بازی های بزرگ نیست!!!
داداش شما میشه فعلا همین کانال رو داشته باشی! الان بحث بازی با سیتیه نه بایرن که هی میگی بایرن بایرن!خب با بازیکن احمق چطوری باید بایرن رو برد؟ بازیکنای بایرن باهوشن! مثل اینا احمق نیستن...آخه نمیدونم رافائل پیرهن این باشگاه به تنش گشاده..این چی داره که باید در یونایتد بازی کنه؟
مهرداد خان دستش خالیه! از کی استفاده کنه !؟خب افشین جان اون فردیناند و کلورلی رو مویس فیکس گذاشته دیگه. من و شما که ترکیب نچیدیم.
مهرداد خان دستش خالیه! از کی استفاده کنه !؟
شما که میدونی من چقدر با این طرف مشکل دارم
ولی بزرگترین انتقاد من از فرگوسن هست که این احمقا رو به ارث گذاشت!
داداش شما میشه فعلا همین کانال رو داشته باشی! الان بحث بازی با سیتیه نه بایرن که هی میگی بایرن بایرن!
خوش بین ترین هوادار منچستر هم شانس بایرن رو بیشتر می دونه کسی که با قاطعیت نگفته بایرن رو می بریم تنها در حد امید و آرزو بوده!
والا من هم تو کار انتخاب این بابا موندم. امروزم سر بابی چارلتون ازش حمایت کرده.
کاگاوا رو میتونه بازی بده یا والنسیا.