• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من کلا بیخیال این تیم شدم. فکر نکنم سهمیه یورو هم بگیره
برعکس امروز نیمه اول لیورپول رو دیدم واقعا خوب بازی میکردن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
من که هر چقدر دراین باره حرف زدم نتیجه نداشت...
عصبی عصبیم...! افتضاح بودیم، نمیدونم چطور میشه خوشحال بود !
عصبانيت نداره
خوشحالي هم از روي عصبيت هست تا زماني كه مويس مربي ين تيم باشه نتايج برام مهم نيست ٢ تا بازي ميبره همه ميان ميگن in moyes we trust بلـــه !
راستي يه ركورد جديد جلو اورتون هم دبل شديم احسنت
خوش به حال اورتون كه مويس ازشون جدا شد خدا قسمت ما هم بكنه
خوش به حال اورتون مه مويس ازش رفت هدا قسمت كنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته همونطور که من قبلا هم گفتم برای تیم و سرمربی ارزوی موفقیت میکنم اما خب شخصا راضی نیستم مویس بمونه

ببینید به نظر من هر مربی ای تو همون سالهای اولیه مشخص میشه سرمربی بزرگی میشه یا نه.
مثلا همه ما میگیم سر الکس تو 4 سال اولی که تو یونایتد بود موفق نبود . اما فراموش نکنیم سر الکس قبلش با قهرمانی در لیگ اسکاتلند به عنوان یه سرمربی خودشو ثابت کرده بود

فرق هست بین سرمربی موفق و سرمربی بزرگ. مویس سرمربی موفقی بود. در اورتون تیم رو همیشه تو نیمه بالای جدول نگه داشته اما سرمربی بزرگی نیست.
سرمربی گری مثل هم شغل دیگه ای یه سری مهارتهای اکتسابی میاز داره مثل امور فنی و تاکتیک و ....... و یه سری مهارتهای ذاتی هم نیاز داره مثل امور مدیریتی ، جاه طلبی ، پیروزی طلبی ، سماجت و .....

ادمهای مثل سر الکس فرگوسن ، سرمت بازبی ، بیل شنکلی ، مورینیو ، کاپلو ، لیپی ، هیستفلد ، کارلتو و در دهه اخیر گواردیولا ، کلوپ ، کونته و همین سیمئونه ادمهای خاصی هستند که هم استعداد کسب مهارتهای فنی رو داشتن و هم اون مهارت های ذاتی رو در وجود خودشون داشتن و اونها رو پرورش دادن و الان شدن یه سرمربی بزرگ.

به نظر من مویس از نظر فنی ادم با دانشیه اما از نظر بعد دومی که عرض کردم ادم بزرگی نیست. وگرنه سرمربی که میبینه ولبک اونطوری رفتار میکنه میذارتش رو سکو
بازیکنا ازش حساب نمیبرن. نمیترسن ازش.
همچین مربی ای هیچوقت بزرگ نمیشه و در رختکن بازیکنا ازش حساب نمیبرن.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
البته همونطور که من قبلا هم گفتم برای تیم و سرمربی ارزوی موفقیت میکنم اما خب شخصا راضی نیستم مویس بمونه

ببینید به نظر من هر مربی ای تو همون سالهای اولیه مشخص میشه سرمربی بزرگی میشه یا نه.
مثلا همه ما میگیم سر الکس تو 4 سال اولی که تو یونایتد بود موفق نبود . اما فراموش نکنیم سر الکس قبلش با قهرمانی در لیگ اسکاتلند به عنوان یه سرمربی خودشو ثابت کرده بود

فرق هست بین سرمربی موفق و سرمربی بزرگ. مویس سرمربی موفقی بود. در اورتون تیم رو همیشه تو نیمه بالای جدول نگه داشته اما سرمربی بزرگی نیست.
سرمربی گری مثل هم شغل دیگه ای یه سری مهارتهای اکتسابی میاز داره مثل امور فنی و تاکتیک و ....... و یه سری مهارتهای ذاتی هم نیاز داره مثل امور مدیریتی ، جاه طلبی ، پیروزی طلبی ، سماجت و .....

ادمهای مثل سر الکس فرگوسن ، سرمت بازبی ، بیل شنکلی ، مورینیو ، کاپلو ، لیپی ، هیستفلد ، کارلتو و در دهه اخیر گواردیولا ، کلوپ ، کونته و همین سیمئونه ادمهای خاصی هستند که هم استعداد کسب مهارتهای فنی رو داشتن و هم اون مهارت های ذاتی رو در وجود خودشون داشتن و اونها رو پرورش دادن و الان شدن یه سرمربی بزرگ.

به نظر من مویس از نظر فنی ادم با دانشیه اما از نظر بعد دومی که عرض کردم ادم بزرگی نیست. وگرنه سرمربی که میبینه ولبک اونطوری رفتار میکنه میذارتش رو سکو

آقا مهرداد من بشخصه تو قضیه دانش فنی مویس هم موندم!! من که بازیهای اورتون رو سالهای پیش نمیدیدم و پیگیری نمیکردم و میدونم که آمار مویس در اورتون نشون داده که کارنامه قابل قبولی داشته و این رو هم میدونم که هیچ افتخاری با اورتون کسب نکرده. حالا اگه من به این فصل یونایتد با سرمربی گری مویس نگاه کنم چجوری میتونم پی به دانش فنیش ببرم؟! والا تو پلن A تیم مونده چه برسه به پلن B و ... چندتا کار ترکیبی توی تیم دیده میشه؟ چند تا برنامه تاکتیکی توی تیم دیده میشه؟ ترکیب اولیه و تعویضها چقدر درست انتخاب شده بودن؟ آخه اگه زیبا بازی میکردیم و میباختیم دردمون به دلمون بود ولی زیبا هم بازی نمیکنیم. وقتی تیم برنامه ای تمرین شده واسه حمله کردن نداره چجوری باید پی به دانش فنی مویس برد؟ والا من یکی که تو بار و دانش فنی مویس بر اساس چیزهایی که این فصل دیدم، موندم.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

کاملا موافقم
متاسفانه بین گزینه های سرمربیگری رو هم نگاه می کنی هیچکدوم نمی تونن جای رئیس رو پر کنن
تیم رئیس یه شخصیت خاص و ثابتی داشت بارها و بارها نتایج رو با جنگیدن و تلاش در لحظات پایانی بر می گردوند سالها هم در اوج و خط موفقیت بود من این منچسترو دوست داشتم شاید دیگه هیچ وقت چنین منچستری رو نبینیم اون کام بک ها و تغییر نتایج ناگهانی و رویایی
بهترین کار سپردن تیم به دستیارانش بود

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کاملا موافقم
متاسفانه بین گزینه های سرمربیگری رو هم نگاه می کنی هیچکدوم نمی تونن جای رئیس رو پر کنن
تیم رئیس یه شخصیت خاص و ثابتی داشت بارها و بارها نتایج رو با جنگیدن و تلاش در لحظات پایانی بر می گردوند سالها هم در اوج و خط موفقیت بود من این منچسترو دوست داشتم شاید دیگه هیچ وقت چنین منچستری رو نبینیم اون کام بک ها و تغییر نتایج ناگهانی و رویایی
بهترین کار سپردن تیم به دستیارانش بود
آقا مهدی عزیز شما به بازیهای اتلتیکو و دورتموند نگاه کن. خدایی همه تیم میجنگن اونهم تا لحظه آخر. بابا تیم دورتموند پارسال کل قیمت خرید بازیکناش 38 میلیون یورو بود که عکسش رو هم گذاشتم. همون دورتموند اومد رءال رو برد و رفت تا فینال لیگ قهرمانان. همون دورتموند 2 سال پیاپی قهرمان بوندسلیگا شد. یعنی اورتون مویس کمتر از 38 میلیون یورو بود؟ اورتون در دوران مویس چه کار شاخی کرد؟ آخه به چیه تیم امسال باید دل خوش کنیم که بگیم سال دیگه همه چیز اوکی میشه؟ اصلا 4-5 تا بازیکن هم خریدیم یعنی همه چی درست میشه؟ پلن B & C بوجود میاد؟ جلو تیمهای قوی نتیجه میگیریم؟ اونها هم بازیکن میخرن البته! آخه به چی دل خوش کنیم. یک حرکتی، یک کار تیمی و تاکتیکی چیزی :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببینید وقتی تفکر حاکم بر سرمربی مربی ما عوض نشه حتی کریس رونالدو و لئو مسی رو هم بگیره فرقی نمیکنه . درسته با وجود این بازیکنا میبره بازیهاشو اما خب بازیها رو روی نبوغ بازیکناش میبره نه استراتژی
اون موقع اگه تیمش مصدوم بده بد به مشکل میخوره

یکی از بچه های لیورپولی در کل کل حرف خوبی زد.
گفت کنی دالگلیش بین برندان راجرز و مارتینز (سرمربی فعلی اورتون) فکر کرد و اون رو بر اساس معیارهای فنی انتخاب کرد که خب الان مشخص شده این انتخاب درست بوده.
کاری نداریم لیورپول دشمن ماست . قشنگ بازی میکنن و هجومی. بازی امروزشون رو ببینید. انصافا لایق قهرمانی در این فصل هستند

حالا معیار انتخاب مویس واقعا چی بوده ؟ صرفا اسکاتلندی بودن ؟ این که نشد معیار . اگه واقعا فقط روی همین نکته مویس رو انتخاب کرده باشن باید به هوادارا بگن و عذر خواهی کنن.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
با بازی دیروز منم پشیمون شدم! این بهتره بره

فقط اینم بگم که حیف اون 300 هزار پوندی که رونی میگیره!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
با بازی دیروز منم پشیمون شدم! این بهتره بره

فقط اینم بگم که حیف اون 300 هزار پوندی که رونی میگیره!

قسمت اول حرفت که آرزوی ماست و با قسمت دوم حرفت هم موافقم افشین جان. 300 هزار پوند در هفته واسه رونی زیاد بود و نهایتا با توجه به حقوق هفتگی قبل از تمدید قرارداد که 225 هزار پوند بود، حقوق 250 هزار پوند در هفته میتونست منطقی باشه حتی اگه قرار بر ناز آوردن بیشتر بود میتونست تابستون امسال رونی رو بفروشه کاری که فرگی میکرد وقتیمیدید بازیکنی خودش رو برتر از خودش و باشگاه میدونه. قبلا هم گفتم که به احتمال زیاد مویس مجبوره برای حفظ ستاره ها و جذب ستاره های جدید بهشون باج بده که این میتونه یک نمونه از این اتفاق باشه. وقتی یونایتد مویس در هیچ جامی مدعی نیست و سال آینده هم در بازیهای اروپایی حاضر نیست و مربی هم چیز خاصی از خودش نشون نداده، واسه جذب بازیکن جدید هم مشکل دارن و بازیکنها حاضر نیستن بیان زیر دست این مربی کار کنن و بنابراین مجبورن حقوق هفتگی زیادی پیشنهاد کنن که همین موضوع باعث ناراحتی در بین بازیکنهای تیم هم میشه. از طرفی اگه بازیکن سالاری بوجود بیاد اتفاق خیلی بدی میتونه باشه. رابین یک مصاحبه میکنه میگه ناراضیم، مویس مصاحبه میکنه که رابین جزو برنامه های منه و باشگاه در اندیشه تمدید قرار داد جدید و احتمالا حقوق بیشتر. چیچا مصاحبه میکنه میگه ناراضیم، مویس میگه چیچا جزو برنامه های منه. اخیرا هم ولبک مصاحبه کرده و باز همون داستان که مویس دیروز گفته ولبز جزو برنامه منه! چندین بار هم صحبتش اومد تو سایتها که مویس کنترل رختکن و بازیکنها رو از دست داده. بازی با بایرن رونی مصدوم بود و شوت نمیتونست بزنه ولی تو زمین بود و تا آخر بازی هم تعویض نشد! بعد خبرش اومد که مصدومیتش تشدید شده و بهتره بازیهای آخر فصل رو بازی نکنه تا واسه جام جهانی آماده باشه باز دیروز 90 دقیقه بازی کرد!!
بنظر من مویس توانایی اداره بازیکنها رو نداره و نمیتونه بهشون ثابت کنه که کی رئیسه و به همین دلیل داره به بازیکنها باج میده مخصوصا ستاره های تیم تا بتونه خودش رو حفظ کنه و این یعنی فاجعه.

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
از زمانی که مویس از اورتون رفته ببینید چه قدر خوب نتیجه میگیرن مویس هم از منچستر بره مطمعا باشید ارامش به تیم برمیگرده و دوباره برمیگردیم
اما این تیم باید بازسازی شه شاید با تعویض مربی بتونیم سال اینده جزو ۳ تا تیم اول بشیم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
11 سال سرمربی اورتون باشی باز تیم خودت و توانایی بازیکنهای سابقت رو نشناسی و یک بازی اینچنینی در برابر تیمی که 11 سال سرمربیش بودی انجام بدی :general208::general208::general208:
این هم چند نمونه از آمار بازی از سایتها و نرم افزارهای مختلف:

http://www.sportsmole.co.uk/footbal...h-analysis-everton-2-0-man-united_150967.html
Match statistics
Everton
Shots:
17
On target: 5
Possession: 39%
Corners: 6
Fouls: 9

Man Utd
Shots:
9
On target: 2
Possession: 61%
Corners: 5
Fouls: 8

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...vs-Manchester-United-live-Premier-League.html

BlrVB_PCQAEwFmK.jpg

http://www.bbc.com/sport/0/football/27088016

_74346362_67d63f5d-4a34-4ac2-b108-7ce9cb6e7a37.jpg

نرم افزار fotmob:

screen_20140421_1159.jpg

یک عکس توی FB:

10153163_571012606346945_7648527384018469710_n.jpg

http://www.theguardian.com/football/match/2014/apr/20/everton-v-manchester-united
1. Everton
2. Man Utd
Possession

1. 39%
  2. 61%
Goal attempts
  1. 16
  2. 9
On target
  1. 4
  2. 2
Off target
  1. 12
  2. 7
Corners
  1. 6
  2. 5
Fouls
  1. 8
  2. 7
Offsides
  1. 2
  2. 4

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب به سلامتی بخش انگلیسی خبرگزاری فارس هم راجع به رکوردهای مویس مقاله کار کرده

http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13930201000423

TEHRAN (FNA)- David Moyes has
overseen a record-breaking
season at Manchester United, but
for all the wrong reasons.
Sunday's defeat at Everton means
that the defending champions
cannot finish in the top four this
season, the first time they have
failed to qualify for the Champions

League since 1995, Goal reported.
The result also gifted the Toffees
their first league double over
United since 1969-70.
The below list was first published
on Goal website following the 3-0
home defeat to Manchester City at the end of March, but has been
updated to reflect yet more
unwanted records from a
nightmare season.

1- United are guaranteed to finish
the season with their lowest ever
Premier League points tally.

2- United fail to qualify for the
Champions League for the first
time since 1995.

3- United's worst home league
form for over a decade.

4- Suffered three defeats in a row
for the first time since 2001 this
season.

5- Eliminated in the FA Cup third
round - something which happened
just once under Ferguson.

6- First ever home defeat to
Swansea this term.

7- First home defeat to Newcastle
since 1972.

8- First home defeat to West Brom
since 1978.

9- First league defeat to Stoke
since 1984.

10- First time United conceded a
first-minute goal in the Premier
League (Dzeko for City)

11- First time Everton, Man City
and Liverpool have beaten United
home and away since Premier
League's inception.

12- First time Everton have beaten
United home and away since
1969-70.

13- First time Everton and
Liverpool have ever done a league double over United in the same season.

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مویس رکوردهای فرگوسن رو تموم کرده حالا رو آورده به رکوردهای کل تاریخ منچستریونایتد
برای اولین بار از سال 1970 منچستریونایتد در مقابل اورتون دبل شد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دیوید مویس در کنفرانس خبری بعد از بازی دیروز، شکست 2-0 تیمش مقابل اورتون را "احمقانه" و "افتضاح" توصیف کرد.
او گفت: "با دو تصمیم احمقانه، کارمان تمام شد.
پاسکاری خوبی داشتیم، توپ را خوب نگه می‌داشتیم و بازی را در اختیار داشتیم.
نیمه ی اول را خوب بازی کردیم ولی پایان نیمه، نتیجه نا‌امید کننده بود."

مویس معقتد است که هضم چنین چیزی بسیار سخت است ولی در پشت صحنه، او در حال تقویت تیمش برای فصل بعد است.
او گفت: "ناراحت کننده است، ولی این بخشی از شخصیت باشگاه است که می‌خواهد آنجا باشد. می‌خواهیم هر چه سریعتر به اروپا بازگردیم.

می‌خواهیم تیمی بسازیم که بهتر از تیم فعلی بازی می‌کند و پیروز است."

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
فوری: دیوید مویس اخراج شد.

The Telegraph's @MOgdenTelegraph reports that David Moyes is set to be sacked from ManUtd.

منبع : Sun, Telegraph
:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

بالا