Micahel Certu
Registered User
واقعا اگه این توپ گل میشد خیلی شرایط فرق می کرد
دقیقاً عین همون صحنه آخر بازی هم اتفاق افتاد داور خطا نگرفت پشت محوطهگای که ولبک اول بازی زد اشتباه بود؟؟
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
علت نه آفساید بود و نه هند، مزدک میرزایی خنگ!! داور خطای حرکت خطرناک رو گرفت که پای ولبک زیاد بالا اومد ولی واقعا با سر خاوی مارتینز فاصله داشت و میتونست خطا نگیره. در هر صورت خطا گرفته شد و گل پذیرفته نشد پس بهش فکر نکنیم بهتر نیست.گای که ولبک اول بازی زد اشتباه بود؟؟
گزارش مزدک و طوری که اون یونایتدو داره تحقیر میکنه منو بیشتر از ولبک عصبانی میکنه.علت نه آفساید بود و نه هند، مزدک میرزایی خنگ!! داور خطای حرکت خطرناک رو گرفت که پای ولبک زیاد بالا اومد ولی واقعا با سر خاوی مارتینز فاصله داشت و میتونست خطا نگیره. در هر صورت خطا گرفته شد و گل پذیرفته نشد پس بهش فکر نکنیم بهتر نیست.
من میگم اول فلچر بیاد جای گیگز و دقیقه 65-70 کاگاوا جای کریک یا فلاینی.فلچر و کاگاوا جای فلیینی و گیگز؟
شما فکر میکنی اگه مویز بازیکنای بایرن رو داشت بازم همین تاکتیکو انتخاب میکرد؟؟این تفاوت بازیکن های دو تیمه که باعث انی بازیی دفاعی شده.آقا بیاین حقیقت رو نگاه کنید، تیم داره 11 نفره دفاع میکنه تو خونه خودش و بازی یک گله هستش...
اصلا روتون میشه بگید که موقعیت داشتیم؟
تو خونه خودت به فکر ضد حمله باشی، خیلی جالبه...
این مویس چکار کرده با طرفدارای این تیم...
من هم دارم همینو میگم که ببینید که مویس با شما چکار کرده که فکر میکنید بازیکنان منچستر کم بازیکنایی هستن...شما فکر میکنی اگه مویز بازیکنای بایرن رو داشت بازم همین تاکتیکو انتخاب میکرد؟؟این تفاوت بازیکن های دو تیمه که باعث انی بازیی دفاعی شده.
تحریم کردی بازیو مهرداد خان؟!مثل اینکه خیلی هم بد نبودند و حتی فرصت گلزنی هم داشتند
اگر رعیس میتونست جلوی این سبک بازی رو بگیره توی اون دو تا فینال خودشو نشون میداد..اون دو تا فینال میتونست دفاعی بازی کنه ولی این کار رو نکرد..اگر دفاعی بازی میکرد شاید تیم رو میبرد..اگر الانم رعیس بود شاید گل خورده بودیم چون که تیمو دفاعی نمیفرستاد.من هم دارم همینو میگم که ببینید که مویس با شما چکار کرده که فکر میکنید بازیکنان منچستر کم بازیکنایی هستن...
همین تیم اگه دست رئیس بود بایرن رو به خاک و خون کشیده بود...