سهمیه امسال که پرسیتی اگر ببره ، با 2 بازی کمتر میره صدر جدول ، اصلا حال نمی کنم ، سیتی قهرمان شه .
منچستر امسال گمون نکنم بتونه سهمیه بگیره.
من دوس ندارم چلسی قهرمان بشه
سهمیه امسال که پرسیتی اگر ببره ، با 2 بازی کمتر میره صدر جدول ، اصلا حال نمی کنم ، سیتی قهرمان شه .
منچستر امسال گمون نکنم بتونه سهمیه بگیره.
کلا دوس ندارم تیمی جز من یو قهرمان شهسهمیه امسال که پر
جفتش.دارم بازی آرسنال و سیتی رو میبینم. وینگرهای این دو تیم متمایل به وسط هم بازی میکنن و بازیکنی که بیشتر نزدیک خط بازی میکنه مدافع کناری هستش. واسه همینه که هافبک تهاجمیشون تنها نیست و راحت توپ رو بچرخش درمیارن. ولی توی تیم ما وینگرها نزدیک به خط بازی میکنن و واسه همینه که اون وسط خالیه و هافبک تهاجمی هم تنهاست. حالا این موضوع آیا تاکتیک مربی هستش یا ویژگی وینگرهامون؟؟
منم همینطور،سهمیه امسال که پر
آرسنال که امیدش خیلی کمه سیتی همینطوریش دو تا بازی کمتر داره و اگه اونا رو هم ببره اختلافش با چلسی هم بیشتر میشهمنم همینطور،
اما مشکل اینه سیتی هم دوس ندارم قهرمان شه، آرسنالی ها (بلانسبت دوستان اینجا) خیلی تو کل کل با ما پرروئن، واسه همین آرسنال هم پر.. میمونه لیورپول که حاضرم بریم دست دو اینا قهرمان نشن!
با اینایی که گفتم سیتی یا چلسی بشن کمتر آزاردهندس
من تیمی که خیلی بدم میاد قهرمان شه لیورپوله ، نمی دونم چرا اینقدر از لیورپول بدم میاد ، دوست دارم خون چندتا لیورپولی رو بریزمسهمیه امسال که پر
اون بله 100 البته ، چو یونایتد نباشد ، تن من مباد :دیکلا دوس ندارم تیمی جز من یو قهرمان شه
از بین اینا من چلسی رو انتخاب میکنم!البته اونم یه مربی داره که قهرمان بشه یه تیکه میندازه...منم همینطور،
اما مشکل اینه سیتی هم دوس ندارم قهرمان شه، آرسنالی ها (بلانسبت دوستان اینجا) خیلی تو کل کل با ما پرروئن، واسه همین آرسنال هم پر.. میمونه لیورپول که حاضرم بریم دست دو اینا قهرمان نشن!
ولی خودموتیم این توره و سیلوا عجب بازیی می کنن ، من خیلی از بازی سیلوا خوشم میاد ، حیف که تو همچین تیمی هست ، یادمه اون موقع که تو وانسیا بود ، بعد از جام جهانی افریقا چند بار به منچستر لینک شد ، اون خیلی جدی نبود ، خودشم یادمه گفته بود منچستر رو دوست ، بعدش هم سیتی امد پول بیشتر و باقی قضایا.دارم بازی آرسنال و سیتی رو میبینم. وینگرهای این دو تیم متمایل به وسط هم بازی میکنن و بازیکنی که بیشتر نزدیک خط بازی میکنه مدافع کناری هستش. واسه همینه که هافبک تهاجمیشون تنها نیست و راحت توپ رو بچرخش درمیارن. ولی توی تیم ما وینگرها نزدیک به خط بازی میکنن و واسه همینه که اون وسط خالیه و هافبک تهاجمی هم تنهاست. حالا این موضوع آیا تاکتیک مربی هستش یا ویژگی وینگرهامون؟؟
گواردیولا چرخشی از بازیکناش استفاده میکنه.یه بازی فیکس،یه بازی کلا رو نیمکت.برای بازی بایرن :
محروم : اورا
cup-tied : ماتا
مصدوم : رافائل ، والنسیا ، اوانز ، اسمالینگ ، ون پرسی.
امیدوارم حداقل تعداد مصدوم ها تا سه شنبه کمتر بشه.
تیاگو هم ظاهرا مصدومیتش شدیده و هر دو بازی با ما رو از دست میده. دوستانی که بازی های بایرن رو دنبال کردن توضیح بدن تیاگو جزو 11 تای اصلی بوده یا بیشتر به صورت تعویضی وارد زمین شده؟
کلاس بازیش بیشتر شبیه ماتا ستولی خودموتیم این توره و سیلوا عجب بازیی می کنن ، من خیلی از بازی سیلوا خوشم میاد ، حیف که تو همچین تیمی هست ، یادمه اون موقع که تو وانسیا بود ، بعد از جام جهانی افریقا چند بار به منچستر لینک شد ، اون خیلی جدی نبود ، خودشم یادمه گفته بود منچستر رو دوست ، بعدش هم سیتی امد پول بیشتر و باقی قضایا.
ماتا رو برای فصل بعد باید دید چی تو چنته داره ، این فصل که من توقع زیادی ازش ندارم.کلاس بازیش بیشتر شبیه ماتا ست
حتی به نظرم ماتا بهتره!
موافقم آرسنال که تقریبا از دور خارج شده شانس 3 تیم برای قهرمانی بیشتره چلسی و سیتی و لیورپولمنم همینطور،