• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من هنوز به این نتیجه نرسیدم که تمام تقصیرات گردن مویسه و اخراجش تمام مشکلات رو حل می کنه.
اگه شما میترسی با نگه داشتن مویس اوضاع بدتر بشه من هم میترسم با اخراجش و اومدن یکی دیگه اوضاع بدتر بشه چون هیچ تضمینی وجود نداره که با اومدن یکی دیگه اوضاع بهتر بشه. مخصوصا الان که مویس میدونه تیم کجاها مشکل داره و میتونه تو تابستون حلش کنه.
100 درصد مخالفم عزیز...
تیم وضعیت بدتر از این نمیتونه داشته باشه...
همونطور که گفتم، مایلی کهن هم بهتر از این یابو میتونه نتیجه بگیره...
مشکلات منچستر رو شناخته؟ بهتر خرید میکنه؟
خرید زمستانی انجام داد، چه اتفاقی افتاد؟
از اول فصل که من هیچ تغییر تاکتیک یا بهبود شکل بازی از این یابو ندیدم و حتی میتونم بگم که تیم اول فصل بهتر بازی میکرد تا الان، چرا؟ چون هنوز بازیکنا یک سری تاکتیک های زمان رئیس رو اجرا میکردن ولی بعد از این همه مدت اون تاکتیک هارو هم فراموش کردن...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این گلیزرها درسته نسبت به چلسی و سیتی کمتر خرج میکنند ولی اونجور هم که دوستان میگند خسیس نیستند. با این پولی که منچستر این فصل خرج کرده میشد خیلی تیم رو تقویت کرد.

عزیز این آمارهای خنده دارت رو از کجا گیر میاری؟
این واسه یونایتد:
http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/manchester-united-transfers.html
سیتی:
http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/manchester-city-transfers.html
چلسی:
http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/chelsea-transfers.html
خلاصه یونایتد 613 و سیتی 808 و چلسی 951 میلیون خرجشون شده توی تقریبا 15 سال گذشته...
البته این رو باید در نظر بگیری که چلسی بیش از 90 درصد خرجش توی 7-6 سال گذشته بوده و سیتی 5-4 سال گذشته...
در صورتیکه یونایتد امسال رکورد خرج کردن داشته که در حدود 74 میلیون بوده و تقریبا همه فصل ها نمودار ثابتی داشته...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
آمار اوشون در مورد ارزش تیم فیکس 2 تیم هست برادر!!! اشتباه برداشت شده!!
در مورد میزان خرج و .... نیست!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
من هم دوست داشتم یه مربی بهتر بیاد مثلا هیدینگ ولی فعلا سرمربی مویسه و تا باشگاه از اشتباه بودن انتخابش مطمئن نشه اخراجش نمی کنه. به نظرم تا انتهای فصل آینده مویس سرمربی میمونه.
مویس هنوز فرصتش تموم نشده که بخواهیم در موردش قضاوت کنیم و بعد ببینیم باید بمونه یا بره.

فردیناند قبل از اومدن گلیزرها اومد. فکر کنم کریک هم همینطور.

این عکس ها واقعا خنده داره. حداقل برای اونایی که در جریان جزئیات هستن.

والا این امار تیم فیکس بازی آخر هست وگرنه بنده هم می دونم چلسی و سیتی n برابر من یو خرج کردند و میکنند... منظورم این بود که تیم شما از نظر ارزش چیزی کم نداره و وقتی همچین تیمی اینجوری بازی میکنه و کل تیم ضعیف هست مقصر فقط و تنها فقط یه نفر هست.

غیر از اون این تصویر نشون میده مویس حداقل تو زمینه نقل و انتقالات عملکرد فاجعه باری داشته... مثلا با همچین مبلغی که فلینی رو خرید می تونست استروتمن، میرالم پژانیچ و یا تیاگو رو بخره.

کلا برای ادامه فصل برای من یو و مویس آرزوی موفقیت میکنم و ایشالله بتونید بایرن رو حذف کنید.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آمار اوشون در مورد ارزش تیم فیکس 2 تیم هست برادر!!! اشتباه برداشت شده!!
در مورد میزان خرج و .... نیست!
از اون لحاظ هم اشتباه هستش عزیز...
اگه آمار هستش باید آمار کل بازیکنان باشه:
واسه کل خرج ها هم میتونید برید به صفحه ها:
بارسا:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/fc-barcelona/transfers-alle/verein_131.html
البته بارسا آمارش معلوم نیست درست باشه با این اتفاقات اخیرش...
رئال:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/real-madrid/transfers-alle/verein_418.html
آرسنال:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/arsenal-fc/transfers-alle/verein_11.html
واقعا از روی این آمار میفهمید که چرا ونگر تا حالا اخراج نشده، چون فقط درآمد داشته واسه باشگاه و بدبخت طرفدارهای این تیم که رئیس باشگاه داره این تیم رو میدوشه فقط...
من سیتی:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/manchester-city/transfers-alle/verein_281.html
من یونایتد:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/manchester-united/transfers-alle/verein_985.html
چلسی:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/chelsea-fc/transfers-alle/verein_631.html

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اینا آمار ارزش بازیکن هاست!! نه آمار خرج!! وگرنه مثلاً جک ویلشر از آکادمی هست و رایگان!! یا ولبک شما!
کلاً بحث بیهوده ایه بحث سر مخارج و ...!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اینا آمار ارزش بازیکن هاست!! نه آمار خرج!! وگرنه مثلاً جک ویلشر از آکادمی هست و رایگان!! یا ولبک شما!
کلاً بحث بیهوده ایه بحث سر مخارج و ...!!
عزیز اینها حقوق سالیانه بازیکنان هستش نه ارزش اونها...
و کاملا بحث جالبی هستش به این دلیل که مشخص میکنه کدوم تیمها چجور سیاستی در باشگاه داری دارند...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
:دی
عزیز اینها مارکت ولیو هست دیگه!! به من که دیگه نگو!! خخخخ
این اعداد ارزش بازیکن در بازار نقل انتقالات رو تخمین میزنه و توسط سایت ترنسفر مارکت منتشر میشه!!
بر اساس این اعداد مثلاً اگر تیمی خواستار رونی بشه برای خریدش باید حدود 40 میلیون پوند بپردازه!!!
برای این میگم بحث بیهوده ایه چون اصلاً به سیایت باشگاه داری مرتبط نیست! مثلاً یحیی توره که از بارسا با مبلغی حدود 25 میلیون پوند به سیتی اومده از جک ویلشر که از آکادمی آرسنال اومده و -0- پوند برای خریدش پرداختن مارکت ولیوی کمتری داره!!

اگر شما میخوای سیاست باشگاه ها رو مورد تجزیه و تحلیل قرار بدی باید این جداول رو بیاری کنار جدول های ترنسفر فی!! و گر نه این ها به تنهایی کمکی نمی کنن!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این اعداد ارزش بازیکن در بازار نقل انتقالات رو تخمین میزنه و توسط سایت ترنسفر مارکت منتشر میشه!!
بر اساس این اعداد مثلاً اگر تیمی خواستار رونی بشه برای خریدش باید حدود 40 میلیون پوند بپردازه!!!
برای این میگم بحث بیهوده ایه چون اصلاً به سیایت باشگاه داری مرتبط نیست! مثلاً یحیی توره که از بارسا با مبلغی حدود 25 میلیون پوند به سیتی اومده از جک ویلشر که از آکادمی آرسنال اومده و -0- پوند برای خریدش پرداختن مارکت ولیوی کمتری داره!!

اگر شما میخوای سیاست باشگاه ها رو مورد تجزیه و تحلیل قرار بدی باید این جداول رو بیاری کنار جدول های ترنسفر فی!! و گر نه این ها به تنهایی کمکی نمی کنن!!!
اوه اوه اوه...
چه اشتباهی کردم من!!!!
مارکت Value هستش اینا شما درست میگی...
البته اون لینک ها مربوط به ترانسفرها تو چندین سال اخیر هستش...

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
یکی بود تو تاپیک خوشتیپ ترین بازیکن روی هوا به قیافه ی اسکولز توهین کرده بود اینا از یه چیز و جای دیگه می سوزن
پل اسکولز نماد تعصب , استواری و وفاداری

paulscholes2.jpg

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
چند وقتی بود که یادداشت زیر را نوشته بودم و چون کامل نبود پستش نکردم. جالب اینه که می‌بینم بعضی از عزیزان عینا مثل من فکر کردند و مطلب مشابهی نوشتن. اما عجیب‌ اینه که با وجود این شباهت، نتیجه‌گیری ما با هم تفاوت داشته. حالا نوشته‌ام رو با صحبت‌های اخیر دوستان کامل می‌کنم. حرف من در مورد وضعیت تیم و مربی فعلیش.

در مورد یکی از جدی‌ترین مشکلات تیم قبلا نوشتم یعنی کمک‌های مویس. که نیازمند تجدید نظر اساسیه. اما وضعیت فعلی، بیشتر از هر چیزی برمیگرده به تغییرات منحصربفرد در منچستر که با هیچ تیم دیگه‌ای مشابه و لاجرم قابل مقایسه نیست. این افت قابل پیش‌بینی بود و در زمان بدی گریبان تیم رو گرفت. تیم وارد فاز بحران شده و الان هیچ فرقی نمی‌کنه مسی و رونالدو تو زمین باشن یا پپ یا خود سر الکس رو نیمکت. الان تیم بحران‌زده است و تجربهء سال‌ها فوتبال دیدن، بهم می‌گه فقط باید صبر کرد. حالا میگم چرا.

آقا محسن (که زیاد زیارتشون نمی‌کنیم) نوشتند: "چیزی که باعث می‌شه یه بازیکن از سطح متوسط به سطح عالی برسه فقط دست مربی هست این هنر. سانچز تو تیم بارسلونا یه بی‌خاصیت بود اما امسال جوری احیا شده که تو الکلاسیکو با چیپ گل می‌زنه."

با این حساب سانچز تو تیم گواردیولا بدردنخور بود. پس درسته که بگیم گواردیولا مربی خوبی نیست؟ همین‌جا خیلی‌ها حسرت اون رو می‌خورند. تو همون بارسلونا آنری ۵۰% و زلاتان ۲۰% خودشون هم نبودند. کاکا تو رئال و با مورینیو به یک بی‌کارهء محض تبدیل شد. گاهی این‌جوری می‌شه. این تو فوتبال پیش میاد و لزوما دلیلش مربی یا بازیکن نیست.

(راستی از پیشنهاد بسیار جالب و هوشمندانهء شما یعنی بیلسا خیلی خوشم آمد، فلسفهء بازی بیلسا خیلی به منچستر نزدیکه اما بیلسا نمی‌تونه خیلی دور از وطنش زندگی کنه. اگر هم مدتی مکزیک بود خوب‌‌ همان بغل‌هاست، حیف)

با همین مضمون آقا مهرداد نوشتند: "این بنده خدا بلد نیست از بازیکنا بازی بگیره."

اورتون مویس تیمی بود که بسیار زیبا بازی می‌کرد. اورتون که فوق ستاره یا حتی ستاره به اون معنی نداشت. پس مویس هم مثل هر مربی سطح بالایی، می‌تونه از بازیکن‌های متوسط هم بازی خوبی بگیره. اما الان با ستاره‌هایی مثل کاگاوا یا ماتا هم نمی‌تونه نتیجه بگیره. چرا؟ خوب جواب ساده و راحت همینه که بگیم بلد نیست. اما با این جواب به شعور سر الکس و بابی چارلتون و خودمون و کلا لیگ بر‌تر توهین کردیم. مگه می‌شه یکی یازده سال مربی لیگ بر‌تر انگلستان باشه و بلد نباشه از بازیکن، بازی درستی بگیره؟ پس بهتره بجای ساده‌ترین جواب، به دنبال منطقی‌ترین جواب باشیم حتی اگر این جواب، مرهم زخم فعلی ما نباشه.

مطمئنا فکر نمی‌کنید که منظورم اینه که مویس داره کارش رو خوب انجام می‌ده، که اصلا اینطور نیست و خیلی هم بد داره این کار رو می‌کنه. بخصوص که دستیار مناسبی هم نداره. حتما می‌پرسید مربی که کارش رو بد انجام می‌ده رو باید چیکارش کرد. و باز هم راحت‌ترین جواب اینه: برکناری.

شاید بعضی‌ها یادشون بیاد که موراتی مدت‌ها همین کار‌ها را می‌کرد که الان شما منتظرش هستید. مربی پشت مربی. توی یک فصل چهار تا مربی عوض می‌کرد همه هم مربی‌های درجه یک. اما اینتر بالاخره وقتی جون گرفت که مدتی را در آرامش سپری کرد و بالاخره با مانچینی و سر فرصت به نتیجه رسید. البته بعد که لقمه مهیا شد، پخته‌خور مشهور، خوزه مورینیو اومد و جام قهرمانان رو بالا برد.

همین فصل، میلان با الگری چکار کرد؟ الگری مربی کوچکی نبوده و نیست اما تیمی رو تحویل گرفت بسیار پیر و بی‌تناسب. با چند شکست، تیم رفت تو فاز بحران و بعد از اون فشار رسانه‌ها شروع شد. برلوسکونی عوضی هم (که از تیم به عنوان کمپین تبلیغاتی حزبش استفاده می‌کنه) شروع کرد به تعیین ضرب‌الاجل و دخالت در ترکیب و خلاصه توی جهنمی که خودشون برای میلان بوجود آوردن، گرفتار شدند. حالا چی شد؟ هیچ. تیم بد‌تر از قبل شده و یک سیدورف رو هم به مهرهء سوخته تبدیل کردند. منهم با dreamypixy موافقم که انتخاب سیدورف بخاطر کم‌تجربگی اشتباه بود. اما دوست نازنینم فکر می‌کنی به مربیان دانه‌درشت دیگه‌ای پیشنهاد نکردند؟ بعید می‌دونم، حتما کردند. برلوسکونی هر هزینه‌ای رو انجام می‌ده تا بتونه دوباره انتخاب بشه. اینجوری لااقل حکم زندانش به تعلیق میفته. اما مربی باشعور، تیم بحران‌زده رو تحویل نمی‌گیره. اونهم وسط فصل. هر چند من خوشحالم. این تازه یک صدم حق برلوسکونی هم نیست. آه آنجلوتی پشت سر تیمه!

اصلان جان و چندین نفر دیگه چندین بار به "سرنوشت لیورپول" اشاره داشتند. اصلا مثال درستی نیست. یه جور دیگه بگم. نگرانی از سرنوشتی مشابه لیورپول، مثال بسیار خوبی هست، اما با نتیجه‌گیری برعکس. لیورپول در اوج و بدون مشکل، با کنی دالگلیش در افتاد. تیمی که داشت نرم و روان حرکت می‌کرد، با یکسری دعواهای مدیریتی آشفته شد و دالگلیش رو برکنار کردند. بعد از اون لیورپول رنگ آرامش رو بخودش ندید. اصلا داستان نفرین دالگلیش از همینجا باب شد.

کارشون بی‌شباهت به داستان میلان نبود. آنجلوتی هر سال با تیم بهترین نتیجه رو می‌گرفت، اصلا معلوم نبود برلوسکونی چه مرگشه. هر فصل با این شایعه که این آخرین بازی آنجلوتی هست شروع می‌شد. چرا؟ چون مردک نیازمند به یک مربی پر هیاهو بود. سعی هم کرد که مورینیو رو ببره به تیمش. انگ کارش بود، اما نشد.

خوب لیورپول چی شد؟ وقتی لیورپول به هم ریخت، «مربی بازی» شروع شد. آدم‌هایی که بعد از اون رو نیمکت نشستند هر کدوم وزنه‌ای بودند، اما نتیجه نگرفتند. وقت هم بهشون کم داده می‌شد. بنیتیس که جام قهرمانان رو هم براشون آورد، به ستوه آوردند که گذاشت و رفت. چقدر خوب می‌شه که ما همه (کلا ملت ایران) با تاریخ تمرین کنیم تا اشتباهات رو تکرار نکنیم. این‌ها درس‌های دقیقی از تاریخه.

من چندین بار روی فاز بحرانی تاکید کردم. وقتی تیمی دچار بحران می‌شه، بد‌ترین کار اینه که بخواهیم با جراحی کار رو جلو بندازیم. نه اینکه این جراحی هیچ وقت جواب نده، اما کمتر از ۱۰% از این برکنار کردن‌ها جواب داده. متاسفانه اغلب کار بد‌تر می‌شه که بهتر نمی‌شه.

آقا مهدی نوشتند: "مویس یه مهرهٔ سوخته ست نباید روش قمار کرد."

با بخش اول حرف شما موافقم. مویس مهرهء سوخته است، یا بهتر بگم سوزونده شد. اما فکر می‌کنم حالا دیگه همه متوجه شدند که مخالفت من (و احتمالا امیرخان) با برکناری مویس، دفاع از یک مهرهء سوخته نیست. دفاع از تیممه که با نگاهی به درس‌های تاریخ، نمی‌خوام بسوزونمش. دوستانی که می‌گن مویس امروز برکنار بشه به خاطر داشته باشند که این برکناری برابر خواهد بود با سوزوندن مربی بعدی و لاجرم تیم.

دوست خوبمان batoobato (که چند تحلیل فنی درجه یک ازش خوندم) نوشتند: "خواهشا حرف تکراری که مویس زمان میخواد و تابستون خرید میکنه رو نزنید بگید الان در همین تیم با همین قالب مویس چه اثر مثبتی رو تیم گذاشته؟"
متاسفانه این حرف تکراری، درسته. بعد از به هم ریختگی تیم، دیگه نمیشه به دنبال اثری مشهود باشیم. اصلا دیگه وقت این حرف‌ها نیست. تیم بحران‌زده، مثل بیماری میمونه که آنفولانزای ویروسی گرفته باشه. علاجش فقط استراحت و زمان دادنه. متاسفانه.

الان‌ گری نویل رو بیاریم؟ بزرگ‌ترین اشتباه رو خواهیم کرد. ‌گری نویل بالقوه می‌تونه مربی موفق بعدی منچستر و حتی انگلستان باشه اما امروز بیاریدش تو تیمی با بحران فعلی، بعد از سه بازی، خیلی از بچه‌های همینجا، فحش رو می‌کشن به جونش. چرا که نخواهد تونست معجزه بکنه. اما من عمیقا امیدوارم گری نویل یکی از گزینه‌های دستیاری مویس برای فصل بعد باشه.

هیدینگ (که در کمال تعجب خیلی‌ها اینجا با اومدنش مخالف بودند) می‌تونست گزینهء خوبی برای همون اوایل فصل باشه. کاریزما و بار فنی‌اش اونقدر بالاست که حتما با تیم نتیجهء بدی (لااقل به این بدی) نمی‌گرفت. اما فرض محالی هست که منچستر اول فصل مویس رو برکنار می‌کرد. همین الانش هم این کار رو نمی‌کنه. هیدینگ هم این تیم رو قبول نمی‌کنه. ضمنا برای درازمدت هم که به هیچ وجه نمی‌شه روی هیدینگ حساب کرد. یک ذره مبلغ چرب‌تر بهش پیشنهاد بشه، شیرجه می‌زنه اون طرف.

و در پایان. ما به همراه مربیمان در تیم محبوبمان با بازیکنان خوبمان، در دوران سختی بسر می‌بریم. چگونه می‌توانید هوادار تیم باشید و از کلماتی مثل یابو، پیرمرد بی‌فکر، پیرمرد خرفت، بازیکن اشغال و امثال این‌ها استفاده کنید. این تیم شماست. یابو یکی از اعضای تیم شماست. شما جزوی از این خانوادهء بزرگ هستید. دارید به خودتان توهین می‌کنید.

چگونه می‌توانید آرزوی شکستی مفتضحانه برای تیم داشته باشید تا مربی تیممان با خفت و خواری اخراج شود. که چه بشود؟ دلمان خنک بشود؟

بیایید از همین شرایط استفاده کنیم و در زندگی واقعی (و نه تنها فوتبالی) درس تحمل و صبوری بگیریم.

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان منچستر انشالله فصل بعد بهتر میشه . درسته
راستی الان چه بازیکنانی تو منچستر هستند یادش به خیر. زمانی که رونالدو توش بود. با رونی واقعا غوغا کرده بودند.
گیگز با اسکولز . و از همه مهم تر مربی فرگوسن . واقعا عالی بود.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بچه ها یک سوال بهترین فصل منچستر از زمان تاسیسش تا الان چه فصلی بوده است.
و چه مقدار جام را برده است.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان یک چیز دیگر . الان بهترین بازیکنی از اغاز تاسیس این باشگاه تا الان کی بوده و بیشترین گل را چه کسی برای این تیم زده است

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
بچه ها یک سوال بهترین فصل منچستر از زمان تاسیسش تا الان چه فصلی بوده است.
و چه مقدار جام را برده است.

دوستان یک چیز دیگر . الان بهترین بازیکنی از اغاز تاسیس این باشگاه تا الان کی بوده و بیشترین گل را چه کسی برای این تیم زده است

جواب اين چيزا رو توي ويکي و سايت تيم ميتوني پيدا کني

http://en.wikipedia.org/wiki/Manchester_United_F.C.
http://www.manutd.com/splash-page.aspx

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
پس بهترین گلزن این تیم از اغاز تا الان بابی چارلتون با 249 گل زده است.
ایول .
واقعا باشگاه منچستر یونایتد 136 سال سابقه داره. ایول
راستی قدیمی ترین باشگاه جهان کدامه و چه قدر قدمت داره

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389

کلاس 92 باشگاه سالفورد سیتی رو خریدند !!!

پـ . نـ : میخواستن منچستر رو بخرن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389

شما هم اواتارت رو عوض كردي ما هم با مويس بايد اواتار فرامرز اصلاني بذاريم :دي
سال جديد بيا دوست باشيم :دي اصلا بيا منچستري شو :p

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
گویا یه عده از طرفدارای منچستر پول جمع کردن تا یه هواپیما اجاره کنن و تو بازی فردا با یه نوشته تحت عنوان Moyes Out اعتراض خودشونو نشون بدن

از همینجا اعلام میکنم خاک بر سرتون!
شما ها ابروی طرفدارای یونایتدو بردید
به کوری چشم همشون از این به بعد از مویس حمایت میکنم

The Chosen One

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گویا یه عده از طرفدارای منچستر پول جمع کردن تا یه هواپیما اجاره کنن و تو بازی فردا با یه نوشته تحت عنوان Moyes Out اعتراض خودشونو نشون بدن
از همینجا اعلام میکنم خاک بر سرتون!
شما ها ابروی طرفدارای یونایتدو بردید
به کوری چشم همشون از این به بعد از مویس حمایت میکنم
The Chosen One
شرمنده، ولی طرفدار تیم بودن، این نیست که چشمت رو به روی همه چیز ببندی تا تیمت چیزی ازش نمونه و آخرش بعد از چندین سال استفاده گلیزرها از این تیم، اون رو نابود کنند و به یک عرب پولدار بفروشنش تا به یک منچستر سیتی دوم تبدیل بشه...
The Chosen One
این تیکه خودش به تنهایی جوک هستش عزیز...
ببین عزیز اگه اون همه اعتراض و پوشیدن اون همه شالهای زرد و سبز نبود که مالکان باشگاه به هیچ عنوان واسه خرید بازیکن تو این 4-3 فصل پولی خرج نمیکردن واسه خریدن بازیکن...

بالا