• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
لعنت به این بازیکنای بی غیرت
لعنت به مدیران منچستر که این بی مصرف ها رو پرت نمی کنن بیرون
واقعا داغ کردم نمی دونم از چی بگم
همه چیزمون مشکل داره
آخ گفتی آرش!
حالم به هم میخوره از این جو مسخره ناامیدی بین طرفدارا.
به مویس امیدوار شدم هنوزم امید دارم، چون واقعاً یه مشت بی مصرف تو تیم ریخته، رافائل، یانگ، کریک، کلورلی، فردیناند، اورا همشون باید برن. همشون،
اول فصل میگفتن مشکل هافبک خلاق داریم، الان ماتا و کاگاوا رو داریم که خیلی خیلی خوبن تو اون پست، وقتی هولدآپ میدفیلدرامون عرضه ندارن توپ رو نگه دارن چجوری بازی سازی کنن اونا؟
پاسای دیشب مسی رو ببین، چندتا پاس قبلش دادن تا مسی اونجوری پاس آخرا رو داد؟!!
نصف این احمق ها باید برن آخر فصل.
عصبانیم، خیلی عصبانی، ولی یک درصد هم مثل این لشگر شکست خورده طرفدارا ناامید نیستم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مهرداد خان دستش خالیه! از کی استفاده کنه !؟

شما که میدونی من چقدر با این طرف مشکل دارم

ولی بزرگترین انتقاد من از فرگوسن هست که این احمقا رو به ارث گذاشت!
افشین جان یک فرضیه وجود داره که چرا فرگی تو چند سال اخیر هزینه نکرد، اینکه فرگی میدونست یونایتد رو بزودی ترک میکنه پس پول باشگاه رو نگه داشت تا مربی جدید خودش به سلیقه خودش بازیکن بخره و تیم خودش رو بسازه.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
یک فصل فقط تحقیر شدیم

رافائل احمق با اون سانترش...خسرو حیدری از این شعورش بیشتره
یعنی شما خودت رو کشتی که بالاخره اسم بازیکن تیمت رو بیاری. این تیم منچستره، بد یا خوب ما طرفدارشیم. ژنرال و علی هم توش نداریم. امشب داریم میبازیم. چه بد. اما اسم منچستر بزرگتر از این مقایسه های بی ربط هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما اینجا داریم حرص میخوریم اونوقت ولبک میخواد گل ماجری بزنه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
افشین جان یک فرضیه وجود داره که چرا فرگی تو چند سال اخیر هزینه نکرد، اینکه فرگی میدونست یونایتد رو بزودی ترک میکنه پس پول باشگاه رو نگه داشت تا مربی جدید خودش به سلیقه خودش بازیکن بخره و تیم خودش رو بسازه.
این یونایتد یونایتد مویس نیست، پس با این طرز فکر نباید خیلی سورپرایز شیم از این نتیجه ها، تا تابستو سال دیگه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این یونایتد یونایتد مویس نیست، پس با این طرز فکر نباید خیلی سورپرایز شیم از این نتیجه ها، تا تابستو سال دیگه
منم منظورم همین بود. یعنی فرگی هزینه نکرد تا پول خیلی خوبی در اختیار مربی بعد از خودش قرار بگیره. تا الان 70 میلیون پوند هزینه شده و تابستون هم 150 تا هزینه میتونه بشه که پول خیلی خیلی خوبی هستش و قشنگ میشه یک تیم جدید ساخت.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اورای احمق توپ رو جا میذاره رونی باید پستشو پر کنهo_O
اورا تموم شده است و کاش از اول فصل به بوتنر بازی داده بودیم که شاید پیشرفت میکرد و الان بدردمون میخورد.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من فرگی رو مقصر میدونم
شما ببینید بایرن کی گواردیولا رو انتخاب کرد فرگی کی مویس رو انتخاب کرد! یه تصمیم کاملا عجولانه و بی برنامه انگار خاله بازیه!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یعنی شما خودت رو کشتی که بالاخره اسم بازیکن تیمت رو بیاری. این تیم منچستره، بد یا خوب ما طرفدارشیم. ژنرال و علی هم توش نداریم. امشب داریم میبازیم. چه بد. اما اسم منچستر بزرگتر از این مقایسه های بی ربط هست.

ببین داداش چرت و پرت نگو...اصلا ماهینی خوبه؟ چرا چرت میگی؟ به تو چه که من اسم کی رو میارم؟؟؟ چطور همکار انجمن میگه این بازیکن در حد لیگ ایران هم نیست میترسی نقل قول کنی؟ شما فضول تاپیکی؟؟ اظهار نظر من به تو چه ربطی داره؟
پلیس انجمنی مگه؟شما هم خودتو کشتی که اسم ژنرال رو بیاری!!
شما لطف کن پ.خ های تبلیغاتی نده..لازم نکرده اظهار نظر ما رو نقل قول کنی!
اینقدر هم ما منچستریم ما منچستریم نکن...شما توی قنداق بودی من منچستری بودم .. کسی اسم منچستر رو نیاورد و مقایسه ش نکرد من از یه بازیکن حرف زدم که متفق القول همه موافقن که احمقه!

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یه جام که باید حرکت کنه احمق وای میسه نگاه میکنه!
بعدم داره افسوس میخوره توپ بهش نرسیده!
رافائل:mad::mad::mad::mad:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
باور کنید بازیکن ها هیچ مشکلی ندارند.به پیر به پیغمبر اگه بازیکن روحیه نداره دلیلش فقط مربی آشغالی هست که دارند.فن پرسی گفته بود که تیم تاکتیک نداره.وقتی تاکتیک نباشه بازیکن فقط خودشو خسته می کنه.مویس این تیم رو نابود کرد و بیشتر هم نابود می کنه. هر کس هر چی می خواد بگه.بازیکن یه پاس دو متری هم نده مقصر مربی هست. مربی تو تمرین چی یاد میده.همین کلورلی تو تیم فرگوسن بود.یا همین رافائل.مویس باید بره.حرف از تعصب و غیرت نزنید که اون وقتی من از سال 94 طرفدار این تیم بودم بعضی ها اصلا نبودند.این مربی تیم رو به فلاکت نشوند.غرور تمام هواداران رو لگد مال کرد و با وقاحت تمام حرف از بستن تیم واسه فصل بعد میزنه.واقعا چقدر رو داره.خدا لعنت کنه این آدم رو که خودش نمیزاره نمی ره

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

babelirani

Registered User
لایک‌ها
127
دوستان واقعا" امشب دلم به حال مویس سوخت

واقعا" یه مربی با این بازیکن ها میتونه چیکار کنه ؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
باور کنید بازیکن ها هیچ مشکلی ندارند.به پیر به پیغمبر اگه بازیکن روحیه نداره دلیلش فقط مربی آشغالی هست که دارند.فن پرسی گفته بود که تیم تاکتیک نداره.وقتی تاکتیک نباشه بازیکن فقط خودشو خسته می کنه.مویس این تیم رو نابود کرد و بیشتر هم نابود می کنه. هر کس هر چی می خواد بگه.بازیکن یه پاس دو متری هم نده مقصر مربی هست. مربی تو تمرین چی یاد میده.همین کلورلی تو تیم فرگوسن بود.یا همین رافائل.مویس باید بره.حرف از تعصب و غیرت نزنید که اون وقتی من از سال 94 طرفدار این تیم بودم بعضی ها اصلا نبودند.این مربی تیم رو به فلاکت نشوند.غرور تمام هواداران رو لگد مال کرد و با وقاحت تمام حرف از بستن تیم واسه فصل بعد میزنه.واقعا چقدر رو داره.خدا لعنت کنه این آدم رو که خودش نمیزاره نمی ره

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
روحیه ندارن؟!!!
دو تا برد پشت هم، اونم تو سی ال تو همچین بازی ای!! دیگه از چی روحیه باید بگیرن اینا؟!!!
تاکتیک عوض شده، هممون دیدیم، این بازی هم به جز رافائل احمق و چند بارم اورا به اون صورت سانتری نکردیم،
مویس مقصر وضع فعلی تیم هست، اما یه درصدم مقصر اصلی این بازی نیست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوس دارم مویس یه بارم که شده بعد بازی بیاد بگه یه مشت احمق دارن برا من بازی میکنن و تک تک افتضاح بودن، خیلیاشونمن آخر فصل به فکر باشگاه جدید باشن...

بالا