• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من فکر می‌کنم بازی خوب و بسیار منطقی ارائه کردیم. این بایرن، تیم اول امروز دنیاست و هر تاکتیک دیگه‌ای، فقط منجر به یک باخت مفتضحانه می‌شد. البته می‌شه به برخی مهره چینی‌ها اشکال گرفت. اما اصل موضوع عوض نمی‌شه. با تغییرات مورد نظر، شاید اورا نباید بازی می‌کرد و در عوض اون گل شاهکار را هم نمی‌دیدم. کی می‌دونه چی می‌شد؟

نیمه اول کنترل عالی داشتیم و شروع نیمهء دوم، هوشمندانه‌ترین شروع ممکنه رو داشتیم. اگر کسی تلویزیون رو روشن می‌کرد اصلا نمی‌تونست حدس بزنه که بازی تو مونیخ هست، حمله و فشار و دفاع توی نیمهء بایرن، طوری که بایرن رو با همهء بزرگیش، دستپاچه کرد و گلی رو خورد که جزو زیبا‌ترین گل‌های فصل محسوب خواهد شد.

متاسفانه زورمون همینقدر بود و بد‌تر از اون این بود که رونی تا آخر تو زمین موند. شاید اسمش برای مدافعین جذبه داشت، اما این ابهت خیلی زود اثرش رو از دست داد.بدیش هم اینه که ممکنه مصدومیتش تشدید بشه.

به هر حال. من که قبل از بازی رفت شعارم رو دادم. و حالا برمی گردم به همون حرفی که قبلا گفتم:
منچستر در هر حال دوستت دارم. همیشه، با هر نتیجه ای

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
امیدوارم معجزه ای بشه وسهمیه بگیریم سی ال بدون منچستر صفا نداره
مویس هم باید فشار بیاره تا بازیکن بگیرن
کلا خرید کروس اشتباه هست رویس رو بگیرن خیلی بهتره

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تازه رسیدم خونه دیدن بازی بین آلمانیها آسون نبود ولی اینکه میدیدم از جنازه منچستر هم میترسن لذت میبرم در هر صورت بایرن بازیکنهاش خیلی بازدهی بهتری دارند تا بازیکنهلی ما و من مویس رو مقصر نمیدونم ولق

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
منچستر بدشانسی اورد در روزی که فن پرسی عالی بود مصدوم شد وبازی مهم این تیم نرسید رونی هم دیشب قدره موقعیتهاش رو میدونست و راحت از دست نمیداد بازنده نبود نیمه اول راحت میتونست تو پ رو بده کاگاوا نداد و یه موقعیت خوبم مفت از دست داد نیمه دوم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
در هر دو بازی گل اول رو زدیم اونم نیمه ی دوم ولی نتونستیم ازش محافظت کنیم چون زمانی که جلو می افتادیم اسیر احساسات و دستپاچگی می شدیم گل هایی رو خوردیم که تا پیش از اون لحظه بارها و به راحتی دفع کرده بودیم
خصوصا گلی که دیشب ماندژوکيچ با ضربه ی سر زد تا پیش از اون روی هوا و سانترها اجازه ی نفس کشیدن به بایرن نداده بودیم تمام توپ ها رو بدون اشتباه دفع می کردیم ما روی نبردهای هوایی واقعا سرتر از بایرن بودیم یا گل دوم که مولر زد سانتری که روی زمین براش ارسال شد به راحتی قابل دفع بود کاری که بارها در این بازی و حتی در موقعیت های خطرناک تر انجام داده بودیم
با همین جسد منچستر هم می تونستیم بایرن رو حذف کنیم اگه زمانی که جلو می افتادیم دچار احساسات و دستپاچگی نمی شدیم و نظم و آرایش تیمی مون رو بهم نمی زدیم
در هر صورت به امید فصل بعد و استارت همه چیز از نو امیدوارم این نتایج امسال تشنگی و روحیه ی جاه طلبی رو در تیم و بازیکنان تقویت کرده باشه
کاگاوا و ماتا هم بنظر من فصل بعد می تونن ستاره های تیم باشن چیچاریتو رو هم نباید به هیچ وجه از دست داد

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ببینید از وقتی تاتا مربی بارسلونا شده دیگه بارسلونای همیشگی رو نمیبینیم درسته الان دوم هست ولی کلا ۳ تیم تو اسپانیا هستن که قوی هستن و با بقیه فرق دارن تاتا هم مثل مویس هست
نه مربی بزرگی هست نه افکار مربی گری قوی بارسلون با این همه ستاره از اتلتیکو باخت و حذف شد
حالا اتلتیکو دارای یک مربی جوان و پرشور هست و احنمالا قهرمان لالیگا میشن شانس قهرمانی سی ال هم دارن
هر جور حساب میکنیم مویس به کار یونایتد نمیاد خوب حالا چرا هر چه قدر دفاع پیر باشه کند باشه مویس تیم قهرمان رو تحویل گرفته و فرگوسن این تیم رو قهرمان کرده
خوب اصلا بگیم امسال فرق میکنه و منچستر مشکل داره اما این سوال ذهن ادم رو مشغول میکنه که چرا اورتون داره سهمیه میگیره؟
چی شد که اورتون رو نمیشه به راحتی برد ؟
چرا ۳تا به ارسنال زد؟
بله جوابش هیچی نیست جز تعویض مربی از زمان رفتن مویس اورتون تبدیل شد به یک تیم خوب و حالا داره سهمیه میگیره و جایگاه منچستر ۷ هست {شرم اوره}
مویس مربی ای هست که سریع تحت تاثیر جو قرار میگیره و کافی ۱ گل بخوره و تمام ایا این فصل کامبک دیدیم بله بازی با فولام که البته دقیقه ۹۰ مساوی شد؟
هر چه قدرم منچستر بد باشه جایگاهش ۷ نیست و این فقط و فقط به مربی ربط داره
چنتا عکس هست از زمان گل خوردن تیم ها یا اشتباهات داوری فقط ببینید تفاوت مویس رو با این مربی ها

3.jpg 3e88df7d-737f-45a1-a8de-159f43c9574c-cb-520x360.jpeg 160447_614.jpg 288027_491.jpg 304500_heroa.jpg 330051_537.jpg 358300_gallery.jpg 1743489_497943890311029_535403441_n.jpg 20130408112647_1.jpg 139210120947343371841653.jpg Cabaret-Popescu4.jpg david-moyes-1952.jpg ImageThumb2-2.jpeg jose-mourinho-inter-gesperrt-514.jpg manchester-moyes-433059.jpg moyes-ferguson-525x350.jpg pep-guardiola-3892.jpg r2ww_david-moyes.jpg us18_2014-03-25t213731z_1698900821_lr1ea3p1o28bd_rtrmadp_3_soccer-england.jpg
ایا واقعا به این مربی ایمان دارید باور کنید با مویس به هیچ جایگاهی نمیرسیم نمونه اش بارسا هست مویس خیلی دیگه کوچیک هست
ببنید مربی ای که مورد حمله ی هوادار قرار بگیره پس کاریزمای مربی گری در تیم یونایتد رو نداره
بار ها و بارها تعویض های اشتباه مویس باعث مشکلات در بازی شده و نمونش تعویض های یانگ سوگلی مویس چرا از نانی استفاده نمیشه؟
میرسیم به بحث زاها زمانی که فرگوسن پوگبا رو نخواست کسی فکر نمیکرد پوگبا همچین بازیکنی بشه پس چرا مویس عبرت نگرفت ؟
چرا از کاگاوا بازی نمیگرفت ؟چرا از بوتنر کم استفاده میشه؟
چرا منچستر روحیه جنگ طلبی رو نداره چرا باید به یک گل بسنده کنه بله بله این تنها تفاوت مربی هاست اقای برگزیده به اشتباه گزیده شد
ممکنه خیلیا مخالف حرف های من باشن ولی چیزی جز حقیقت نگفتم
مویس تنها با هوادار بازی میکنه و وعده میده اگر قرار بود مویس بتونه کاری بکنه حداقل یه جام در اورتون میورد
یکم منطقی باید بود این بازی دیشب اخرین بخت مویس بود که نتونست خودش رو ثابت کنه
نمودار سینوسی برد باخت های انثال یونایتد ادم رو ناراحت میکنه و حالا بعد از چندین سال اربابی در انگلیس باید
شاهد قهرمانی لیورپول باشیم
یکم منطقی باش هوادار ایا این منچستر با این مربی به جایی میرسه خیر حتی اگر بهترین بازیکنان رو هم داشته باشه منچستر سال ها مثل لیورپول دست و پا خواهد زد پس تا پایه های منچستر بیشتر نابود نشده باید فکری کرد\پایه هایی که فرگوسن چندین سال ساخت و مویس یکی یکی داره از بین میبره
این تاسف داره که هوادار یونایتد راضی باشه از نتیجه ای که تیمش یه گل بزنه و افتخار کنه خنده دار هست\
اگر اشتباه داوری پارسال نبود بدون شک قهرمان میشدیم

یه روز خوب میاد ...

فایل های ضمیمه

• ImageThumb2.jpeg
    ImageThumb2.jpeg
    28.3 KB · نمایش ها: 1
Last edited:

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
بایرن بایرن که می گفتن این بود؟ مثلا قرار بود به منچستر بحران زده 6 - 7 تا بزنن زکی
بایرن فقط از فرصتهاش خوب استفاده کرد اگه رونی مصدوم قدر اون دو سه موقعیت خوبش رو می دونست یا ولبک در بازی رفت تک به تک رو می زد و گلش رو خطا نمی گرفتن یا فن پرسی که عامل اصلی صعودمون به این مرحله بود مصدوم نمی شد الان بایرنی ها عزا می گرفتن

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ما به بایرن نباختیم به بی عرضگی چند تا بازیکن باختیم
اولا که جناب ویدیچ نشون داد خیلی هم دلتنگش نخواهیم شد! دو تا از گل هایی که خوردیم میشه گفت تقصیر ویدیچ بود
کریک که در حد تیم رزرو هم نیست و امیدوارم فصل بعد نبینمش!
اما آقای 300 هزار پوندی دیشب یار دوازدهم بایرن بود!
تنها انتقادی که به مویس وارد هست اینه که چرا رونی رو همون نیمه اول بیرون نکشید!؟ یه تنه گند زد به تیم!
من نمیدونم کسی به مویس هم انتقاد کرده یا نه ولی اینو بگم که تیم مویس خیلی بهتر از تیم فرگوسن جلو گواردیولا بازی کرد

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
من بودم کلا تیمو عوض میکردم بجز 7/6 نفر
درکل خوب بازی کردیم ولی اعتماد بنفس نداشتیم با روحیه برد

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
بي صبرانه منتظر نقل و انتقالات هستم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بي صبرانه منتظر نقل و انتقالات هستم
دیشب که اورا تا قبل از اینکه گل بزنیم واقعا(غیر از یکی دو صحنه) فوق العاده کار کرده بود، اما بعداز گل مشخصا تمرکزش رو از دست داد و یک تنه تونست تیم رو نابود بکنه از سمت چپ... هر سه گل با دخالت مستقیم اورا به ثمر رسید، گل اول:یارگیری مفتضح با مانژوکیچ که البته میشه گفت مقصر ویدیچ هم بود که ضربه سر اول رو نزد...
گل دوم و سوم هم با حرکت راحت و بدون مزاحمت برای روبن از سمت چپ به ثمر رسید و کلا باید گفت که تیم بعداز زدن گل بطور کل از لحاظ دفاعی وا رفت و چپ و راست موقعیت جلوی دروازه به حریف داد...
دفاعهای میانی هم که فقط نگاه میکردن بازی رو مثل هافبکهای دفاعیمون...
درمورد نقل و انتقالات هم اعتقاد دارم که هر کسی که انتظار خریدش رو داشتیم رو نمیخرن و هر چی بازیکن آشغال مثل فلینی رو وقتی یک هفته مونده به پایان انتقالات میخرن و دوباره تیم رو فلج میکنن...
اینها اگر میخوان بازیکن بخرن باید به گوندوغان و گارای و رویس حتما فکر بکنن...
من که خودم به واران خیلی اعتقاد داشتم و وقتی داشت میومد فصل پیش منچستر فکر میکردم که جانشین فردیناند اومده ولی وسط راه آقای زیدان این بازیکن رو غر زد و سر از رئال در اورد...
نمیتونم بگم که چه بازیکنایی احتیاج داریم ولی تیم حتما به دفاع های میانی آینده دار احتیاج داره...
اگر حضور کاگاوا و ماتا رو در داشته باشیم حتما به 2 تا هافبک که بتونن با دوندگی و درگیری عرضه بازیسازی هم داشته باشن میشه به خط میانی آینده امیدوار بود...
خود بنده به ترکیب رؤیایی 1-5-4 که رونی بعنوان SS بازی بکنه و روبین نوک داشته باشیم و دو هافبک میانی(که میتونن گوندوغان و کاگاوا یا رویس باشن) و یانوزای و داشتن ماتا و یانوزای در دوسمت رونی فکر میکنم، والنسیا هم در این روش در سمت راست میتونه به تیم کمک کنه ولی در پست هافبک های نفوذی کناری ما بازیکن خیلی کم خواهیم داشت با وجود رفتن نانی و یانگ(خدا کنه) واقعا تیم در کناره ها فلج میشه...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
و همینطور روی سایتها این خبر اومده که مصدومیت رونی بدتر از اون چیزی بوده که فکرش رو میکردن و ممکنه تا آخر فصل بازی نکنه!! البته یک سایت هم نوشته بود که از مویس خواسته شده که برای آمادگی کامل رونی برای جام جهانی بهش استراحت بده. ولی چیزی که کاملا مشخص بود بازی کردن رونی با مصدومیت در بازی با بایرن بود! و در نتیجه یکی از ضعیفترین بازیهاش رو انجام داد و دو موقعیت خیلی خوب رو از دست داد و با این حال تا آخر بازی هم تعویض نشد!!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بایرن خوری به مادرید چلسی حتما یه پایه فیناله

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
خروج 10 بازيکن منچستريونايتد در پايان فصل

روزنامه "ديلي ميل" از خروج 10 بازيکن منچستريونايتد در پايان فصل جاري ليگ برتر انگليس خبر داد.
00026854.jpg

منچستريونايتد در فصل کابوس‌وار خود از ليگ قهرمانان اروپا نيز حذف شد تا ناکامي اين تيم در اين فصل تکميل شود.

به اين ترتيب منچستريونايتد فصل آينده در ليگ قهرمانان اروپا حضور نخواهد داشت و ديويد مويس يک فصل زمان خواهد داشت تا منچستريونايتد جديدي بسازد.

به نقل از ايسنا، ديلي ميل در گزارشي اختصاصي اعلام کرد: 10 بازيکن منچستريونايتد در پايان اين فصل از جمع اين تيم جدا خواهند شد که از اين ميان جدايي دو بازيکن قطعي شده است. اندرسون با فيورنتينا قرارداد قرضي منعقد کرده و در همين تيم خواهد ماند. نمانيا ويديچ نيز با اينتر به توافق رسيده است و در فصل بعد لباس نراتزوري‌ها را بر تن خواهد کرد. از ديگر بازيکناني که قرار است تابستان منچستريونايتد را ترک کنند، مي‌توان به پاتريس اورا ، ريو فرديناند، رايان گيگز، شين جي کاگاوا ، تام کلورلي ، آنتونيو والنسيا، ناني و بوتنر اشاره کرد.

منچستريونايتد با هدايت ديويد مويس در اين فصل تلاش زيادي کرد تا بتواند بازيکنان مناسبي را در ترکيب خود اضافه کند، اما تنها خوآن ماتاي اسپانيايي را توانست به اولدترافورد بيارود. اين تيم قصد دارد در تابستان چند بازيکن جديد از جمله توني کروس و گوندوگان را به ترکيب خود اضافه کند. البته با توجه به اين که شياطين سرخ در ليگ قهرمانان اروپا حضور نخواهد داشت، کمي سخت به نظر مي‌رسد که اين بازيکنان به منچستريونايتد بپيوندند.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1081932&title=خروج_10_بازيکن_منچستريونايتد_در_پايان_فصل

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اینم یک خبر که در نوع خودش تاسف آوره!
2 تا سایت زدن که بعد از باخت به بایرن و حذف از لیگ قهرمانان در حالیکه طرفداران یونایتد ناراحت بودن، آقایان تام کلورلی و دنی ولبک در حال خوش گذرانی و دنس پارتی در خیابان به سر میبردند. البته تو سایتها عکس هنرنمایی این دو بزرگوار ضمیمه شده.
پ.ن: چند وقت پیش یک عکس از فلاینی رو نیمکت منتشر شده بود که در حین بازی داشت با موبایلش کار میکرد!! از طرفی بعضی از طرفدارها هم نگران پدیده بازیکن سالاری هستن.
در کل مویس باید یک فکر اساسی برای اینجور مشکلات تیم بکنه. واقعا اگه فرگی بود اینها جرات میکردن از این کارها بکنن؟! بازیکن سالاری که مطمءنا زمان فرگی معنا نداشت و فرگوسن اگه میدید بازیکنی داره خودش رو بزرگتر از تیم میدونه، زمان رفتنش فرا میرسید حتی اگه بهترین بازیکن بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اخه بازیکن هم نیستند که بگیم بازیکن سالاری
باید بندازنشون بیرون. اون ولبک که میاد به نویر چیپ بزنه معلوم نیست از اعتماد به نفس بالاشه یا از هوش کمش

بالا