• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
منچستريونايتد قيد خريد ويدال را زد
در حالي که در روزهاي اخير بحث حضور احتمالي هافبک تيم ملي فوتبال شيلي در اولدترافورد مطرح بود، رسانه‌هاي انگليسي گزارش‌ دادند لوئيز فن‌خال، سرمربي جديد منچستريونايتد قيد به خدمت گرفتن اين بازيکن را زده و به دنبال گزينه‌هاي ديگر است.

يوونتوس براي فروش ويدال 32 ميليون پوند مي‌خواهد.

آرتورو ويدال که مورد توجه منچستريونايتد است، به شبکه تلويزيوني « Chilevision» شيلي گفت: در حال حاضر در تيم بزرگي همچون يوونتوس عضويت دارم براي همين اگر انتقالم به منچستريونايتد عملي نشود، مشکلي نيست.

وي افزود: به اين فکر نمي‌کنم که فصل بعد کجا خواهم رفت و در حال حاضر مي‌خواهم از تعطيلاتم در شيلي و بودن در کنار افرادي که دوستشان دارم، لذت ببرم. وقتي به ايتاليا برگشتم بايد ببينيم که چه اتفاقي خواهد افتاد.

ويدال 27 ساله تا تابستان 2017 با بيانکونري قرارداد دارد.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خوب به سلامتی همونطور که از اول هم مشخص بود جناب اتو کشیده از بین استروتمن و دی یونگ یکی رو میخره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
همین خبرو منم خوندم، تنها حرفی که به نقل از ویدال رسمی منتشر شده همونه که گفته اگه منچستر نشه مشکلی نیست!
برداشت هایی که شده تا الان من موندم از کجاس!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
منچستريونايتد قيد خريد ويدال را زد
در حالي که در روزهاي اخير بحث حضور احتمالي هافبک تيم ملي فوتبال شيلي در اولدترافورد مطرح بود، رسانه‌هاي انگليسي گزارش‌ دادند لوئيز فن‌خال، سرمربي جديد منچستريونايتد قيد به خدمت گرفتن اين بازيکن را زده و به دنبال گزينه‌هاي ديگر است.

يوونتوس براي فروش ويدال 32 ميليون پوند مي‌خواهد.

آرتورو ويدال که مورد توجه منچستريونايتد است، به شبکه تلويزيوني « Chilevision» شيلي گفت: در حال حاضر در تيم بزرگي همچون يوونتوس عضويت دارم براي همين اگر انتقالم به منچستريونايتد عملي نشود، مشکلي نيست.

وي افزود: به اين فکر نمي‌کنم که فصل بعد کجا خواهم رفت و در حال حاضر مي‌خواهم از تعطيلاتم در شيلي و بودن در کنار افرادي که دوستشان دارم، لذت ببرم. وقتي به ايتاليا برگشتم بايد ببينيم که چه اتفاقي خواهد افتاد.

ويدال 27 ساله تا تابستان 2017 با بيانکونري قرارداد دارد.
اخبار Varzesh3 هیچ اعتباری نداره...این رسانه های انگلیسی رو میشه بگن کدومها هستن؟
ولی اون بخش ترجمه کاملا درسته...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خبر بد از مصدومیت مضمن ویدال میگه که این بازیکن از آخرین بازیهای فصل پیش مصدوم بوده و در جام جهانی این مصدومیت رو هم تحمل میکرده...

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اورا که تازه یه ساله با باشگاه بسته،بعد میخوان روی ویدال بدنش به یوونتوس!اونم چقدر همش 1.5 میلیون پوند؟:eek::eek::general208: ،این چه کاریه خب اومدیم و شاو مصدوم شد تو ادامه فصل،کی رو باید بزاریم دفاع چپ؟اینا یه چیزیشون میشه واقعا با این کارا

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اورا که تازه یه ساله با باشگاه بسته،بعد میخوان روی ویدال بدنش به یوونتوس!اونم چقدر همش 1.5 میلیون پوند؟:eek::eek::general208: ،این چه کاریه خب اومدیم و شاو مصدوم شد تو ادامه فصل،کی رو باید بزاریم دفاع چپ؟اینا یه چیزیشون میشه واقعا با این کارا
1.5 میلیون پوند برای اورا یه توهین و دهن کجیه به باشگاه منچستر
با این قیمت بازیکن ایرانی هم بهت نمیدن! انگار نفس یوونتوس از جای گرم بلند میشه! ترجیح میدم اورا کنار زمین توپ جمع کن باشه تا 1.5 میلیون پوند بفروشیمش!
ویدال رو هم دیگه دارن زیادی بادش می کنن همچین بازیکن خلاقی هم نیست که اینقدر بخوان واسش ناز کنن اگه توی سری آ واسه خودش آدمیه یهو دیدی توی لیگ برتر تز زد اینجا کارش به مراتب سخت تره!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
1.5 میلیون پوند برای اورا یه توهین و دهن کجیه به باشگاه منچستر
با این قیمت بازیکن ایرانی هم بهت نمیدن! انگار نفس یوونتوس از جای گرم بلند میشه! ترجیح میدم اورا کنار زمین توپ جمع کن باشه تا 1.5 میلیون پوند بفروشیمش!
ویدال رو هم دیگه دارن زیادی بادش می کنن همچین بازیکن خلاقی هم نیست که اینقدر بخوان واسش ناز کنن اگه توی سری آ واسه خودش آدمیه یهو دیدی توی لیگ برتر تز زد اینجا کارش به مراتب سخت تره!
من اول فکر کردم 15 میلیون پوند بوده،اما دیدم معین عزیز صفحه پیش خبرشو گذاشتن و نوشتن 1.5 میلیون پوند اصن مخم سوت کشید،اورا یه مقداری نسبت به گذشته افت کرده اما هنوزم اورا هست،در کنار شاو میتونه سمت چپ رو کامل تضمین کنه،اگه این انتقال با این وضعیت صورت بگیره یه حماقت محض هست از طرف باشگاه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مبلغ قرارداد اورا برای این 1.5 میلیون هستش که با منچستر 1 سال بیشتر قرارداد نبسته که قیمتش رو اگه درست یادم باشه به ارزش 2 میلیون بود...
اورا با 33 سال سن ارزش اونقدر قرارداد طولانی و گرونقیمت نداره برای هیچ باشگاهی...
البته برای تیم ما که با اورا خیلی خاطره داریم خیلی با ارزش تر از این حرفا هستش ولی برای باشگاههای دیگه اینقدر نمیارزه که فکر میکنید...
الان هم تیم ما اگه اورا رو از دست بده با رفتن باتنر(که خیلی حالم گرفته شد از رفتنش) واقعا تو دردسر میوفته، میگن که به دنبال دفاع چپ وولفسبورگ هستیم ولی هیچ خبری ازش نیست...
دوستان باید درک کنند که تیم داره پوست میندازه و رفتن یک سری بازیکنها حتی به قیمت پایین اجتناب ناپذیر هستش...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بی دفاع چپ که شروع نمیکنین! اگه اورا رو بفروشین یکی دیگه میخرین!
ولی همونطور که میلانت خوراکش free agent ه !!! این یوونتوس هم خوراکش بزخریه!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
!!!Well if thats the tradition here is another news
Manchester United hand trial to Benfica duo

Manchester United have handed Benfica youngsters Joao Filipe and Joao Virginia trials at Old Trafford. The Red Devils beat off stiff competition from Barcelona, Manchester City, Liverpool & Chelsea to secure the highly-rated duo​

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یه امیر @RuDiger هم توی کلوب هواداران آرسنال بود که با هم دیگه رفیق جون جونی ان!
اونم نمیاد!!
یحتمل تحریم کردن پی تی رو !!! مثل خیلی از قدیمیای PT !!!!
چیه داستانش؟ رسم بزرگانه تحریم بعد یه مدت؟؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
راستی کلاً چندوقته افشین @Noel Gallagher سر نمیزنه.
بچه ها خبری ازش ندارید؟
همین الان که صفحه رو باز کردم منم می خواستم همینو سوال کنم! احتمالا با شروع فصل بر می گرده یه منچستری متعصب بود بعیده به همین راحتی اینجا رو ول کنه!

بالا