• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
منچستر یونایتد اعلام کرد که 55000 بلیط فصلی خودش رو پیش فروش کرده.این سرعت فروش بالاترین سرعت پیش فروش بلیطهای فصلی از سال 2006 میباشد.

یه خبر دیگه اینکه انگار انتقال دی ماریا داره خیلی جدی میشه.اسکای اسپورت که شاید معتبرترین سایت خبری باشه توی سایت شرطبندیش احتمال انتقال رو از 6/2 به 2/5 تغییر داده!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بارسلونا از خــرید رویـس منصـرف شـد تا منچســتر یونــایتد تنها مشتری حال حاضر مارکو رویس باشد و اگر مسئولان یونایتد برای خرید او پیشنهاد خوبی دهند ، بعید است اینبار از سران دورتموند جواب نه بشنوند !

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
بعيد ميدونم چلسي ويدال رو بخواد بخره
خودش الان فابرگاس و ماتيچ رو داره توي اون پست

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
عجب شانسی داریم.فن خال که شد سرمربی هلند تا آخرین لحظه موند تو جام.به نظرم هرچه سریعتر بره تیمو دست بگیره.به امید قهرمانی تو سه جام معتبر.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اين فنخال يه خوبي بزرگي كه داره به كم قانع نيست مثلا گفته اصلا سوم شدن برام ارزش نداره و بايد ديدار هاي رده بندي برداشته شه خوب خيلي خوبه پس ميخواد بياد براي كارهاي بزرگ اين مربي خوبه و ميتونه قلعه ي جديدي رو بسازه و فتح كنه خودم دوست دارم ركورد سي ال فرگوسن رو بشكونه :)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بارسلونا از خــرید رویـس منصـرف شـد تا منچســتر یونــایتد تنها مشتری حال حاضر مارکو رویس باشد و اگر مسئولان یونایتد برای خرید او پیشنهاد خوبی دهند ، بعید است اینبار از سران دورتموند جواب نه بشنوند !
رویس و دورتموند پیشنهاد قبلی منچستر رو رد کرده بودن، چون رویس میخواست به بارسا بره، ولی الان که سوارز رو بارسا خرید و مصدومیت رویس باعث شد که بارسا و حتی بقیه باشگاههای معتبر اروپا از خریدش منصرف بشن و این فرصت هستش که منچستر بخواد رویس رو با قیمت پایین بخره...
اگه دیماریا رو نخریدیم، رویس میتونه گزینه خوبی باشه، البته مصدومیت رویس مشخص نشد به کجا انجامید؟؟؟
ظاهرا ونگال با فروش یانگ موافقت کرده، در صورتیکه یک وینگر به تیم اضافه بشه(دیماریا یا کوادرادو)...
جالب شایعه علاقه رئال به ولبک هستش!!!!!
به به هم میخواد قراردادش رو با بنفیکا رسمی کنه...
روبن چه سرعتی داره تو این سن!!!
حیف که پیر شده و گر نه میتونست به تیم ما هم کمک کنه...
ون پرسی هم که گل زد!!!!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رویس و دورتموند پیشنهاد قبلی منچستر رو رد کرده بودن، چون رویس میخواست به بارسا بره، ولی الان که سوارز رو بارسا خرید و مصدومیت رویس باعث شد که بارسا و حتی بقیه باشگاههای معتبر اروپا از خریدش منصرف بشن و این فرصت هستش که منچستر بخواد رویس رو با قیمت پایین بخره...
اگه دیماریا رو نخریدیم، رویس میتونه گزینه خوبی باشه، البته مصدومیت رویس مشخص نشد به کجا انجامید؟؟؟
ظاهرا ونگال با فروش یانگ موافقت کرده، در صورتیکه یک وینگر به تیم اضافه بشه(دیماریا یا کوادرادو)...
جالب شایعه علاقه رئال به ولبک هستش!!!!!
به به هم میخواد قراردادش رو با بنفیکا رسمی کنه...
روبن چه سرعتی داره تو این سن!!!
حیف که پیر شده و گر نه میتونست به تیم ما هم کمک کنه...
ون پرسی هم که گل زد!!!!
همين روبن ميتونه يه تيم رو به كل به هم بريزه به سن و سال زياد نيست
ديماريا گفته ميخوام تو تيمي باشم كه تو ليگ قهرمانان باشه
فانپرسي هم گل زد اميدوارم بتونه بازم بزنه اقاي گل شه
اين مربي برزيل هم تو مايه هاي مويس هست روش مويس بازي ميكنه هم نتيجه ميگيره

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
من و شما کلا سلیقه های متفاوتی داریم جالبه .روبن یکبار امتحان پس داده تو لیگ انگلیس همون بسه تقریبا 70 درصد مدافعین کناری تو لیگ انگلیس مدافعیخوب و پرسرعتی هستن
حرف دیماریا همون حرفی هست که من اول فصل زدم گفتم هزینه بازیکن نخریدن اول این فصل 10 برابر میره تو پاچه یونایتد همون هم شده هر بازیکنی رو میخوان میگن لیگ قهرمانان و ... مگه پرداخت پول بسیار بالاتر از بقیه که همون ضرری هست که گفتم میتونستن بازیکن رواول فصل قبل 40 بخرنالان چون لیگ قهرمانان نیستن باید 60 پیشنهاد بدن یعنی 20 تا ضرر بازیکن روی تمام بازیکن ها این ضرر هست و یکی دوسال پیاپی نرقتنتو اینلیگ یعنی شدن مثل لیورپول و شکستن کمر تیم

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اگه تو این شیر تو شیر بشه ایسکو ر که الان دیگه میچسبه به نیمکت تو رئال رو خرید عالی هست فکر میکردم ستاره میشه اما اونجا اصلا بازی بهش نرسید غیر از یکی دو بازی ضعیف

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اگه تو این شیر تو شیر بشه ایسکو ر که الان دیگه میچسبه به نیمکت تو رئال رو خرید عالی هست فکر میکردم ستاره میشه اما اونجا اصلا بازی بهش نرسید غیر از یکی دو بازی ضعیف
یه ایراد بزرگ که داره اینه که کنده سرعت تیم رو میگیره یوقتایی الکی سر توپهای اضافی میزنه...اونقدا هم تو پاس دادن خلاق نیس ولی خوب جوونه جای پیشرفت خیلی داره.

Sent from my GT-I9300

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
من و شما کلا سلیقه های متفاوتی داریم جالبه .روبن یکبار امتحان پس داده تو لیگ انگلیس همون بسه تقریبا 70 درصد مدافعین کناری تو لیگ انگلیس مدافعیخوب و پرسرعتی هستن
حرف دیماریا همون حرفی هست که من اول فصل زدم گفتم هزینه بازیکن نخریدن اول این فصل 10 برابر میره تو پاچه یونایتد همون هم شده هر بازیکنی رو میخوان میگن لیگ قهرمانان و ... مگه پرداخت پول بسیار بالاتر از بقیه که همون ضرری هست که گفتم میتونستن بازیکن رواول فصل قبل 40 بخرنالان چون لیگ قهرمانان نیستن باید 60 پیشنهاد بدن یعنی 20 تا ضرر بازیکن روی تمام بازیکن ها این ضرر هست و یکی دوسال پیاپی نرقتنتو اینلیگ یعنی شدن مثل لیورپول و شکستن کمر تیم
روبن كلا وسط بازي ميكنه پست تخصيصش وسط هست تاره اكثرا ميگن هافبكه ولي روبن مهاجم سرعتي هست شما كه نظرت رو روبن نيست يوسين بلت رو كه نميتونيم بياريم چون مدافعين جزيره سرعتي هستن الا مثلا اورا خيلي سرعتي هست ؟ اتفاقا روبن خيلي بكار مياد ميزنه تو امق شوت ميزنه پاس ميده به هم ميرزه دقيقا چيزيه كه چندين سال تو منچستر نداريم
راجب خريد بازيكن اينا همه شايعات هم هست يك سري رسانه ي بيكار ميشنن ميسازن الان يه سري ميگن رئال رسما موافقت كرده ولي اين رئال زرنگ تر از اين حرفاست كه ديماريارو ازدست بده بعدش هم اگر بخوان بازيكن بخرن ٢٠ تا براشون چيزي نيست از فروش لباس اين فليني جنگلي (البته به تازگي هرس كرده خودش رو) پولش درومد يا همون كاگاوا بايد فنخال بياد جدي براي جذب بازيكن وارد ماجرا شه فانپرسي هم فرگوسن فشار اورد اينا خريدن رئال اعلام كرده قيمت بنزما٤٥ هزارتاس واقعا حيفه اين بازيكن زوجش با فانپرسي و. روني ميتونست خيلي خوب باشه ولي اينا بخر نيست اگر قرار به فروش بنزما باشه ميره ارسنال
يه خبر گذاري ادعا كرده منچستر ميخواد دخيا رو به رئال بفروشه و دنبال والدز هست اگر ١/ انجام شه اينكار بايد واقعا تاسف خورد البته احتمالا شايعه كذب هست اميد وارم

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اين مبحث رويس واسه اين فصل بسته نيست مگه؟
نگفت مگه قطعا يک فصل ديگه در دورتموند ميمونه؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه ایراد بزرگ که داره اینه که کنده سرعت تیم رو میگیره یوقتایی الکی سر توپهای اضافی میزنه...اونقدا هم تو پاس دادن خلاق نیس ولی خوب جوونه جای پیشرفت خیلی داره.

Sent from my GT-I9300
باشه داداش نمی خریمش باشه واسه خودتون فقط اینقدر تو سر مال نزن :) دیماریا رو اگه بتونیم ازتون بکنیم هنر کردیم :)

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
باشه داداش نمی خریمش باشه واسه خودتون فقط اینقدر تو سر مال نزن :) دیماریا رو اگه بتونیم ازتون بکنیم هنر کردیم :)
:D من خودم دوس دارم دیماریا اگه جدا شد بیاد یونایتد ولی این P$G هم بدجوری پیگیرش شده ناصرالخلیفی دیروز توو مادرید بوده..

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
:D من خودم دوس دارم دیماریا اگه جدا شد بیاد یونایتد ولی این P$G هم بدجوری پیگیرش شده ناصرالخلیفی دیروز توو مادرید بوده..

Sent from my GT-I9300
مگه بحث سر ایسکو نبود؟؟؟
:general705::general705::general705:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اين مبحث رويس واسه اين فصل بسته نيست مگه؟
نگفت مگه قطعا يک فصل ديگه در دورتموند ميمونه؟
نه ظاهرا بهونه بود که از دست باشگاههای دیگه خلاص بشه تا وقتی که بارسا بهش پیشنهاد داد، که به شکل خیلی خنده داری بارسا قالش(غالش) گذاشت...:p:D:D
راستی روبن گفته که ونگال ازش خواسته که به یونایتد بیاد! البته خودش گفته که در بایرن خوسحال هستش...

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
نه ظاهرا بهونه بود که از دست باشگاههای دیگه خلاص بشه تا وقتی که بارسا بهش پیشنهاد داد، که به شکل خیلی خنده داری بارسا قالش(غالش) گذاشت...:p:D:D
راستی روبن گفته که ونگال ازش خواسته که به یونایتد بیاد! البته خودش گفته که در بایرن خوسحال هستش...
خدارو شكر همه تو تيماشون خوشبخت و خوشحالن فقط منچستر شهر غمه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بعد از پيروزي ٣بر٠ هلند مقابل برزيل و سوم شدن هلند جام جهاني ٢٠١٤، رابين فن پرسي پس از گرفتن مدال برنز ان را به يكي از هواداران هلند در استاديوم اهدا كرد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آخرین اخبار:
حرفهای ویدال در مورد انتقالش به منچستر:
"I've heard about the rumours, but I haven't spoken more about this subject," Vidal told La Tercera in his homeland.
"I'm enjoying my holidays, and when I return to Italy I'll see what happens.
"I'm very calm, but anyone would love to play for one of the biggest clubs in the world.":general707::general707:
دیماریا ظاهرا به PSG نزدیکتر شده...:( البته تصمیم با خودش هست که بخواد یک فصل از لیگ قهرمانان دور بمونه یا به تیمی بره که فقط پول خرج میکنه و امکان جام کسب کردنش غیر تو فرانسه خیلی کم هستش...
هوملز هم گزینه دیگر ونگال هستش که خود من اعتقادی ندارم بهش:general602:، ولی خدارو چه دیدی شاید زیر نظر ونگال بهتر بود، البته باید گفت که تو دنیای فوتبال امروزی گزینه دیگه ای نیست...

بالا