توصیه می کنم برای راحتی اعصاب تا وقتی این مرتیکه مربی تیم هست دیگه بازی های یونایتد رو نبینیم. منظور من از روحیه اینه که وقتی مربی تاکتیک داره بازیکن می فهمه واسه چه هدفی بازی می کنه. برای همین کیفیت کارش بیشتر میشه.اما وقتی بازیکنی مثل فن پرسی میگه که تیم تاکتیک نداره یعنی فهمیده داره الکی میدوه. وقتی مربی کاربلد باشه بازیکن هم بهش اعتماد می کنه.اما این بازیکنان هم فهمیدن که بدون تاکتیک محکوم به شکستن. 80 درصد بردهای فصل هم به خلاقیت رونی و فن پرسی مربوط میشه.به قول مهراد هر وقت تیمی رو تارومار کرد اونوقت بگین مربی.نه اینکه وستهام رو بزور ببریم اونم با خلاقیت فردی یه بازیکن.مویس مربی نیست و این باعث شده بازیکنان هم کارایی ندارند.این تیم قهرمان فصل قبل هست.همین تن لش هایی که به فحش می کشین.امیدوارم مویس خودش بره.چون اخراجش نمی کنند متاسفانه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
اسنچ جان راستشو بخوای من به بدتر از این فکر کردم. گفتم تا زمانیکه این بابا هست کلا از هواداری یونایتد مرخصی میگیرم اما خب نمیشه. عشق به تیم رو نمیشه خاموشش کرد. یا حرف کانتونا میفتم..
اما خب خداییش این بابا ما رو سر افکنده کرده. خواهرزاده کوچیک من وقتی بازی یونایتد شروع میشه میاد شعر میخونه و منو دست میندازه و هیچی هم نمیشه بهش گفت. دوستانم
من از باخت ناراحت نمیشم. بهترین تیم دنیا هم فراز و فرود داره. میتونیم ببازیم اما با غرور. ما پارسال به رئال باختیم اما با غرور باختیم. امسال داریم میبازیم ولی با خفت و خواری
یه جوری شده الان طرفداران سیتی ناراحتن که چرا لیورپول 3 تا زده . سیتی 4 تا نزده. شدیم زنگ تفریح.
من این بابا رو مقصر میدونم. این اقای انتخاب شده بی خاصیت رو. به نظر شخصی من این بابا حرفی نداره بزنه. در حد سرمربیگری برای قهرمانی حتی پرسپولیس و استقلال هم نیست.
هر بازیکنی فصل خوب و بد داره. اما چطور میشه بعد یه فصل قهرمانی تقریبا 70 درصد تیم درب داغون میشه ؟ اگه اینطوری بود چرا فصول قبل اینطوری نمیشد.
من اعتقاد دارم مویس ادم ضعیفیه. هم از نظر فنی هم از نظر روحی روانی و مدیریتی. کادر فنیش هم یه کادر فنی بی خاصیت و مذخرفه چون نمیتونه بالاسر از خودشو ببینه تو کادر. مثل قضیه دایی و عابدزاده
اول باید سرمربی بره و بعد کادرش. یه سرمربی خوب بیاد و یه کادر فنی قوی. اگه قراره این بابا باشه و اینطوری نتیجه بگیره من ترجیح میدم تیم رو بدن به گری نویل . خداقل جاه طلبی اون خیلی بیشتر از این بنده خداست