• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
یک خبر خیلی خوش !
چلسی 0-0 نیوکاسل
با این حساب اختلاف سه امتیازی بر جا می مونه!
وای خدا..............

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره حیف منچستر تو بازی خونگی برنده نشد.

اینطوری بازی با چلسی خیلی حساس میشه

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
آخیش ...امیدها برای قهرمانی لیگ برتر زنده موند....

ولی لیگ قهرمانان بدون مدافعان مرکزی از دست رفته به نظر میاد...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چلسی الان خیلی خطرناک شده. البته با تساوی دیروزش در مقابل نیوکاسل یه مقدار خیال منچستری ها راحت شد.

چلسی بازی بعدیش با بولتونه و منچستر با اورتون. رو کاغذ به نظر من اورتون قوی تره. اما بولتون هم تیم کوچیکی نیست. البته منچستر میهمانه و چلسی میزبان. بازی جفتشون هم تو یه روزه.

در مورد مدافعان مرکزی به زودی ویدیچ برمیگرده و امیدوارم که فردیناند هم برگرده. البته تو تین مدت هاینتزه واقعا خوب بازی کرده. ام وزلی براون نه. از اولش هم زیاد حرفه ای نبود. سیلوستره هم نباشه بهتره.فقط ویدیچ و فردیناند

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
خب ظاهرا خبر های خوبی رسیده :

کریس رونالدو double کرده و هم بهترین بازیکن سال و هم بهترین بازیکن جوان سال شده تو انگلیس

تیم منچستر هم برای سومین سال پیاپی جایزه بهترین بازیکن جوان رو نصیب خودش کرده .

بهترین بازیکن سال :

رونالدو
دروگبا
اسکولز
جرارد
گیگز
فابرگاس

بهترین بازیکن جوان :

رونالدو
فابرگاس
لنون
رونی

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
بهترین تیم سال هم انتخاب شد که 8 بازیکن از منچستر در اون هستند
jawdrop64.gif

2006-2007-EnglandTeamoftheyear.jpg

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
نکته جالب اینه که فرگوسن میخواست جرارد رو بخره تا همچین ترکیبی رو در میانه داشته باشه که نشد.
نکته جالب تر نبود رونی در این تیم است که برباتوف جاشو گرفته! احتمالا دیدن 9 بازیکن از منچستر خیلی ضایع است!

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
در يكى از ويژه ترين مراسم كه سالى يك بار در فوتبال باشگاهى انگليس برگزار مى شود، كريسيتانو رونالدو هافبك پرتغالى و ملى پوش منچستر يونايتد پرافتخارترين شب زندگى خود را در مدت ۲۲ سالى كه از عمرش مى گذرد، سپرى كرد. اين ستاره جوان عنوان بازيكن منتخب اتحاديه فوتبال حرفه اى انگليس را به خود اختصاص داد و در عين حال جايزه برترين بازيكن جوان اين اتحاديه را نيز به تصاحب درآورد. نام رونالدو با كسب اين ۲ عنوان در تاريخ فوتبال انگليس براى هميشه ثبت شد زيرا به جز او تنها اندى گرى (۱۹۷۷) توانست همزمان اين عناوين را در كوله بار پرافتخار خود ذخيره كند.
رونالدو در جام جهانى ۲۰۰۶ آلمان يكى از چهره هاى خبرساز و جنجال آفرين بود و بسيارى از كارشناسان اعتقاد داشتند تلاش او براى اخراج رونى حين مصاف نفسگير پرتغال با انگليس، به اخراج او از منچستر يونايتد يا دست كم بايكوت شدن وى از سوى ساير بازيكنان اين تيم منجر خواهد شد. ولى هيچ يك از اينها اتفاق نيفتاد و رونالدو كوشيد تا با ارايه بهترين عملكرد در فصل ۲۰۰۷ - ۲۰۰۶ به همه اين شايعات و پيشگويى ها پايان بخشد و البته در اين راه به بهترين نحو تلاش كرد و به موفقيت هم دست يافت زيرا بسيارى از فوتبالدوستان بر اين باورند كه حضور چشمگير او در اين فصل نقش بسيار پررنگ را در كاميابى هاى شياطين سرخ ايفا كرده و اين واقعيت را نبايد ناديده گرفت كه وى هنوز در اول راه است و سال هاى بسيار درخشان ترى را پيش رو خواهد داشت. به جز رونالدو، ديديه دروگبا از چلسى و پل اسكولز هافبك پرسابقه منچستريونايتد ۲ مرد افتخار آفرين اين مراسم بودند زيرا به ترتيب عناوين دوم و سوم را به دست آوردند.
در شروع رقابت هاى اين فصل ليگ برتر هر وقت رونالدو براى منچستر يونايتد پا به توپ مى شد، برخى از تماشاچيان او را هو مى كردند تا با اين كار نفرت خود را از عمل ناشايست وى در جام جهانى نشان بدهند ولى او هيچ واكنشى از ناخوشايندى خود به نمايش نگذاشت و در عوض كوشيد تا با گلزنى اين غائله را خاتمه دهد و رونالدو در طول فصل ۱۶ بار دروازه حريفان را باز كرد تا تيمش بتواند در صدر جول رده بندى ليگ برتر قرار بگيرد.
اين بازيكن خوش آتيه پس از دريافت جايزه اش گفت: امشب را زيباتر از هر شب ديگر مى بينم و احساس مى كنم بهترين دقايق عمرم را سپرى مى كنم. از اينكه توانسته ام در ليگ برتر به اين عناوين باارزش و گرانمايه دست پيدا كنم بسيار مفتخرم و از اين بابت به خودم مى بالم. رونالدو در حاليكه جوايزش را در دست داشت، بيان كرد: خيلى خوشحالم كه همتايانم به من رأى داده اند و اين احساس را دارم كه هيچ شك و شبهه اى در ارزشمند بودن اين عناوين وجود ندارد زيرا اين بازيكنان هستند كه از توانمندى هاى ساير فوتباليست ها آگاهى دارند و در كمال عدل و انصاف فرد برگزيده خود را انتخاب مى كنند.
وى در پاسخ به اين سؤال كه برنامه اش براى آينده چيست، يادآور شد: قصد دارم به سختكوشى و تلاشم ادامه بدهم تا از اينكه هستم، بهتر شوم. حالا كه اين جايزه ها را گرفته ام انگيزه ام براى پيشرفت بيشتر شده و به علاوه انتظارات بيشترى هم از من مى رود.
رونالدو ضمن تقدير و تمجيد از همبازيانش در منچستر يونايتد، متذكر شد: اين تيم بزرگ كمك هاى شايانى به من كرده و من بخش بزرگى از موفقيتم را مرهون منچستريونايتد مى دانم. بازى در كنار مردان اولدترافورد به من اعتماد به نفس بيشترى مى بخشد و شايد اگر من در اين تيم نبودم، تا اين اندازه موفق نمى شدم. طى اين مراسم سسك فابرگاس از آرسنال و آرون لنون از تاتنهام به ترتيب به عنوان دومين و سومين بازيكن برتر جوان معرفى شدند. همچنين سرالكس فرگوسن مربى اسكاتلندى پرسابقه و موفق منچستر يونايتد موفق شد جايزه ويژه اتحاديه فوتبال حرفه اى انگليس را دريافت كند.اين هدايتگر كهنه كار در توصيف ويژگى هاى رونالدو گفت: او از ديد م ن بهترين بازيكن حال حاضر جهان بشمار مى آيد و عملكرد وى در اين فصل مى تواند بهترين دليل و مدرك براى اثبات اين ادعا تلقى شود.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اوه.... عجب تسخیری کرده منچستر همه جایزه ها رو ! خدا کنه با این همه کلاسی که گذاشتیم قهرمان بشیم و گرنه خیلی ضایع هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امشب که با میلان بازی دارند. البته من یونایتد متاسفانه مصدوم زیاد داره.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ذخیره های یونایتد خیلی خنده داره ... تقریبا هیچکدوم رو نمی شناسم ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه کار به تعویض بکشه یا اینکه بازیکنی مصدوم بشه مشکل میشه !!!!!!!!!!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
منچستر امشب میبره شک نکنید .
پیش بینی من 3-1 هستش

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
به امید یه نتیجه خوب که ایشالله همین امشب صعودمون رو جشن بگیریم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمه اول تموم شد
2-1 به نفع میلان

مدافعان منچستر میشه گفت افتضاح کردند. فرگی باید وسط نیمه فکری به حال تیم بکنه.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
میلان به تیم اصلی منچستر 1-0 باخت و تیم دوم منچستر رو 2-0 برد... البته تا پایان نیمه اول!
واقعا خیلی پلید هستند که این طوری از مصدومیت های منچستری ها استفاده می کنند. وضعیت منچستر شده مثل اواسط فصل پرسپولیس...
ایشالله نیمه دوم جبران میشه!

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
نبود مدافعان اصلی تا اینجا تونسته ضربه خودش رو بزنه....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
3-2 به نفع منچستر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وین رونی عجب گلی زد و از همه جالبتر ضد حالی بود که خیابانی خورد