• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سیتی اگر ببره ، با 2 بازی کمتر میره صدر جدول ، اصلا حال نمی کنم ، سیتی قهرمان شه .
منچستر امسال گمون نکنم بتونه سهمیه بگیره.
سهمیه امسال که پر
من دوس ندارم چلسی قهرمان بشه:D

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دارم بازی آرسنال و سیتی رو میبینم. وینگرهای این دو تیم متمایل به وسط هم بازی میکنن و بازیکنی که بیشتر نزدیک خط بازی میکنه مدافع کناری هستش. واسه همینه که هافبک تهاجمیشون تنها نیست و راحت توپ رو بچرخش درمیارن. ولی توی تیم ما وینگرها نزدیک به خط بازی میکنن و واسه همینه که اون وسط خالیه و هافبک تهاجمی هم تنهاست. حالا این موضوع آیا تاکتیک مربی هستش یا ویژگی وینگرهامون؟؟
جفتش.
اما بیشتر وینگرامون، مخصوصاً والنسیا و یانگ، هیچ کدوم شعور و تکنیک لازم واسه وسط اومدن رو ندارن.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سهمیه امسال که پر
منم همینطور،
اما مشکل اینه سیتی هم دوس ندارم قهرمان شه، آرسنالی ها (بلانسبت دوستان اینجا) خیلی تو کل کل با ما پرروئن، واسه همین آرسنال هم پر.. میمونه لیورپول که حاضرم بریم دست دو اینا قهرمان نشن!
با اینایی که گفتم سیتی یا چلسی بشن کمتر آزاردهندس

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
منم همینطور،
اما مشکل اینه سیتی هم دوس ندارم قهرمان شه، آرسنالی ها (بلانسبت دوستان اینجا) خیلی تو کل کل با ما پرروئن، واسه همین آرسنال هم پر.. میمونه لیورپول که حاضرم بریم دست دو اینا قهرمان نشن!
آرسنال که امیدش خیلی کمه سیتی همینطوریش دو تا بازی کمتر داره و اگه اونا رو هم ببره اختلافش با چلسی هم بیشتر میشه

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
سهمیه امسال که پر
من تیمی که خیلی بدم میاد قهرمان شه لیورپوله ، نمی دونم چرا اینقدر از لیورپول بدم میاد ، دوست دارم خون چندتا لیورپولی رو بریزم :D

کلا دوس ندارم تیمی جز من یو قهرمان شه
اون بله 100 البته ، چو یونایتد نباشد ، تن من مباد :دی

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
منم همینطور،
از بین اینا من چلسی رو انتخاب میکنم!البته اونم یه مربی داره که قهرمان بشه یه تیکه میندازه...

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
دارم بازی آرسنال و سیتی رو میبینم. وینگرهای این دو تیم متمایل به وسط هم بازی میکنن و بازیکنی که بیشتر نزدیک خط بازی میکنه مدافع کناری هستش. واسه همینه که هافبک تهاجمیشون تنها نیست و راحت توپ رو بچرخش درمیارن. ولی توی تیم ما وینگرها نزدیک به خط بازی میکنن و واسه همینه که اون وسط خالیه و هافبک تهاجمی هم تنهاست. حالا این موضوع آیا تاکتیک مربی هستش یا ویژگی وینگرهامون؟؟
ولی خودموتیم این توره و سیلوا عجب بازیی می کنن ، من خیلی از بازی سیلوا خوشم میاد ، حیف که تو همچین تیمی هست ، یادمه اون موقع که تو وانسیا بود ، بعد از جام جهانی افریقا چند بار به منچستر لینک شد ، اون خیلی جدی نبود ، خودشم یادمه گفته بود منچستر رو دوست ، بعدش هم سیتی امد پول بیشتر و باقی قضایا.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
برای بازی بایرن :
محروم : اورا
cup-tied : ماتا
مصدوم : رافائل ، والنسیا ، اوانز ، اسمالینگ ، ون پرسی.

امیدوارم حداقل تعداد مصدوم ها تا سه شنبه کمتر بشه.
تیاگو هم ظاهرا مصدومیتش شدیده و هر دو بازی با ما رو از دست میده. دوستانی که بازی های بایرن رو دنبال کردن توضیح بدن تیاگو جزو 11 تای اصلی بوده یا بیشتر به صورت تعویضی وارد زمین شده؟
گواردیولا چرخشی از بازیکناش استفاده میکنه.یه بازی فیکس،یه بازی کلا رو نیمکت.
ولی بیشتر رو نیمکته تا فیکس

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
ولی خودموتیم این توره و سیلوا عجب بازیی می کنن ، من خیلی از بازی سیلوا خوشم میاد ، حیف که تو همچین تیمی هست ، یادمه اون موقع که تو وانسیا بود ، بعد از جام جهانی افریقا چند بار به منچستر لینک شد ، اون خیلی جدی نبود ، خودشم یادمه گفته بود منچستر رو دوست ، بعدش هم سیتی امد پول بیشتر و باقی قضایا.
کلاس بازیش بیشتر شبیه ماتا ست
حتی به نظرم ماتا بهتره!

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
منم همینطور،
موافقم آرسنال که تقریبا از دور خارج شده شانس 3 تیم برای قهرمانی بیشتره چلسی و سیتی و لیورپول
از بین بد و بدتر و بدترین , بد رو انتخاب می کنم, چلسی! با اینکه از چلسی خوشم نمیاد ولی به سیتی و لیورپول ترجیح میدم اگه اون نشد سیتی , بدترین که اصلا جزو گزینه هام نیست!
جدای از بحث های کل قدیمی که با لیورپول داریم این تیم از نظر تعداد قهرمانی هم تنها تهدید کننده برای ما هستن اگه امسال قهرمان بشن (که امیدوارم هرگز این اتفاق نیافته) با 19 قهرمانی در یک قدمی مون قرار می گیرن و ممکنه در سالهای نه چندان دور پرچممون رو پائین بکشن و باز در صدر قهرمانی های لیگ قرار بگیرن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ﻣﻮﯾﺲ: ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﯾﺎﺭﻭﯾﯽ ﺑﺎ ﺑﺎﯾﺮﻥ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻫﺴﺘﯿﻢ؛ ﺭﻭﻧﯽ ﺩﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺧﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ

‫#‏ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﯼ‬ - ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺳﺎﻋﺎﺗﯽ ﻗﺒﻞ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪ ﺑﺎ ﺩﺭﺧﺸﺶ ﺩﻭ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺧﻮﺩ، ﺧﻮﺍﻥ ﻣﺎﺗﺎ ﻭ ﻭﯾﻦ ﺭﻭﻧﯽ ﺁﺳﺘﻮﻥ ﻭﯾﻼ‌ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺖ ﺩﻫﺪ.

ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺑﺨﺶ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﮔﻞ، ﺩﯾﻮﯾﺪ ﻣﻮﯾﺲ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﯾﺎﺭﻭﯾﯽ ﺑﺎ ﺑﺎﯾﺮﻥ ﻣﻮﻧﯿﺦ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ.

ﺍﯾﻦ ﺻﺤﺒﺖ ﻫﺎ ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﯿﺮﻭﺯﯼ ﻣﻘﺘﺪﺭﺍﻧﻪ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺁﺳﺘﻮﻥ ﻭﯾﻼ‌ ﺯﺩﻩ ﺷﺪ، ﺍﻭﻟﯿﻦ ﭘﯿﺮﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﮊﺍﻧﻮﯾﻪ ( ﺩﺭ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎ ﻟﯿﮓ ﺑﺮﺗﺮ)

ﻣﻮﯾﺲ ﺩﺭ ﮐﻨﻔﺮﺍﻧﺲ ﻣﻄﺒﻮﻋﺎﺗﯽ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﺷﺒﮑﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﯽ BT ﮔﻔﺖ:" ﻣﻦ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺎ ﺑﺎﯾﺮﻥ ﻣﻮﻧﯿﺦ ﻫﺴﺘﻢ؛ ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﻪ ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ ﺁﻣﺪ، ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻻ‌ ﻣﺎ ﺩﺭ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺻﻌﻮﺩ ﺑﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻧﯿﻤﻪ ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺍﯾﻦ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﻫﺎ ﻫﺴﺘﯿﻢ. ﻣﺎ ﺑﺎﺯﯼ ﺳﺨﺘﯽ ﺭﺍ ﭘﯿﺶ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭘﯿﺮﻭﺯﯼ ﻫﺴﺘﯿﻢ."

ﻣﻮﯾﺲ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺑﺎﺯﯼ ﻧﯿﺰ ﮔﻔﺖ:" ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺧﻮﺏ ﻧﺒﻮﺩﯾﻢ؛ ﺭﻓﺘﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﯾﻢ ﻭ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪﯾﻢ ﭘﯿﺮﻭﺯ ﻣﯿﺪﺍﻥ ﺷﻮﯾﻢ. ﻧﮑﺘﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﺍﻥ ﺑﻮﺩ. ﺁﻥ ﻫﺎ ﺍﺑﻬﺖ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩﻧﺪ."

"ﮔﻞ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺑﺎﺯﯼ، ﮔﻠﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﺪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺑﻮﺩ؛ ﻋﺪﻧﺎﻥ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺭﺍ ﺩﺭﯾﺒﻞ ﺯﺩ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺗﻮﭖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﭼﯿﭽﺎﺭﯾﺘﻮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩ؛ ﮔﻞ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﮔﻞ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺑﻮﺩ."

ﻣﻮﯾﺲ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺭﻭﻧﯽ ﻧﯿﺰ ﮔﻔﺖ:" ﺍﻭ ﯾﮏ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻭﻝ ﻓﺼﻞ ﮐﻤﮏ ﻫﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺎ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﺍﻭ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﮔﺮ ﺭﻭﻧﺪ ﮔﻞ ﺯﻧﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻣﺎ ﮐﻤﮏ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﺮﺩ؛ ﺍﻭ ﻫﻢ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺩﺭ ﺑﻬتﺮﯾﻦ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺧﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺍﺳﺖ. ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﺍﻭ ﺩﺭ ﻫﻔﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﺧﯿﺮ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ."

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
وین رونی‫‬ با 2 گلی که دیشب به ثمر رسوند با 171 گل به رتبه چهارمین گل زن برتر تاریخ لیگ برتز رسید .

1 Alan Shearer (260)
2 Andy Cole (187)
3 Thierry Henry (175)
4 Wayne Rooney (171)
5 Frank Lampard (170)

پ.ن : با توجه به بازنشستگی و شرایط سنی بقیه بازیکنان رونی توانایی این رو داره که خودشو به عنوان برترین گل زن تاریخ مسابقات معرفی کنه و اگر از رونی به عنوان مهاجم نوک استفاده بشه این اتفاق خیلی زودتر میفته !

the chose one

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
به گزارش گاردین بعد از دلقک بازی دیروز هواداران شدیدا به این گلوری هانتر ها واکنش نشون دادن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یک خبر هیجان انگیز! :D
اورتون حاضره برای خرید تام کلورلی 15 میلیون پوند پرداخت کنه :D کلورلی اون زمان که بصورت قرضی واسه ویگان بازی میکرده شاگرد مارتینز بوده و مارتینز که حالا مربی اورتونه خواهان به خدمت گرفتن تام هستش.
پ.ن: یعنی باور کنیم؟! این خبر رو چندین سایت کار کردن.
و یک خبر دیگه که تا حالا 3تا سایت کار کردن:
توافق یونایتد با سوتون برای خرید شاو! مبلغ 27 میلیون پوند و حقوق هفتگی 80 هزار پوند.
پ.ن: مطمءنا تابستون یک مدافع چپ میخریم ولی آیا شاو همون مدافع هستش؟؟ شاو خیلی خوبه و تا سالهای سال خیالمون از سمت چپ راحته راحت خواهد بود البته اگه بخریمش.;)
و یک خبر دیگه اینکه مبلغی که گلیزرها برای خرید تابستونی درنظر گرفتن به 200 میلیون پوند افزایش پیدا کرده! :D

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
هواداران منچستریونایتد هواپیمای حامل بنر درخواست اخراج مویس که روز گذشته و در جریان بازی مقابل استون ویلا بر فراز اولدترافورد در حال پرواز بود را هو کردند.

این بنر هنگام شروع بازی با پیام "Wrong One – Moyes Out" در واکنش به بنر "Chosen One" که از زمان جانشینی دیوید مویس به عنوان سرمربی منچستریونایتد از جایگاه Stretford End آویخته شده بود به احتزاز در آمد.

گرچه بنر در ارتفاع بسیار بالایی قرار داشت و خواندن آن سخت به نظر می رسید اما هواداران حاضر در ورزشگاه از این حرکت با "هو کردن" استقبال کردند و هیچگونه حمایتی از سوی طرفداران داخل ورزشگاه صورت نگرفت. در عوض آنها سرمربی تیمشان را مورد تشویق شدید قرار دادند و همین امر باعث شد دیوید مویس پس از اتمام بازی به سمت آنها برود و از حمایت هایشان تقدیر کند.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
خوزه مورینیو مربی چلسی : از اینکه می بینم عده ای از طرفداران منچستریونایتد , الکس فرگوسن را مقصر ناکامی ها می دانند شگفت زده ام,
عده ی زیادی راجع به او صحبت می کنند او منچستریونایتد را به اوج رساند او سزاوار است پس از سال ها تلاش مضاعف از زندگی لذت ببرد
اما حالا او مسئول چه چیزی است؟
یونایتد شکست می خورد او مسئول است؟
رونی گل نمیزند یا داوید اشتباهی می کند ایا این تقصیر فرگوسن است؟
بگذارید در آرامش زندگی کند.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مویس : تمام بازیکنانی که تا الان با آنها صحبت کرده ام برای پیوستن به یونایتد مشتاق به نظر می رسند. امیدوارم در تابستان به ما بپیوندند.

او همچنین راجع به حضور در زمین چمن کمی زودتر از بقیه گفت:

" می خواستم همه بدانند که من سرمربی باشگاه هستم و شما می دانید من کجا هستم. "

1978895_370704196401422_1219945791_n.jpg

بالا