• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
2-1 شديم
کي زد؟
پنالتی روی پاس زیبای کاگاوا و سر توپ زدن زیباتر ماتا بدست اومد و رونی هم پنالتی رو گل کرد. دوستان بنظرتون باز هم اون وسط یهنی بین هافبکها و رونی یجورایی خالی نیست؟ وینگرها خیلی میرن لب خط و باید به ماتا نزدیک تر بشن. البته ترکیب کاگاوا و ماتا خوبه چون راحت میتونن جاشون رو باهم تعویض کنن.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نیمه اول 2-1
خوب بازی کردیم، به جز 5-6 دقیقه اول بازی دستمون بود، همکاری این سه تا باز هم عالی بود، واقعاً پاس های تو عمق خوبی دادن که آخریش هم کاگاوا داد و منجر به پنالتی روی ماتا شد.
به امید گلای بیشتر توی نیمه دوم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
با این که بین اسپرتس این همه ضد یونایتدن کارشناسشون گفت باید اخراج میشد دفع استون ویلا

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی تماشاچی زیادی نداره...
نصف ورزشگاه خالی هستش...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
رافائلو اورد بیرون! کی دفاع راست میخواد وایسه؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان این عکس رو یادتونه؟
moyes2_2856978a.jpg
من همیشه میگفتم فاصله بین مهاجم و زوج هافبک وسط و دفاعی زیاده مخصوصا زمانی که رونی پشت رابین بازی میکنه چون تمایل داره به خط حمله اضافه بشه و اون وسط خالی میمونه. الان با اومدن ماتا به پست هافبک تهاجمی و رفتن رونی به خط حمله، این فضا بهتر پوشش داده میشه ولی هنوز خیلی خالیه!
اینهم یک عکس از بازی رفت با المپیا:
1956682_10153849134730302_257256973_o.jpg

و اینهم یک عکس از بازی امروز که ببخشید بسیار بی کیفیت هستش! من دارم بازی رو با نت و بصورت درب و داغون نگاه میکنم و یک نکته که سعی دارم بهش توجه ویژه داشته باشم همین فضا هستش. بنظر من یکی از بزرگترین مشکلات ما همین فضا هستش که باید یک فکر اساسی براش بکنن. البته با اومدن ماتا به پست شماره 10 وضعیت بهتر شده ولی هنوز این مشکل برطرف نشده. بنظر من وینگرهای ما نباید اینقدر به خط نزدیک بشن و باید بیشتر به وسط حرکت کنن و به هافبک تهاجمی کمک کنن (کاری که کاگاوا انجام میده و یانگ و والنسیا انجام نمیدن) و دفاعهای کناری هستن که باید کنار خط حرکت کنن.

1.jpg

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان این عکس رو یادتونه؟
مشاهده پیوست 562192
من همیشه میگفتم فاصله بین مهاجم و زوج هافبک وسط و دفاعی زیاده مخصوصا زمانی که رونی پشت رابین بازی میکنه چون تمایل داره به خط حمله اضافه بشه و اون وسط خالی میمونه. الان با اومدن ماتا به پست هافبک تهاجمی و رفتن رونی به خط حمله، این فضا بهتر پوشش داده میشه ولی هنوز خیلی خالیه!
اینهم یک عکس از بازی رفت با المپیا:
مشاهده پیوست 562193

و اینهم یک عکس از بازی امروز که ببخشید بسیار بی کیفیت هستش! من دارم بازی رو با نت و بصورت درب و داغون نگاه میکنم و یک نکته که سعی دارم بهش توجه ویژه داشته باشم همین فضا هستش. بنظر من یکی از بزرگترین مشکلات ما همین فضا هستش که باید یک فکر اساسی براش بکنن. البته با اومدن ماتا به پست شماره 10 وضعیت بهتر شده ولی هنوز این مشکل برطرف نشده. بنظر من وینگرهای ما نباید اینقدر به خط نزدیک بشن و باید بیشتر به وسط حرکت کنن و به هافبک تهاجمی کمک کنن (کاری که کاگاوا انجام میده و یانگ و والنسیا انجام نمیدن) و دفاعهای کناری هستن که باید کنار خط حرکت کنن.

مشاهده پیوست 562195
موافقم، یانگ و نانی و والنسیا وینگرای کلاسیکن که کلاً راحت ترن لب خط بازی کنن، با جا افتادن عدنان یا خرید یکی مثل رویس به نظرم این مشکل حل میشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سانترای بوتنر کلاً به اشلی یانگ میرسن! البته اگه تو اوت نرن (نگران دفاع حریف نمیخواد باشیم ازشون رد میشه :دی)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کلا همه کار رو باتنر کرد و فلینی داشت خرابش میکرد که شانسی توپ افتاد جلو پا ماتا...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
بي صبرانه منتظر خلاصه بازي هستم :دي

روني هم با اين 2 گلي که زد چهارمين گلزن برتر تاريخ ليگ جزيره شد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کاش از اول فصل بیشتر به باتنر اعتماد شده بود و بهش بازی رسیده بود، اورا هم پا به سن گذاشته هستش و واقعا اونهمه بازی پشت سر هم بازی کردن واسش سنگین بود. بنظر من باتنر جا واسه پیشرفت داره.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فلینی هم فقط گاز میگیره یا لگد میزنه تا سر تیم رو به باد بده...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
داور این خپله؟
گفتم کیه که اینجوری داوری میکنه؟
باتنر داره بازی که ازش انتظار میره رو انجام میده...
خدا این مویس چجوری بازیکنارو تو زمین میچینه؟ سر چه برنامه ای؟ نکنه این هم به حرکن و نور ستارگان شب قبلش نگاه میکنه؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یانوزای!!!!
انگار امروز ازمون ترسیده مویس؟

بالا