• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
ببین داداش چرت و پرت نگو...اصلا ماهینی خوبه؟ چرا چرت میگی؟ به تو چه که من اسم کی رو میارم؟؟؟ چطور همکار انجمن میگه این بازیکن در حد لیگ ایران هم نیست میترسی نقل قول کنی؟ شما فضول تاپیکی؟؟ اظهار نظر من به تو چه ربطی داره؟
پلیس انجمنی مگه؟شما هم خودتو کشتی که اسم ژنرال رو بیاری!!
شما لطف کن پ.خ های تبلیغاتی نده..لازم نکرده اظهار نظر ما رو نقل قول کنی!
اینقدر هم ما منچستریم ما منچستریم نکن...شما توی قنداق بودی من اینجا پست می دادم .. کسی اسم منچستر رو نیاورد من از یه بازیکن حرف زدم که متفق القول همه موافقن که احمقه!
چون من اونقدر آدم حقیری نیستم که ریپورت بدم، فقط یک کلمه میگم که چنین ادب و وقاری فقط از خود شما بر می آمد، که آمد.

babelirani

Registered User
لایک‌ها
127
3 - 0 بازی رو باختیم

از اون طرفم
اورتون 3 - 0 نیوکاسل رو برد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل سوم رو هم خوردن. اصلا من میگم قبول. بازیکنا داغون و بی مصرفن که خب واقعا بعضیهاشون هستند.

اما من میگم بعد بیشتر از 30 تا بازی ، شما بازی ای رو دیدید که منچستر کوبنده بزنه تیم حریف رو داغون کنه ؟ نگید لورکوزن که اون ماشالله به هیچ حریف قدری نه نگفت و تا میتونست خورد

من یه بازی ندیدم از یونایتد مویس که تیم مثل شیر بیاد جلو و بزنه حریف رو تار و مار کنه.

این فصل هم تمام شده. مطمئنا جلو بایرن ما بازنده خواهیم بود. تو لیگ هم فکر نکنم این تیم بتونه سهمیه لیگ اروپا رو هم کسب کنه. یعنی فصل بعد هیچ رقابت اروپایی ای نخواهیم داشت.
مطمئنا یه سری بازیکن از این تیم میرن و جذب بازیکنای بزرگ هم بعید میدونم با شرایطی که این تیم داره به این سادگی باشه.

مطمئنا فصول سختی در انتظار این تیم خواهد بود. گلیزرها هم یا باید سر کیسه رو شل کنن یا تیم رو بدن به یکی دیگه

این شکست های خفت بار رو هم من و شمای هوادار باید تحمل کنیم.
2 بازی رفت و برگشت 7 تا از سیتی خوردیم
3 تا از چلسی
4 تا از لیورپول
و کلی باخت دیگه

امیدوارم ما زنده باشیم و قهرمانی های این تیم رو باز هم ببینیم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چون من اونقدر آدم حقیری نیستم که ریپورت بدم، فقط یک کلمه میگم که چنین ادب و وقاری فقط از خود شما بر می آمد، که آمد.

ریپورت بدی یا ندی به شما ربطی نداره که من رافائل رو با کی مقایسه میکنم...
بی ادب هم خود شمایی که می بینی اعصابا خورده فقط دنبال یه حرف و میگیری که چی ؟ مثلا عقده های استقلالی و پرسپولیسی بودنت رو خالی کنی؟ اینجا مگه تاپیک کل کل فوتبال ایرانه؟ به شما چه ربطی داره که من چرا اسم فلان بازیکن ایرانی رو آوردم؟
یه چیزی گذاشتن به اسم بلاک! منو بلاک کن پست های منو نبینی آقای با ادب و با شعور و کمالاتی که با فرهنگ فرومی اصیلت پ.خ تبلیغاتی در سطح وسیع ارسال میکنی.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مسلماً بدون نمیشه سهمیه خیلی از بازیکنای بزرگو اورد، این میتونه یه فرصت باشه برای تزریق بازیکن از آکادمی، کم استعداد نداریم، مهم اینه کسایی که لیاقت پوشیدن لباس تیم رو ندارن برن، اون ...ئی که جا میمونه زحمت نمیده به خودش برگره نباید جایی داشته باشه تو تیم، رونی نباید برگرده جای یه مشت دفاع که هرکدوم یه جا موندن دفاع کنه، جونز و شاید هم اوانز تنها دفاعامونن که میتونن بمونن، بقیه هم که میرن

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
خسته نباشیم افشین جان :( هممون خسته ایم و چشم به آینده داریم. حتما همه چی درست میشه مطمءنم.
معین جان کلا این تیم باید یه بار دیگه هواپیماش سقوط کنه تا دوباره ساخته بشه!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
ریپورت بدی یا ندی به شما ربطی نداره که من رافائل رو با کی مقایسه میکنم...
بی ادب هم خود شمایی که می بینی اعصابا خورده فقط دنبال یه حرف و میگیری که چی ؟ مثلا عقده های استقلالی و پرسپولیسی بودنت رو خالی کنی؟ اینجا مگه تاپیک کل کل فوتبال ایرانه؟ به شما چه ربطی داره که من چرا اسم فلان بازیکن ایرانی رو آوردم؟
عرض کردم من آدم حقیر و سخیفی نیستم و ریپورت هم نمیدم. دیگه هم جوابی به چنین پست هایی نخواهم داد. لایق پاسخ نیستید. والسلام

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عرض کردم من آدم حقیر و سخیفی نیستم و ریپورت هم نمیدم. دیگه هم جوابی به چنین پست هایی نخواهم داد. لایق پاسخ نیستید. والسلام
شما به همه پست های من جواب دادی! اولین نقل قول هم از طرف شما بوده! لیاقت و این جرفا فقط برای خنده س...
کمی فرهنگ فرومی داشته باش! هر اظهار نظری رو نباید با دید کل کل استقلالی و پرسپولیسی نگاه کنی و به یه منچستری دیگه تشر بزنی و توهین کنی!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آقا مشکل فقط و فقط بازیکن ها نیستن! اگه بد بودن یکی بودن دو تا بودن ولی نه همه! همین ماتا شما بازیش رو وقتی که توی چلسی بود با الان مقایسه کنید
اگه رافائل گیج می زنه اگه اورا و والنسیا چشم بسته توپ سانتر می کنن همش بر می گرده به مویس و تمریناتش و بی برنامه بودن تیم
اصلا معلوم نیست در تمرینات چی یاد اینا میده همه تکنیک زیر صفر و مشنگ وظیفه ای هم براشون تعریف نشده که بخوان در زمین اجرا کنن فوتبال علی اصغری و حزب باد!
کلا تیم بی صاحب و یتیم که میگن خود منچستره

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
نمیدونم چه روندی داره توی این تیم طی میشه که ما آنقدر بد هستیم ولی من که روند رو ثابت میبنم یعنی ثابت نبودن روندمون خودش شده یک جور ثبات ما دقیقاً شدیم یک تیم متوسط بی انگیزه که تیم های بد رو به نسبت میبریم ولی مقابل تیم های بزرگ حرفی برای گفتن نداریم درسته بازیکنها بد هستند تعدادیشون ولی باز هم فراموش نکنید ما با همینها کمتر از 1 سال قبل قهرمان شده بودیم واقعاً نمیشه گفت که این تیم چه به سرش میاد البته و مشخصاً فرگی همه چیز نیست در باشگاه و مثلاً گری نویل از جاه طلبی و آمادگی خودش برای سرمربیگری در باشگاه خبر داده یعنی اینکه افراد تاثیر گذار دیگه ای هم هستند که میتونند فشار وارد کنند ولی خوب فرگی موثر تر از بقیه است من به شخصه معتقدم که مویس خوش شانس هم بوده!! چرا که اگر بازی با تیم یونانی رو هم میباخت الان معلوم نبود که چه به سرش میومد ولی حذف مقابل بایرن اون رو هیچوقت برکنار نخواهد کرد!!
من در بین بازی کامنت ندادم که بازی رو با دقت بیشتری ببینم به شخصه رافائل رو خیلی مقصر نمیدونم به هر شکل تاکتیک هر تیمی بر مبنای توانایی بازیکنانش چیده میشه یا اینکه تاکتیک چیده میشه و بازیکنها انتخاب میشند هر کدوم که رخ داده باشه مویس مقصر هستش چون اون گذینه اشتباهی رو انتخاب کرده و همه میدونند رافائل خوب سانتر نمیکنه و همینطور والنسیا فراموش نکنید همین والنسیا 2 فصل قبل بهترین بازیکن شد و اونموقع هم بد سانتر میکرد ولی از نقاط قوتش استفاده شد و نه اصرار ورزی برای استفاده از عدم قدرتش در سانترهای بلند...
ما از وسط هم سعی میکردم نفوذ کنیم و خوب طبق معمول بازیهایی که کلورلی و کریک کنار هم هستند ما توی عرض بازی رو در دست داشتیم ولی هیچوقت خطرناک نبودیم حتی با حشور کاگاوا و خوب ماتا هم این روند تغییری نکرد چون فاصله بین خط هافبک و حمله همیشه حفظ شد و جاگیری ها کاملاً اشتباه بود و من هم نمیدونم مویس توی تمرینات بر روی چه چیزی تمرکز میکنه که اینجوری میشه.....

Last edited:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
توصیه می کنم برای راحتی اعصاب تا وقتی این مرتیکه مربی تیم هست دیگه بازی های یونایتد رو نبینیم. منظور من از روحیه اینه که وقتی مربی تاکتیک داره بازیکن می فهمه واسه چه هدفی بازی می کنه. برای همین کیفیت کارش بیشتر میشه.اما وقتی بازیکنی مثل فن پرسی میگه که تیم تاکتیک نداره یعنی فهمیده داره الکی میدوه. وقتی مربی کاربلد باشه بازیکن هم بهش اعتماد می کنه.اما این بازیکنان هم فهمیدن که بدون تاکتیک محکوم به شکستن. 80 درصد بردهای فصل هم به خلاقیت رونی و فن پرسی مربوط میشه.به قول مهراد هر وقت تیمی رو تارومار کرد اونوقت بگین مربی.نه اینکه وستهام رو بزور ببریم اونم با خلاقیت فردی یه بازیکن.مویس مربی نیست و این باعث شده بازیکنان هم کارایی ندارند.این تیم قهرمان فصل قبل هست.همین تن لش هایی که به فحش می کشین.امیدوارم مویس خودش بره.چون اخراجش نمی کنند متاسفانه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
موندم...
اون کام بک تو اولترافورد نشون داد مویس میتونه تاکتیکشو عوض کنه، میتونه خیلی از کارارو بکنه....
درباره اینکه چرا ماتا و کاگاوا نتونستن تو این بازی خوب باشن چند تا پست قبل توضیح دادم.
ما هم نمیگیم کل تیم ایراد داره، اما اونایی که بدن به کل تیم ضربه زدن، دفاع وقتی مستحکم نیست تیم ثبات نداره، اینو خود فرگیم گفته.
وقتی هافبکامون نمیتونن توپ رو نگه دارن (امثال کریک، فلیینی، کلورلی) بازیکنای خلاقمون نمیتونن بازی سازی کنن، وقتیم که اونا نمیتونن بازی کنن رونی که مهاجمه برمیگرده عقب...
ربطشو میبینید؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بایرن هم 7 هفته مانده به پایان بوندس لیگا دفتر قهرمانی رو بست و با خیال آسوده عزمشو جزم می کنه واسه لیگ قهرمانان! واسه ضربه زدن به پیکره بی جان منچستر!
کلا 2 برد کذایی مقابل المپیاکوس و وستهام نقطه ی تاریک ما بود! چون قبلش فشارها روی مویس به حدی رسیده بود که در آستانه ی اخراج قرار داشت
خرج بازیکن بزرگ برای این تیم چیزی نیست جز به باد دادن سرمایه های باشگاه مشکل تیم با بازیکن حل نمیشه!

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
آقا مشکل فقط و فقط بازیکن ها نیستن! اگه بد بودن یکی بودن دو تا بودن ولی نه همه! همین ماتا شما بازیش رو وقتی که توی چلسی بود با الان مقایسه کنید
اگه رافائل گیج می زنه اگه اورا و والنسیا چشم بسته توپ سانتر می کنن همش بر می گرده به مویس و تمریناتش و بی برنامه بودن تیم
اصلا معلوم نیست در تمرینات چی یاد اینا میده همه تکنیک زیر صفر و مشنگ وظیفه ای هم براشون تعریف نشده که بخوان در زمین اجرا کنن فوتبال علی اصغری و حزب باد!
کلا تیم بی صاحب و یتیم که میگن خود منچستره
کاملا تایید می کنم.مقصر مربی هست و نه هیچکس دیگه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
توصیه می کنم برای راحتی اعصاب تا وقتی این مرتیکه مربی تیم هست دیگه بازی های یونایتد رو نبینیم. منظور من از روحیه اینه که وقتی مربی تاکتیک داره بازیکن می فهمه واسه چه هدفی بازی می کنه. برای همین کیفیت کارش بیشتر میشه.اما وقتی بازیکنی مثل فن پرسی میگه که تیم تاکتیک نداره یعنی فهمیده داره الکی میدوه. وقتی مربی کاربلد باشه بازیکن هم بهش اعتماد می کنه.اما این بازیکنان هم فهمیدن که بدون تاکتیک محکوم به شکستن. 80 درصد بردهای فصل هم به خلاقیت رونی و فن پرسی مربوط میشه.به قول مهراد هر وقت تیمی رو تارومار کرد اونوقت بگین مربی.نه اینکه وستهام رو بزور ببریم اونم با خلاقیت فردی یه بازیکن.مویس مربی نیست و این باعث شده بازیکنان هم کارایی ندارند.این تیم قهرمان فصل قبل هست.همین تن لش هایی که به فحش می کشین.امیدوارم مویس خودش بره.چون اخراجش نمی کنند متاسفانه

اسنچ جان راستشو بخوای من به بدتر از این فکر کردم. گفتم تا زمانیکه این بابا هست کلا از هواداری یونایتد مرخصی میگیرم اما خب نمیشه. عشق به تیم رو نمیشه خاموشش کرد. یا حرف کانتونا میفتم..

اما خب خداییش این بابا ما رو سر افکنده کرده. خواهرزاده کوچیک من وقتی بازی یونایتد شروع میشه میاد شعر میخونه و منو دست میندازه و هیچی هم نمیشه بهش گفت. دوستانم
من از باخت ناراحت نمیشم. بهترین تیم دنیا هم فراز و فرود داره. میتونیم ببازیم اما با غرور. ما پارسال به رئال باختیم اما با غرور باختیم. امسال داریم میبازیم ولی با خفت و خواری

یه جوری شده الان طرفداران سیتی ناراحتن که چرا لیورپول 3 تا زده . سیتی 4 تا نزده. شدیم زنگ تفریح.
من این بابا رو مقصر میدونم. این اقای انتخاب شده بی خاصیت رو. به نظر شخصی من این بابا حرفی نداره بزنه. در حد سرمربیگری برای قهرمانی حتی پرسپولیس و استقلال هم نیست.
هر بازیکنی فصل خوب و بد داره. اما چطور میشه بعد یه فصل قهرمانی تقریبا 70 درصد تیم درب داغون میشه ؟ اگه اینطوری بود چرا فصول قبل اینطوری نمیشد.

من اعتقاد دارم مویس ادم ضعیفیه. هم از نظر فنی هم از نظر روحی روانی و مدیریتی. کادر فنیش هم یه کادر فنی بی خاصیت و مذخرفه چون نمیتونه بالاسر از خودشو ببینه تو کادر. مثل قضیه دایی و عابدزاده

اول باید سرمربی بره و بعد کادرش. یه سرمربی خوب بیاد و یه کادر فنی قوی. اگه قراره این بابا باشه و اینطوری نتیجه بگیره من ترجیح میدم تیم رو بدن به گری نویل . خداقل جاه طلبی اون خیلی بیشتر از این بنده خداست

بالا