• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
باز هم من برگشتم با چند خبر کوتاه :D
ریو فردیناند مصاحبه کرده و گفته یک فصل دیگه هم میخواد توی یونایتد بمونه. این خبر رو خیلی از سایتها زذن و با این حساب یک نفر از لیست 10 نفره حذف میشه.
جونز گفته که دوست داره با اسمالینگ زوج خط دفاع رو تشکیل بدن.
کروس هم مثل اینکه صحبتهاش با بایرنی ها به در بسته خورده و به توافق نرسیدن و اگه بایرن تابستون امسال کروس رو نفروشه، سال آینه میشه به عنوان بازیکن آزاد جذبش کرد که خیلی هم عالی میشه :D
مثل اینکه یونایتد میخواد قرارداد اورا رو تمدید کنه و به عنوان آخرین پیشنهاد به اورا، حقوق هفتگی 85 هزار پوند رو پیشنهاد دادن. (پ.ن: من مبلغ حقوق هفتگی حال حاضر اورا رو نمیدونم)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بعد از 2 دهه فقط یک فصل در کورس نبودیم و تیمهای بی بخار دارن جام رو دو دستی تقدیم لیورپول می کنن :general208:
اگه وضعیت تیم رو زودتر درست نکنیم بعید نیست پرچم لیورپول در لیگ دوباره بالاتر از ما قرار بگیره و میراث رئیس چند سال بیشتر طول نکشه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
"دنی ولبک" و "تام کلورلی"، بازیکنان تیم منچستریونایتد ساعاتی پس از شکست تیمشان در برابر بایرن مونیخ و حذف از رقابت های لیگ قهرمانان در خیابان های منچستر در حال شادی و رقص دیده شده اند.

ولبک 23 ساله همراه با هم تیمی 24 ساله اش کلورلی در حال خوش گذرانی در خیابان های مرکزی شهر منچستر دیده شده اند و ظاهرا این جشن و پایکوبی تا ساعت 3 صبح ادامه داشته است!

3595_507603516010452_8797649287023536889_n.jpg

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
باز هم من برگشتم با چند خبر کوتاه :D
کروس هم مثل اینکه صحبتهاش با بایرنی ها به در بسته خورده و به توافق نرسیدن و اگه بایرن تابستون امسال کروس رو نفروشه، سال آینه میشه به عنوان بازیکن آزاد جذبش کرد که خیلی هم عالی میشه :D
مثل اینکه یونایتد میخواد قرارداد اورا رو تمدید کنه و به عنوان آخرین پیشنهاد به اورا، حقوق هفتگی 85 هزار پوند رو پیشنهاد دادن. (پ.ن: من مبلغ حقوق هفتگی حال حاضر اورا رو نمیدونم)
از خبر کروس دوتا برداشت میشه کرد که اولیش اینه که کروس حاضر نیست این فصل به تیمی بره که نمیتونه تو جام باشگاههای اروپا بازی بکنه و دومیش هم اینه که بیایم عقلانی فکر کنیم میفهمیم که منچستر جز با پول نمیتونه هیچ بازیکنی رو الان به تیمش بیاره و کروس هم اگه بازیکن آزاد هم بشه دیگه امکانش صفر هستش که به منچستر بیاد...
خبر اورا رو هم چند جای دیگه هم خونده بودم که مشخص میکنه که همین الانم منچستر تو خرید شاو و کونترائو ریده(البته با کونترائو حال نمیکنم)...

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
از خبر کروس دوتا برداشت میشه کرد که اولیش اینه که کروس حاضر نیست این فصل به تیمی بره که نمیتونه تو جام باشگاههای اروپا بازی بکنه و دومیش هم اینه که بیایم عقلانی فکر کنیم میفهمیم که منچستر جز با پول نمیتونه هیچ بازیکنی رو الان به تیمش بیاره و کروس هم اگه بازیکن آزاد هم بشه دیگه امکانش صفر هستش که به منچستر بیاد...
خبر اورا رو هم چند جای دیگه هم خونده بودم که مشخص میکنه که همین الانم منچستر تو خرید شاو و کونترائو ریده(البته با کونترائو حال نمیکنم)...
البته یک برداشت دیگه هم میشه بهش اضافه کرد که چندجا ذکر شده: بایرن حاضر نیست این تابستون کروس رو از دست بده و ترجیح میده تابستون سال بعد بصورت آزاد از دستش بده ولی لااقل یکسال دیگه ازش استفاده کنه.
منم اصلا با کوئنترائو حال نمیکنم و امیدوارم نخریمش! :general107:

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مثل اینکه بایرن موتیخ با سباستین رد هافبک 23 ساله تیم اینتراخت به توافق رسیده و بالطبع این خبر احتمال جدایی کروس رو بیشتر میکنه.

Win2Game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
67
سلام
نمیدونم وقتی همه دارن میگن شاو میره چلسی و خودش هم کلی گفته چلسی رو دوست دارم و اینا چرا الکی خبرش رو به ما لینک میکنن/؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یک خبر بد دوستان:
ظاهرا بارسا به دنبال جانشین کردن کلوب به جای مارتینو هستش که مشخص میکنه که بازیکنای تاپ این تیم فصل های بعدی از چه تیمی سر در میارن...
خوب قید رویس رو هم باید زد با این حساب...
البته اگه اون محرومیت بارسا برای قرارداد بستن تا 14 ماه برقرار بمونه، که میشه گفت که این قضیه شاید یک خبر خوب باشه، چون بازیکنانی مثل رویس هم دیگه میتونن راحت تر از دورتموند جدا بشن...(وای چه راحت داریم این تیم دوست داشتنی رو صلاخی میکنیم، البته بایرن و بارسا شروع کردن و احتمالا ما تمام میکنیم...)

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بابی چارتون: ماتا به افسانه نوظهور یونایتدی‌ها تبدیل خواهد شد

سربابی چارتون اسطوره باشگاه منچستریونایتد گفت: من واقعا خوان ماتا را دوست دارم.
من در لحظه اول که اورا دیدم به این نکته رسیدم که او بازیکن فوق‌العاده و بی‌نظیری است و می‌توانست به یکی از بازیکنان تاریخ‌ساز و افسانه باشگاه منچستریونایتد تبدیل شود.
اما او نیز مانند هر بازیکن دیگری به زمان نیاز دارد و من اطمینان دارم که با گذشت زمان می‌تواند گل‌های بیشتری به ثمر رساند و فقط باید فرصت لازم به وی داده شود.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یک خبر بد دوستان:
ظاهرا بارسا به دنبال جانشین کردن کلوب به جای مارتینو هستش که مشخص میکنه که بازیکنای تاپ این تیم فصل های بعدی از چه تیمی سر در میارن...
خوب قید رویس رو هم باید زد با این حساب...
البته اگه اون محرومیت بارسا برای قرارداد بستن تا 14 ماه برقرار بمونه، که میشه گفت که این قضیه شاید یک خبر خوب باشه، چون بازیکنانی مثل رویس هم دیگه میتونن راحت تر از دورتموند جدا بشن...(وای چه راحت داریم این تیم دوست داشتنی رو صلاخی میکنیم، البته بایرن و بارسا شروع کردن و احتمالا ما تمام میکنیم...)
مثل اینکه مسئولین باشگاه بارسا این خبر رو تکذیب کردن و جالب اینکه امروز خیلی از سایتها تیتر زدن که سران یونایتد برای جانشینی احتمالی مویس، یورگن کلوپ رو مدنظر قرار دادن و کلوپ در تاپ لیست مربیهای مدنظر قرار گرفته. چقدر هم عالی :D
یک خبر دیگه هم اینکه چلسی مثل اینکه با کاستا به توافق رسیده اونهم به مبلغ 50 میلیون پوند و اگه کاستا جدا بشه جدی ترین گزینه جانشینیش در اتلتیکو چیچا هستش.
یک سایت هم زده بود توافق با مانگالا انجام شده به مبلغ 38 میلیون پوند.
خبر دیگه هم اینکه یونایتد پیشنهاد 31 میلیون پوندی یا 15 میلیون پون + کاگاوا رو برای خرید همسیک هافبک ناپولی درنظر گرفته.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان شبکه 3 خبر زد که هیأت رئیسه باشگاه منچستر یونایتد در مورد برکناری دیوید مویس به دلیل نتایج ضعیف به جمعبندی نهایی رسید !!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته به خبرهای شبکه 3 نمیشه اطمینان کرد. اما خبر رو گفت. منظور از جمع بندی نهایی یعنی اخراج مویس !!؟ یا ابقای مویس ؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اخرین باری که لیورپول قهرمان لیگ برتر شد ساله 1990 بود، که در اون سال ده خیا به دونیا اومد، بزرگ شد، با منچستر قرار داد امضاء كرد و قهرمان لیگ هم شد :دی

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
ای خدا کی این خبرو می ده از شرش راحت شیم :general711:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مویس نمیره مطمعا باشید ۵-۶ سالی مهمون هست

Apple lob

Registered User