عزیز منبع خبر؟ای باباااااااااااا!
یه بازیکن پیدا کردیم لاشخورا میخوان دروش کنن
بايرن مونيخ به دنبال جذب يانوزاي
سران بايرن مونيخ قصد دارند عدنان يانوزاي ستاره ي جوان منچستر يونايتد را با پيشنهادي نجومي به آليانز آره نا بياورند.
قهرمان رقابت هاي اين فصل بوندس ليگا قصد دارد به جاي به خدمت گرفتن پل پوگبا ستاره ي يوونتوس عدنان يانوزاي را در فرصت نقل و انتقالات تابستاني جذب کند. آن ها مي خواهند يانوزاي را جانشين روبن و ريبري دو ستاره ي پا به سن گذاشته ي تيمشان کنند.
اين ستاره ي 19 ساله ي بلژيکي اخيرا قرارداد بلند مدتي را با منچستر يونايتد به امضا رسانده است.
پس از شروعي عالي تحت مربي گري ديويد مويس، يانوزاي حالا به اوج شکوفايي رسيده و در جريان برد 1-4 تيمش يکي از بهترين بازيکنان بوده است.
بايرن مونيخ بايد فرداشب در اولد ترافورد به مصاف منچستر يونايتد برود و اين بازيکن 19 ساله مي تواند ارزش هايش را به مشري جديدش نشان دهد.
يانوزاي بازيکني نيست که مويس به سادگي از او بگذرد و احتمالا جذب اين ستاره ي جوان براي تيم بايرن مونيخ دردسرهاي زيادي را ايجاد خواهد کرد.
یکی مضخرف ترین شب هام بود ، یک نیمه طوفانی 3 گل ، بخصوص گل پشت پای نانی ، بعد رافائل اخراج شد و بعد اخر های بازی روبن مادر به خطا گل دوم رو زد ، از همون موقع از روبن خیلی بدم امد ، گربه سیاه منچستره :|آخرین تقابل منچستر و بایرن !
منچستر 3 - 2 بایرن
یکی از تلخ ترین پیروزی های منچستر ، که با سهل انگاری رافاعل و اشتباه داوری و اخراج رافاعل منچستر حذف شد !
توی اون بازی نانی دو گل به ثمر رسوند !
یه نکته که فراموش کردید سرعت پاهاشه، شاید اندازه رونالدو و مسی تکنیکی نباشه اما سرعت پاهاش خیلی زیاد و اگه دفاع بخواد "یک تک پا بندازه" خیلی راحت ممکنه از اون ور جا بمونه!والله این اریل روبن برای من معمایی شده. اتفاقا یکی دیگه از کشفهای سر الکس بود. وقتی صحبت خریدش جدی شد، چلسی ده میلیون گذاشت روی مبلغ (!!!) و برنده شد. حالا معماش چیه؟
راستش از وقتی بازیهاش رو دیدم تقریبا همیشه یک کار میکنه. هی خودش رو این ور و انور میکنه، اما در نهایت میندازه به چپ و در عرض حرکت میکنه و بعد از یکی دو گام، معمولا به زاویه موافق شوت میزنه. عین همین کار رو برای هزارمین بار تو همون بازی کذایی هم کرد که اون گل منحوس بود.
من نمیدونم وقتی یک نفر حرکت پا به توپش قابل پیش بینیه، چطور مدافعین باز هم جوری دفاع میکنن که انگار مسی یا رونالدوست که نمیدونن باید مراقب چپ باشن یا راست؟ اون که آخرش میره چپ. خوب یک تک پا بندازین، توپ از پاش جدا میشه دیگه.
یعنی واقعا همهء آنالیزورهای اروپا معطل بودن که من رهنمود بدم. اما واقعا جدی میگم که من جز این چیزی ندیدم و به عقل ناقصم، این بازیکن مهارش پیچیده نیست. لااقل برای مدافعینی با کلاس جهانی که اتفاقا دارن تو اروپا بازی میکنن.