• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
البته سایت هواداران بیانیه این گروه رو ترجمه کرده و قرار داده که دلیل انجام اینکار رو توضیح دادن:

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – روزنامه ی میرور گزارش می دهد که عده ای از هواداران خشمگین منچستریونایتد که دارنده ی بلیت های فصلی باشگاه نیز هستند ، ادعا کرده اند که در بازی برابر استون ویلا در الدترافورد هواپیمایی را بر فراز الدترافورد پرواز خواهند داد که بنر “انتخاب اشتباه – مویس را اخراج کنید” بر روی آن نصب شده است.

این افراد که عضو انجمن Red Issue هستند با جمع کردن مبلغ ۸۴۰ پوند هواپیمایی را اجاره کرده اند تا همراه با بنر “انتخاب اشتباه – مویس را اخراج کنید” در جریان بازی منچستریونایتد و استون ویلا بر فراز الدترافورد پرواز کند.

سر مربی سابق اورتون که اکنون به عنوان سرمربی منچستریونایتد فعالیت دارد ، تا کنون بدترین عملکرد شیاطین سرخ در لیگ برتر را به ارمغان آورده است و اعضای انجمن Red Issue ( که آغاز کننده ی کمپین سبز و زرد بر ضد گلیزر ها بودند) دیگر صبرشان را نسبت به مویس و نتایج ضعیف او از دست داده اند.

بیانیه ای که از طرف اعضای این انجمن منتشر شده است به شرح زیر است :

” چیزی که ما امیدواریم تا بدست آوریم از بین بردن این توهم است که دیوید مویس حمایت تمامی هواداران پشت خود دارد.”

“هدف ما جلب توجه رسانه ها و همچنین ایجاد جریان بر ضد مردی است که هر مرد و زن و بچه ای که با باشگاه منچستریونایتد در ارتباط باشد به خوبی میداند که دیگر و یا حتی از همان خانه ی اول نباید در راس این کار باشد.”

” به صورت وحشتناکی مشخص است که باشگاه اشتباه مصیبت باری را در تصمیم گیری داشته است. تعبیر اشتباهی وجود دارد که برای حمایت کردن از باشگاه باید از مویس حمایت کرد . او باید سریعا بر کنار شود.”

” رفتار او در مصاحبه های قبل از بازی به گونه ای است که به سختی می توان آنها را باور کرد. رفتار های خجالت آمیز یکی پس از دیگری و او جوری رک و راست می گوید که با گذشت زمان درست می شود که انگار هیچ فشاری را اصلا احساس نمی کند.”

” نقل قول های بی شماری از وی وجود دارد. “ما بازی را تا جایی که میتوانیم برای نیوکاسل سخت خواهیم کرد” . ” آرزو داریم که مانند سیتی بازی کنیم” . “لیورپول تیم خوبی است” که این حرف ها نه تنها حرف های یک مربی خوب و مناسب نیست بلکه تنها در جهت پایین آوردن انتظارات هواداران و باشگاه زده شده است.”

” این حرف ها چه اثری بر بازیکنان خواهد گذاشت؟”

” این بنر راهی است برای رساندن صدای اعتراضمان به مربی و کسانی که از وی حمایت می کنند آن هم بدون هو کردن تیم در ورزشگاه”

” ما هواداران یونایتد نشان دادیم که از زمان دادن به مربی ها ناراحت نمی شویم ولی این مرد لیاقت این زمان را ندارد چرا که هرگز در دوران کاری خود کیفیت لازم را نشان نداده است تا ثابت کند که بعد از گذشت زمانی که طلب می کند چیزی به جز آنچه که در این فصل دیده ایم را به ارمغان خواهد آورد.”

“اگر ما مورینیو ، کلوپ ، آنجلوتی یا هر کس دیگری را داشتیم چه کسی بر سر این موضوع بحث می کرد؟ آنها بدون شک لیاقت زمان را دارند ولی مویس ندارد.”

“از طرفی دیگر با یک نگاه به عملکرد خوب اورتون از زمانی که یک مربی خوب استخدام کرده است این حقیقت را نشان می دهد که مویس حتی در اورتون هم مربی موفقی نبوده است و به نوعی ترمز آنها بوده است.”

“همه ی این فاکتور ها به همراه بسیار بسیار بسیار دلیل دیگر این حقیقت را نشان می دهد که او باید در سریعترین زمان ممکن الدترافورد را ترک کند و نباید به او زمان بیشتری داده شود تا باشگاه را به زانو در آورد.”

قرار است این هواپیما ۱۰ دقیقه قبل از آغاز بازی منچستریونایتد – استون ویلا و ۵ دقیقه ی ابتدایی بازی را بر فراز الدترافورد پرواز کند. باید دید که آیا این اتفاق به راستی خواهد افتاد یا خیر !!!!!!

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ضمنا دوستانی که دسترسی به FB دارن پیشنهاد میکنم یکسر به پستهای پیج اصلی یونایتد با بیش از 44 میلیون عضو بزنید و کامنتهای هواداران رو بخونید. همین چند ساعت پیش این پیج یک پست با این عنوان گذاشت:
David Moyes will answer questions from the media later today ahead of Saturday’s clash with Aston Villa. Be sure to follow @manutd on Twitter for press conference updates from 14:00 GMT: http://bit.ly/1ipjBoR
پیشنهاد میکنم کامنتهای کاربرهای زیر این پست رو حتما ببینین.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
گویا یه عده از طرفدارای منچستر پول جمع کردن تا یه هواپیما اجاره کنن و تو بازی فردا با یه نوشته تحت عنوان Moyes Out اعتراض خودشونو نشون بدن

از همینجا اعلام میکنم خاک بر سرتون!
شما ها ابروی طرفدارای یونایتدو بردید
به کوری چشم همشون از این به بعد از مویس حمایت میکنم

The Chosen One
:) مرسی آواتار جدید...!
من هم که از بازی سیتی حمایتمو اعلام کردم، علی جان البته من رو هم در زمره مخالفین قرار داد اما همینجا اعلام میکنم (در صورتیکه تا الان معلوم نبوده!!) بنده هم از مویس حمایت میکنم!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
گاس هیدینگ هم به عنوان جانشین فن خال توی تیم ملی هلند انتخاب شد .
http://www.goal.com/en/news/11/tran...k-will-be-netherlands-head-coach?ICID=HP_TS_1
آره منم این خبر رو امروز خوندم و مثل اینکه بعد از بازیهای جام جهانی جانشین فن خال میشه البته تا سال 2016 و بازیهای جام ملتهای اروپا.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
شرمنده، ولی طرفدار تیم بودن، این نیست که چشمت رو به روی همه چیز ببندی تا تیمت چیزی ازش نمونه و آخرش بعد از چندین سال استفاده گلیزرها از این تیم، اون رو نابود کنند و به یک عرب پولدار بفروشنش تا به یک منچستر سیتی دوم تبدیل بشه...
The Chosen One
این تیکه خودش به تنهایی جوک هستش عزیز...
ببین عزیز اگه اون همه اعتراض و پوشیدن اون همه شالهای زرد و سبز نبود که مالکان باشگاه به هیچ عنوان واسه خرید بازیکن تو این 4-3 فصل پولی خرج نمیکردن واسه خریدن بازیکن...

شما یه لحظه با خودت فکر کن با این حرکتی که این دلقکا میخوان فردا انجام بدن چقدر توسط طرفدارای تیمای دیگه مسخره میشیم

من کاملا نظرم در مورد مویس عوض شد

تا پایان فصل اینده به عنوان یه هوادار ازش حمایت میکنم

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بی رحمانه دارن مویس رو خرد میکنن

1% اگر بایرن رو بردیم و حتی تو لیگ قهرمانان قهرمان شدیم امیدوارم کسایی که الان انقدر بد و بیراه میگن بجای رنگ عوض کردن تیمشونو عوض کنن !

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
” نقل قول های بی شماری از وی وجود دارد. “ما بازی را تا جایی که میتوانیم برای نیوکاسل سخت خواهیم کرد” . ” آرزو داریم که مانند سیتی بازی کنیم” . “لیورپول تیم خوبی است” که این حرف ها نه تنها حرف های یک مربی خوب و مناسب نیست بلکه تنها در جهت پایین آوردن انتظارات هواداران و باشگاه زده شده است.”

با بقیه موارد کاری ندارم ولی این حرفی رو که در مورد رقیب مستقیمش زده رو نمیتونم درک کنم... اگه یه روزی مربی بارسا در مورد رئال همچین حرفی بزنه کلا دیدن فوتبال رو کنار می زارم.

===========
ضمنا دوستان شرایط طرفدارهایی که تو منچستر زندگی میکنند رو با خودتون مقایسه نکنید، ناراحتی اونها بارها از ناراحتی شما بیشتره.

برای یونایتد فقط جام باشگاه ها مونده که اونم با مویس به احتمال 101 درصد حذف می شند. حداقل با ریسک کردن و شک دادن به تیم میشه به بازی بایرن امید داشت.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
شما یه لحظه با خودت فکر کن با این حرکتی که این دلقکا میخوان فردا انجام بدن چقدر توسط طرفدارای تیمای دیگه مسخره میشیم

افشین جان هممون اینو قبول داریم که مهم واسه همه هوادارها موفقیت یونایتده چه با مویس و چه بی مویس و مطمئنا هیچ شخصی بالاتر از یونایتد نیست. از طرفی امیدواریم که مسئولان و پیشکسوتان باشگاه بهترین تصمیم رو برای یونایتد بگیرن تا هرچه سریعتر از این بحران خارج بشیم و این تصمیم میتونه زمان دادن به مویس برای یک فصل دیگه باشه که احتمالش زیاد هم هست.
در هر حال من با این حرکت مخالف نیستم و فکر میکنم یجورایی لازمه تا مویس متوجه فشار روی خودش بشه و اینقدر خیالش از بابت حفظ جایگاهش راحت نباشه. از طرفی یادمون نره همین گروه استارت حرکت اعتراضی به گلیزرها رو با شال سبز و طلایی زدن و کارشون هم مورد حمایت اکثریت طرفداران یونایتد قرار گرفت. شاید همین حرکت باعث یک تغییر اساسی در تفکرات مویس بشه. در هر حال همونجور که خود اعضای این گروه گفتن:” این بنر راهی است برای رساندن صدای اعتراضمان به مربی و کسانی که از وی حمایت می کنند آن هم بدون هو کردن تیم در ورزشگاه”
راجع به مسخره شدن توسط طرفدارهای تیمهای دیگه بنظر من تا همین الانش هم کم سوژه تمسخر بقیه تیمها نبودیم. شما یک نگاه به بنری که طرفداران لیورپول به ورزشگاه خودمون آوردن بکن یا بنر طرفداران سیتی که توی اتحاد نصب کردن. الان از هر چندتا ترول فوتبالی یکیش راجع به یونایتد و مویس هست. واقعا تمسخر از این بیشتر؟ و کلی دلیل دیگه که باعث تمسخرمون در این فصل شده که هممون ازشون مطلع هستیم. البته اینقدر تیممون رو دوست داریم و بهش افتخار میکنیم که این تمسخرهای زودگذر و از روی عقده طرفدار بقیه تیمها برامون هیچ اهمیتی نداره پس این حرکت هم در کل میتونه تاثیر مثبت بذاره و نباید نگران تمسخر توسط بقیه باشیم.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
گویا یه عده از طرفدارای منچستر پول جمع کردن تا یه هواپیما اجاره کنن و تو بازی فردا با یه نوشته تحت عنوان Moyes Out اعتراض خودشونو نشون بدن

از همینجا اعلام میکنم خاک بر سرتون!
شما ها ابروی طرفدارای یونایتدو بردید
به کوری چشم همشون از این به بعد از مویس حمایت میکنم

The Chosen One
افشين خان عشق كردم با اين حرفت خودم خيلي با اين اقا و تاكتيكش مشكل دارم ولي به اجازه ي شما منم اوتارت رو دزديم :دي مويس يه سري همين جا اگر مويس بتونه پپ رو ببره همه ميگن زورو هست يه ٩ تا بازي مونده حمايتش كنيم ديگه فحشش نميدم :p
بعضي وقتا ميگم چون رييس انتخابش كرده پس بايد مورد حمايت باشه كينگ بزرگ و اشمايكل هم ازش حمايت كردن

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

وضعیت فلاکت بار تیم، جایی و چیزی برای مسخره کردن نگذاشته عزیز...
طرفداری تیم به هر شکلی بتونن اعتراضشون رو نشون بدن بدون اینکه وحشیگری بکنن، تونستن فرهنگشون رو نشون بدن عزیز نه باعث مسخره شدن بشن...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
نمیخواستم اون حرف مویس رو مجددا تکرار کنم ولی همونجور که دوست عزیز silvan گفتن، این حرف مویس از هزارتا تمسخر بدتر نیست؟
Moyes: We aspire to be like City! The words no United manager should ever say as he takes the blame for failures at Old Trafford
آخه چرا مربی یونایتد باید همچین حرفی بزنه؟ اونهم واسه تیمی که تو چند سال اخیر و بدون سابقه درخشان قبلی و با کلی خرج تونسته حرفی واسه گفتن داشته باشه و البته دو سال پیش با تفاضل گل قهرمان شد و پارسال هم که با تفاوت امتیاز قهرمانی رو ازشون پس گرفتیم.
این لینکش از سایت dailymal که شیلتر هستش:
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ity-Manchester-Uniteds-disastrous-season.html

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
يكي دلايل مسخره شدن هواداراي حريف فشار ٢٠ سال بيجامي هست كه ميان مسخره ميكنن عقده گرفتتشون بازي با ليور چه تشويقي ميكردن

Man united man united 20 minute
20 minute

GGMU

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیت مسخره کردن مویس نیست. نیست اعتراض به وضعیت تیم هست.
من با شخص مویس مشکلی ندارم. بی احترامی هم بهش نمیکنم اما بعد بعضی بازیها توجیهاتی میکنه که از صد تا فحش هم بدتره برای هوادار
حالا بازی بایرن رو هم میبینیم.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
من اوایل از مویس حمایت می کردم فقط بخاطر اینکه انتخاب رئیس بود ولی حالا دلیلی برای حمایت نمی بینم چون هیچ کار مثبت و قابل دفاعی انجام نداده! نمی دونم شاید هم مویس زمان بیشتری می خواد تا جا بیافته به هر حال فرگوسن 27 سال سرمربی این تیم بود و ممکنه کمی بیشتر زمان لازم باشه تا تیم به رفتنش و سرمربی جدید عادت کنه
با این برنامه ی مضحک هواپیما هم مخالف هستم می خوان چی رو ثابت کنن؟ به تمام دنیا نشون بدن که از مویس خوششون نمیاد؟ یا از نتایج ناراضی هستن؟ کیه که از این نتایج راضی باشه؟
اصلا نیازی به این کارا نیست خود مویس از هر کس دیگه ای بهتر می دونه که ذهنیت هوادارها نسبت به این نتایج چیه از تصاویر بسته و نزدیکی که از چهره ی مویس در حین بازی گرفته میشه هم به خوبی مشخصه , هواداری که به قصد کتک بهش حمله می کنه ولی مویسی که بدون توجه همچنان چشمش به بازیه و معلوم نیست افکارش معطوف بازیه یا نگاه های غضب آلود 75 هزار تماشاگر ناراضی
فشار روانی که الان روی مویس هست شاید در تاریخ فوتبال روی هیچ سرمربی دیگه ای نبوده این برنامه های مضحک هم نفعی نداره جز اینکه روحیه ی خراب تیم و مویس رو خورد می کنه و بطور مضحکی منچستر رو تیتر اخبار می کنه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درسته مربی برای جا افتادن در تیمی نیاز به زمان داره ولی برای تیمی به بزرگی منچستر باید مربی که پیشینه نسبتا خوب رو میاوردند
تعجب میکنم که چرا فرگوسن همچین پیشنهادی داد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من هم که از بازی سیتی حمایتمو اعلام کردم، علی جان البته من رو هم در زمره مخالفین قرار داد اما همینجا اعلام میکنم (در صورتیکه تا الان معلوم نبوده!!) بنده هم از مویس حمایت میکنم!
اصلان جان شما مخالف هم باشید نظرتان محترمه و احترامتان واجب. منظور من نقل‌قولی بود که در یکی از نوشته‌های شما دیده بودم و البته به کرات دیگر دوستان هم به آن اشاره کرده بودن. یعنی سرنوشت لیورپول.

در مورد حمایت، من از تیم حمایت می‌کنم و با به هم ریخته‌تر کردن جو و عصبی‌تر کردنش قطعا مخالف هستم. الان مجموعهء مدیریت از مویس حمایت می‌کنه. امیرخان به نکتهء مهمی اشاره کردند. تقریبا همهء بزرگان و قدیمی‌های باشگاه با ابقای مویس موافقند. برای من همین کافیه.

حالا بعضی از دوستان نیان یک نقل قول از یکیشون بگذارن که این نتیجه خیلی بد بود یا تیم بد بازی کرد. حتما چنین اظهارنظرهایی وجود داره و مطمئنا خود سر الکس هم چنین اظهار‌نظرهایی کرده. نه اون‌ها و نه مویس فکر نمی‌کنند که نتایج تیم خوب یا حتی قابل قبول هست. مگه ببو گلابی هستن که اینجوری فکر کنن؟ موضوع راه‌حل برای برون رفت از این ورطه است. این هستهء مشاوران و مدیریت، به درستی تصمیم گرفته که از حرکات شتاب‌زده و هیجانی پرهیز کنه.

اون گروه و اطلاعیه‌شون (اگر درست باشه) چه اطلاع‌رسانی داره می‌کنه؟ ما از نتایج راضی نیستیم. عجب! همه ناراضی هستن. یا میگن مویس را همین امروز بیرون کنید؟ و کی رو بگذاریم بجاش، همین امروز.

درسته که جرقه شال گردن‌های سبز و زرد رو اینا زدن ولی همون موقع هم نظرات‌شون خیلی تند و عصبی بود. اعتراضات جدی و تاثیرگذار به سیاست‌های گلیزر‌ها (و نه باشگاه) با ورود اتحادیه هواداران کلید خورد و اصولا اونا بودن که به اعتراضات شکلی منطقی و هدفمند دادند. تا جایی که حتی تهدید کردند می‌رن یک تیم از دسته چهار می‌خرن و از تیم میرن و عشقشون رو می‌ریزن به پای اون تیم. آخرش هم تا حد قابل قبولی، به نتیجه رسیدن. این گروه کوچولو پولش کجا بود از این قپی‌ها در کنه؟ هر چند همین ۸۴۰ پوند هم براشون خیلی زیاده. احتمالا نفری یک پوند گذاشتن، پس می‌شن ۸۴۰ نفر!

با کارشون مخالفم ولی در مجموع این عکس‌العمل‌های مدنی، موجب تحسینه. نه تو ورزشگاه تیم رو هو می‌کنند نه خواهر و مادر بازیکن‌ها را بالا و پایین می‌کنن. حیا کن‌‌ رها کن هم راه نمی‌اندازن. چقدر طول می‌کشه که ما هم چنین چیزی رو تو ورزشگاه‌هامون ببینیم؟ من که نه، یعنی شما‌ها ببینید؟

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
پدیده ای هست به نام استفا... شما مطمئن باشید اگه با مربی های بزرگ (که بزرگترینشون 27 سال مربیتون بود) یک صدم کارهایی که با مویس شد، در قبالشون انجام می گرفت تا الان خودشون صد بار استفا داده بودند.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من خودم راجع به سوابق مربیان گذشته باشگاه اطلاع دقیقی نداشتم و توی یکی از کامنتهای پیج اصلی این مطلب رو دیدم که واسم جالب بود.

1945-69 Sir Matt Busby Retired
1958 Jimmy Murphy Interim
1969-70 Wilf McGuinness Sacked
1970-71 Sir Matt Busby Retired
1971-72 Frank O'Farrell Sacked
1972-77 Tommy Docherty Sacked
1977-81 Dave Sexton Sacked
1981-86 Ron Atkinson Sacked
1986-13 Alex Ferguson Retired
2013-14 David Moyes ???

پ.ن: دوستانی که اطلاعات کاملتری دارن لطف کنن بگن که آیا این مطلب درست هستش یا نه.

بالا