این پست رو من در تاپیک جام جهانی زدم که عینا نقل قول میکنم اینجا
==============================================
==============================================
اینکه یه سرمربی رو سر یه تعویض دروازه بان سرزنش کنیم به نظر من کمی بی انصافی هست
درسته تیم کرول بازی قبل فوق العاده بود اما هیچ تضمینی نبود که این بازی هم جلو پنالتی زن های ارژانتین که خوب هم پنالتی میزدند مثل بازی قبلش موفق باشه
پنالتی ریسک هست و 50 50
و اینکه حتی اگه کرول پنالتی هم میگرفت به نظر من اشتباه اصلی توی چینش پنالتی زن ها بود که بالاخره یکی مثل فان خال هم حتما دلیلی داشته که فلار رو گذاشته پنالتی زن اول !! هر چند برای من قابل درک نیست
به قول دوستان شاید بهتر بود تیم کرول رو از اول میذاشت تو بازی. هر چند شاید اگه کرول هم بازی میکرد اون ضربه ازاد مسی رو گل میخورد چون تو لیگ برتر نشون داده که دروازه بان 6 دانگی نیست
اینکه دی یونگ رو اورد با اینکه نااماده بود خب شما ببینید هلند مگه چند تا بازیکن بین المللی داره که تجربه بازی در لیگ های بزرگ و بازیهای سنگین رو داشته باشن ؟
فان پرسی ، اسنایدر ، روبن و اخریش هم همین دی یونگ که خب به نظر من باید بازی میکرد اونم جلو هافبک های ارژانتین
تعویض فان پرسی هم اجبار بود چون معلوم بود خسته شده بود و عملا تیم داشت 10 نفره بازی میکرد و مجبور شد هونته لار رو بیاره تو
اگه هونته لار گل میزد الان همه ازش تمجید میکردن که عجب تعویضی کرده و اگه کرول رو میاورد و باز هم پنالتی رو میباختن همه بهش خرده میگرفتن که سیله سن رو باید نگه میداشت
به هر حال به نظر من دیشب چه کرول وایمیساد چه سیله سن باز هم ارژانتین میبرد چون هم پنالتی زن هاش بهتر بودن همه سرجیو رومرو واقعا فوق العاده بود. کافیه برید ببینید چطوری پنالتی اسنایدر رو گرفت.
من به فان خال نمره قبولی میدم . با این بضاعت هلند تا همینجا هم اومدن و بازی رو نباختن نمره قبولیه.
خط دفاع هلند برعکس دوره های قبلی امسال خوب بود. بخصوص اون فلار که کاملا مسی رو مهار کرده بود.