• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اینه فرق مربی با مربی بارسا ۳ باخت پشت سرهم تازه نیمار هم بهشون اضافه شد ولی یه مربی دانش باعث شد امسال هیچ جامی نگیرن

حال باز بیایید بگید in moyes we trust
این مویس هم مربی بشو نیست
بیل رو میتونستن بخرن نخریدن رفتن فلینی خریدن :general208::general208::general208:
حالا باید دست به دامن مورینیو شیم لیورپول قهرمان نشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر کنم فصل بعد اگه کلوپ بخواد از دورتموند بره ، به بارسا بره. چون 90 درصد احتمال میدم که بارسا مربیش رو عوض بکنه.

بنابراین فکر کنم مویس موندنی باشه.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
من فکر کنم فصل بعد اگه کلوپ بخواد از دورتموند بره ، به بارسا بره. چون 90 درصد احتمال میدم که بارسا مربیش رو عوض بکنه.
اقا مهرداد مربی اتلتیکو میره جای تاتا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دیگو سیمئونه ؟!؟ نمیدونم. زمان بازیگری ازش خوشم نمیومد چون خیلی موذی بود اما انصافا هم مربی خوب و باهوشیه هم جسور و جاه طلبه و هم انتی رئالی هست.

امیدوارم همونطور که بارسلون به فکر مربی هست سران یونایتد هم به فکر باشن و نقشه راهی ترسیم کنن برای این اقای مویس که 6 سال نگذره و بعد ............

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دیگو سیمئونه ؟!؟ نمیدونم. زمان بازیگری ازش خوشم نمیومد چون خیلی موذی بود اما انصافا هم مربی خوب و باهوشیه هم جسور و جاه طلبه و هم انتی رئالی هست.

امیدوارم همونطور که بارسلون به فکر مربی هست سران یونایتد هم به فکر باشن و نقشه راهی ترسیم کنن برای این اقای مویس که 6 سال نگذره و بعد ............
امیدوارم بره بارسا مویس تا اون ها هم از هوش مویس فیض ببرن :دی :general307::general307:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خیلی ظلمه که بخواییم کلوب رو هم به بارسلونا ببازیم! بنظر من بارسلونا لیاقت این سرمربی رو نداره , بارسلونایی که زمانی خودش بهترین سرمربی رو داشت که به بهترین شکل هم با این تیم مچ شده بود , پپ گواردیولا ..... قدرش رو ندونستن و به راحتی از دستش دادن
هر چند بنظر من کلوب سبکش زیاد هم به مکتب فوتبالی بارسلونا نمی خوره

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
مربیانی که بیشترین بار به عنوان برترین مربی ماه لیگ برتر انتخاب شده اند !

1 - سر الکس فرگوسن 27 بار

2 - آرسن ونگر 12 بار !

3 - دیوید مویس 10 بار

این هم آمار برترین مربیان سال :

47831858576059653812.png

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی تو امار مربیان سال اسم مورینیو نیست !!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یعنی تو امار مربیان سال اسم مورینیو نیست !!

برترین مربی سال فقط مختص تیم های لیگ برتری نیست و شامل همه 4 رده لیگ های انگلیس میشه. تو سال هایی که مو سرمربی چلسی بود سرمربی ردینگ که تو رده پایین تر بوده جایزه رو برده.
http://en.wikipedia.org/wiki/League_Managers_Association_Awards#LMA_Manager_of_the_Year

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
برترین مربی سال فقط مختص تیم های لیگ برتری نیست و شامل همه 4 رده لیگ های انگلیس میشه.
اینی که برای 4 لیگ هست رو اتحادیه مربیان (LMA, که الان فرگوسن هم از اعضاش هست) تعیین میکنه. از طرف LMA هر هفته هم 1 مربی بعنوان مربی برتر انتخاب میشه. بطور مثال مورینیو رو میدونم که تو این فصل 2بار بعد از بازی برگشت با سیتی و بازی برگشت با آرسنال مربی هفته شده.
==============
هر سال 1 مربی بعنوان "مربی سال لیگ برتر" هم انتخاب میشه, که این عنوان رو مورینیو 2 بار بدست آورده و فرگوسن با 11 بار رکورد دار هست:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من پای حرفم هستم
یونایتد المانی نمیاره!

--------
حتی اگر بخوان هم اینکار رو بکنن بازم من از مویس حمایت میکنم

کلوپ هم همون فصل اول مربیگریش تو دورتمند جا نیوفتاد ! زمان برد تا تونست تیمشو بسازه بعدم به هیچ وجه لیگ سطح پایین المانو با لیگ برتر مقایسه نکنید
فشاری که رو تیمای لیگ برتری هست رو هیچ تیم دیگه ای تو جهان نیست

در ضمن انصافا به ابزاری که کلوپ داشت نگاه کنید مسلمه بازیکنای دورتمند یه سر و گردن از بازیکنای ما بالاترن!

فصل پیش همه چیز واسه ما بی برنامه بود اونم بخاطر اشتباه فرگی

اخه ادم یکیو میگه بیاد خونش بعد زرتی میگه تو قراره مربی بهترین تیم انگلیس بشی!؟ اونم اخرای فصل؟

شما به بازی های پیش فصل ما نگاه کنید همه تیما داغون بودن ولی فصل دیگه قراره با تیمای خوبی بازی کنیم مثل رئال

مدیر اجرایی تیم هم تازه کار بود

فصل اینده ما تو همه جام ها مدعی اصلی هستیم بهتون قول میدم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من پای حرفم هستم
یونایتد المانی نمیاره!

--------

کلوپ هم همون فصل اول مربیگریش تو دورتمند جا نیوفتاد ! زمان برد تا تونست تیمشو بسازه بعدم به هیچ وجه لیگ سطح پایین المانو با لیگ برتر مقایسه نکنید

در ضمن انصافا به ابزاری که کلوپ داشت نگاه کنید مسلمه بازیکنای دورتمند یه سر و گردن از بازیکنای ما بالاترن!

اخه ادم یکیو میگه بیاد خونش بعد زرتی میگه تو قراره مربی بهترین تیم انگلیس بشی!؟ اونم اخرای فصل؟

شما به بازی های پیش فصل ما نگاه کنید همه تیما داغون بودن ولی فصل دیگه قراره با تیمای خوبی بازی کنیم مثل رئال

افشین جان ما هممون موفقیت یونایتد برامون مهمه حالا چه با مویس و چه بی مویس. البته با مویس باشه چه بهتر چون ثابت میشه که انتخاب رییس درست بوده ولی بنظر من مویس تا اینجا یعنی یک فصل تمام چیز خاصی از خودش نشون نداده و بشخصه امیدی به آینده تیم تحت هدایت مویس ندارم و فکر میکنم مویس مربی خوبی هست ولی برای تیمهای متوسط نه بزرگ. البته عملکرد مویس باعث ایجاد این نا امیدی در من شده ولی درآینده ممکنه با تغییر عملکرد این ناامیدی از بین بره و بدونم تفکرم اشتباه بوده و همینجا هم به اشتباهم اعتراف خواهم کرد.
راجع به اختلاف انگلیسیها و آلمانیها نظری ندارم ولی فوتبال روز دنیا دیگه جای این حرفها نیست. الان کلی بازیکن آلمانی تو لیگ برتر بازی میکنن. ماهم مثل بقیه میتونیم از استعدادهای آلمانی بویژه رویس عزیز دل:D استفاده کنیم.
راجع به کلوپ هم بنظر من مربی خیلی خوبی هستش. درسته که لیگ برتر فشرده هست و با لیگ آلمان تفاوت داره ولی شما به عملکرد کلوپ در لیگ قهرمانان نگاه کن. واقعا دورتموند با مربی گری کلوپ نشون داده جزو مدعیان اروپا هستش. از لحاظ ابزار هم خدایی امسال دورتموند ابزارش از تیم ما بیشتر نبود ولی خیلی خوب بازی کرد. تازه این تیم دورتموند رو کلوپ و دستیاراش با یک هزینه پایین ساختن و به اینجا رسوندن. تیم امسال دورتموند که بنظر من بازیکنهاش ضعیفتر از بازیکنهای یونایتد هستن در برابر رءال فوق العاده بودن و همین هفته پیش بایرن رو تو زمین خودش 3-0 بردن. من اول فکر کردم بایرن ترکیب اصلیش نبوده ولی شما برو ترکیب اون بازی رو ببین. من که خیلی دوست دارم یکروز کلوپ رو روی نیمکت یونایتد ببینم. با اجازه از دوستان دورنموندی یک عکس از کلوپ که واسه خودم دوست داشتنیه اینجا قرار میدم.
uploadfromtaptalk1397762769073.jpg

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اینم یادم رفت تو پست قبلم بگم که حتی دورتموند پارسال هم از لحاظ هزینه قابل مقایسه با خیلی از تیمهای دیگه نبود و اگه اون بازیکنها عالی بودن یکی از مهمترین دلیلهاش کادر فنی و در راسشون سرمربی دورتموند بود. شما به همین کاگاوا نگاه کنید. عملکرد کاگاوا تو دورتموند چجوری بود و توی یونایتد چجوری؟ تازه اونها کاگاوا رو از یک تیم ژاپنی و بدون تجربه خریدن و به اونجا رسوندنش و ما کاگاوای دورتموند رو خریدیم و به اینجا رسوندیمش. یک فصل تمام به دلیل تفکرات جناب مویس میخ نیمکت شده بود و اگه هم چند بازی تونست بازی کنه به عنوان وینگر چپ بازی کرد و گاها به لطف مصدومیت رابین یا رونی به پست اصلیش میومد و خیلی هم خوب بازی میکرد ولی باز بازی بعدی یا میرفت وینگر چپ یا رو نیمکت! چند بازی اخیر هم به لطف مصدومیت رابین هست که داره کنار ماتا بازی میکنه و تیم راه افتاده. این عکس تفاوت هزینه های دو باشگاه دورتموند و رءال رو تا حد زیادی نشون میده ولی همین دورتموند پارسال رءال رو حذف کرد و امسال هم تا آستانه حذف کردنش پیش رفت.

uploadfromtaptalk1397763556906.jpg

آیا اورتون موبس که 11 سال مربیش بود هیچوقت عملکردی اینچنینی از خودش نشون داد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلوپ به زبان انگلیسی هم تسلط کامل داره و مشکلی از این نظر هم نداره.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
من پای حرفم هستم
یونایتد المانی نمیاره!

--------

با مویس تمام جام ها ؟!!!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
برخلاف خیلی از دوستان من دوست دارم لیورپول قهرمان شه هرچی بیشتر خطر رو احساس کنن این مسولین عزیز بهتره

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
برخلاف خیلی از دوستان من دوست دارم لیورپول قهرمان شه هرچی بیشتر خطر رو احساس کنن این مسولین عزیز بهتره
من فکر نمیکنم اون خانواده و مدیرایی که درست در راستای سیاست کثیف این خانواده حرکت میکنن، حتی کوچکترین اهمیتی برای از دست دادن عنوان آقایی لیگ، قائل باشن.
متاسفانه تیم ما داره در این شرایط خاص در دو جبهه مبارزه میکنه که خطرناکتر از جبهه ی مقابل، جبهه ی خودی هست.

به هر قیمتی حاضر نیستم این تیم قهرمان بشه حتی سیتی و چلسی با آقای خاص رو به این تیم ترجیح میدم. نباید این تابوی استمرار ناکامی لیورپول شکسته بشه وگرنه در آینده برامون دردسر ساز میشه.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوست عزیز شما فکر میکنی الان واسه چی ون پرسی تو این تیم هست ون پرسی نتیجه قهرمانی سیتی و خوردن 6 گل در خونه از این تیم هست من بهت قول میدم اگه ما به چلسی باخته بودیم یا حتی 7 تا گل از سوانسی خورده بودیم دوستان هنوز فکر میکردن وضعیت این تیم خوبه و خرید نمیکردن. دقیقا مشابه وضعیت بارسا تا این تیم جلوی رئال کم نیاره به فکر بازسازی تیم نمیافتن حتی اگه 4 تا از سوسیداد بخوره این اتفاق این چند فصل اخیر بوده
ارز نظر من که همون موقع خوردن 6گل هم گفتم تا این تیم بدست رقیبی که موجب نفرت هست له نشه و اعتراض تماشاگران و هواداران (رسمی)فریادشون همصدا بلند نشه هیچ فکری نمیکنن

بالا