حق باشماست. از بس بازی دیدم قاطی کردم. اونقدر این حرکت تکراری رو از روبن دیدم که توهمی شدم. فکر میکنم تا به حال هر چی گل زده همین جوری بوده! پارسال ولی همین طوری که گفتم به بارسا گل زد.فک کنم گل دومش روی ضربه کرنر بود
توپ برگشت
روبن سر ضرب شوت زد
درسته اصلان جان. یادمه که خودم هم همین مشکل رو داشتم.یه نکته که فراموش کردید سرعت پاهاشه، شاید اندازه رونالدو و مسی تکنیکی نباشه اما سرعت پاهاش خیلی زیاد و اگه دفاع بخواد "یک تک پا بندازه" خیلی راحت ممکنه از اون ور جا بمونه!
بازی خونی سخته، اما از اون سخت تر عمل کردنه، شاید دفاع درست بفمهمه بازیکن روبروش میخواد چی کار کنه، اما اگه همون حرکتش رو یه لحظه زود بزنه جا میمونه، یه لحظه هم دیر بزنه خطا شه!
چقدر جالب!درسته اصلان جان. یادمه که خودم هم همین مشکل رو داشتم.
یکی بود که وقتی میخواستم دفاعش کنم دقیقا میدونستم الان چیکار میکنه، ولی نمیتونستم به موقع توپش رو بزنم.
اما بالاخره من که قرار نیست توپ روبن رو بزنم. مدافعی که هفتهای ۱۲۰ هزار پوند دستمزد میگیره، باید زحمتش رو بکشه. اگر نمیتونه، تازه میشه مثل من. خوب من به هفتهای ده هزار تا هم قانعم. میشه مسئولین رسیدگی بکنن؟
مگه اورا چشه؟من که خیلی استرس دارم، شما رو نمیدونم!
تصور قرار گرفتن بوتنر و رافائل جلوی ریبری و روبن هم وحشتناکه!
چه برسه به مولر و شواینی و گوتزه و کروس و .... :general507:
فقط امیدوارم تو حمله خوب باشیم!
مرد حسابی ته دلمون رو خالی کردن :دیمن که خیلی استرس دارم، شما رو نمیدونم!
تصور قرار گرفتن بوتنر و رافائل جلوی ریبری و روبن هم وحشتناکه!
چه برسه به مولر و شواینی و گوتزه و کروس و .... :general507:
فقط امیدوارم تو حمله خوب باشیم!
جوک قشنگی بود..BREAKING: Van Persie returns to Arsenal for £21 million
fuck ......
تو سایت هواداری ارسنال بود من هم بعید میدونم برگرده ارسنال ولی موندش امکانش کمهجوک قشنگی بود..
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
آره عزیزم، از این دو حالت خارج نیست، ولی تا اونجا که یادم میاد گواردیولا همیشه با بارسا تو خونه حریف خیلی بد نتیجه میگرفت و احتمال ترسو بازی کردن بایرن هم هست...بازی امشب فقط 2 حالت داره.
یا منچستر خیلی خوب بازی میکنه که میبره و نتیجه ی خوبی میگیره
یا بایرن با گلهای زیاد میبره :general408:
این بازی حد وسطی نداره.