• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
فک کنم گل دومش روی ضربه کرنر بود
توپ برگشت
روبن سر ضرب شوت زد
حق باشماست. از بس بازی دیدم قاطی کردم. اونقدر این حرکت تکراری رو از روبن دیدم که توهمی شدم. فکر می‌کنم تا به حال هر چی گل زده همین جوری بوده! پارسال ولی همین طوری که گفتم به بارسا گل زد.

اون بازی هم از بازی‌هایی بود که من مردم و زنده شدم و البته آخرش مردم. نانی اون شب غوغا بود. تیر دروازه هم زد، تک به تک هم چند بار شد. اصلا بازی می‌تونست نتیجه‌اش تاریخی بشه. اما نشد.

خود رافائل دیوانه هم عالی بود. بی‌وقفه طول و عرض زمین رو می‌رفت و می‌ومد. اصلا انگار چهار تا شش بهش وصل بود. همهء شاهکارش رو با اخراجش لوث کرد. چقدر الکی بود اخراجش. داور تقصیری نداشت، خودش خریت کرد و باید کارت می‌گرفت. (بر خلاف اون اخراج احمقانهء نانی تو بازی با رئال که باور نکردنی بود)

یادمه وقتی منچستر گل سوم رو زد، من سق سیاه، گفتم وای اگر بایرن یک گل بزنه، تا آخر بازی از وحشت سکته می‌کنم. آخرش هم همون شد که سق سیاهم گفته بود. گل خوردیم، من زدم تو سرم، بعد چند تا گل نزدیم، تیر دروازه زدیم و من سکته رو زدم و بالاخره گل دوم رو خوردیم. و من مردم. تف

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
یه نکته که فراموش کردید سرعت پاهاشه، شاید اندازه رونالدو و مسی تکنیکی نباشه اما سرعت پاهاش خیلی زیاد و اگه دفاع بخواد "یک تک پا بندازه" خیلی راحت ممکنه از اون ور جا بمونه!
بازی خونی سخته، اما از اون سخت تر عمل کردنه، شاید دفاع درست بفمهمه بازیکن روبروش میخواد چی کار کنه، اما اگه همون حرکتش رو یه لحظه زود بزنه جا میمونه، یه لحظه هم دیر بزنه خطا شه!
درسته اصلان جان. یادمه که خودم هم همین مشکل رو داشتم.
یکی بود که وقتی می‌خواستم دفاعش کنم دقیقا می‌دونستم الان چیکار می‌کنه، ولی نمی‌تونستم به موقع توپش رو بزنم.

اما بالاخره من که قرار نیست توپ روبن رو بزنم. مدافعی که هفته‌ای ۱۲۰ هزار پوند دستمزد می‌گیره، باید زحمتش رو بکشه. اگر نمی‌تونه، تازه می‌شه مثل من. خوب من به هفته‌ای ده هزار تا هم قانعم. می‌شه مسئولین رسیدگی بکنن؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
درسته اصلان جان. یادمه که خودم هم همین مشکل رو داشتم.
یکی بود که وقتی می‌خواستم دفاعش کنم دقیقا می‌دونستم الان چیکار می‌کنه، ولی نمی‌تونستم به موقع توپش رو بزنم.

اما بالاخره من که قرار نیست توپ روبن رو بزنم. مدافعی که هفته‌ای ۱۲۰ هزار پوند دستمزد می‌گیره، باید زحمتش رو بکشه. اگر نمی‌تونه، تازه می‌شه مثل من. خوب من به هفته‌ای ده هزار تا هم قانعم. می‌شه مسئولین رسیدگی بکنن؟
:) چقدر جالب!
خودم میخواستم همین مثالی که شما زدید رو بزنم، بعد همین پاسخی که خودتون دادید اومد توی ذهنم و منصرف شدم!
به هر حال درسته من مدافع تو کلاس جهانی نیستم، اما اون آقایی هم که بازیشو میخوندن اما نمیشد توپشو بگیرم هم مهاجم تو سطح جهانی نیست!! فکر میکنم یه نسبتی باشه بینشون!
طبق این فرضیه اگه من و شما هم بریم تو لیگ برتر بازی کنیم چون به یه نسبت میاد پایین کیفیت، تغییری احساس نمیشه، خرج باشگاه ها هم کم میشه، کلاً مشکل فوتبال حل میشه، فقط کافیه به استعداها بازی ندن دیگه:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من که خیلی استرس دارم، شما رو نمیدونم!
تصور قرار گرفتن بوتنر و رافائل جلوی ریبری و روبن هم وحشتناکه!
چه برسه به مولر و شواینی و گوتزه و کروس و .... :general507:
فقط امیدوارم تو حمله خوب باشیم!
مگه اورا چشه؟
مصدومه؟
خدارو شکر!!!!!!!!!
باتنر 100 درصد خیلی بهتر از اورا هستش...
اورا خیلی کند و بیخیال شده...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یاد قدیما افتادم یه مدت الکس فرگوسن مسئول استعداد یابی چلسی بود:D.هر بازیکنی رو که پیدا میکرد و میخواست چلسی میخریدچون میدونستن حتما یچیزی داره که فرگوسن میخوادش.روبن دروگباکه حتی دیگه تومو شده بود کارش و هازارد و...

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
من که خیلی استرس دارم، شما رو نمیدونم!
تصور قرار گرفتن بوتنر و رافائل جلوی ریبری و روبن هم وحشتناکه!
چه برسه به مولر و شواینی و گوتزه و کروس و .... :general507:
فقط امیدوارم تو حمله خوب باشیم!
مرد حسابی ته دلمون رو خالی کردن :دی
الان من خوف کردم بازی امشب رو بشینم نگاه کنم :general410:
خدایش مدافع ها و هافبک های ذخیره بایرن کیفیت بیشتری از بازیکن های هم پست اصلی تیم ما دارن ، واقعا این یک نبرد نا برابره :general306:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ﺭﺍﻓﺎﺋﻞ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺎ ﺑﺎﯾﺮﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ

ﻣﺪﺍﻓﻊ ﮐﻨﺎﺭﯼ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺟﻤﻊ ﻣﺼﺪﻭﻣﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ
ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺎﺯﯼ امشب ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺑﺎﯾﺮﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪ

ﻣﺪﺍﻓﻊ 23 ﺳﺎﻟﻪ ﻭ ﺑﺮﺯﯾﻠﯽ ﺷﯿﺎﻃﯿﻦ ﺳﺮﺥ ﻧﺘﻮﺍﻧﺴﺖ ﺩﺭ ﺗﻤﺮﯾﻨﺎﺕ
دیروز ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻨﺪ. ﺍﻭ ﺩﺭ ﺩﯾﺪﺍﺭ ﺷﻨﺒﻪ ﺷﺐ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺍﺳﺘﻮﻥ ﻭﯾﻼ ﮐﻪ
ﺑﺎ ﺑﺮﺗﺮﯼ ﻣﻦ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺭﺳﯿﺪ ﻧﯿﺰ ﺑﺪﻟﯿﻞ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺩﺭﺩ ﺍﺯ
ﻧﺎﺣﯿﻪ ﺭﺍﻥ ﭘﺎ ﺗﻌﻮﯾﺾ ﺷﺪ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺣﻀﻮﺭ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﺎﯾﺮﻥ
ﺑﺎ ﺍﺑﺮﺍﺯ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﯼ ﺳﺨﻦ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﺪ.
ﺭﺍﻓﺎﺋﻞ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﺼﺪﻭﻡ ﺷﯿﺎﻃﯿﻦ ﺳﺮﺥ ﻧﯿﺴﺖ ﺩﯾﻮﯾﺪ ﻣﻮﯾﺲ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ
ﺍﯾﻦ ﻣﺪﺍﻓﻊ ﺑﺮﺯﯾﻠﯽ ﺍﺯ ﺣﻀﻮﺭ ﺭﺍﺑﯿﻦ ﻓﻦ ﭘﺮﺳﯽ ﻭ ﭘﺎﺗﺮﯾﺲ ﺍﻭﺭﺍ ﻧﯿﺰ
ﺑﯽ ﺑﻬﺮﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﺗﺎ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎﯼ ﺍﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﯼ ﻓﺼﻞ
ﻧﺎﻣﻮﻓﻖ ﺷﯿﺎﻃﯿﻦ ﺳﺮﺥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﭘﯿﺶ ﺑﺎﺷﺪ.
ﺟﺎﻧﯽ ﺍﻭﻧﺲ، ﺭﯾﻮ ﻓﺮﺩﯾﻨﺎﻧﺪ، ﻭﺍﻟﻨﺴﯿﺎ ﻭ ﮐﺮﯾﺲ ﺍﺳﻤﺎﻟﯿﻨﮓ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮ
ﻣﺼﺪﻭﻡ ﻫﺎﯼ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻧﺪ ﺩﺭ ﺩﯾﺪﺍﺭ امشب ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺑﺎﯾﺮﻥ ﻣﻮﻧﯿﺦ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺣﻀﻮﺭ ﺩﺭ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ
ﺑﺎﺷﻨﺪ

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
کنفرانس خبری دیوید مویس پیش از بازی با بایرن مونیخ:

" من تجربه بسیار کمی در لیگ قهرمانان داشتم ولی تا به الان فصل خوبی را در این جام تجربه کردیم و حالا با چالش بزرگی روبرو شدیم.

ما در حالی وارد بازی می شویم که میدانیم در روز خوبمان به اندازه هر تیمی خوب هستیم . باید این را بیشتر نشان دهیم . ما باور داریم . من به بازیکن ها باور دارم .

این احساس را دارم که همه بازیکن ها میخواهند که فردا بازی کنند . در تمرینات نشان دادند که میخواهند در بازی های بزرگ حضور داشته باشند .

فکر کنم که فشار روی دو تیم یکسان باشد چون هر دو تیم برد میخواهند .

از نظر مصدومیت در بین بازیکنان خط دفاعی نگرانی هایی داریم ولی جزئیات زیادی نمیتوانم بروز بدهم .فکر کنم یک یا دو تغییر داشته باشیم .

من مشتاق دیدار با پپ گواردیولا هستم . شک ندارم که نبردهای زیادی با هم در اینده خواهیم داشت .

پپ یک سال فرصت داشت که خودش را برای هدایت بایرن اماده کند .

هر دو بازی رفت و برگشت مهم هستند . البته که دوست داریم که با برتری به المان برویم .

ما بازی دادن به کاگاوا جلوی بایرن را به ظرز جدی در نظر میگریم . او در برنامه های ما جای دارد . او بازیکن مهمی است .

بایرن احتمالا در حال حاضر بهترین تیم اروپا است .من از تماشای بازی ان ها در فصل پیش لذت بردم . ان ها انرژی زیادی دارند . من از دیدن فوتبال المان لذت میبرم و بازیهای زیادی را از نزدیک دیدم . بازی سختی است و میدانیم که دقیقا چه چیزی در انتظارمان است ولی سعی میکنیم که از معدود نقطه ضعف های ان ها استفاده کنیم .

پپ تیم خوبی را تحویل گرفت و مقداری از سبک خودش را به ان ها اضافه کرده است . ان ها بوندس لیگا را با اقتدار بردند و روی اروپا تمرکز کردند .
مطمئنم که گواردیولا سال پیش روی بایرن تحقیق کرده و حسابی خودش را اماده کرده بوده است . المانی یاد گرفت و بازی های ان ها را تماشا کرد و از بازیکنانش شناخت پیدا کرد .

او با امادگی کامل هدایت بایرن را بر عهده گرفت و با کمال احترام ان ها قهرمان اروپا هم بودند پس خیلی از چیزها از قبل برایش مهیا بود.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
به گــزارش روزنامه بیلد آلمان ، تــــونی کروس یکی از گزینه های اصلی یونایتد در تابستان پیش رو با باشگـــاه بایرن مونیخ برای تمدید قرارداد خود بمدت 5 سال به تـــــوافق رســــید .

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
بیاین یکم منطقی باشیم.زیاد رو احساسات حرف نزنیم. هیچکدوم از طرفداری واقعی که من خودم یکی از اونا هستم دوست ندارند که ببازیم. حتی با اینکه اصلا مویس رو مربی نمی دونم و با اینکه گاهی آرزو می کنم هر چه زودتر بره اما با اینحال هیچوقت دوس نداشتم ببازیم حتی به قیمت اخراج مویس.بعضی ها اینجا احساسی حرف می زنند.حمایت از مویس زمانی که ما رو تبدیل بکنه به لیورپول ثانی خیانته.اما با این حال مثل همه هوادارا منتظر می مونم به امید آینده بهتر.بگذریم
امشب ما حتی شانس مساوی گرفتن نداریم.بازی های مقابل چلسی، لیورپول، سیتی و آرسنال نشون داد که مویس مرد بازی های سخت نیست.در حقیقت جلوی تیم های بزرگ از پیش باخته هست.همیشه برای نباختن میاد و در آخر میبازه. با اینکه دوس دارم خودم رو بزنم به اون راه و احساسی رفتار کنم اما در نهایت به خودم میگم منطقی باش.امید به حتی مساوی گرفتن هم زیاده.فقط متاسفم که چه بلایی سر تیم اومده که من امید به یه مساوی تو خونه ندارم.با همه اینها دلیل نمیشه نگم که از ته دل آرزو می کنم بازیکنان با تعصب بازی کنند و حداقل به اونا نشون بدن که اینجا اولدترافورده و کسی راحت از اینجا راحت امتیاز نمی گیره

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منطقی نگاه کنیم امسال تو الد ترافورد خوب امتیاز دادیم به حریفا
پس فکر نکنم اسم ورزشگاه ما یا حتی حضور تماشاگر زیاد بخواد تیمی مثل بایرن رو دچار مشکل کنه

به نظر من امشب بازنده ایم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازی امشب فقط 2 حالت داره.
یا منچستر خیلی خوب بازی میکنه که میبره و نتیجه ی خوبی میگیره
یا بایرن با گلهای زیاد میبره :general408:

این بازی حد وسطی نداره.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی امشب فقط 2 حالت داره.
یا منچستر خیلی خوب بازی میکنه که میبره و نتیجه ی خوبی میگیره
یا بایرن با گلهای زیاد میبره :general408:

این بازی حد وسطی نداره.
آره عزیزم، از این دو حالت خارج نیست، ولی تا اونجا که یادم میاد گواردیولا همیشه با بارسا تو خونه حریف خیلی بد نتیجه میگرفت و احتمال ترسو بازی کردن بایرن هم هست...
ولی کلا واسه رهایی منچستر از این فلاکت، بهترین نتیجه باخت منچستر با اختلاف زیاد هستش، چون همونطور که گفتم مویس خیلی پر رو هستش و همینجوری کنار بکش نیست، ولی شاید گلیزرها نتونن تحمل کنن...

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
بنده با نظر دوستان موافق نیستم...
شما دیگه چجور هواداری هستید...!!!
برای اخراج مربی حاضرید منچستر بازیشو ببازه...!!!
واقعا که...
(بنده هم مثل همه دوستان دل خوشی از مویس ندارم. اما امشب دوست دارم بایرن رو سر جاش بشونیم)
من که از صمیم قلب آرزو دارم امشب منچستر نوار پیروزیهای بایرن رو قطع کنه...
Only MAN U

بالا