• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
این سه تا پست آخری شدیدا تایید میشه!

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
پاتريس اورا به هم تيمى هايش در اولدترافورد هشدار داد زيرا به عقيده او اگر منچستر يونايتدى ها به سبب پيروزى قدرتمندانه شان در مصاف با رم بيش از حد مغرور شوند اين امكان وجود دارد كه در مرحله بعد يعنى نيمه نهايى ليگ قهرمانان اروپا نتوانند از سد ميلان عبور كنند و حتى شايد در نيمه نهايى جام حذفى انگليس نيز به موفقيت دست نيابند.
شاگردان فرگوسن سه شنبه شب در ورزشگاهشان توفان به پا كردند و با كسب برترى قاطع و پرگل ۷ ـ يك رم را درهم كوبيدند. آنها امروز در ويلا پارك با واتفورد روبرو مى شوند تا مشخص شود كدام تيم مى تواند به فينال جام حذفى صعود كند.
اورا معتقد است صدرنشين ليگ برتر هنوز خطرات زيادى را پيش رو دارد به همين خاطر نمى تواند مطمئن باشد كه حتى به قهرمانى جام حذفى، ليگ برتر و ليگ قهرمانان اروپا دست پيدا خواهد كرد.
وى گفت: بى گمان امروز بازى سختى انتظارمان را مى كشد. درست است كه رم را در نهايت قدرت از سر راه برداشتيم ولى اگر دچار غرور كاذب شويم بى گمان به دردسر مى افتيم.
اورا كه برابر رم آخرين گل تيمش را به ثمر رساند در ادامه افزود: حالا همه هواداران و حتى كارشناسان فوتبال انتظار دارند منچستر عنوان نخست ليگ قهرمانان را به تسخير درآورد به همين سبب بايد همه تمام حواسمان را به مسابقه هاى آينده بدهيم تا فصل جارى را با كسب افتخارات متعدد به پايان برسانيم. اطمينان دارم اگر نظرسنجى كنيد اكثريت قريب به اتفاق مى گويند امروز واتفورد شكست مى خورد چون تيم ما اخيراً به موفقيت هاى زيادى رسيده و سطح توقعات را بسيار بالاتر برده پس بايد بكوشد تا كم نياورد و به آنچه مستحقش است، نايل شود.
بازيكن سابق موناكو و نيس اظهار داشت: اين فصل براى ما اهميت زيادى دارد پس بهتر است قبل از آنكه همه چيز به پايان برسد روى مسابقه ها تمركز كنيم. اين خطر وجود دارد كه هر ۳ جام از دستمان برود و براى اجتناب از اين فاجعه بايد از تمام توان تيم استفاده كنيم. همه ما به پيروزى هاى پى در پى اميد بسته ايم و اصلاً دلمان نمى خواهد كه اين بار نيز دست خالى بمانيم.
اوراى ۲۵ ساله متذكر شد چقدر عالى و شگفت آور مى شود اگر بتوانيم هر ۳ جام را به خانه ببريم. رايان گيگز و اوله گونار سولشر به من و ساير بازيكنان مى گويند تيم مان بسيار سريع، با انگيزه، جوان و در عين حال قدرتمند است و آنقدر خوب سازماندهى شده كه مى تواند به تمام اهدافش برسد. با اين همه در فوتبال هيچ چيز محال نيست و اگر دچار غفلت شويم حتى شايد واتفورد ته جدولى هم بتواند بر ما غلبه كند.
آيدى بوترويد مربى واتفورد نيز از جمله تحسين كنندگان منچستر يونايتد به شمار مى آيد. وى كه حين نبرد اين تيم با رم در ورزشگاه حضور داشت بيان كرد: قصدم اين بود كه از عملكرد مردان فرگوسن يادداشت بردارى كنم و بعد به آناليز آن بپردازم ولى نتوانستم به اين كار ادامه بدهم چون يك وقت به خودم آمدم و ديدم كه دارم بى اختيار براى منچسترى ها دست مى زنم. به نظر من اولدترافوردى ها در اين ديدار شاهكار كردند چون ۷ بار گلزنى در يك چهارم نهايى اين پيكارها اصلاً كار ساده اى نيست.
بوترويد ادامه داد: اقرار مى كنم اگر تيمم بتواند منچستر را شكست بدهد خودم هم شوكه مى شوم ولى اميدم را از دست نمى دهم و آرزويم اين است كه اين اتفاق خارق العاده رخ بدهد. ايده هاى جالبى براى اين مسابقه دارم و به بازيكنانم يادآور شده ام كه ما هم مى توانيم به پيروزى فكر كنيم. در عين حال به خوبى مى دانم اگر منچستر بخواهد با همان شيوه اى كه در برابر رم داشت، بازى كند هيچ شانسى براى بردن نخواهيم داشت. شايد بعضى ها بگويند پيروزى پرگل اين تيم برابر رم يك اتفاق نادر بود ولى جالب اينجاست كه منچستر در اين فصل چند بار اين ماجرا را تكرار كرده و بدين وسيله قدرت خود را به نمايش گذاشته است پس بسيارى از فوتبالدوستان انتظار دارند كه اين بار نيز در «ويلا پارك» اوج هنر خود را در معرض ديد علاقه مندان قرار دهد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واتفورد هم 4-1 شکست خورد.

منچستر تو این هفته کولاک کرد.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بابا عجب تیمی شده این منچستر:blink: کمتر از 3 تا تو کارش نیست و داره همه رو داغون می کنه:wacko:

کاری ندارم با میلان چند چند می کنه و چند تا میزنه ولی حس می کنم ما کار درستی کردیم و در انتخابی که کردیم دچار اشتباه نشدیم و خوب خودمونو کشیدیم کنار..............

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فعلا که افتاده رو دور برد.

اتفاق بد مصدومیت ریو فردیناد هست که منتظر اخبار بعدی هستیم.

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
البته باز ی منچستر-واتفورد دو تا نکته جالب هم داشت.
اولیش این بود که خیابانی ضایع شد چون تا وقتی 2-1 بودند هی میگفت : هنوز فرصت برای جبران باقیه و از این حرفها.
2qcmh45.gif

دومیش بعد از گل سوم منچستر بود که تا دو سه دقیقه اون لوگوی بالای سمت راست تصویر که خودشون گذاشته بودند همچنان عدد 2 رو نشون میداد!
2gubcdk.gif

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
امسال سه جام رو منچستر راحت می گیره:lol: :lol: :lol:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
گفت‌وگو با الكس فرگوسن

نظرتان در مورد تمديد قرارداد كريستيانو رونالدو چيست؟ او راهي اسپانيا نخواهد شد.
ترديدي نداشتم كه او كنار ما مي‌ماند ولي خب خيلي‌ها تصور مي‌كردند او يونايتد را ترك مي‌كند.
 چگونه برابر آماج دلال‌ها در اين زمينه ايستاديد؟بايد در اين زمينه كاري كرد. اسپانيايي‌ها در اين قبيل مراودات پنهاني يگانه هستند؛ خصوصاً رئال‌مادريد و بارسلونا. يونايتد باشگاه بزرگ و قوي است و آنها نمي‌توانند به آن ضربه بزنند ولي باشگاه‌هاي كوچك‌تر چي؟ آنها هيچ اهميتي به ساير باشگاه‌ها نمي‌دهند و وقتي تصميم مي‌گيرند بازيكني را در اختيار بگيرند، بسيار بي‌پروا كار مي‌كنند، مثل همه سال‌هاي اخير. به مسايل، نيازها و احساساتتان بي‌تفاوت هستند. از هر طريقي به بازيكنان شما نزديك شده و عرصه را بر شما تنگ مي‌كنند.
 چرا يونايتد در اين زمينه گزارش‌ يا شكايتي را تقديم يوفا نكرده؟
تصور نمي‌كنم جريمه مالي تغييري در روش آنها ايجاد كند.
 به‌هر حال آنها در به‌دست آوردن كريستيانو رونالدو ناكام ماندند.
شخصاً نگراني‌اي در اين مورد نداشتم؛ چرا كه مي‌دانم او و خانواده‌اش در منچستر زندگي خوبي دارند و در آرامش به‌سر مي‌برند. او در باشگاهي به‌سر مي‌برد كه بايد در آن به‌سر مي‌برد. باشگاهي كه او را كشف كرد و زمينه شكوفايي‌اش را مهيا ساخت. بله، اين كه او تا سال 2012 در اولدترافورد خواهد بود، خبر خوشي براي طرفداران به شمار مي‌رود. من در آن زمان اينجا نخواهم بود!
 نظر خود رونالدو چيست؟او از بازي در ليگ‌برتر لذت مي‌برد. در اين ليگ به پرواز درآمده. هر هفته برابر 76 هزار نفر به ميدان مي‌رود. او در يونايتد شاد و سرحال است؛ عواملي كه براي ماندن در يك تيم اهميت بسياري دارند.
 فضاي نوكمپ و سانتياگو برنابئو هم فوق‌العاده هستند؛ اين طور نيست؟
بله ولي هر دو باشگاه در زمينه حال و هواي ورزشگاه‌شان پشت سر يونايتد قرار مي‌گيرند.
 رونالدو را با مارادونا و پله مقايسه كرده‌اند. آيا او به راستي در حد آنهاست؟
كريستيانو فقط 22 سال دارد و بي‌ترديد فصل جديد حرفه‌اي را در زندگي‌اش آغاز كرده. او هنوز به اوج نرسيده ولي عميقاً اعتقاد دارم مهارت مارادونا و پله را داراست. اما به ياد داشته باشيد پله در 17 سالگي در جام‌جهاني بازي كرد كه امري نامتعارف است. مارادونا در سه جام‌جهاني به ميدان رفت و بهترين بازيكن عصر خويش بود. مهم اين است كريستيانو مسير صعودي را مي‌پيمايد و وارد مرحله‌اي‌ شده كه مي‌تواند بهترين بازيكن جهان قلمداد شود.

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
امسال سه جام رو منچستر راحت می گیره

فعلا که یکیش رو باید باید با چلسی بازی کنه
wind39.gif

بله، اين كه او تا سال 2012 در اولدترافورد خواهد بود، خبر خوشي براي طرفداران به شمار مي‌رود. من در آن زمان اينجا نخواهم بود!

cryb.gif

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
منچستر اين فصل واقعا اميدوار كننده كار مي كنه.من كه خيلي به اين تيم اميدوارم.
ياد آور منچستر 99-98 هستش.
با فوق ستاره اي چون كريستيانو رونالدو و بازيكني چون وين روني اين تيم مي تونه قهرمان ليگ برتر بشه.
در ضمن پديده اي مثل ويديچ رو هم نبايد فراموش كنيم.
اميدوارم جشن قهرماني اين تيم در ورزشگاه "استمفورد بريج" در هفته ي 37 ام ليگ برتر باشه.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
سران باشگاه منچستريونايتد مي‌توانند در پايان فصل با "اوون هارگريوز" هافبك بايرن مونيخ قرارداد 18 ميليون پوندي به امضا برسانند.
مقامات باشگاه بايرن مونيخ سرانجام سه شنبه شب به شكست خود در مورد حفظ هارگريوز، هافبك انگليسي اعتراف كردند.
از زمان ناكامي چهارشنبه شب گذشته بايرن مقابل ميلان در چارچوب جام قهرمانان مذاكره ميان طرفين آغاز شد و اين بازيكن 26 ساله بار ديگر به روساي باشگاهش گفته كه مي‌خواهد به اولدترافورد منتقل شود.
خانواده گليزر مالكان يونايتد مايلند با تامين سرمايه لازم براي خريد هارگريوز از اين حركت سرالكس‌ فرگوسن حمايت كنند و سرمربي اسكاتلندي شياطين سرخ نيز از اينكه آنها در هيچ يك از امور مربوط به تيمش دخالت نمي‌كنند، بسيار سپاسگزار است

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
سران باشگاه منچستريونايتد مي‌توانند در پايان فصل با "اوون هارگريوز" هافبك بايرن مونيخ قرارداد 18 ميليون پوندي به امضا برسانند.

واقعا 18 میلیون پوند می ارزه ؟؟؟!!!!!!!!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
من هم این چند تا پیروزی متوالی رو تبریک می گم!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
منچستر ظاهرا با خوش شانسی (پنالتی دقیقه نود برای میدلزبورو گرفته نشد) تو اولدترافورد مساوی کرد تا ما هم کمی به کسب نتیجه جلوی این تیم امیدوارم بشیم.

من حس میکنم بدجوری ضد حال بخورید، منظورم لیگ برتر ئه. چلسی فردا هر کاری میکنه تا برنده بشه. اون وقت ئه که فشار روانی وحشتناکی رو منچستری ها وارد میشه. اوضاع تیم تون، شاید کابوسناک بشه.

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
بیشتر به نظر میاد که باید فکر هر جامی رو از سر بیرون کرد....

فردیناند که هر دو بازی لیگ قهرمانان رو از دست داد و منچستر اصولا الان دیگه دفاع وسط قابل اطمینان نداره...احتمالا حذف میشه...
خدا جامها رو رحمت کنه
wind21.gif
ranting2.gif
ranting.gif

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بى بى سى - نمانيا ويديچ بازيكن مصدوم منچستر يونايتد كه حين مصاف با بلكبرن (مارس) آسيب ديد قبل از به پايان رسيدن فصل، به ميدان برمى گردد.
فرگوسن در اين باره گفت: حال ويديچ روز به روز بهتر مى شود و قرار است او از دوشنبه تمرينات خود را از سر بگيرد. به اين ترتيب اگر مشكل خاصى پيش نيايد ويديچ مى تواند در بازيهاى آخر فصل شركت كند.
مربى اسكاتلندى اولد ترافورد كه در اين فصل ۳ هدف ارزشمند را دنبال مى كند اميدوار است كه چند مصدوم ديگر تيمش نيز قبل از پايان فصل، راهى ميادين شوند. وى در ادامه افزود: چيزى نمانده تا گرى نويل، كاملاً خوب شود طورى كه شايد هم بتواند برابر اورتون بازى كند. وضعيت پارك جى سونگ هم هفته آينده مشخص مى شود. لوييس ساها هم كار با فيزيوتراپ را آغاز كرده ولى بعيد است به بازيهاى اين هفته برسد.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
دیشب از سایت منچستر پیگیر این بازی بودم... ولی این قدر حالم گرفته شد که نیومدم اینجا نتیجه بزنم...
خدا به خیر بگذرونه ! با شرایط امسال خیلی حیفه این همه امتیاز از دست دادن!

بالا