• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
اون قضيش فرق ميكرد منچستر بهترين بازيكنارو داشت و از قبل باخته نميشد ناميدش اما الان ميشه گفت جنازه ي منچستر اميدوارم زود برگرديم
اندكي صبر سحر نزديك است
بهترین بازیکنارم داشتیم 89 دقیقه زیر فشار بایرن بودیم!تا دقیقه 89 عقب بودیم!
هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد دوست من
یهو دیدی مثل پارسال که آرسنالو 8 تایی کردیم،بایرنم 8 تایی می کنیم!!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بهترین بازیکنارم داشتیم 89 دقیقه زیر فشار بایرن بودیم!تا دقیقه 89 عقب بودیم!
هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد دوست من
یهو دیدی مثل پارسال که آرسنالو 8 تایی کردیم،بایرنم 8 تایی می کنیم!!
ارسنال فرق داره با بایرن ارسنال سال هاست برای یک جام دست و پا میزنه بایرن بهترین تیم دنیاس من از خدام هست ببریم اما بعید هست

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
همیشه واسه منچستر شانس قائل بودم!
معجزه تر از فینال 99 نداشتیم که!بازم میتونیم بایرنو ببریم!
ویوا منچستر
حالی میده ، یک تجدید خاطره ای بشه ، در دقایق پایانی بایرن حذق شه .

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
سیتی ارسنال رو بزنه ارسنال وضعیتش بهم میریزه و گرفتن سهمیه دور از ذسترس نخواهد بود چلسی به تیم 17 باخت

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من هنوزم فکر میکنم این حرکت بنر اینقدر که نزد دوستان حساسیت بوجود آورده، بد نبود. واسه خودم هم دلیل دارم. اول اینکه این بنر تنها در رابطه با شخص مویس بود. دوم اینکه این گروه گفتن که ما میخوایم صدای اعتراضمون شنیده بشه ولی برای اینکار تیم رو هو نمیکنیم. بنظر شما هو کردن تیم، نیومدن به ورزشگاه و خالی بودن صندلیها، تشویق تیم مقابل، ترک ورزشگاه خیلی زودتر از پایان بازی زشت تره یا این بنر؟ سوم اینکه اینهمه امسال باختیم، اینهمه تیم تحت هدایت مویس رکورد شکوند، اینهمه مورد تمسخر طرفداران تیمهای دیگه قرار گرفتیم، اونها مهم نبودن و نیستن و فقط همین بنر مهم هستش؟ چهارم اینکه مطمءنا یک عده از تشویق کنندگان بازی امروز عضو همون افرادی بودن که اینکار رو کردن و یا ازش حمایت کردن چون یونایتد براشون مهمه نه شخص خاصی. اینها همونایی هستن که اکثر بازیهای فصل رو تو هر شرایطی میرن ورزشگاه و از یونایتد حمایت میکنن پس حتما برای خودشون دلایل قانع کننده ای داشتن. پنجم اینکه بعد از اینهمه باخت و رکوردشکنی شما چقدر تغییر مثبت در تیم دیدین؟ آیا اون باختها باعث رفع نقایص و پیشرفتمون شدن؟ چقدر تفکرات تاکتیکی در تیم دیدیم؟ پلنهای مختلف؟ تعویضهای درست؟ بازی دادن به بازیکنهای مناسب؟ توجیحات مویس بعد از هر بازی رو هم که هممون یادمون هست. مویس از اول فصل مطمءن بود که هر نتیجه ای بگیره اخراج نمیشه و بهش فرصت کافی داده میشه تا تیم مورد نظر خودش رو بسازه مگه غیر از اینه؟ آیا اینهمه آسودگی خاطر برای یک مربی که اینهمه رکورد شکوند کار خوبیست؟! و دلیل آخر اینکه اینهمه باختیم و مورد تمسخر قرار گرفتیم ولی تغییر جدی در تفکرات مویس ایجاد نشد. خیلیهامون معتقد بودیم این تیم نیاز به شوک داره و خوب هممون میدونستیم با حمایت بزرگان باشگاه و سیاستهای باشگاه تغییری در کادر فنی صورت نمیگیره، پس از کجا معلوم این بنر همون شوک مورد نظر نباشه؟ شاید همین بنر باعث شد مویس و بازیکنها حسابی به خودشون بیان. ما که اینهمه امسال مورد تمسخر قرار گرفتیم، اینهم روش که قبلا هم گفتم تمسخر بعضی از طرفداران سایر تیمها و به قول معروف هیترز هیچ اهمیتی نداره و مهم خارج شدن از بحران و موفقیت یونایتد هستش.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
سیتی ارسنال رو بزنه ارسنال وضعیتش بهم میریزه و گرفتن سهمیه دور از ذسترس نخواهد بود چلسی به تیم 17 باخت
آقا کامران سهمیه چی؟ لیگ قهرمانان یا یورو لیگ؟ اگه منظورتون لیگ قهرمانان هستش که خیلی بعیده ولی میشه به کسب سهمیه یورو لیگ امیدوار بود.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من هنوزم فکر میکنم این حرکت بنر اینقدر که نزد دوستان حساسیت بوجود آورده، بد نبود. واسه خودم هم دلیل دارم. اول اینکه این بنر تنها در رابطه با شخص مویس بود. دوم اینکه این گروه گفتن که ما میخوایم صدای اعتراضمون شنیده بشه ولی برای اینکار تیم رو هو نمیکنیم. بنظر شما هو کردن تیم، نیومدن به ورزشگاه و خالی بودن صندلیها، تشویق تیم مقابل، ترک ورزشگاه خیلی زودتر از پایان بازی زشت تره یا این بنر؟ سوم اینکه اینهمه امسال باختیم، اینهمه تیم تحت هدایت مویس رکورد شکوند، اینهمه مورد تمسخر طرفداران تیمهای دیگه قرار گرفتیم، اونها مهم نبودن و نیستن و فقط همین بنر مهم هستش؟ چهارم اینکه مطمءنا یک عده از تشویق کنندگان بازی امروز عضو همون افرادی بودن که اینکار رو کردن و یا ازش حمایت کردن چون یونایتد براشون مهمه نه شخص خاصی. اینها همونایی هستن که اکثر بازیهای فصل رو تو هر شرایطی میرن ورزشگاه و از یونایتد حمایت میکنن پس حتما برای خودشون دلایل قانع کننده ای داشتن. پنجم اینکه بعد از اینهمه باخت و رکوردشکنی شما چقدر تغییر مثبت در تیم دیدین؟ آیا اون باختها باعث رفع نقایص و پیشرفتمون شدن؟ چقدر تفکرات تاکتیکی در تیم دیدیم؟ پلنهای مختلف؟ تعویضهای درست؟ بازی دادن به بازیکنهای مناسب؟ توجیحات مویس بعد از هر بازی رو هم که هممون یادمون هست. مویس از اول فصل مطمءن بود که هر نتیجه ای بگیره اخراج نمیشه و بهش فرصت کافی داده میشه تا تیم مورد نظر خودش رو بسازه مگه غیر از اینه؟ آیا اینهمه آسودگی خاطر برای یک مربی که اینهمه رکورد شکوند کار خوبیست؟! و دلیل آخر اینکه اینهمه باختیم و مورد تمسخر قرار گرفتیم ولی تغییر جدی در تفکرات مویس ایجاد نشد. خیلیهامون معتقد بودیم این تیم نیاز به شوک داره و خوب هممون میدونستیم با حمایت بزرگان باشگاه و سیاستهای باشگاه تغییری در کادر فنی صورت نمیگیره، پس از کجا معلوم این بنر همون شوک مورد نظر نباشه؟ شاید همین بنر باعث شد مویس و بازیکنها حسابی به خودشون بیان. ما که اینهمه امسال مورد تمسخر قرار گرفتیم، اینهم روش که قبلا هم گفتم تمسخر بعضی از طرفداران سایر تیمها و به قول معروف هیترز هیچ اهمیتی نداره و مهم خارج شدن از بحران و موفقیت یونایتد هستش.
حرف های شما درستن، این کار از هو کردن بهتر بود، اما اینم در نظر بگیرین که اینا (هرچقدر هم کارشون بهتر از هو کردن) اقلیت بودن، قبول کنیم یا نکنیم اکثریت ورزشگاه هنوز از باشگاه (و مربیش مویس) حمایت میکنن.
همونطور که بعد باخت 3-0 صدای لیورپولی ها رو خفه کردن مطمئن باش اجازه نمیدادن کسی تو ورزشگاه تیم رو هو کنه.
برعکس این کارشون باعث شد خیلی ها انگ گلوری هانترو به طرفدارای یونایتد بزنن (کامنتهای طرفدارای تیمای دیگه)

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
ارسنال فرق داره با بایرن ارسنال سال هاست برای یک جام دست و پا میزنه بایرن بهترین تیم دنیاس من از خدام هست ببریم اما بعید هست
آره اینم هست!ولی به بازی بایرن مقابل آرسنال نگاه میکردم به جز حفظ توپ کار خاصی انجام نمیدن!این بایرن از بایرن سال پیش به نظرم ضعیف تره!
بایرن پارسال یه جوری حمله میکردن آدم می قورخید!امسال فقط توپو میگردونن!
به نظر من با یکم دقت تو کار دفاعی برد بایرن دور از دسترس نیست!

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
آقا کامران سهمیه چی؟ لیگ قهرمانان یا یورو لیگ؟ اگه منظورتون لیگ قهرمانان هستش که خیلی بعیده ولی میشه به کسب سهمیه یورو لیگ امیدوار بود.
سهمیه نداشته باشیم سنگین تریم تا اینکه بریم یورو لیگ

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
ای بابا بازم که یونایتد بازی داشته و بعد اینکه بازی تموم شده من خبردار شدم :D
های لایت دیدم رونی فوق العاده هست. :general206:
منم تبریک می گم عالی بود نتیجه.
ان شالله بازی با بایرنو یادم می مونه! :general304:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امروز نیک پاول باز هم گلزنی کرده. ماکدا هم برای بیرمنگام گل زده.
bebe باز هم گلزنی کرده. فکر کنم میشه هفتمین گلش تو ده بازی اخیر. گلش هم خیلی قشنگ بود. گلش به صورت فایل گیف :
http://img.acianetmedia.com/i/cfTg.gif
گلش از یه زاویه دیگه :
http://i.minus.com/iucq1B6KHlb5e.gif

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
سیتی اگر ببره ، با 2 بازی کمتر میره صدر جدول ، اصلا حال نمی کنم ، سیتی قهرمان شه .
منچستر امسال گمون نکنم بتونه سهمیه بگیره.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
آره اینم هست!ولی به بازی بایرن مقابل آرسنال نگاه میکردم به جز حفظ توپ کار خاصی انجام نمیدن!این بایرن از بایرن سال پیش به نظرم ضعیف تره!
بایرن پارسال یه جوری حمله میکردن آدم می قورخید!امسال فقط توپو میگردونن!
به نظر من با یکم دقت تو کار دفاعی برد بایرن دور از دسترس نیست!

بایرن پارسال شبیه رئال مادرید بود که من یو تقریبا حذفش کرد.
بایرن امسال شبیه بارسای 2009 تا 2012 هست... این شیوه بازی برای من یو خطرناک تر هست.

کلا همونجور که چلسی بدون هیچ شانسی تونست قهرمان بشه، من یو هم میتونه... توپ گرده و هر اتفاقی تو زمین میتونه بیفته.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نظرتون چیه 840 پوند جمع کنیم برای این بنر؟ :دی

93617601527845885699.jpg

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
بایرن پارسال شبیه رئال مادرید بود که من یو تقریبا حذفش کرد.
بایرن امسال شبیه بارسای 2009 تا 2012 هست... این شیوه بازی برای من یو خطرناک تر هست.

کلا همونجور که چلسی بدون هیچ شانسی تونست قهرمان بشه، من یو هم میتونه... توپ گرده و هر اتفاقی تو زمین میتونه بیفته.
جای امیدواری هست که زیاد نمیتونن گل بزنن!فقط توپو میچرخونن!با یکم دقت تو دفاع و چند تا ضد حمله با بازیکنای سرعتی مثل کاگاوا و ماتا و رونی میتونیم گل بزنیم!
ولی مشکل دفاع هستش که ....

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
سلام همشهري شايد بشه اميدوار بود هنوز كافيه ارسنال ٢ تا باخت بده ٨ بازي باقي مونده يورو ليگ به مراتب راحت تره

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
برای بازی بایرن :
محروم : اورا
cup-tied : ماتا
مصدوم : رافائل ، والنسیا ، اوانز ، اسمالینگ ، ون پرسی.

امیدوارم حداقل تعداد مصدوم ها تا سه شنبه کمتر بشه.
تیاگو هم ظاهرا مصدومیتش شدیده و هر دو بازی با ما رو از دست میده. دوستانی که بازی های بایرن رو دنبال کردن توضیح بدن تیاگو جزو 11 تای اصلی بوده یا بیشتر به صورت تعویضی وارد زمین شده؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دارم بازی آرسنال و سیتی رو میبینم. وینگرهای این دو تیم متمایل به وسط هم بازی میکنن و بازیکنی که بیشتر نزدیک خط بازی میکنه مدافع کناری هستش. واسه همینه که هافبک تهاجمیشون تنها نیست و راحت توپ رو بچرخش درمیارن. ولی توی تیم ما وینگرها نزدیک به خط بازی میکنن و واسه همینه که اون وسط خالیه و هافبک تهاجمی هم تنهاست. حالا این موضوع آیا تاکتیک مربی هستش یا ویژگی وینگرهامون؟؟

بالا