دوست خوبم مسءله صرفا فروش نیست. بازیکنهایی مثل ویدیچ، اورا، گیگز، ریو و کریک واقعا پا به سن گذاشته ان و توانایی بازی مثل گذشته هاشون رو ندارن به همین دلیل قراردادهاشون تمدید نمیشه و به عنوان بازیکن آزاد از تیم جدا میشن. البته کریک رو میشه فروخت و من از این اتفاق استقبال میکنم. یکسری بازیکن هم بار فنی ندارن مثل یانگ، اندرسون و حتی ماکدا. به به اخیرا در تیمی که بهش قرض داده شده درخشیده و اگه واقعا توانایی اضافه شدن به یونایتد رو نداره پس همون بهتر حالا که داره خوب بازی میکنه فروخته بشه، تا پول بهتری از فروشش بدست بیاد. تا اینجا شد 9 بازیکن. نانی هم خودش میخواد بره با وجود اینکه اخیرا قرارداد جدید و 5 ساله امضا کرد ولی وقتی کادر فنی بهش اعتقادی نداره و یانگ بهش ترجیح داده میشه ترجیح میده بره تا بتونه بازی کنه. زاها هم همین شرایط رو داره و مویس بهش اعتقادی نداره پس احتمال فروش زاها هم هست. این شد 11 بازیکن. کاگاوا هم فکر کنم تنها بصورت معاوضه با یک بازیکن دورتموند از تیم جدا شه. کلورلی هم بنظر من فروشش بهتر از حفظش هست البته مویس بهش تا حدی اعتقاد داره مثل یانگ. چیچا هم مثل اینکه تمایل داره از تیم جدا شه و اگه اتلتیکو کاستا رو بفروشه برای خریدش اقدام میکنه. برای خرید هم ما نباید 11 بازیکن جانشین بخریم که. نهایتا 5 الی 6 نفر کفایت میکنه. بقیش رو باید از آکادمی به تیم اضافه کنیم. بازیکنهایی مثل نیک پاول، هنریکوءز، جیمز ویلسون، لینگارد، برادران کین، تورپ، جانکو، اکانگامنه، پیرسون، پریرا، وارلا که خیلیهاشون +20 سال سن دارن. اینها بازیکنان جوون و آینده داری هستن که اگه بهشون بها ندیم با توجه به سنشون ممکنه از تیم جدا بشن مثل پوگبا، موریسون، پیکه، جوزپه روسی، داهلی، لارنل کول، رایان تونیکلیف و ...واقعا فروش ده بازیکن یک جور خودکشیه کاری به کیفیت اینها ندارم ولی اینکه شما بخواید همینها رو از نظر عددی هم جایگزین کنید نشدنیه یعنی ممکن نیست که ده بازیکن جذب کنیم تازه اگر هم بگیریم هماهنگی بازیکنها با این تغییرات نشدنیه حالا این خبر که شایعه است ولی خدا فصل بعد رو بخیر کنه
Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
Last edited: