• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شایعه جدید، گل زده که چندتا از قدیمی های باشگاه(اسکولز، بکهام، گیگزی، برادران نویل و نیکی بات بهمراه یک پولدار عرب دارن خریدار باشگاه میشن...
آره اینو منم خوندم، منتها از گل زرد تر خبرگزاری نیست!!
خبر جالبیه اما اصلاً نمیشه به گل اعتماد کرد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
به نظر من وقت دادن به مویس خیلی جوکه اسکولز به نکته جالبی در یک برنامه زنده اشاره کرد حالا شما با فصل قبل مقایسه کنید الان در حدود 90 میلیون برای وسط زمین خرج شده ولی چه اتفاقی الان رخ داده و ما چه تحرکی در وسط زمین میبینیم .....
حداقل کامل نقل قول کنید :
http://www1.skysports.com/football/...s-manchester-united-to-stick-with-david-moyes

امیر جان فکر نمی کنی تو این مدت زمان چه بلاهایی سر تیم میاد.چه اعتباری که از دست میره؟ در ضمن دیگه فکر کنم همه فهمیدن این مربی برای تیم خیلی کوچیکه.فرصت دادن به اون یعنی تبدیل شدن هر چه بیشتر به یه تیم معمولی.فکر می کنید چرا لیورپول تو دنیا به اندازه بقیه تیم های بزرگ طرفدار نداره؟ در حالی که کلی جام و افتخار داره.جواب سوال اینه که مهم نیست چی بودی.مهم اینه چی هستی.این تیم با مویس چی هست.به شکست خورده مونده تو خاطرات گذشته.فقط دلمون خوش هست به جام هایی که گرفتیم.اما جام هایی که باید از دست بدیم چی؟ جام هایی که هیچوقت به مربی های ترسو مثل مویس نمیدن.مویس یه بازنده ست که فقط به درد رده 6_8 جدول می خوره.شما بایرن الان رو هم بدین دستش اونو تو جدول پایین تر از چهارم قرار می ده.من که امیدی بهش ندارم.فقط می ترسم بشیم یه تیم معمولی.اونم فقط به خاطر یه مربی ترسو و بزدل

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
چرا این "همه" شامل قدیمی های باشگاه نمیشه؟ اسکولز، کانتونا، روی کین، اشمایکل و ... ؟ مطمئن باشید اگه روزش برسه روی کین اولین نفری هست که خواهان اخراج مویس میشه. به خاطر خصومتی که با فرگی داره.
و مطمئن باشید مالکان باشگاه به خاطر سرمایه گذاری ی که تو باشگاه کردن اگر لازم بدونن خیلی راحت مویس رو اخراج می کنن. حتی اگر فرگی و سر بابی چارلتون مخالف باشن.
اگه ما الان هفتم هستیم به خاطر باخت به بیگ4 نیست. به خاطر نتیجه های بدیه که مقابل فولام و کاردیف و سوتون و ... گرفتیم وگرنه خیلی راحت الان جزو 4 تا بودیم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
http://www1.skysports.com/football/...s-manchester-united-to-stick-with-david-moyes

چرا این "همه" شامل قدیمی های باشگاه نمیشه؟ اسکولز، کانتونا، روی کین، اشمایکل و ... ؟ مطمئن باشید اگه روزش برسه روی کین اولین نفری هست که خواهان اخراج مویس میشه. به خاطر خصومتی که با فرگی داره.
و مطمئن باشید مالکان باشگاه به خاطر سرمایه گذاری ی که تو باشگاه کردن اگر لازم بدونن خیلی راحت مویس رو اخراج می کنن. حتی اگر فرگی و سر بابی چارلتون مخالف باشن.
اگه ما الان هفتم هستیم به خاطر باخت به بیگ4 نیست. به خاطر نتیجه های بدیه که مقابل فولام و کاردیف و سوتون و ... گرفتیم وگرنه خیلی راحت الان جزو 4 تا بودیم.
عزیز یک بحثی که هست الان این هستش که تو تاریخچه این باشگاه وقتی نگاه کنی و سیاستی که داشته تا به حال، اجازه اخراج مربی به همین راحتی در یک فصل رو نمیده...
واسه همینه هستش که مویس تا حالا اخراج نشده، مطمئن باشید که اگه فشار هواداران و رسانه ها نباشه این مردک حتی اگه سال دیگه هم نتونه جزو 4 تیم باشه هم اخراج نخواهد شد...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
زحمت فوق العادهء دوست عزیزمانdreamypixy رو نمی‌شه بی‌جواب گذاشت. دست مریزاد. آمارهایی جالب ولی اغلب تکراری بود. اما یکی‌اش که خیلی توجه‌ام را جلب کرد برابری امتیازات کسب کردهء مویس با اورتون و منچستر در دو فصل متوالی بود. نکتهء جالب و قابل تاملی هست.

همچنین نبود هافبک مرکزی که چندین فصل متوالی هست که داریم ازش حرف می‌زنیم. نه سرالکس برای رفع این مشکل کاری اساسی کرد (برگردوندن اسکولزی تنها یک مسکن بود که یک فصل می‌تونست جواب بده که داد) و نه مویس این کار رو کرد. ماتا برای این کار مناسب نیست و فلاینی هم پستش عقب‌تره. با همین مهره‌ها من می‌گم که رونی بیاد عقب (اگر رضایت بده) و جلوش کاگاوا و بعد فن پرسی بازی کنند. رونی با وجود اینکه گلزن فوق العاده‌ای هم هست، باید از گل زدن منصرف بشه و توپ پخش کنه. اینجوری تیم از این بحران پاس‌های غیردقیق و یا بی‌حاصل خلاص می‌شه.

نتیجه نبود این هافبک مرکزی می‌شه فاجعهء بازی فولام که فقط سانتر کردیم، بی‌هدف و بی‌نتیجه. تو بازی با سیتی هم رافائل از این سانترهای آسمانی کم نداشت. اما این چیزی نیست که مثلا ما بفهمیم و مویس نفهمه. پس اشکال کار کجاست. مویس مربی نیست؟ خوب این جواب راحت الحلقومی گفتنش راحته و خلاصمون میکنه اما با همهء عصبانیت و خشمی که الان نسبت به مویس وجود داره، میدونیم که جواب دقیقی نیست.

لامصب این دوران گذار بعد از فرگوسن خیلی بلبشو ایجاد کرد. با این فرض که مویس مربی بسیار خوب و کاربلدی هست باید بگم که این مربی تیمی رو تحویل گرفت که به خونه تکونی اساسی نیازمند بود. یک چیزی هم که مسلمه اینه که چند تا مهرهء خوب رو می‌خواست (مثل فابرگاس یا اوزیل) که براش نخریدند. مسئولین تیم وقتی دست به جیب شدند که تیم وارد بحران شده بود و متاسفانه دیگه خیلی دیر بود. شاید اگر از اول فصل تیم با فلاینی و ماتا شروع به کار می‌کرد، نتیجهء خیلی بهتری می‌گرفت. اما وقتی تیم به هم ریخت، دیگه این خرید‌ها نتیجه‌ای نداد. بعد از این هم نخواهد داد.

حالا فرض کنیم که مویس اصلا مربی خوبی نیست، لااقل مربی مناسبی نیست (که احتمالا فرض منطقی تری هست). دیگه با این وضعیت، واویلاست. اما با اینهمه اگر بجای ۳۱دلیل ۳۰۰تا دلیل هم نوشته می‌شد، من گمان نمی‌کنم مویس عوض بشه. و من دقیقا با امیرخان هم نظر هستم که باید لااقل تا تابستون صبر کرد. دلایل دیگه‌ام رو امیدوارم فرصت کنم و تا فردا بنویسم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559

من اینرو به این شکلی که نقل قول کردم و تیکه ای به صورت ویدیو از جایی دیده بودم ...همون روی کینی که شما میگی بعد از یکی از باختها واکنش نشون داد و گفت این خنده داره که هر بازی میگند بازی بعد
خوب همه ستاره ها دارند از تابستون و فصل بعد حرف میزنند و میگند باید به مویس زمان داد منم به این اعتقاد دارم ولی میترسم با این روند ضررهای جبران نشدنی ببینیم من دیدم شما همیشه از مویس حمایت کردید ولی هیچوقت ندیدم دلیلی حزء رجوع به گذشته و بیانات بزرگان و فرگوسن بیارید شاید آوردید و من ندیدم به هر شکل من تا به حال جزء اینکه خیلی ها گفتند که باید به مویس زمان داد چون این طبیعت فوتباله و مربی قبلی سالها اینجا بوده چیزی ندیدم خوشحال میشم که جز این حرفها چیزی بگید که ما هم به تیم امیدوار بشیم و بیایم بعد هر بازی بگیم همه چیز حل میشه و احتیاج به زمان داره شما چه روندی رو در تیم دیدید که معتقدید فصل بعد تیم بهتر خواهد شد خواهشا جرف تکراری که مویس زمان میخواد و تابستون خرید میکنه رو نزنید بگید الان در همین تیم با همین قالب مویس چه اثر مثبتی رو تیم گذاشته؟؟ به هر شکل هممون میدونیم که نمیشه در تابستون کل تیم رو فروخت و دوباره خرید و یا حتی خیلی از بازیکنها رو عوض کرد....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
"کلاس 92" به دنبال خرید منچستریونایتد

به گزارش نشریه سان، دیوید بکام و چند ستاره سابق منچستریونایتد که به "کلاس 92" شهرت پیدا کرده اند، قصد دارد به عنوان اعضای یک کنسرسیون، باشگاه منچستریونایتد را بخرند.

این نشریه ادعا کرده که بکام، اسکولز، گری و فیلیپ نویل، گیگز و بات با پشتیبانی یک گروه خاورمیانه ای، قصد خرید باشگاه منچستریونایتد را از خانواده گلیزر دارند.
این نشریه ادعا کرده که بکام، اسکولز، گری و فیلیپ نویل، گیگز و بات با پشتیبانی یک گروه خاورمیانه ای، قصد خرید باشگاه منچستریونایتد را از خانواده گلیزر دارند.

این در حالی است که خانواده گلیزر همیشه اعلام کرده که قصد دارد برای سال های طولانی زمام امور باشگاه منچستریونایتد را برعهده داشته باشد؛ هرچند به دلیل بدهی های زیادی که دارند و سیاست های مالی شان، با انتقادهای جدی از سوی هواداران باشگاه مواجه هستند.

گیگز تنها بازمانده "کلاس 92" است که همچنان برای منچستریونایتد بازی می کند و فیل نویل هم به عنوان یکی از اعضای کادر فنی، این فصل به الدترافورد برگشته است.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
"کلاس 92" به دنبال خرید منچستریونایتد

.
اصل کاری (قسمت بولد شده)!! بنظرم ناصر الخلایفی مالک پی اس جی پشت این قضیست. چون رابطه ی بسیار بسیار عالی با بکهام داره

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تو اینترنت پیچیده که یک عده از طرفدارها میخوان یک بنر با عنوان
((Wrong One - Moyes Out))
از طریق هواپیما در بالای اولترافورد به پرواز در بیارن و گفته شده هزینش هم حدود 1400 دلار هستش.
اون خبر کلاس 92 هم خیلی خوبه و امیدوارم حقیقت داشته باشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم ترجیح میدم تیم دست عرب های پولدار البته در کنار بچه های کلاس 92 باشن. عربها اقلکن برای تیم خرج میکنن. این گلیزرهای امریکایی بی خاصیت که هیچ کار مثبتی برای یونایتد نکردن.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
پرچم های chose one پایین کشیده شد

خدانگهدار پیرمرد بیفکر !

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
Cantona: "I think Moyes was signed b'coz he's a long term project "

اریک کانتونا : من فکر می کنم دیوید مویس به عنوان یک پروژه ی بلند مدت به خدمت گرفته شده است . او سال آینده بهتر خواهد بود و به اندازه ی کافی قوی هست که از پس فشارهای حاکم برآید . من بازیکن منچستریونایتد بودم و آنچه که در تمام زندگی ام می خواهم ، رقابت منچستریونایتد در بالاترین سطح خواهد بود . منچستر یکی از بزرگترین باشگاه های دنیاست آن ها به مدت 20 سال در بالاترین سطح بوده اند و فکر می کنم خیلی خیلی زود به جایگاه شان باز خواهند گشت.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
تیم بیفته دست عربا با این پتانسیلی که بچه ها دارن کلا هر فصل لیگ جزیره مال ما میشه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من اینرو به این شکلی که نقل قول کردم و تیکه ای به صورت ویدیو از جایی دیده بودم ...همون روی کینی که شما میگی بعد از یکی از باختها واکنش نشون داد و گفت این خنده داره که هر بازی میگند بازی بعد
خوب همه ستاره ها دارند از تابستون و فصل بعد حرف میزنند و میگند باید به مویس زمان داد منم به این اعتقاد دارم ولی میترسم با این روند ضررهای جبران نشدنی ببینیم من دیدم شما همیشه از مویس حمایت کردید ولی هیچوقت ندیدم دلیلی حزء رجوع به گذشته و بیانات بزرگان و فرگوسن بیارید شاید آوردید و من ندیدم به هر شکل من تا به حال جزء اینکه خیلی ها گفتند که باید به مویس زمان داد چون این طبیعت فوتباله و مربی قبلی سالها اینجا بوده چیزی ندیدم خوشحال میشم که جز این حرفها چیزی بگید که ما هم به تیم امیدوار بشیم و بیایم بعد هر بازی بگیم همه چیز حل میشه و احتیاج به زمان داره شما چه روندی رو در تیم دیدید که معتقدید فصل بعد تیم بهتر خواهد شد خواهشا جرف تکراری که مویس زمان میخواد و تابستون خرید میکنه رو نزنید بگید الان در همین تیم با همین قالب مویس چه اثر مثبتی رو تیم گذاشته؟؟ به هر شکل هممون میدونیم که نمیشه در تابستون کل تیم رو فروخت و دوباره خرید و یا حتی خیلی از بازیکنها رو عوض کرد....
من هنوز به این نتیجه نرسیدم که تمام تقصیرات گردن مویسه و اخراجش تمام مشکلات رو حل می کنه.
اگه شما میترسی با نگه داشتن مویس اوضاع بدتر بشه من هم میترسم با اخراجش و اومدن یکی دیگه اوضاع بدتر بشه چون هیچ تضمینی وجود نداره که با اومدن یکی دیگه اوضاع بهتر بشه. مخصوصا الان که مویس میدونه تیم کجاها مشکل داره و میتونه تو تابستون حلش کنه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من هنوز به این نتیجه نرسیدم که تمام تقصیرات گردن مویسه و اخراجش تمام مشکلات رو حل می کنه.
اگه شما میترسی با نگه داشتن مویس اوضاع بدتر بشه من هم میترسم با اخراجش و اومدن یکی دیگه اوضاع بدتر بشه چون هیچ تضمینی وجود نداره که با اومدن یکی دیگه اوضاع بهتر بشه. مخصوصا الان که مویس میدونه تیم کجاها مشکل داره و میتونه تو تابستون حلش کنه.
like+
مویس مقصر هست درست اما این همه بازیکن خیلی خیلی کم کاری میکنند.
نسخه ی تعویض مربی برای تیم های بحران زده لزوما جوابگو نیست، نمونش آث میلان! آلگری با اون داستان ها و جو سنگین علیه ش رفت و سیدورف با کلی امید و آرزو اومد اما میلان از سی ال حذف شد و الان فکر کنم دوازدهم باشه!!!!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
امیر جان اگه بعد از مویس باز یک انتخاب با ریسک بالا انجام بشه حرف شما کاملا صحیح هستش و موندن مویس به نفعه تیمه مثلا بیان تیم رو بدن به اوله یا گیگز یا اسکولز و... که تجربه زیادی در مربیگری ندارن. ولی اگه یک گزینه که سابقه خیلی خوبی داشته باشه و از دانش بالایی برخوردار باشه و همچنین شخصیت کاریزماتیکی داشته باشه بنظر من احتمال بدتر شدن شرایط تیم نسبت به حال حاضر خیلی کمتر هستش. گزینه هایی مثل مورینیو یا هیدینگ یا کلوپ و ...
در رابطه با مویس بنظر من حضور این مربی یک نکته خیلی مثبت داشته اونهم تصفیه شدن تیم یعنی فروش بازیکنان متوسط و بدون فایده و از طرفی وادار شدن گلیزرها به هزینه کردن.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
like+
مویس مقصر هست درست اما این همه بازیکن خیلی خیلی کم کاری میکنند.
نسخه ی تعویض مربی برای تیم های بحران زده لزوما جوابگو نیست، نمونش آث میلان! آلگری با اون داستان ها و جو سنگین علیه ش رفت و سیدورف با کلی امید و آرزو اومد اما میلان از سی ال حذف شد و الان فکر کنم دوازدهم باشه!!!!!
آقا محمد بنظر من اشتباه میلان این بود که بعد از آلگری مجددا یک انتخاب اشتباه انجام دادن یعنی انتخاب فردی بدون سابقه مربیگری و با ریسک بالا. سیدورف چه سابقه موفق مربیگری داشت که به عنوان سرمربی میلان انتخاب شد؟! اونهم در شرایطی که میلان در بحران بود!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
این گلیزرها درسته نسبت به چلسی و سیتی کمتر خرج میکنند ولی اونجور هم که دوستان میگند خسیس نیستند. با این پولی که منچستر این فصل خرج کرده میشد خیلی تیم رو تقویت کرد.

1601537_989106397796243_500460437_n.jpg

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امیر جان اگه بعد از مویس باز یک انتخاب با ریسک بالا انجام بشه حرف شما کاملا صحیح هستش و موندن مویس به نفعه تیمه مثلا بیان تیم رو بدن به اوله یا گیگز یا اسکولز و... که تجربه زیادی در مربیگری ندارن. ولی اگه یک گزینه که سابقه خیلی خوبی داشته باشه و از دانش بالایی برخوردار باشه و همچنین شخصیت کاریزماتیکی داشته باشه بنظر من احتمال بدتر شدن شرایط تیم نسبت به حال حاضر خیلی کمتر هستش. گزینه هایی مثل مورینیو یا هیدینگ یا کلوپ و ...
در رابطه با مویس بنظر من حضور این مربی یک نکته خیلی مثبت داشته اونهم تصفیه شدن تیم یعنی فروش بازیکنان متوسط و بدون فایده و از طرفی وادار شدن گلیزرها به هزینه کردن.
من هم دوست داشتم یه مربی بهتر بیاد مثلا هیدینگ ولی فعلا سرمربی مویسه و تا باشگاه از اشتباه بودن انتخابش مطمئن نشه اخراجش نمی کنه. به نظرم تا انتهای فصل آینده مویس سرمربی میمونه.
مویس هنوز فرصتش تموم نشده که بخواهیم در موردش قضاوت کنیم و بعد ببینیم باید بمونه یا بره.

این گلیزرها درسته نسبت به چلسی و سیتی کمتر خرج میکنند ولی اونجور هم که دوستان میگند خسیس نیستند. با این پولی که منچستر این فصل خرج کرده میشد خیلی تیم رو تقویت کرد.

فردیناند قبل از اومدن گلیزرها اومد. فکر کنم کریک هم همینطور.

این عکس ها واقعا خنده داره. حداقل برای اونایی که در جریان جزئیات هستن.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

3 تا مسءله رو باید تو این عکس در نظر گرفت: 1- بازه زمانی که این پول هزینه شده
2- میزان حقوق دریافتی بازیکنها
3- درآمدهای کسب شده توسط باشگاه و درصدی از این درآمدها که صرف باشگاه شده

بالا