• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
خوزه مورینیو مربی چلسی : از اینکه می بینم عده ای از طرفداران منچستریونایتد , الکس فرگوسن را مقصر ناکامی ها می دانند شگفت زده ام,
عده ی زیادی راجع به او صحبت می کنند او منچستریونایتد را به اوج رساند او سزاوار است پس از سال ها تلاش مضاعف از زندگی لذت ببرد
اما حالا او مسئول چه چیزی است؟
یونایتد شکست می خورد او مسئول است؟
رونی گل نمیزند یا داوید اشتباهی می کند ایا این تقصیر فرگوسن است؟
بگذارید در آرامش زندگی کند.

:eek::eek:
خیلی بعید بود!!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
همیشه واسه منچستر شانس قائل بودم!
معجزه تر از فینال 99 نداشتیم که!بازم میتونیم بایرنو ببریم!
ویوا منچستر
چقدر قشنگ! زنده باد. این روحیه ای هست که از یک منچستری انتظار میره. این نوشتهء من رو می‌تونید بعد از پایان بازی با بایرن کپی پیست شده بدونید:
"منچستر در هر حال دوستت دارم. همیشه، با هر نتیجه‌ای."

با روحیه میریم جلوی بایرن. اگرچه من امسال بایرن رو شانس اول قهرمانی می‌دونم. بنابراین می‌تونید حدس بزنید که در مورد نتیجهء بازی با بایرن چی فکر می‌کنم. با همهء اینها:

"منچستر در هر حال دوستت دارم. همیشه، با هر نتیجه‌ای."

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
:eek::eek:
خیلی بعید بود!!
زیادم بعید نبود ... تا حالا زیاد از رئیس تعریف کرده
شایدم میخواد خودشو تو دل هوادارا جا کنه که فصل بعد بیاریمش منچستر ، ولی کور خونده:D

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
شاو به یونایتد نزدیک تر شد

بنا به ادعای Sunday People منچستریونایتد در جذب لوک شاو گوی سبقت را از رقبا ربوده است.

به نقل از Soccernews، چلسی خود را پیشتاز نبرد تیم های بزرگ جزیره برای جذب لوک شاو می داند اما آخرین گزارش ها حاکی از آن است که منچستر یونایتد می خواهد با پیشنهادی 27 میلیون پوندی این ستاره جوان را از چنگ رقیبان برباید.

گزارش شده است که شاو با یونایتد به توافق رسیده و پیشنهاد حقوق 85 هزار پوند در هفته از سوی آن ها را پذیرفته است.

ساوتهمپتون امیداور است بتواند 1 فصل دیگر هم شاو را نگه دارد اما با توجه به پیشنهادهای نجومی که برای این بازیکن 18 ساله می رسد آن ها کار دشواری در پیش دارند.
Tarafdar

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
برای بازی بایرن :
محروم : اورا
cup-tied : ماتا
مصدوم : رافائل ، والنسیا ، اوانز ، اسمالینگ ، ون پرسی.

امیدوارم حداقل تعداد مصدوم ها تا سه شنبه کمتر بشه.
تیاگو هم ظاهرا مصدومیتش شدیده و هر دو بازی با ما رو از دست میده. دوستانی که بازی های بایرن رو دنبال کردن توضیح بدن تیاگو جزو 11 تای اصلی بوده یا بیشتر به صورت تعویضی وارد زمین شده؟
فانپرسی تقریبا فصل رو از دست داد شاید حتی جام جهانی حیف شد میتونست کمکون کنه حالا مجبوره رونی رو نوک بزاره کاگاوا پشتش
والنسیا هم مصدومیتش از ناحیه چشم هست که احتمالش هست که بازی کنه
از محرومیت اورا هم میشه استقبال کرد بوتنر جوون هست و چابک
اسمالینگ هم امیدوارم یا فلج شه یا همین جور مصدوم بفروشنش داره تو تیم حیف میشه :دی

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﺎﺯﯼ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺩ
ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﻣﺎ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺑﺎﺯﯼ ﺧﻮﺏ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﺭﺍ ﭘﺮﮔﻞ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﻣﻦ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﻫﯿﭻ ﻣﻮﻗﻊ ﺗﯿﻢ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﻤﯽ ﮔﺬﺍﺭﻧﺪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﻧﯿﺰ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻧﺪ .ﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﺧﻮﺏ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺍﯾﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯼ ﺑﻌﺪ ﻧﯿﺰ ﭼﻨﯿﻦ ﺑﺮﺩﯼ ﭘﺮﮔﻠﯽ ﺭﺍ ﮐﺴﺐ ﮐﻨﯿﻢ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺍﯾﻦ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺗﺎ ﭘﺎﯾﺎﻥﻓﺼﻞ ﭘﺎ ﺑﺮﺟﺎ ﺑﻤﺎﻧﺪ .
- ﺧﻮﺍﻥ ﻣﺎﺗﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻮﻥ ﻭﯾﻼ

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دیوید مویس بر این عقیده است که میانگین سنی بالای تیم یکی از مهمترین دلایل این شرایط می باشد.
او معتقد است حتی اگر سر الکس فرگوسن هم مربی شیاطین سرخ بود این فصل شرایط سختی داشت.
مویس می گوید که سن بازیکنان بالا می باشد و جایگزین مناسبی هم در گذشته اورده نشده است.
او اصرار دارد با اینکه بدترین فصل تاریخ لیگ برتر یونایتد را رقم زده همچنان از حمایت کامل هییت مدیره و شخص فرگوسن برخوردار است چرا که انها از کمبود هایی که برای مویس به ارث گذاشته اند اگاه اند.
مویس که لقب مربی متوسط و قانع را بر او گذاشتند می گوید با وجود فرگی هم شرایط دشوار می شد.
اوگفت:
“مردم می دانند که تیم پیر شده است و این امر می تواند برای هر مربی فصل دشواری را رقم بزند.
من قبول دارم که نتایج بد بوده است اما باید به شرایط تیم در این سال هم توجه کرد.ما به همین دلیل به دنبال ساخت تیم برای اینده هستیم.
تغییر در باشگاه به وجود امده.ان هم نه یک مربی بلکه ۲۷ سال فرگوسن در اینجا حکومت می کرده و سازگاری با تغییر ان هم به این بزرگی همیشه سخت است.”
زمانی که از مویس سوال شد اگر در هر باشگاه دیگری بود برکنار می شد گفت:
“بهترین قضاوت کننده مردم هستند و انه همیشه به من لطف داشتند و یکی از همین مردم سر الکس می باشد که از شرایط کاملا اگاه هست.
شما باید به انها نگاه کنیدانها مرا به عنوان کسی که می تواند شرایط را خوب کند انتخاب کرده اند.من کاملا می دانم که این چه باشگاه بزرگی است و فلسفه باشگاه چیست.”

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
گواردیولا انچنان که فکر میکنیم تیمش کامل نیست:

بایرن!تیمی که امروزه در لیگ قهرمانان به جلاد شناخته میشود باید گفته شود که انچنان تیم مرگباری نیست.نقطه ضعف بایر هنوز همان نقطه ضعفیست که بارسای گواردیولا داشت.بارسای گواردیولا هنگامی که توپ را در اختیار داشت واقعا خوب کار میکرد ولی وقتی توپ را از دست میدادند کاملا بی برنامه میشدند.به بازی چلسی و بایرن در سوپر کاپ دقت کنید همان تقابل مورینیو و گواردیولا.که با برتری شاگردان بایرن انجامید.هنگامی که بایرن توپ را داشت کاملا برتر بود ولی وقتی توپ را از دست میداد کاملا حرکات مبهم بود.مثال ان همان گل ادن هازارد که با یک ضد حمله زده شد.مقابل ارسنال هم همینطور بود.وقتی چمبرلین توپ را در اختیار میگرفت بایرن به هم میریخت و بازیکنان بایرن مبهم کار میکردن.بارسای گواردیولا هم همینطور بود.فقط برنامه این بود که هنگام دفاع بوسکتس هرجا که بود وضیفه داشت نقش دفاع میانی را به عهده بگیرد.درواقع کاری که مارتینز در حال حاضر در بایرن انجام میدهد.به قول کاپلو:بارسای گوردیولا در دونقطه ضعف دارد.یکی قد بازیکنان و دیگری نداشتن برنامه خاص در هنگام نداشتن توپ.نداشتن برنامه به معنی این نیست که اصلا برنامه ای وجود ندارد.یکی از برنامه های گواردیولا تجمع در منطقه ایست که توپ وجود دارد.و این برنامه زیاد کاربرد ندارد زیرا با ارسال یک توپ بلند خیلی از بازیکنان جا گذاشته خواهند شد.بایرن تیم قدرتمندیست اما شکست ناپذیر نیست.تیکی تاکای بایرن سرعت و تنوع بیشتری گرفته اما نقطه ضعف بدی دارد و ان هم سر در گمی هنگام نداشتن توپ است.

اما بسیار خطرناک هست این خط حمله ی بایرن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
" از اینکه با بازیکنی مثل کاگاوا کار میکنم خوشحالم.
فکر میکنم او جلوی وستهام هم عالی بود، اما او امروز(شنبه مقابل استون ویلا ) یک پاس عالی به خوان داد که منجر به پنالتی شد، امیدوارم بازیهای بهتری از او ببینیم بخاطریکه او فوتبالیست خوبیه،و یک بازیکن تکنیکیه که میتونه برای دیگر بازیکن ها موقعیت بسازه ، پاس او به رونی که با ضربه سر گل شد هم واقعا عالی بود."

[دیوید مویس در مورد کاگاوا بعد از بازی با استون ویلا]

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
الان داشتم مراسم قرعه کشی رو میدیدم این زیدان مثل ازراییل میمونه هر وقت قرعه کشی بوده بایرن رو انداخته به یه تیم خوب پارسال بارسا رو بد بخت کرد حالا ۵۰ درصد ما

خیلی پسر خوبی هستی زیزو دستت بشکنه :دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
و باز هم اخبار کوتاه :D
شنیده میشه که سران یونایتد در فکر واگذاری نام ورزشگاه هستن و صحبتهایی هم مبنی بر علاقه نایک برای تصاحب نام ورزشگاه اولترافورد با مبلغی بالغ بر 500 میلیون پوند هستش. البته هیچ صحبتی مبنی بر مدت زمان این واگذاری نشده. نایک همچنین در پی تمدید قرارداد پیراهن یونایتد برای 10 سال دیگه و با ارزش 600 میلیون پوند هستش.
دورتموند در فکر بازگردوندن کاگاوا بصورت قرضی هستش.
فرگوسن در مورد آینده مویس با گلیزرها صحبتی نخواهد کرد.
رود گولیت گفته که به احتمال خیلی زیاد فن خال بعد از جام جهانی هدایت تاتنهام رو بر عهده میگیره و گفته که رییس تاتنهام یعنی لوی در خونه فن خال باهاش ملاقاتی داشته.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تئاتر رویاها...
هیچ وقت با اسمش نباید بازی کرد...
البته از نظر اقتصادی و دور زدن قانون Fairplay مالی مثل من سیتی خیلی خوب جواب میده، به شرط اینکه این گلیزرها پول رو نزنن به جیب و باشگاه رو نابود کنند...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
يعني end نامرديه بخوان اسم ورزشگاه رو بفروشن :(

بعید میدونم. آخه لزومی نداره. همیشه هم از طرف باشگاه این مسئله تکذیب شده.

تئاتر رویاها...
هیچ وقت با اسمش نباید بازی کرد...
البته از نظر اقتصادی و دور زدن قانون Fairplay مالی مثل من سیتی خیلی خوب جواب میده، به شرط اینکه این گلیزرها پول رو نزنن به جیب و باشگاه رو نابود کنند...

چند سال پیش هم که صحبت از تغییر نام باشگاه بود سر بابی چارلتون شدیدا مخالفت کرده بود. همونجور که دوست عزیزمون گفتن قضیه هم اقتصادی و هم قانون فیرپلی مالی هستش و با توجه به صحبتهای مبنی بر هزینه 200 میلیون پوندی در نقل و انتقالات پیش رو احتمال این اتفاق وجود داره. بالاخره تغییرات اونهم در این سطح وسیع عواقبی هم داره که یکیش میتونه همین موضوع باشه.
http://www.givemesport.com/448555-n...afford-naming-rights-deal-reports?autoplay=on

http://www.ftbpro.com/posts/jamie.s...talks-over-selling-old-trafford-naming-rights

http://www.caughtoffside.com/2014/0...d-stadium-naming-rights-to-nike-in-500m-deal/

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
کابوس های پی در پی ! چیزی که ازش دلهره داشتم داره به وقوع میپیونده! ( لیورپول در صدر! )
امیدوارم چلسی و من سیتی بازیهاشون رو ببرن ! همین ...

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
و باز هم اخبار کوتاه :D
شنیده میشه که سران یونایتد در فکر واگذاری نام ورزشگاه هستن و صحبتهایی هم مبنی بر علاقه نایک برای تصاحب نام ورزشگاه اولترافورد با مبلغی بالغ بر 500 میلیون پوند هستش. البته هیچ صحبتی مبنی بر مدت زمان این واگذاری نشده. نایک همچنین در پی تمدید قرارداد پیراهن یونایتد برای 10 سال دیگه و با ارزش 600 میلیون پوند هستش.
دورتموند در فکر بازگردوندن کاگاوا بصورت قرضی هستش.
فرگوسن در مورد آینده مویس با گلیزرها صحبتی نخواهد کرد.
رود گولیت گفته که به احتمال خیلی زیاد فن خال بعد از جام جهانی هدایت تاتنهام رو بر عهده میگیره و گفته که رییس تاتنهام یعنی لوی در خونه فن خال باهاش ملاقاتی داشته.

خبر کامل تر:

هرچند منابع نزدیک به سر آلکس فرگوسن آشکار کردند که او به شدت معتقد است کار دیوید مویس در یونایتد همانند قرارداد 6 ساله اش طولانی مدت است و وی همچنان در میان حامیان پرشور مویس در هیئت مدیره باشگاه باقی میماند، اما سرنوشت دیوید مویس مستقیماً در دستان گلزرهاست و سر آلکس فرگوسن هیچ اعمال نفوذی در این مورد نمیکند که این میتوتند خبر بدی برای مویس باشد که فشار زیادی را تحمل میکند.
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...future-Glazers-set-decide-United-hotseat.html

ریچارد کیز، روزنامه نگار سابق اسکای در توئیتی مدعی شده است که از منابع موثق شنیده یونایتد در حال مذاکره با نایک است تا حق نام ورزشگاه اولدترافورد را با قیمت 500 میلیون پوند به فروش برساند! با این حساب و با توجه به اخبار مذاکرات برای قرارداد جدید نایک برای پیراهن باشگاه با ارزش 600 میلیون پوند، بدین ترتیب این شرکت غول امریکایی نایک بالغ بر 1.1 بیلیون پوند پول در مجموع به باشگاه یونایتدی تزریق خواهد کرد که شاید سال آینده به دلیل عدم داشتن بازی اروپایی در مضیقۀ مالی باشد.
http://www.givemesport.com/448555-n...afford-naming-rights-deal-reports?autoplay=on

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
گویا وودوارد تکذیب کرده این شایعاتو

خودم شخصا پدرشونو در میارم بخوان این کار رو بکنن چه برسه به هوادارای متعصب تو منچستر!

فردا شب برای غرور انگلیس میجنگن بچه ها :دی

یادتونه که رونی مصدومیت شدید شد کره خر دوباره برگشت تو زمین:دی( قبل از شروع بازی هم مصدوم بود !:دی)

ولی خدایی فقط دوست دارم ببریم

یه چند هزار نفری رو شخصا با الفاظ زیبا مورد عنایت قرار میدم:دی

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
کابوس های پی در پی ! چیزی که ازش دلهره داشتم داره به وقوع میپیونده! ( لیورپول در صدر! )
امیدوارم چلسی و من سیتی بازیهاشون رو ببرن ! همین ...
بدترین کابوس قهرمانی این لک لک هاست امید وارم سیتی قهرمان شه

بالا