• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
هر ضد حمله یک موقعیت 100 درصد گل...
هافبک های دفاعی که باشن یا نباشن تو زمین هیچ فرقی نمیکنه...
تیم هم که مریض بازی میکنه و حتی یک موقعیت نصفه و نیمه هم نمیتونه بسازه...
خدایا مارو از دست این مویس نجات بده!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مربی که داغونه
بازیکنا هم داغون تر از مربی
فکر کنم باید چند ماهی تماشای بازیهای یونایتد رو بیخیال بشم
رونی هم خیلی بد بازی میکنه

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
:general208::general208::general208::general208::general208:
دیگه وقتی رونی این طوری گل مسلم رو نزنه :general502: از بقیه انتظاری بیشتر از این می شه داشت؟!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مربی که داغونه
بازیکنا هم داغون تر از مربی
فکر کنم باید چند ماهی تماشای بازیهای یونایتد رو بیخیال بشم
چند ماهی که حتما بازی نمیبینیم...لیگ تمام شد...
دوستان کسی Hitman یا Assassin نمیشناسه؟ با بچه های کلوب پول جمع میکنیم، بهش حق الزحمش رو میدیم که این مویس رو بکشه؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
رونی دروازه خالی هم بهش بدی خراب میکنه، نمیدونم چه مرگشه!
اگه مصدومه، چرا بازی میکنه؟
اگه مصدوم نیست...؟!!
:general208::general208::general208::general208::general208:
دیگه وقتی رونی این طوری گل مسلم رو نزنه :general502: از بقیه انتظاری بیشتر از این می شه داشت؟!
مشکل از بازیکن نیست، وقتی مربی اینجوری برینه تو تیم تو کل فصل، اون بازیکن حتی رونی هم باشه افت میکنه...
یک نگاه به مسی بندازید که چجوری داره بازی میکنه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منچستری که فقط یه بازی از 11 بازی خودش جلو 6 تا تیم بالای جدول رو برده بود. منظورش همون برد خفیف جلو ارسنال بود.

اورتون خیلی بهتر بازی میکنه . خب امروز یه رکورد جدید هم اضافه شد . دابل شدن جلو اورتون.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
در تمام نقاط زمین و در تک تک درگیری ها بازیکنان اورتون برتر بودن هر کدومشون 2-3 تا از بازیکن های ما رو حریف بودن
نمی دونم چرا بازیکنهای ما اینقدر عاجر و درمانده بودن رونی که حسابی گند زد یکی از بدترین بازیهایی بود که از رونی دیدم جدای از اون تک به تکی که نزد خیلی پاس اشتباه داد و توپ خراب کرد
تمرینات آقای مویس با تیم قطعا مشکل داره!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فقط نیمه دوم رو دیدم که اگه نمیدیدم بهتر بود! هیپچ برنامه ای برای حمله نداشتیم. تاکید میکنم هیچ برنامه ای نداشتیم. بازیکنها پشت ناحیه جریمه توپ گیرشون میومد دستاشون رو جوری میاوردن بالا که حالا چه کار کنم!! چه پیشرفتی کرده اورتون با اومدن مارتینز. یعنی فکر کنم خوشحالتر از طرفداران اورتون وجود نداشته باشه که از دست ترمز تیمشون راحت شدن!!
از 12 بازی ممکن با تیمهای اول تا ششم جدول تنها 6 امتیاز گرفتیم یعنی از 36 امتیاز ممکن تنها 6 امتیاز:general208::general208::general208:
خدایا آخه این چه بلای آسمونی بود که سر ما نازل کردی :(:(:(

Win2Game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
67
مویس چی بود؟کی بود؟بلای الهی بود نصیب ما شد؟خدایا ما چه گناهی درگاه تو کردیم که باید به عذاب نابغه فوتبال دچار شیم؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
این چه نتیجه ی چرتیه ما گرفتیم لوزها هم که دارن قهرمان میشن دیگه فقط همین کم بود خدا باعث و بانیش رو ذلیل کنه

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اونجا که بازیکنها پشت ناحیه جریمه اورتون توپ زیر پاشون بود و نمیدونستن چه کار کنن و دستاشون رو میاوردن بالا که چه کار کنم داغون میشدم. به مهاجما گفته بود برین داخل محوطه و باز پشت محوطه جریمه خالی بود. هیچ برنامه و کار تمرین شده ای من نیمه دوم ندیدم حالا دوستان اگه نیمه اول دیدن بیان و بگن. اصلا تیم یک پلن درست حسابی داشته باشه، پلن بی و سی بیخیال نخواستیم :(:(:( فکرش رو بکنین. از 36 امتیز ممکن در برابر تیمهای اول تا ششم تنها 6 امتیاز :general208::general208::general208: 4 امتیاز جلو آرسنال - 1 امتیاز جلو تاتنهام - 1 امتیاز جلو چلسی o_Oo_Oo_O
این بابا اگه رونالدو و مسی رو هم داشته باشه باز نمیتونیم حرف اول رو بزنیم و نهایت ا جام اتحادیه ای، جام حذفی ای کسب کنیم.
خدایا مویس آدم بدی نیست یعنی قیافش که اینجور نشون میده که مرد مهربون و خانواده دوستیه، پس نمیشه دعا کرد که اتفاق ناگواری واسش بیفته تا از دستش راحت شیم. پس خواهشا یک سکته قلبی خفیف واسش جفت و جور کن که پزشکا بگن استرس مربی گری واسه شما خوب نیست و باید از دنیای مربی گری خداحافظی کنی یا اصلا همسرش یک مدت افسردگی بگیره و باز دکترا بگن آقا جون بیخیال فوتبال شو، تو که به هیچ جا نمیرسی لااقل به زن و زندگیت برس :(:(:(

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
In moyes we trust
Hahahahahahah

بسيار از باخت خوشحال شدم باعث ميشه
مويس اخراج شه اميدوارم بازي هاي اينده رو
نيز نتيجه نگيرين:D

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها