پاتريس اورا به هم تيمى هايش در اولدترافورد هشدار داد زيرا به عقيده او اگر منچستر يونايتدى ها به سبب پيروزى قدرتمندانه شان در مصاف با رم بيش از حد مغرور شوند اين امكان وجود دارد كه در مرحله بعد يعنى نيمه نهايى ليگ قهرمانان اروپا نتوانند از سد ميلان عبور كنند و حتى شايد در نيمه نهايى جام حذفى انگليس نيز به موفقيت دست نيابند.
شاگردان فرگوسن سه شنبه شب در ورزشگاهشان توفان به پا كردند و با كسب برترى قاطع و پرگل ۷ ـ يك رم را درهم كوبيدند. آنها امروز در ويلا پارك با واتفورد روبرو مى شوند تا مشخص شود كدام تيم مى تواند به فينال جام حذفى صعود كند.
اورا معتقد است صدرنشين ليگ برتر هنوز خطرات زيادى را پيش رو دارد به همين خاطر نمى تواند مطمئن باشد كه حتى به قهرمانى جام حذفى، ليگ برتر و ليگ قهرمانان اروپا دست پيدا خواهد كرد.
وى گفت: بى گمان امروز بازى سختى انتظارمان را مى كشد. درست است كه رم را در نهايت قدرت از سر راه برداشتيم ولى اگر دچار غرور كاذب شويم بى گمان به دردسر مى افتيم.
اورا كه برابر رم آخرين گل تيمش را به ثمر رساند در ادامه افزود: حالا همه هواداران و حتى كارشناسان فوتبال انتظار دارند منچستر عنوان نخست ليگ قهرمانان را به تسخير درآورد به همين سبب بايد همه تمام حواسمان را به مسابقه هاى آينده بدهيم تا فصل جارى را با كسب افتخارات متعدد به پايان برسانيم. اطمينان دارم اگر نظرسنجى كنيد اكثريت قريب به اتفاق مى گويند امروز واتفورد شكست مى خورد چون تيم ما اخيراً به موفقيت هاى زيادى رسيده و سطح توقعات را بسيار بالاتر برده پس بايد بكوشد تا كم نياورد و به آنچه مستحقش است، نايل شود.
بازيكن سابق موناكو و نيس اظهار داشت: اين فصل براى ما اهميت زيادى دارد پس بهتر است قبل از آنكه همه چيز به پايان برسد روى مسابقه ها تمركز كنيم. اين خطر وجود دارد كه هر ۳ جام از دستمان برود و براى اجتناب از اين فاجعه بايد از تمام توان تيم استفاده كنيم. همه ما به پيروزى هاى پى در پى اميد بسته ايم و اصلاً دلمان نمى خواهد كه اين بار نيز دست خالى بمانيم.
اوراى ۲۵ ساله متذكر شد چقدر عالى و شگفت آور مى شود اگر بتوانيم هر ۳ جام را به خانه ببريم. رايان گيگز و اوله گونار سولشر به من و ساير بازيكنان مى گويند تيم مان بسيار سريع، با انگيزه، جوان و در عين حال قدرتمند است و آنقدر خوب سازماندهى شده كه مى تواند به تمام اهدافش برسد. با اين همه در فوتبال هيچ چيز محال نيست و اگر دچار غفلت شويم حتى شايد واتفورد ته جدولى هم بتواند بر ما غلبه كند.
آيدى بوترويد مربى واتفورد نيز از جمله تحسين كنندگان منچستر يونايتد به شمار مى آيد. وى كه حين نبرد اين تيم با رم در ورزشگاه حضور داشت بيان كرد: قصدم اين بود كه از عملكرد مردان فرگوسن يادداشت بردارى كنم و بعد به آناليز آن بپردازم ولى نتوانستم به اين كار ادامه بدهم چون يك وقت به خودم آمدم و ديدم كه دارم بى اختيار براى منچسترى ها دست مى زنم. به نظر من اولدترافوردى ها در اين ديدار شاهكار كردند چون ۷ بار گلزنى در يك چهارم نهايى اين پيكارها اصلاً كار ساده اى نيست.
بوترويد ادامه داد: اقرار مى كنم اگر تيمم بتواند منچستر را شكست بدهد خودم هم شوكه مى شوم ولى اميدم را از دست نمى دهم و آرزويم اين است كه اين اتفاق خارق العاده رخ بدهد. ايده هاى جالبى براى اين مسابقه دارم و به بازيكنانم يادآور شده ام كه ما هم مى توانيم به پيروزى فكر كنيم. در عين حال به خوبى مى دانم اگر منچستر بخواهد با همان شيوه اى كه در برابر رم داشت، بازى كند هيچ شانسى براى بردن نخواهيم داشت. شايد بعضى ها بگويند پيروزى پرگل اين تيم برابر رم يك اتفاق نادر بود ولى جالب اينجاست كه منچستر در اين فصل چند بار اين ماجرا را تكرار كرده و بدين وسيله قدرت خود را به نمايش گذاشته است پس بسيارى از فوتبالدوستان انتظار دارند كه اين بار نيز در «ويلا پارك» اوج هنر خود را در معرض ديد علاقه مندان قرار دهد.