• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چند خبر و شایعه کوتاه:
مویس توی جدیدترین مصاحبش گفته که من هنوز هم حمایت طرفدارها رو دارم و همچنین مدعی شده که اگه سرآلکس فرگوسن هم این فصل بود با این بازیکنها دچار مشکل میشد.
مویس دلیل بازی ندادن به عدنان رو پیشگیری از احتمال مصدومیت ذکر کرده و گفته با توجه به سن عدنان و بازیهای زیادی که انجام داد ترجیح دادیم برای پیشگیری از مصدومیت احتمالی بهش بازی ندیم.
مثل اینکه یونایتد برای خرید مانگالا و گارای میخواد 70 میلیون یورو هزینه کنه.
تیم بارسلونا یک پزشک رو برای بررسی وضعیت گوندوگان به آلمان فرستاده.
بارسا حاضره الکس سانگ رو در ازای 10 تا 12 میلیون پوند بفروشه.
رءال برای کوءنتراءو حداقل 10 میلیون پوند میخواد.
رءال هم به جمع مشتریان لوک شاو پیوسته!
یونایتد در فکر تعویض اندرسون با یکی از ستاره های فیورنتینا یعنی کوادرادو هستش.
یونایتد احتمالا به 4 بازیکن در تابستان اجازه خروج میده: کاگاوا - کلورلی - فلچر - بوتنر
پ.ن: یانگ!! :mad:
مویس حاضره زاها رو در ازای 15 میلیون پوند بفروشه :(
مایکل اوون گفته بزرگترین اشتباه مویس کنار گذاشتن کادر فنی فرگی یعنی فیلان و مویلنستین و استیل بوده و گفته مویلنستین بهترین مربی بوده که من باهاش کار کردم.

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
چند خبر و شایعه کوتاه:
مویس توی جدیدترین مصاحبش گفته که من هنوز هم حمایت طرفدارها رو دارم و همچنین مدعی شده که اگه سرآلکس فرگوسن هم این فصل بود با این بازیکنها دچار مشکل میشد.
یونایتد احتنالا به 4 بازیکن در تابستان اجازه خروج میده: کاگاوا - کلورلی - فلچر - بوتنر
مایکل اوون گفته بزرگترین اشتباه مویس کنار گذاشتن کادر فنی فرگی یعنی فیلان و مویلنستین و استیل بوده و گفته مویلنستین بهترین مربی بوده که من باهاش کار کردم.
دستياراي جديدش واقعا به درد سيرك ميخورن

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چند خبر و شایعه کوتاه:
مویس دلیل بازی ندادن به عدنان رو پیشگیری از احتمال مصدومیت ذکر کرده و گفته با توجه به سن عدنان و بازیهای زیادی که انجام داد ترجیح دادیم برای پیشگیری از مصدومیت احتمالی بهش بازی ندیم.
یونایتد احتمالا به 4 بازیکن در تابستان اجازه خروج میده: کاگاوا - کلورلی - فلچر - بوتنر
من که با رفتن کاگاوا خیلی مخالفم...:mad:
این ابله چندتا بازیساز درست داره که بهترینشون رو میخواد بده بره؟:general208:
باتنر که قرار بود خیلی بازیکن توپی باشه؟ همه گفتن جایگزین اورا اومده، چه بلایی سر این بچه اورد این مویس؟:general208:
گارای خیلی جوون هستش(تازه 18 سالش شده)، از اون دسته از بازیکنانی بود که مویس گفت میخوایم تیم رو باهاش جوون کنیم و چون جوون هستن باید در تابستون باهاشون قرارداد ببندیم...:general710:
زاها رو هم نابود کرد، بخاطر دلایل شخصی...
به یانوزای بازی نمیده، میترسه بشکنه؟:eek:
آقا حرفای این بوزینه مثل جک و توهین به طرفدارای این تیمه...:general208:
آقا من نمیدونم شما به چه دلیلی میخواین از این بزمجه دفاع کنید؟
تیم رو نابود کرده دوقورتونیمش هم باقیه و گفته که با این بازیکنان فرگوسن هم نمیتونسته نتیجه بگیره... رو که نیست!!!!!:general502:انگار نه انگار که همین تیم پارسال با اون اختلاف قهرمان شده، نه اصلا قهرمانی نخواستیم جزو 6 تیم بالای جدول هم نیست این بزمجه...:general502:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یواش یواش باید از این اقا بشنوید که بگه سر الکس با این بازیکنا شانسی نتیجه میگرفته

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من که با رفتن کاگاوا خیلی مخالفم...:mad:
این ابله چندتا بازیساز درست داره که بهترینشون رو میخواد بده بره؟:general208:
باتنر که قرار بود خیلی بازیکن توپی باشه؟ همه گفتن جایگزین اورا اومده، چه بلایی سر این بچه اورد این مویس؟:general208:
گارای خیلی جوون هستش(تازه 18 سالش شده)، از اون دسته از بازیکنانی بود که مویس گفت میخوایم تیم رو باهاش جوون کنیم و چون جوون هستن باید در تابستون باهاشون قرارداد ببندیم...:general710:
زاها رو هم نابود کرد، بخاطر دلایل شخصی...
به یانوزای بازی نمیده، میترسه بشکنه؟:eek:
آقا حرفای این بوزینه مثل جک و توهین به طرفدارای این تیمه...:general208:
آقا من نمیدونم شما به چه دلیلی میخواین از این بزمجه دفاع کنید؟
تیم رو نابود کرده دوقورتونیمش هم باقیه و گفته که با این بازیکنان فرگوسن هم نمیتونسته نتیجه بگیره... رو که نیست!!!!!:general502:انگار نه انگار که همین تیم پارسال با اون اختلاف قهرمان شده، نه اصلا قهرمانی نخواستیم جزو 6 تیم بالای جدول هم نیست این بزمجه...:general502:
گارای فکر کنم منظورش دفاع سابق رئال و حال حاضر بنفیکا هست که 27 سالشه. حالا یه گارای 18 ساله هم اگر هست من نمیدونم...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
گارای فکر کنم منظورش دفاع سابق رئال و حال حاضر بنفیکا هست که 27 سالشه. حالا یه گارای 18 ساله هم اگر هست من نمیدونم...
شما درست میگید. گارای مدافع 27 ساله بنفیکا هستش.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یواش یواش باید از این اقا بشنوید که بگه سر الکس با این بازیکنا شانسی نتیجه میگرفته

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

این جمله اخیرش هم درسته که برای کم کردن فشار از روی خودش گفته ولی بنظر من با اینهمه حمایتی که سرآلکس داره ازش میکنه، یجورایی درست نبود.
پ.ن: دوستان من این اخبار و شایعه ها رو از سایت نیوز نو میخونم که مثل سایت قطره فارسی اخبار سایتهای مختلف رو با لینک خود همون سایتها منعکس میکنه و بالطبع سایتها و خبرگزاریها هم میتونن راست بگن و هم میتونن شایعه بسازن مخصوصا در زمینه نقل و انتقالات. ولی مثلا همین مصاحبه اخیر مویس در رابطه با به مشکل برخوردن یا کار سخت فرگی در صورت حضور در یونایتد در این فصل رو شما اگه گوگل کنید با این تیترهای خبری روبرو میشید:
David Moyes: Sir Alex Ferguson
would have struggled at Man
Utd this season
یا این تیتر:
Moyes: Fergie would struggle too.
David Moyes thinks even Sir Alex
Ferguson would have struggled withthe current Manchester United squad this season.

یعنی کلمات Moyes + ferguson + struggle رو توی گوگل سرچ کنید متوجه میشد خیلی از سایتهای خبری این مصاحبه رو پوشش دادن و بالطبع احتمال صحت این خبر زیاد هستش و میتونید تمام مصاحبه دیوید مویس رو بخونید. که مثلا همین موضوع هم بلافاصله ترول شده! که مویس با اینهمه حمایت فرگی اومده این حرف رو زده!

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ترکیب امروز خوبه، 4-2-3-1 چیده، فلایینی و فلچر عقب، ماتا و کاگاوا و یانگ و جلو هم رونی
منم موافقم. اصلان جان ما همیشه 4411 کلاسیک یا همون 4231 بازی میکنیم ها ;) البته بازی با سیتی 433 بازی کردیم :(
ترکیب تیم:
Starting XI:
De Gea, Rafael, Jones, Vidic,Buttner, Young, Fellaini, Fletcher,
Kagawa, Mata , Rooney
Subs: Amos, Giggs, Hernandez, Carrick, Nani, Welbeck, Januzaj
پ.ن: امیدوارم نانی تو بازی امروز دقایقی رو بازی کنه. و اما یانگ :(:(:mad:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
منم موافقم. اصلان جان ما همیشه 4411 کلاسیک یا همون 4231 بازی میکنیم ها ;) البته بازی با سیتی 433 بازی کردیم :(
ترکیب تیم:
Starting XI:
Kagawa, Mata , Rooney
تو بین اسپرتس دیدم، آخه سه تاشون بغل هم بودن، بیشتر 4411 که بود ماتا و کاگاوا کامل وینگ بودن،
کلاً تأثیر اون معرفی ویدیوییه :دی
من عذر میخوام :دی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ترکیب تیم:
Starting XI:
Kagawa, Mata , Rooney
بازی با وست هم هم تقریباً همین ترکیب بود، خیلی روون و خوب بودن، جلوی سیتی ترسید این تیمو بفرسته، وگرنه به نظر من بهترین بازی که کردیم با همچین ترکیبی بوده، امروزم امیدوارم ماتا و کاگاوا و رونی بترکونن، نیمه دومم عدنانو جای یانگ بیاره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا بنر رو دارن میبرن سمت الد ترافورد

1970421_606923299397234_1027159837_n.jpg

یعنی مویس تیم رو از یه طرف نابود کرد. از یه طرف دیگه هم باید شاهد جک های جدید برای یونایتد باشیم.....

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تو بین اسپرتس دیدم، آخه سه تاشون بغل هم بودن، بیشتر 4411 که بود ماتا و کاگاوا کامل وینگ بودن،
کلاً تأثیر اون معرفی ویدیوییه :دی
من عذر میخوام :دی
داداش شما درست گفتین که. 4231 بازی میکنیم همیشه و بعضیها میگن 4411 هست یعنی رونی پشت رابین که الان ماتا پشت رونی هستش.
پ.ن: راستی دوستان اگه پستهایی که میذارم فونتش نامناسبه یا گاها به هم ریخته است شما به بزرگی خودتون ببخشین چون اکثرا با موبایل به فروم سر میزنم مخصوصا موقع بازیها.خلاصه از همه دوستان عزیز معذرت میخوام.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صرفنظر از اینکه این بنر کار درستی هست یا نه
اما اینکه این گروه خالی نبستن و واقعا اون تصمیمی که گرفته بودند رو به مرحله اجرا رسوندن قابل توجه هست.

رجو ع کنیم به کمپینهایی که گهگاه تو ایران خودمون راه میفته مثلا تحریم خرید خودرو یا تحریم مبایل به دلیل هزینه های بالا که هیچوقت عملی نشده

اقای انتخاب شده یا اقای اشتباهی هم که باز کاگاوا رو گذاشته وینگر !!!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
صرفنظر از اینکه این بنر کار درستی هست یا نه
اما اینکه این گروه خالی نبستن و واقعا اون تصمیمی که گرفته بودند رو به مرحله اجرا رسوندن قابل توجه هست.

رجو ع کنیم به کمپینهایی که گهگاه تو ایران خودمون راه میفته مثلا تحریم خرید خودرو یا تحریم مبایل به دلیل هزینه های بالا که هیچوقت عملی نشده

اقای انتخاب شده یا اقای اشتباهی هم که باز کاگاوا رو گذاشته وینگر !!!!
جالب که گزارشگره هم گفت یه عده از طرفدارا معترضن، اما هنوز حمایت اکثریت رو داره مویس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقای رافائل هر بازی خطاهای بد میکنه و کارت زرد و قرمز میگیره

بازی بازی بعدی میبینی رو نیمکته ! الان هم باز خطای بد کرد و کارت زرد گرفت

صدای اون هواپیماهه هم شنیده میشه تو ورزشگاه

و به دلیل خطای مضحک اقای رافائل که اشتباه اولش از اقای اشلی یانگ بود گل اول رو خوردیم.

یعنی تیم رو تو خونه خودش 3 تا بزنی ببری . بعد تو خونه خودت ببازی اخر چی بگم والا ..........

بالا