چند خبر و شایعه کوتاه:
مویس توی جدیدترین مصاحبش گفته که من هنوز هم حمایت طرفدارها رو دارم و همچنین مدعی شده که اگه سرآلکس فرگوسن هم این فصل بود با این بازیکنها دچار مشکل میشد.
مویس دلیل بازی ندادن به عدنان رو پیشگیری از احتمال مصدومیت ذکر کرده و گفته با توجه به سن عدنان و بازیهای زیادی که انجام داد ترجیح دادیم برای پیشگیری از مصدومیت احتمالی بهش بازی ندیم.
مثل اینکه یونایتد برای خرید مانگالا و گارای میخواد 70 میلیون یورو هزینه کنه.
تیم بارسلونا یک پزشک رو برای بررسی وضعیت گوندوگان به آلمان فرستاده.
بارسا حاضره الکس سانگ رو در ازای 10 تا 12 میلیون پوند بفروشه.
رءال برای کوءنتراءو حداقل 10 میلیون پوند میخواد.
رءال هم به جمع مشتریان لوک شاو پیوسته!
یونایتد در فکر تعویض اندرسون با یکی از ستاره های فیورنتینا یعنی کوادرادو هستش.
یونایتد احتمالا به 4 بازیکن در تابستان اجازه خروج میده: کاگاوا - کلورلی - فلچر - بوتنر
پ.ن: یانگ!!
مویس حاضره زاها رو در ازای 15 میلیون پوند بفروشه
مایکل اوون گفته بزرگترین اشتباه مویس کنار گذاشتن کادر فنی فرگی یعنی فیلان و مویلنستین و استیل بوده و گفته مویلنستین بهترین مربی بوده که من باهاش کار کردم.
مویس توی جدیدترین مصاحبش گفته که من هنوز هم حمایت طرفدارها رو دارم و همچنین مدعی شده که اگه سرآلکس فرگوسن هم این فصل بود با این بازیکنها دچار مشکل میشد.
مویس دلیل بازی ندادن به عدنان رو پیشگیری از احتمال مصدومیت ذکر کرده و گفته با توجه به سن عدنان و بازیهای زیادی که انجام داد ترجیح دادیم برای پیشگیری از مصدومیت احتمالی بهش بازی ندیم.
مثل اینکه یونایتد برای خرید مانگالا و گارای میخواد 70 میلیون یورو هزینه کنه.
تیم بارسلونا یک پزشک رو برای بررسی وضعیت گوندوگان به آلمان فرستاده.
بارسا حاضره الکس سانگ رو در ازای 10 تا 12 میلیون پوند بفروشه.
رءال برای کوءنتراءو حداقل 10 میلیون پوند میخواد.
رءال هم به جمع مشتریان لوک شاو پیوسته!
یونایتد در فکر تعویض اندرسون با یکی از ستاره های فیورنتینا یعنی کوادرادو هستش.
یونایتد احتمالا به 4 بازیکن در تابستان اجازه خروج میده: کاگاوا - کلورلی - فلچر - بوتنر
پ.ن: یانگ!!
مویس حاضره زاها رو در ازای 15 میلیون پوند بفروشه
مایکل اوون گفته بزرگترین اشتباه مویس کنار گذاشتن کادر فنی فرگی یعنی فیلان و مویلنستین و استیل بوده و گفته مویلنستین بهترین مربی بوده که من باهاش کار کردم.
Last edited: