• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
واقعا فروش ده بازیکن یک جور خودکشیه کاری به کیفیت اینها ندارم ولی اینکه شما بخواید همینها رو از نظر عددی هم جایگزین کنید نشدنیه یعنی ممکن نیست که ده بازیکن جذب کنیم تازه اگر هم بگیریم هماهنگی بازیکنها با این تغییرات نشدنیه حالا این خبر که شایعه است ولی خدا فصل بعد رو بخیر کنه

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
دوست خوبم مسءله صرفا فروش نیست. بازیکنهایی مثل ویدیچ، اورا، گیگز، ریو و کریک واقعا پا به سن گذاشته ان و توانایی بازی مثل گذشته هاشون رو ندارن به همین دلیل قراردادهاشون تمدید نمیشه و به عنوان بازیکن آزاد از تیم جدا میشن. البته کریک رو میشه فروخت و من از این اتفاق استقبال میکنم. یکسری بازیکن هم بار فنی ندارن مثل یانگ، اندرسون و حتی ماکدا. به به اخیرا در تیمی که بهش قرض داده شده درخشیده و اگه واقعا توانایی اضافه شدن به یونایتد رو نداره پس همون بهتر حالا که داره خوب بازی میکنه فروخته بشه، تا پول بهتری از فروشش بدست بیاد. تا اینجا شد 9 بازیکن. نانی هم خودش میخواد بره با وجود اینکه اخیرا قرارداد جدید و 5 ساله امضا کرد ولی وقتی کادر فنی بهش اعتقادی نداره و یانگ بهش ترجیح داده میشه ترجیح میده بره تا بتونه بازی کنه. زاها هم همین شرایط رو داره و مویس بهش اعتقادی نداره پس احتمال فروش زاها هم هست. این شد 11 بازیکن. کاگاوا هم فکر کنم تنها بصورت معاوضه با یک بازیکن دورتموند از تیم جدا شه. کلورلی هم بنظر من فروشش بهتر از حفظش هست البته مویس بهش تا حدی اعتقاد داره مثل یانگ. چیچا هم مثل اینکه تمایل داره از تیم جدا شه و اگه اتلتیکو کاستا رو بفروشه برای خریدش اقدام میکنه. برای خرید هم ما نباید 11 بازیکن جانشین بخریم که. نهایتا 5 الی 6 نفر کفایت میکنه. بقیش رو باید از آکادمی به تیم اضافه کنیم. بازیکنهایی مثل نیک پاول، هنریکوءز، جیمز ویلسون، لینگارد، برادران کین، تورپ، جانکو، اکانگامنه، پیرسون، پریرا، وارلا که خیلیهاشون +20 سال سن دارن. اینها بازیکنان جوون و آینده داری هستن که اگه بهشون بها ندیم با توجه به سنشون ممکنه از تیم جدا بشن مثل پوگبا، موریسون، پیکه، جوزپه روسی، داهلی، لارنل کول، رایان تونیکلیف و ...

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دوست خوبم مسءله صرفا فروش نیست. بازیکنهایی مثل ویدیچ، اورا، گیگز، ریو و کریک واقعا پا به سن گذاشته ان و توانایی بازی مثل گذشته هاشون رو ندارن به همین دلیل قراردادهاشون تمدید نمیشه و به عنوان بازیکن آزاد از تیم جدا میشن. البته کریک رو میشه فروخت و من از این اتفاق استقبال میکنم. یکسری بازیکن هم بار فنی ندارن مثل یانگ، اندرسون و حتی ماکدا. به به اخیرا در تیمی که بهش قرض داده شده درخشیده و اگه واقعا توانایی اضافه شدن به یونایتد رو نداره پس همون بهتر حالا که داره خوب بازی میکنه فروخته بشه، تا پول بهتری از فروشش بدست بیاد. تا اینجا شد 9 بازیکن. نانی هم خودش میخواد بره با وجود اینکه اخیرا قرارداد جدید و 5 ساله امضا کرد ولی وقتی کادر فنی بهش اعتقادی نداره و یانگ بهش ترجیح داده میشه ترجیح میده بره تا بتونه بازی کنه. زاها هم همین شرایط رو داره و مویس بهش اعتقادی نداره پس احتمال فروش زاها هم هست. این شد 11 بازیکن. کاگاوا هم فکر کنم تنها بصورت معاوضه با یک بازیکن دورتموند از تیم جدا شه. کلورلی هم بنظر من فروشش بهتر از حفظش هست البته مویس بهش تا حدی اعتقاد داره مثل یانگ. چیچا هم مثل اینکه تمایل داره از تیم جدا شه و اگه اتلتیکو کاستا رو بفروشه برای خریدش اقدام میکنه. برای خرید هم ما نباید 11 بازیکن جانشین بخریم که. نهایتا 5 الی 6 نفر کفایت میکنه. بقیش رو باید از آکادمی به تیم اضافه کنیم. بازیکنهایی مثل نیک پاول، هنریکوءز، جیمز ویلسون، لینگارد، برادران کین، تورپ، جانکو، اکانگامنه، پیرسون، پریرا، وارلا که خیلیهاشون +20 سال سن دارن. اینها بازیکنان جوون و آینده داری هستن که اگه بهشون بها ندیم با توجه به سنشون ممکنه از تیم جدا بشن مثل پوگبا، موریسون، پیکه، جوزپه روسی، داهلی، لارنل کول، رایان تونیکلیف و ...

با قسمت دوم پستت در مورد اضافه شدن جوون ها هست به شدت موافقم. ولی در مورد قسمت اول نه! به نظرم نباید خیلی تعییرات بدیم و نباید یهویی همه سن بالا ها رو کنار بذاریم. امسال 2-3 تا ، سال بعد و سال های بعدش هم همین طور. مثلا من ترجیح میدم حتی اورا بمونه (در کنارش یه مدافع چپ جوون بخرن.) کاراکتر خوبی داره.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
حضور فان خال در منچستريونايتد دروغ است

باشگاه منچستريونايتد در واکنش به خبرهاي منتشر شده در خصوص حضور لوييس فان خال در اين تيم واکنش نشان داد.
00026854.jpg

در حالي که گمانه‌زني‌هاي زيادي در مورد سپرده شدن هدايت منچستريونايتد به لوييس فان خال هلندي به گوش مي‌رسد اما اين باشگاه انگليسي تمامي شايعه‌ها در اين زمينه را رد کرد.

به گزارش فارس، خبرها در رسانه‌هاي هلندي بر اين اساس هستند که جوئل گليزر، فرزند مالکوم گليزر به شکلي پنهاني با سرمربي پيشين تيم‌هاي آژاکس، بارسلونا و بايرن مونيخ گفت‌وگو و ملاقات‌ داشته‌‌اند.

خبرهاي منتشر شده از داخل باشگاه منچستريونايتد اما بر اين اساس است که چنين خبرهايي صحت نداشته و هيچ ملاقاتي هم ترتيب داده نشده است.

فان خال که اکنون هدايت تيم ملي فوتبال هلند را به دست دارد چندي پيش اعلام کرده بود پيش از آنکه از دنياي مربيگري کناره گيري کند علاقمند است هدايت يک تيم انگليسي را به عهده بگيرد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نتایج به نفع یونایتد تاتنهام داره میبازه اورتون هم مساوی هست فعلا
بالاخره یه خبر خوب هم شنیدیم...
به شرط اینکه فردا نبازیم...
دوستان جوان کردن تیم درست هستش ولی نباید خیلی با عجله عمل کنیم و تیم رو نابود کنیم...
کاری که رئیس همیشه انجام میداد ترکیبی از جوانترها و با تجربه ها بوده همیشه تا بتونه خصوصیات بازیکنان بزرگش رو به بازیکنان جوونش هم انتقال بده...
راستش با رفتن تمام ترکیب خط دفاعی اصلا موافق نیستم...
شما این رو هم در نظر بگیرید که اگه 10 تا بازیکن اونطوری که خبرگذاری ها نوشته بودن بخوان از منچستر برن(که به نظر من مسخره هستش حتی فکرش) اصلا نمیتونیم اونقدر درآمد داشته باشیم که بتونیم بازیکنای جانشینشون رو بخریم و عملا باید قانون Fairplay مالی یوفا رو زیر پا بزاریم...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اورتون یک گل زد...
تاتنهام هم در آستانه مساوی کردن هستش...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تاتنهام مساوی کرد و اورتون هم برد...:(:(:(
اریکسن هم گل مساوی رو زد...
اورتون جای آرسنال در رده چهارم رو هم گرفت...
خدایا اورتون بدون شر مویس داره میره جزو چهار تیم...

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
الان یه بازی کمتر از تاتنهام داریم که اگر ببریم به خاطر تفاضل گل بهتر میایم بالای تاتنهام.
اورتون هم 2 بازی سخت داره. یکیش با ما که هفته دیگه هست و اون یکی با سیتی.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
با قسمت دوم پستت در مورد اضافه شدن جوون ها هست به شدت موافقم. ولی در مورد قسمت اول نه! به نظرم نباید خیلی تعییرات بدیم و نباید یهویی همه سن بالا ها رو کنار بذاریم. امسال 2-3 تا ، سال بعد و سال های بعدش هم همین طور. مثلا من ترجیح میدم حتی اورا بمونه (در کنارش یه مدافع چپ جوون بخرن.) کاراکتر خوبی داره.
امیر جان مسءله به اتمام رسیدن قرارداد بعضی بازیکنها و عدم تمدید قراردادشون هست که بالطبع بازیکن میره. الان گیگز چند جا خوندم اعلام کرده که امسال سال آخرش هست. ریو هم که هیچ جا خبری از صحبت برای تمدید قراردادش نیست. ویدا که رفتنش قطعی شده و اورا هم تابستون قراردادش تموم میشه و هیچ خبری مبنی بر تمدید قراردادش نیست. پس بالطبع این بازیکنها از تیم جدا میشن. ما الان 3 تا مدافع مرکزی داریم به غیر از ریو و ویدا یعنی اسمالینگ، جونز و ایوانز. دو تا مدافع جوون خوب داریم یعنی کین و تورپ. یک مدافع مرکزی هم که 100% خریداری میشه. پس احتمال بازی رسیدن به ریو خیلی کمه. راجع به دفاع چپ هم 100% یک مدافع چپ خریداری میشه که بعنوان گزینه اصلی پست دفاع چپ هست و میمونه یک ذخیره مطمءن که من باتنر رو ترجیح میدم به اورا. اورا تو حمله خوبه و قشنگ میتونه پست وینگر چپ بازی کنه ولی تو دفاع کند شده و بخاطر همون میل زیاد به حمله جا میمونه و واسه تیم مشکل ساز میشه که چندین بازی در این فصل رو بخاطر اشتباهات شخص اورا از دست دادیم. در هر حال من فکر میکنم اگه وینگر نخریم میشه روی اورا به عنوان وینگر فکر کرد نه مدافع چپ! البته میتونه فکرم اشتباه باشه.
نانی و چیچا خودشون میخوان برن. اندرسون و یانگ هم بار اضافی هستن! بین فلچر و کریک هم یک نفر جدا میشه با توجه به خرید هافبک وسط بویژه ویلیام کاروالهو که دقیقا هم پست این بازیکنهاست. راجع به کلورلی هم اگه واقعا اورتون 15 میلیون پوند میخواتش به نظر من فروشش بصرفه تر از حفظش هست.
خوب مجموعه این افراد میشه 10 نفر و احتمال این جداییها هم هست و نهایتا 3-4 نفر از این لیست جدا نشن ولی جدایی 6 نفر از یونایتد تقریبا قطعی هستش.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بالاخره یه خبر خوب هم شنیدیم...
به شرط اینکه فردا نبازیم...
دوستان جوان کردن تیم درست هستش ولی نباید خیلی با عجله عمل کنیم و تیم رو نابود کنیم...
کاری که رئیس همیشه انجام میداد ترکیبی از جوانترها و با تجربه ها بوده همیشه تا بتونه خصوصیات بازیکنان بزرگش رو به بازیکنان جوونش هم انتقال بده...
راستش با رفتن تمام ترکیب خط دفاعی اصلا موافق نیستم...
شما این رو هم در نظر بگیرید که اگه 10 تا بازیکن اونطوری که خبرگذاری ها نوشته بودن بخوان از منچستر برن(که به نظر من مسخره هستش حتی فکرش) اصلا نمیتونیم اونقدر درآمد داشته باشیم که بتونیم بازیکنای جانشینشون رو بخریم و عملا باید قانون Fairplay مالی یوفا رو زیر پا بزاریم...
راجع به قانون Fairplay مالی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون باشگاه دوتا قرارداد خیلی سنگین مالی با شرکت شورلت و نایک رو در سال جاری عملی میکنه که درآمد باشگاه را خیلی بالا میبرن. تازه وودی چپ و راست داره اسپانسر میگیره. اخیرا هم با یک بانک قرارداد بستن که مطلب دقیقش یادم نیست. راجع به ضرر ناشی از عدم صعود به لیگ قهرمانان هم که حدود 50 میلیون پوند برآورد شده من چند وقت پیش خوندم باشگاه واسه این ضرر برنامه داره که مهمترینش تور تابستونی آمریکا هست که برآورد شده 20 میلیون پوند درآمد داره. همین چندوقت پیش بازیکنها اومدن دوبی، یجا خوندم 2 میلیون پوند درآمد داشته این سفر. کلا از لحاظ مالی تا عمو وودی هست جای نگرانی فکر نمیکنم باشه :D

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اورتون که باز هم برد هفتمین برد پیاپی در لیگ! :general607: تاتنهام هم بازی 3-0 باخته رو مساوی کرد!
حالم از این دو تیم بهم می خوره!
شانس اینارو ما داشتیم الان دوم بودیم این هم از پا قدم دیوید عزیز هست :دی

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ببینیم نیک پاول امشب یه ۲تا شوت قشنگ میزنه ببرن :دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امیر جان مسءله به اتمام رسیدن قرارداد بعضی بازیکنها و عدم تمدید قراردادشون هست که بالطبع بازیکن میره. الان گیگز چند جا خوندم اعلام کرده که امسال سال آخرش هست. ریو هم که هیچ جا خبری از صحبت برای تمدید قراردادش نیست. ویدا که رفتنش قطعی شده و اورا هم تابستون قراردادش تموم میشه و هیچ خبری مبنی بر تمدید قراردادش نیست. پس بالطبع این بازیکنها از تیم جدا میشن. ما الان 3 تا مدافع مرکزی داریم به غیر از ریو و ویدا یعنی اسمالینگ، جونز و ایوانز. دو تا مدافع جوون خوب داریم یعنی کین و تورپ. یک مدافع مرکزی هم که 100% خریداری میشه. پس احتمال بازی رسیدن به ریو خیلی کمه. راجع به دفاع چپ هم 100% یک مدافع چپ خریداری میشه که بعنوان گزینه اصلی پست دفاع چپ هست و میمونه یک ذخیره مطمءن که من باتنر رو ترجیح میدم به اورا. اورا تو حمله خوبه و قشنگ میتونه پست وینگر چپ بازی کنه ولی تو دفاع کند شده و بخاطر همون میل زیاد به حمله جا میمونه و واسه تیم مشکل ساز میشه که چندین بازی در این فصل رو بخاطر اشتباهات شخص اورا از دست دادیم. در هر حال من فکر میکنم اگه وینگر نخریم میشه روی اورا به عنوان وینگر فکر کرد نه مدافع چپ! البته میتونه فکرم اشتباه باشه.
نانی و چیچا خودشون میخوان برن. اندرسون و یانگ هم بار اضافی هستن! بین فلچر و کریک هم یک نفر جدا میشه با توجه به خرید هافبک وسط بویژه ویلیام کاروالهو که دقیقا هم پست این بازیکنهاست. راجع به کلورلی هم اگه واقعا اورتون 15 میلیون پوند میخواتش به نظر من فروشش بصرفه تر از حفظش هست.
خوب مجموعه این افراد میشه 10 نفر و احتمال این جداییها هم هست و نهایتا 3-4 نفر از این لیست جدا نشن ولی جدایی 6 نفر از یونایتد تقریبا قطعی هستش.

خب 10 تا خیلیه! نباید یهویی این همه بازیکن برن.

-----------

امروز لینگارد و مایکل کین(مدافع) برای تیم شون گلزنی کردن. پاول از دقیقه 70 داره برای ویگان بازی می کنه.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رویس بازم گل زد یانگ ۱۲۰ هزار پوند هنوزم جوابشو نگرفتم :(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اینم یک خبر خوب :general601:
لوک شاو توی توییتر فیل نویل رو فالو کرد :D اینم عکسش که یک سایت گذاشته:

shaw-twitter.jpg

چندتا خبر و شایعه کوتاه:
یونایتد علاوه بر شاو به فکر بخدمت گرفتن آدام لالانا از سوتون هستش و مبلغ 15 میلیون پوند ذکر شده.
یونایتد میخواد پیشنهاد 35 میلیون پوندی برای مارکو رویس ارائه بده.
یونایتد با مبلغ 46 میلیون یورو برای خرید مانگالا از سایر رقبا پیشی گرفته.
یونایتد میخواد مبلغ 50 میلیون پوند + نانی رو برای بخدمت گرفتن کاوانی پیشنهاد بده!!! (بنظر من خرید یک مهاجم اونهم با این مبلغ و با وجود حضور رونی، رابین، چیچا که البته احتمال رفتنش زیاده و ولبک و سایر مهاجمهای جوونمون حماقت هستش و امیدوارم اخبار مربوط به مهاجم مخصوصا کاوانی شایعه باشه:general208:)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خبر اول که به شدت تکذیب شد، که خیال مارو هم راحت کرد ولی این خبر دومی بی دلیل نمیتونه باشه...
و به قولی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها...
ولی اصلا با ونگال حال نمیکنم...:(

بالا