hamedovic5405
Registered User
رونی
رونی، یه پنالتی عالی بی نقص!2-1 شديم
کي زد؟
پنالتی روی پاس زیبای کاگاوا و سر توپ زدن زیباتر ماتا بدست اومد و رونی هم پنالتی رو گل کرد. دوستان بنظرتون باز هم اون وسط یهنی بین هافبکها و رونی یجورایی خالی نیست؟ وینگرها خیلی میرن لب خط و باید به ماتا نزدیک تر بشن. البته ترکیب کاگاوا و ماتا خوبه چون راحت میتونن جاشون رو باهم تعویض کنن.2-1 شديم
کي زد؟
موافقم، یانگ و نانی و والنسیا وینگرای کلاسیکن که کلاً راحت ترن لب خط بازی کنن، با جا افتادن عدنان یا خرید یکی مثل رویس به نظرم این مشکل حل میشهدوستان این عکس رو یادتونه؟
مشاهده پیوست 562192
من همیشه میگفتم فاصله بین مهاجم و زوج هافبک وسط و دفاعی زیاده مخصوصا زمانی که رونی پشت رابین بازی میکنه چون تمایل داره به خط حمله اضافه بشه و اون وسط خالی میمونه. الان با اومدن ماتا به پست هافبک تهاجمی و رفتن رونی به خط حمله، این فضا بهتر پوشش داده میشه ولی هنوز خیلی خالیه!
اینهم یک عکس از بازی رفت با المپیا:
مشاهده پیوست 562193
و اینهم یک عکس از بازی امروز که ببخشید بسیار بی کیفیت هستش! من دارم بازی رو با نت و بصورت درب و داغون نگاه میکنم و یک نکته که سعی دارم بهش توجه ویژه داشته باشم همین فضا هستش. بنظر من یکی از بزرگترین مشکلات ما همین فضا هستش که باید یک فکر اساسی براش بکنن. البته با اومدن ماتا به پست شماره 10 وضعیت بهتر شده ولی هنوز این مشکل برطرف نشده. بنظر من وینگرهای ما نباید اینقدر به خط نزدیک بشن و باید بیشتر به وسط حرکت کنن و به هافبک تهاجمی کمک کنن (کاری که کاگاوا انجام میده و یانگ و والنسیا انجام نمیدن) و دفاعهای کناری هستن که باید کنار خط حرکت کنن.
مشاهده پیوست 562195