من کلا بیخیال این تیم شدم. فکر نکنم سهمیه یورو هم بگیره
برعکس امروز نیمه اول لیورپول رو دیدم واقعا خوب بازی میکردن
برعکس امروز نیمه اول لیورپول رو دیدم واقعا خوب بازی میکردن
منظورم اينه نتيجه نگيره اين چند بازي رو تا مويس رو اخراج كنن!؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
عصبانيت ندارهمن که هر چقدر دراین باره حرف زدم نتیجه نداشت...
عصبی عصبیم...! افتضاح بودیم، نمیدونم چطور میشه خوشحال بود !
البته همونطور که من قبلا هم گفتم برای تیم و سرمربی ارزوی موفقیت میکنم اما خب شخصا راضی نیستم مویس بمونه
ببینید به نظر من هر مربی ای تو همون سالهای اولیه مشخص میشه سرمربی بزرگی میشه یا نه.
مثلا همه ما میگیم سر الکس تو 4 سال اولی که تو یونایتد بود موفق نبود . اما فراموش نکنیم سر الکس قبلش با قهرمانی در لیگ اسکاتلند به عنوان یه سرمربی خودشو ثابت کرده بود
فرق هست بین سرمربی موفق و سرمربی بزرگ. مویس سرمربی موفقی بود. در اورتون تیم رو همیشه تو نیمه بالای جدول نگه داشته اما سرمربی بزرگی نیست.
سرمربی گری مثل هم شغل دیگه ای یه سری مهارتهای اکتسابی میاز داره مثل امور فنی و تاکتیک و ....... و یه سری مهارتهای ذاتی هم نیاز داره مثل امور مدیریتی ، جاه طلبی ، پیروزی طلبی ، سماجت و .....
ادمهای مثل سر الکس فرگوسن ، سرمت بازبی ، بیل شنکلی ، مورینیو ، کاپلو ، لیپی ، هیستفلد ، کارلتو و در دهه اخیر گواردیولا ، کلوپ ، کونته و همین سیمئونه ادمهای خاصی هستند که هم استعداد کسب مهارتهای فنی رو داشتن و هم اون مهارت های ذاتی رو در وجود خودشون داشتن و اونها رو پرورش دادن و الان شدن یه سرمربی بزرگ.
به نظر من مویس از نظر فنی ادم با دانشیه اما از نظر بعد دومی که عرض کردم ادم بزرگی نیست. وگرنه سرمربی که میبینه ولبک اونطوری رفتار میکنه میذارتش رو سکو
بازیکنا ازش حساب نمیبرن. نمیترسن ازش.
همچین مربی ای هیچوقت بزرگ نمیشه و در رختکن بازیکنا ازش حساب نمیبرن.
کاملا موافقمالبته همونطور که من قبلا هم گفتم برای تیم و سرمربی ارزوی موفقیت میکنم اما خب شخصا راضی نیستم مویس بمونه
ببینید به نظر من هر مربی ای تو همون سالهای اولیه مشخص میشه سرمربی بزرگی میشه یا نه.
مثلا همه ما میگیم سر الکس تو 4 سال اولی که تو یونایتد بود موفق نبود . اما فراموش نکنیم سر الکس قبلش با قهرمانی در لیگ اسکاتلند به عنوان یه سرمربی خودشو ثابت کرده بود
فرق هست بین سرمربی موفق و سرمربی بزرگ. مویس سرمربی موفقی بود. در اورتون تیم رو همیشه تو نیمه بالای جدول نگه داشته اما سرمربی بزرگی نیست.
سرمربی گری مثل هم شغل دیگه ای یه سری مهارتهای اکتسابی میاز داره مثل امور فنی و تاکتیک و ....... و یه سری مهارتهای ذاتی هم نیاز داره مثل امور مدیریتی ، جاه طلبی ، پیروزی طلبی ، سماجت و .....
ادمهای مثل سر الکس فرگوسن ، سرمت بازبی ، بیل شنکلی ، مورینیو ، کاپلو ، لیپی ، هیستفلد ، کارلتو و در دهه اخیر گواردیولا ، کلوپ ، کونته و همین سیمئونه ادمهای خاصی هستند که هم استعداد کسب مهارتهای فنی رو داشتن و هم اون مهارت های ذاتی رو در وجود خودشون داشتن و اونها رو پرورش دادن و الان شدن یه سرمربی بزرگ.
به نظر من مویس از نظر فنی ادم با دانشیه اما از نظر بعد دومی که عرض کردم ادم بزرگی نیست. وگرنه سرمربی که میبینه ولبک اونطوری رفتار میکنه میذارتش رو سکو
بازیکنا ازش حساب نمیبرن. نمیترسن ازش.
همچین مربی ای هیچوقت بزرگ نمیشه و در رختکن بازیکنا ازش حساب نمیبرن.
آقا مهدی عزیز شما به بازیهای اتلتیکو و دورتموند نگاه کن. خدایی همه تیم میجنگن اونهم تا لحظه آخر. بابا تیم دورتموند پارسال کل قیمت خرید بازیکناش 38 میلیون یورو بود که عکسش رو هم گذاشتم. همون دورتموند اومد رءال رو برد و رفت تا فینال لیگ قهرمانان. همون دورتموند 2 سال پیاپی قهرمان بوندسلیگا شد. یعنی اورتون مویس کمتر از 38 میلیون یورو بود؟ اورتون در دوران مویس چه کار شاخی کرد؟ آخه به چیه تیم امسال باید دل خوش کنیم که بگیم سال دیگه همه چیز اوکی میشه؟ اصلا 4-5 تا بازیکن هم خریدیم یعنی همه چی درست میشه؟ پلن B & C بوجود میاد؟ جلو تیمهای قوی نتیجه میگیریم؟ اونها هم بازیکن میخرن البته! آخه به چی دل خوش کنیم. یک حرکتی، یک کار تیمی و تاکتیکی چیزیکاملا موافقم
متاسفانه بین گزینه های سرمربیگری رو هم نگاه می کنی هیچکدوم نمی تونن جای رئیس رو پر کنن
تیم رئیس یه شخصیت خاص و ثابتی داشت بارها و بارها نتایج رو با جنگیدن و تلاش در لحظات پایانی بر می گردوند سالها هم در اوج و خط موفقیت بود من این منچسترو دوست داشتم شاید دیگه هیچ وقت چنین منچستری رو نبینیم اون کام بک ها و تغییر نتایج ناگهانی و رویایی
بهترین کار سپردن تیم به دستیارانش بود
با بازی دیروز منم پشیمون شدم! این بهتره بره
فقط اینم بگم که حیف اون 300 هزار پوندی که رونی میگیره!
افشین خان اواتارت رو عوض کن به جمع مخالفان بپیوند :دیبا بازی دیروز منم پشیمون شدم! این بهتره بره
فقط اینم بگم که حیف اون 300 هزار پوندی که رونی میگکیره!