• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دو تا خبر جالب:
لوک شاو به توییت علاقه مندان بهش که ازش خواستن به یونایتد ملحق بشه علاقه نشون داده.
خبر دوم راجع به صحبت گوتزه راجع به مارکو رویس هستش که توی سایتها پیچیده:
When I was at Borussia, Marco wanted a move to Manchester United. This hasn’t changed.
خبر سوم هم اینکه ایجنت کروس قضیه پیشنهاد سنگین یونایتد رو رد کرده و گفته همچین پیشنهادی در کار نیست.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یونایتد تو تاریخ خودش هیچوقت مربی خارج از محدوده بریتانیا نداشته نمیدونم رو چه حسابی یه عده فکر میکنن یه المانی اونم از نوع متعصبش ممکنه فصل بعد مربی یونایتد بشه!
افشین جان نمیدونم چرا ولی بعد از دوستان اصلاً متوجه این اختلاف بین آللمانی ها و انگلیسی ها نیستن، به جز فیلیکس ماگاث که الان سرمربیه فولامه تا حالا مربی آلمانی نبوده تو لیگ برتر!
مطمئن باشید همون هوادارایی هم که خواهان رفتن مویسن (توی منچستر) کاملاً مخالف این خواهند بود که یه آلمانی رو نیمکت تیمشون بشینه،
من هم با اینکه کلوپ رو خیلی دوست دارم اما اومدن کونته از یوونتوس محتمل تره از این!!

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
افشین جان نمیدونم چرا ولی بعد از دوستان اصلاً متوجه این اختلاف بین آللمانی ها و انگلیسی ها نیستن، به جز فیلیکس ماگاث که الان سرمربیه فولامه تا حالا مربی آلمانی نبوده تو لیگ برتر!
مطمئن باشید همون هوادارایی هم که خواهان رفتن مویسن (توی منچستر) کاملاً مخالف این خواهند بود که یه آلمانی رو نیمکت تیمشون بشینه،
من هم با اینکه کلوپ رو خیلی دوست دارم اما اومدن کونته از یوونتوس محتمل تره از این!!
شاید بعضی هوادارها نخوان بازیکن با مربی آلمانی بیاد تو تیمشون ولی بعید می دونم سیاست باشگاه این باشه که آلمانی نخره
اتفاقا منچستریها خیلی دنبال آلمانی ها بودن
همین کروس مگه آلمانی نیست؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رسمی :

ویلیام کاروالیو ، هافبک 22 ساله اسپورتینگ لیسبون اولین خرید مویس برای فصل بعد به مبلغ 35 میلیون پونـــد شد !

این خبر فعلا تا بعد از جام جهانی از طـرف 2 باشگاه در مطبوعات اعلام نخواهد شد !

احتملا تا پایان هفته آینده وضعیت لوک شاو هم مشخص خواهد شد !

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شاید بعضی هوادارها نخوان بازیکن با مربی آلمانی بیاد تو تیمشون ولی بعید می دونم سیاست باشگاه این باشه که آلمانی نخره
اتفاقا منچستریها خیلی دنبال آلمانی ها بودن
همین کروس مگه آلمانی نیست؟
شما سیاست کلی باشگاه رو نگاه کنید میبینید با نظر (اون دسته به قول شما) از طرفدارا مغایرتی نداره، تو کل تاریخ باشگاه من یونایتد بازیکن و مربی آلمانی نداشته؛ به جز یه دروازه بان به اسم Ron-Rober Zieler که اون هم هیچ وقت برای تیم اصلی بازی نکرد، یونایتد سال 1878 به وجود اومده و تا الان نه بازیکن آلمانی داشته و نه مربی آلمانی!
من هم دوست دارم کروس باید، رویس بیاد، حتی کلوپ بیاد، فقط بحثه انتظاراته که باید با حقایق همخونی داشته باشن

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
رسمی :

ویلیام کاروالیو ، هافبک 22 ساله اسپورتینگ لیسبون اولین خرید مویس برای فصل بعد به مبلغ 35 میلیون پونـــد شد !

جدی؟!!
کجا خوندی؟ خیلی خبر خوبیه اگه صحت داشته باشه!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مربیانی که بیشترین بار به عنوان برترین مربی ماه لیگ برتر انتخاب شده اند !

1 - سر الکس فرگوسن 27 بار

2 - آرسن ونگر 12 بار !

3 - دیوید مویس 10 بار

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
شما سیاست کلی باشگاه رو نگاه کنید میبینید با نظر (اون دسته به قول شما) از طرفدارا مغایرتی نداره، تو کل تاریخ باشگاه من یونایتد بازیکن و مربی آلمانی نداشته؛ به جز یه دروازه بان به اسم Ron-Rober Zieler که اون هم هیچ وقت برای تیم اصلی بازی نکرد، یونایتد سال 1878 به وجود اومده و تا الان نه بازیکن آلمانی داشته و نه مربی آلمانی!
من هم دوست دارم کروس باید، رویس بیاد، حتی کلوپ بیاد، فقط بحثه انتظاراته که باید با حقایق همخونی داشته باشن
پس چطور آرسنال و چلسی و لیورپول بازیکن آلمانی داشتن؟
مگه اونا انگلیسی نیستن؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
فوتبال دیگه پیشرفته شده و جایی نیست بخوایم بازیکن ایرانی المانی افریقایی بیاریم یا نیاریم هوادار اصالت نمیخواد قهرمانی میخواد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
رسمی :

چه قیمت ها گرون شده 35 تا به یورو و دلار هم نیست پوند!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چه قیمت ها گرون شده 35 تا به یورو و دلار هم نیست پوند!
خوب دیگه اعتبار قبل رو نداریم و فصل بعدی هم امکان اینکه در بازیهای اروپایی باشیم خیلی کم هستش و دیگه رئیس رو نداریم که بخاطر اسمش فقط بازیکنا به تیم بیان...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این تونی کروس باز هم برای بایرن گل زد. یه بقل پا از پشت محوطه جریمه زد که عالی بود.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
راجع به ویلیام کاروالهو خیلی از سایتها زدن که توافق انجام شده ولی تا وقتی که پنجره نقل و انتقالات باز نشه و انتقال انجام نشه نمیشه گفت قطعی شده. راجع به قیمتش هم باید گفت که 35 میلیون پوند می ارزه. با این سن یعنی 21-22 سال عضو تیم ملی پرتغال هست و در جام جهانی هم بازیهاش رو خواهیم دید و خیلی از تیمهای بزرگ دنیا هم دنبالش بودن. میدونم که بالغ بر 10 بازیش رو استعدادیابهای یونایتد از نزدیک دیدن و همیشه به عنوان تاپ لیست خریدهای یونایتد مطرح میشد. یک هافبک دفاعی جوون و پر انرژی هست که قدرت دوندگی و جنگندگی بالایی داره و تو بازیسازی هم شرکت میکنه. میشه گفت ورژن جوون شده یحیی توره است البته خوب تا یحیی توره شدن خیلی کار داره. کلیپهاش هم تو اینترنت هست و دوستان میتونن دانلود کنن. خونده بودم بند آزادسازیش 37/1 میلیون پوند هست که حالا صحبت از توافق بر مبلغ 35 میلیون پوند هست. بنظر گزینه بعدی هم لوک شاو میاد.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مثل اینکه پدرو از شرایطش در بارسا ناراحته و صحبتهایی بر احتمال انتقالش به یونایتد هم هست. کروس قضیش اصلا معلوم نیست ولی چیزی که مشخصه اینه که فعلا با بایرن به توافق نرسیده. فیورنتینا میخواد قرارداد اندرسون رو قطعی کنه (کاش یانگ رو هم به عنوان سر جهازی اندرسون قبول میکردن).

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب اورتون تو زمین خودش باخت اونهم به کریستال پالاس و سیتی هم توی زمین خودش با ساندرلند تیم اخر جدول مساوی کرد، البته تا دقیقه 88 باخته بود. با این تفاسیر تیمهای مدعی قهرمانی در لیگ امسال چلسی و لیورپول هستن و تیم چهارم لیگ هم که سهمیه رو کسب میکنه آرسنال هستش. امیدوارم بازیهای باقی مونده مون رو با برد تموم کنیم و بالاتر از اورتون در جدول قرار بگیریم.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
خوب اورتون تو زمین خودش باخت اونهم به کریستال پالاس و سیتی هم توی زمین خودش با ساندرلند تیم اخر جدول مساوی کرد، البته تا دقیقه 88 باخته بود. با این تفاسیر تیمهای مدعی قهرمانی در لیگ امسال چلسی و لیورپول هستن و تیم چهارم لیگ هم که سهمیه رو کسب میکنه آرسنال هستش. امیدوارم بازیهای باقی مونده مون رو با برد تموم کنیم و بالاتر از اورتون در جدول قرار بگیریم.
یعنی نمیشه مویس یه سهمیه بگیره بد اخراج شه :rolleyes::rolleyes:

بالا