• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آقا مشکل فقط و فقط بازیکن ها نیستن! اگه بد بودن یکی بودن دو تا بودن ولی نه همه! همین ماتا شما بازیش رو وقتی که توی چلسی بود با الان مقایسه کنید
اگه رافائل گیج می زنه اگه اورا و والنسیا چشم بسته توپ سانتر می کنن همش بر می گرده به مویس و تمریناتش و بی برنامه بودن تیم
اصلا معلوم نیست در تمرینات چی یاد اینا میده همه تکنیک زیر صفر و مشنگ وظیفه ای هم براشون تعریف نشده که بخوان در زمین اجرا کنن فوتبال علی اصغری و حزب باد!
کلا تیم بی صاحب و یتیم که میگن خود منچستره
منم با این حرفهای آقا مهدی کاملا موافقم. بازیکنها ضعیف شدن و روحیه ندارن و بدرد نمیخورن حالا به هر دلیلی رو اگه بذاریم کنار، واقعا این تیم بی برنامه هست یعنی تاکتیکها و پلنهای مختلف و حرکات ترکیبی واقعا دیده نمیشه. از اول فصل تا حالا هم دیده نشده. چرا راس بارکلی که خودش دست پرورده مویس هست میگه مارتینز از مویس تاکتیکی تره و تفکرات تاکتیکی بهتری داره؟ الان تو این بازی چه حرکت ترکیبی دیده شد؟ چه برنامه ای داشتیم؟ درسته سانتر نداشتیم ولی بجای سانتر چه برنامه ای داشتیم؟ کاش زیا بازی میکردیم و میباختیم اونوقت میگفتیم بازیکنهامون ضعیفتر از سیتی هستن و مربی کار خودش رو کرد ولی وقتی چند تا کار تمرین شده و تاکتیکی هم نمیبینیم چجوری میشه به آینده با این تفکرات سرمربی امیدوار بود؟امیدوارم بزرگان تیم بهترین تصمیم رو واسه تیم محبوبمون بگیرن.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اگر میخوایم بایرن رو ببریم نیاز به یه شوک داریم اونم بازگشت فرگیه!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
منم با این حرفهای آقا مهدی کاملا موافقم. بازیکنها ضعیف شدن و روحیه ندارن و بدرد نمیخورن حالا به هر دلیلی رو اگه بذاریم کنار، واقعا این تیم بی برنامه هست یعنی تاکتیکها و پلنهای مختلف و حرکات ترکیبی واقعا دیده نمیشه. از اول فصل تا حالا هم دیده نشده. چرا راس بارکلی که خودش دست پرورده مویس هست میگه مارتینز از مویس تاکتیکی تره و تفکرات تاکتیکی بهتری داره؟ الان تو این بازی چه حرکت ترکیبی دیده شد؟ چه برنامه ای داشتیم؟ درسته سانتر نداشتیم ولی بجای سانتر چه برنامه ای داشتیم؟ کاش زیا بازی میکردیم و میباختیم اونوقت میگفتیم بازیکنهامون ضعیفتر از سیتی هستن و مربی کار خودش رو کرد ولی وقتی چند تا کار تمرین شده و تاکتیکی هم نمیبینیم چجوری میشه به آینده با این تفکرات سرمربی امیدوار بود؟امیدوارم بزرگان تیم بهترین تصمیم رو واسه تیم محبوبمون بگیرن.
همون سانترها رو هم درست و حسابی انجام نمیدن اورا و رافائل و والنسیا و یانگ و ... همشون بدون استثنا چشم بسته و حتی بدون زاویه بندی فقط توپ رو شوت می کنن که اکثرا یا به دفاع رو به روشون می خوره یا مستقیم میره اوت
تمرینات تیم بطور اساسی مشکل داره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من به شما قول میدم اگه همین بازیکنا دست گواردیولا بود الان منچستر هم بهتر بازی میکرد هم نتایج ابرومندانه تری میگرفت

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اقا عدنان مصدومه که چندين بازيه بازي نمي کنه؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
واقعا از بس اعصاب آدمو خورد می کنن که خواب از سرمون می پره حقارت پشت حقارت دیگه کم کم داریم عادت می کنیم به این تحقیر شدن های پیاپی!
با یکی دو تا برد به آینده امیدوارم میشیم که با یک باخت تحقیر آمیز دوباره همه مون قهوه ای میشیم! از اول فصل تا بحال این روند تکرار شده
دیگه حسش هم نمونده که بیام اینجا و هی حرص بخورم واسه باخت ها!
به امید شیرینی داداش مهرداد!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اولا آقا مهرداد خدا نکنه شما سرافکنده بشی. تیمت (که خودت هم گفتی نمی‌تونی ازش دست بکشی) صد تا جام آورده. این فصل افتضاحه و مزخرف بازی می‌کنه. قبول. اما سرافکندگی برای چی؟ این فصل هم می‌گذره.

نظر ما‌ها در مورد مویس متفاوته. یکی اون رو اصلا مربی نمی‌دونه، یکی اون رو برای تیم‌های متوسط خوب می‌دونه. یکی هم فکر می‌کنه تیمی که مویس تحویل گرفت در هر حال و در دست هر مربی دیگه‌ای هم به مشکل برمیخورد. اما فکر کنم همه حدس می‌زنیم که مویس رو عوض نخواهند کرد.

اما چیزی که از روز اول برای من تعجب آور بود دستیارهای مویس بودند. فیل نویل؟! اصلا قابل توجیه نیست. فرگوسن مربی بسیار بزرگی بود، یعنی بزرگ در حد تاریخ. اما او (یعنی تیم) هم، وقتی که کمک هاش درجه یک نبودند، افت می‌کرد. فرگوسن دستیارهایی در حد برایان کید، استیو مک لارن و یا کیروش داشت. یکی سرمربی تیم ملی ایرلند شد، یکی سر مربی انگلستان و یکی هم سر مربی رئال مادرید، تیم ملی آفریقای جنوبی و حالا هم سر مربی خودمان. اسم این کمک‌ها را یک تریلی هم نمی‌کشد، برای همین نیمکت منچستر برایم خیلی عجیب است.
منطق دایی عابدزاده را هم نمی‌تونم بپذیرم. اینجا منچستر است، کمک مربی که زیرآب سرمربی را نمی زند یعنی نمی‌تواند هم بزند (منظورم این نیست که عابدزاده این کار را می‌کرد) اما نپرسید که چرا مویس مایک فیلان و (به نظر من از فیلان هم مهم‌تر) رنه مویلنستین را نگه نداشت؟ منهم جواب این سوال را نمی دانم.

مویس روی نیمکت کاملا تنهاست. چنین چیزی در هیچ لیگی جواب نمی‌دهد. در انگلستان بد‌تر. چون وظایف سرمربی در انگلستان خیلی پیچیده‌تر تعریف می‌شود. شاید مویس در پذیرش این پست اشتباه کرد، اما هیچ کسی نبود که این پست به او پیشنهاد بشود و قبول نکند. شاید ظرفیت روانی لازم برای کار در این شرایط را نداشت، که این فقط یک فرض است. اما به یاد می آورید وقتی تیم سر الکس عقب می افتاد، همیشه یکی کنار دستش مشغول صحبت با او بود. همیشه در این مواقع می دیدید که او مشغول صحبت و بیش از آن مشغول گوش کردن به حرف های یکی از دستیارانش بود و آدامس معروفش را میجوید. توجه کرده اید که الان اصلا چنین صحنه ای را نمی بینید. من واقعا متعجبم که مویس از همکارانش چه وظایفی را طلب می کند.

با این همه شخصا حدس می‌زنم فرگوسن هنوز هم به انتخاب خودش اعتماد دارد، بخصوص وقتی می‌بینم بابی چارلتون هم از مویس حمایت می‌کند. خوب این دو نفر ستون‌های منچستر هستند، بچه نیستند که اشتباه کنند و بعد هم لج کنند که نخیر کارم اشتباه نبود. برای همین متاسفانه ما شیرینی شما را نخواهیم خورد. اما شکی ندارم که سر الکس از نیمکت بشدت ضعیف و متوسط تیمش ناراضی و کلافه است. تاوان این اشتباه بزرگ مویس را در درجه اول تیم و بعد خود مویس می‌پردازد. ما هواداران بیچاره هم که جای خود داریم. دعا کنیم که مویس در درجه اول برای دستیارانش فکری بکند. منظورم دادن اختیارات به رایان گیگز یا اسکولزی و امثالهم نیست. وزنهء این دستیاران باید از بازیکنان نابغه و دوست داشتنی منچستر خیلی بیشتر باشد و این جز با تجربه بدست نمی‌آید.

خلاصه آقا مهرداد سرت بالا باشد و در جواب متلک‌ها، فقط یک لبخند معنی دار بزن. همین. یعنی، می‌دونم از کجا دارین می‌سوزین

Last edited:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اگه کسي فهميد چرا عدنان بازي نميکنه به منم بگه

با تشکر

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا اول تسلیت میگم به دوستان انشاالله که غم آخرتون باشه و امروز خبر اخراج مویس رو بشنویم...(که بعید میدونم، حداقل تا قبل از بازی با بایرن)...
من که خودم رو دیگه زدم به بیخیالی...
این تیم رو دیدید که؟ کاری ندارم که دوستان تا یکی دوتا برد با گلهای شانسی میبینن جلو تیمهایی عتیغه تر از خودمون به وجد میان و میگن فلان شده و تیم بهتر شده، که اصلا قبول ندارم...
این تیم وضعیتش از مریضی هم رد کرده و رفته تو کما...
با این وضعیت شما ببینید چند تا از بایرن خواهیم خورد(اگه گواردیولا دلش نسوزه واسه مویس) از اون بحثهایی که دوستان گفتن که بایرن جلو تیمهای انگلیسی کم میاره و احتمال بالا رفتنمون هستش، خندم میگیره(خنده تلخ) دوستان نمیدونم شما چطور طرفداری از تیمتون رو نشون میدین؟
ولی طرفداری این نیست که بشینید و 5 دقیقه قبل از بازی بیاین تو فروم پست بزنید یا بعداز بازی بحث تیم رو بکنید و برید خونه تا بازی بعدی...
همین الان کمپین های زیادی بر علیه مویس و گلیزرها در شبکه های اجتماعی(خودتون میدونید چی...) راه افتاده که بدون حمایت طرفدارها هیچ ارزشی نداره...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تو بازی دیشب که مسابقه بود بین کریک رافائل و کلورلی که کی میخواد کفش طلا رو بگیره تو پاس گل دادن به تیم حریف...
فلینی؟ اصلا متوجه نشدم که تو زمین هستش، جز وقتی که یکی از بازیکنا تیم حریف رو زمین ولو شده بود و داشت جا گازش رو نشون میداد...
بدبخت دخیئا چه کار باید میکرد با این خط هافبک و دفاع؟
مقابل یکی از قویترین خط هافبکهای جهان بازی میکنیم و آقای زپرتیان کلورلی رو میزاره تو زمین...
کریک؟ شما دیدید یک تکل یا یک پاس درسته حسابی بکنه؟
خدا وقتی داشتیم سیلوا رو میخریدیم چقدر خوشحال بودم، از روی خساست گلیزرها یا لجبازی رئیس بود که از دستمون رفت و حالا دارم نگاه میکنم توی 8-7 بازی که روبروی ما داشته چه بلاهایی که سرمون نیورده این سیلوا، توی همه بازیهایی که روبروی ما داشته بهترین بازیکن زمین شده...
اونقدر خط هافبک مفتضح بود که رونی و ولبک همش وسط زمین بودن و دنبال فرصت درست کردن واسه خودشون بودن که عمرا نتونستن کاری بکنن...
حرکت کریک و اورا روی گل سوم خیلی واسم جالبه، مخصوصا کریک...
به نظرتون آیا کاگاوا یا ماتا ضعیف هستن؟ کاگاوایی که بهترین بازیکن فصل بوندس لیگا شد؟
نه عزیزان مشکل از بازیکنا نیست، مشکل این ابله هستش به اسم مربی...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شاید عاملی که باعث اخراج مویس بشه یه شکست خفت بار جلو بایرن باشه. بخصوص تو زمین خودی. یعنی بایرن بیاد 6 تایی بکنه یونایتد رو. امیدوارم که اینطوری نشه چون واقعا سخته.

تیم مویس حتی بلد نیست ابرومندانه ببازه. شکست های 3 0 واقعا تحقیر آمیزه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی دیشب که شبیه یه گله بود نیمه دوم که هارت رو ندیدم...
مهرداد جان اونقدر خفت کشیدیم تو این فصل که دیگه چیزی به اسم Pride واسمون نمونده، تیم حتی اگه 12 تا هم بخوره جلو بایرن من میگم که هیچ اتفاقی نمیوفته، حتما اینها میخوان تا فصل دیگه هم بهش فرصت بدن و وقتی فصل بعد هم نتونست جزو 6 تیم باشه اون وقت فقط میتونیم به اخراجش فکر کنیم...
یادش بخیر وقتی تیم 3 تا گل عقب میوفتاد و آخرش حداقل با اختلاف 1 گل برنده از زمین بیرون میرفت...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فقط خدا به منچستر رحم کنه! بایرن به مراتب بهتر از سیتی روی زمین کار میکنه. سرعت بیشتری داره، آماده تره و در نبرد های رو در رو هم نسبت به من یو برتری نسبی داره. :general408:
اگه من یو بخواد مثل دیشب بازی کنه اتفاقات بدی میوفته

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان دیشب از دقیقه 83 تقریبا تماشاچیا یه چیزایی میخوندن، کسی فهمید چی میگفتن؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فقط خدا به منچستر رحم کنه! بایرن به مراتب بهتر از سیتی روی زمین کار میکنه. سرعت بیشتری داره، آماده تره و در نبرد های رو در رو هم نسبت به من یو برتری نسبی داره. :general408:
اگه من یو بخواد مثل دیشب بازی کنه اتفاقات بدی میوفته
بزار بیوفته، میگن آب که از سر گذشت چه یک وجب چه 500 وجب...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بایرن قدرتش به مراتب بیشتر از سیتی هست. کافیه رجوع کنید به بازی رفت جلو سیتی که چطور سوسک کرده بود سیتی رو
منچستر در هیچ نقطه ای برتری نداره.
دروازه بانشون نویر هست که به سختی گل میخوره
خط دفاعشون فکر میکنم بهترین خط دفاع بوندس لیگا و یکی از بهترین خطوط دفاعی اروپا هست
خط میانه و حمله اشون هم که معلومه
یکی مثل روبن یا ریبری احتمالا بارها و بارها خط دفاع کند و ضعیف یونایتد رو اتوبان میکنند.
این وسط یکی مثل مانزوکیچ و مولر هم هد میزنن روی سر دفاع
یکی مثل کروس و شواینی شوت از راه دور میزنه که خب تو این زمینه هم خوب گل میخوریم
امثال گوتزه و تیاگو هم به خوبی دریبل میزنن
امثال لام هم با پاسهای خاص خودشون موقعیت سازی میکنن

و بدتر از اون ، اون حس کینه و مبارزه طلبی بایرنی (که از فینال 99 شدت گرفت) و کینه المانی و انگلیسی هست
یعنی بایرن اگه بدونه میتونه 5 تا توپ بچسبونه به تور دروازه یونایتد مسلما میاد این کار رو بکنه.

بالا