plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
عزیز میشه دلیل حمایتت از مویس رو اعلام کنی که ما هم بدونیم؟من پای حرفم هستم
یونایتد المانی نمیاره!
--------
حتی اگر بخوان هم اینکار رو بکنن بازم من از مویس حمایت میکنم
کلوپ هم همون فصل اول مربیگریش تو دورتمند جا نیوفتاد ! زمان برد تا تونست تیمشو بسازه بعدم به هیچ وجه لیگ سطح پایین المانو با لیگ برتر مقایسه نکنید
فشاری که رو تیمای لیگ برتری هست رو هیچ تیم دیگه ای تو جهان نیست
در ضمن انصافا به ابزاری که کلوپ داشت نگاه کنید مسلمه بازیکنای دورتمند یه سر و گردن از بازیکنای ما بالاترن!
فصل پیش همه چیز واسه ما بی برنامه بود اونم بخاطر اشتباه فرگی
اخه ادم یکیو میگه بیاد خونش بعد زرتی میگه تو قراره مربی بهترین تیم انگلیس بشی!؟ اونم اخرای فصل؟
شما به بازی های پیش فصل ما نگاه کنید همه تیما داغون بودن ولی فصل دیگه قراره با تیمای خوبی بازی کنیم مثل رئال
مدیر اجرایی تیم هم تازه کار بود
فصل اینده ما تو همه جام ها مدعی اصلی هستیم بهتون قول میدم
عملکرد امیدوار کننده ای داشته؟ که نه!
ترکیب تیم رو شناخته؟ که نه؟ تا الان که یک فصل کامل رد شده هنوز جای دوتا از بازیکن ها توی ترکیب ثابت نشده...
روی حرف هاش پایدار بوده؟ که نه؟ برخلاف اون همه حرفی که زد در مورد خرید بازیکن جوون و آینده نگری، الان فقط تو فکر خریدن بازیکنهایی هستش که حداکثر 3-2 فصل میتونن تو سطح درجه یک اروپا بازی کنند...
ابزارهای مویس؟
همه میدونند که پارسال چجوری تیم قهرمان شد و چجوری از جام باشگاههای اروپا حذف شد، فقط کافیه یک مقایسه کوچولو با امسال بشه...
ابزارهای کلوپ؟
این تیم کلوپ نه بازیکن اسم و رسم دار داشته و نه بازیکنی که قبل از اینکه با کلوپ به اینجا برسه، شناخته شده بوده... کاگاوا وقتی بهترین بازیکن فصل لیگ آلمان شد، کسی حتی اسمش رو هم شنیده بود؟
توی همه جامها مدعی هستیم؟
تو کدوم جام میتونیم شرکت کنیم که توش مدعی هستیم؟
کلوب فصل اول مربیگریش تو دورتموند؟
کلوب در سال 2008 تیم دورتموندی رو تحویل گرفته بود که فصل قبل 13 جدول شده بود در لیگ 18 تیمی و فصل بعد تیم رو به رده 6 رسوند...
فصل بعدی رده 5 و دوفصل بعدی هم قهرمان بوندسلیگا شد...