• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این پست رو من در تاپیک جام جهانی زدم که عینا نقل قول میکنم اینجا
==============================================
اینکه یه سرمربی رو سر یه تعویض دروازه بان سرزنش کنیم به نظر من کمی بی انصافی هست
درسته تیم کرول بازی قبل فوق العاده بود اما هیچ تضمینی نبود که این بازی هم جلو پنالتی زن های ارژانتین که خوب هم پنالتی میزدند مثل بازی قبلش موفق باشه
پنالتی ریسک هست و 50 50
و اینکه حتی اگه کرول پنالتی هم میگرفت به نظر من اشتباه اصلی توی چینش پنالتی زن ها بود که بالاخره یکی مثل فان خال هم حتما دلیلی داشته که فلار رو گذاشته پنالتی زن اول !! هر چند برای من قابل درک نیست
به قول دوستان شاید بهتر بود تیم کرول رو از اول میذاشت تو بازی. هر چند شاید اگه کرول هم بازی میکرد اون ضربه ازاد مسی رو گل میخورد چون تو لیگ برتر نشون داده که دروازه بان 6 دانگی نیست

اینکه دی یونگ رو اورد با اینکه نااماده بود خب شما ببینید هلند مگه چند تا بازیکن بین المللی داره که تجربه بازی در لیگ های بزرگ و بازیهای سنگین رو داشته باشن ؟
فان پرسی ، اسنایدر ، روبن و اخریش هم همین دی یونگ که خب به نظر من باید بازی میکرد اونم جلو هافبک های ارژانتین

تعویض فان پرسی هم اجبار بود چون معلوم بود خسته شده بود و عملا تیم داشت 10 نفره بازی میکرد و مجبور شد هونته لار رو بیاره تو
اگه هونته لار گل میزد الان همه ازش تمجید میکردن که عجب تعویضی کرده و اگه کرول رو میاورد و باز هم پنالتی رو میباختن همه بهش خرده میگرفتن که سیله سن رو باید نگه میداشت

به هر حال به نظر من دیشب چه کرول وایمیساد چه سیله سن باز هم ارژانتین میبرد چون هم پنالتی زن هاش بهتر بودن همه سرجیو رومرو واقعا فوق العاده بود. کافیه برید ببینید چطوری پنالتی اسنایدر رو گرفت.

من به فان خال نمره قبولی میدم . با این بضاعت هلند تا همینجا هم اومدن و بازی رو نباختن نمره قبولیه.
خط دفاع هلند برعکس دوره های قبلی امسال خوب بود. بخصوص اون فلار که کاملا مسی رو مهار کرده بود.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
هیچ کس شک نداره که ونگال خوب کار کرد با این بازیکنای هلند، ولی همونطور که ممد گفت: ما منچستری ها خیلی انتظاراتمون از مربیمون بالا هستش(واقعا میشه بهمون خرده گرفت؟ وقتی یک افسانه مربی تیم بوده باشه؟)...
یک نکته انحرافی!!!!!
وقتی قلعه نوعی تو بازیهای آسیایی یک همچین کاری کرد و دروازه بان رو عوض کرد واسه پنالتی ها، تمام این آقایان مجری و کارشناسان زرت و زرت چرت و پرت گفتن، ولی الان که این کار رو ونگال کرده هم کلا تمام مطبوعات دنیا از ونگال به عنوان ستاره این جام صحبت کردن و هم این آقایون...o_O
خبر خاصی هم نیست امروز انگار، به غیر از اینکه سانچز قراردادش رو رسمی کرده و سوارز هم انگار قراردادش نهایی شده و انگار که مسئولان منچستر منتظر نظر نهایی واسه ویدال و دیماریا از ونگال بعد از بازی رده بندی هستن...
جدا از هر چیزی من که از بازی دو دفاع میانی هلند خوشم اومد، درسته که آرژانتین زیاد موقعیت درست نمیکرد ولی تو همون چند موقعیت هم این دو مدافع خیلی پخته عمل میکردن...
بازی دالی بلیند مفتضح بود و یانمات هم چنگی به دل نزد، ولی باز هم با اومدنش یه جونی به بازی هلند داد ولی به جایی نرسید چون آرژانتین کناره هارو بدجور بسته بود...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
بايرن با فروش کروس به رئال‌مادريد موافقت کرد
قبلا باشگاه منچستريونايتد نيز براي خريد کروس پيشنهاد داده بود ، اما پس از انتصاب لوييس فان خال در سمت مربيگري اين تيم، وي که قبلا دو سال مربي کروس در بايرن مونيخ بوده يونايتدها را از ادامه پيگيري موضوع خريد او منصرف کرد. :|

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من کلاْ با ون گال خیلی حال نمیکنم...مربی بسیار خوبیه و میتونست بهترین گذینه باشه بین گذینه های در دسترسو حال نکردن من یک نظر کاملا شخصیه....به نظر من اون بیش از حد مغروره و حتی خودش رو بالاتر و بهتر از یکی مثل سرالکس میبینه البته این خودش میتونه رمز موفقیت باشه ولی خیلیش هم خوب نیست خبرنگار ها ازش سوال کردن که میدونستی رومرو گلر آرژانتیها خوب ‍‍ پنالتی میگیره گفت من خودم بهش یاد دادم تو آلکمار چجوری پنالتی بگیره...اصلاْ این حرف شاید درست باشه ولی مشخصا یک بازیکن هر روز در حال یاد گرفتن و کسب تجربه و عوض شدنه و یک چیزی رو کلا باهاش حال نمیکنم اینکه اون نتیجه بگیره و بعدا بخواد بگه من منچستر یونایتد رو به اینجا رسوندم چیزی که سرالکس هیچ وقت این رو نگفت و همیشه از هوادارها تشکر کرد...من از علاقه ام به منچستر کم نشده و نخواهد شد ولی نمیتونم با ون گال کنار بیام شاید دچار انفصال از واقعیت شدم .....این انفصال از واقعیت که سرالکس دیگه قرار نیست هیچوقت برگرده....واقعا دلم براش خیلی تنگ شده.....:(

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
منم دقیقا همین حس رو به ونگال دارم اینهمه ادعایی که داره رو هیچوقت نتونسته تو یه تیم دیگه غیر از اژاکس نشون بده روزی که از بارسا رفت روز جشن بود

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
یه جا خوندم بارسلونا می خواد کریستین تیو رو بفروش برسونه.فکر نکنم خیلی قیمت بالایی داشته باشه
تو چندتا بازی ای که ازش دیدم سبک بازیش جالب اومد به نظرم.نسبت به سنش فکر کنم بازیکن آینده داری باشه
انگار پورتو میخوادش

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه جا خوندم بارسلونا می خواد کریستین تیو رو بفروش برسونه.فکر نکنم خیلی قیمت بالایی داشته باشه
تو چندتا بازی ای که ازش دیدم سبک بازیش جالب اومد به نظرم.نسبت به سنش فکر کنم بازیکن آینده داری باشه
انگار پورتو میخوادش
آره بارسا داره خونه تکانی میکنه...
ولی بازیکنهاش اگه ارزش داشتن نمیفروخت...
یه مدت بارسا اون همه سر و صدا میکردن واسه بازیکن های جوونش که عملا بعداز این نسلش دیگه هیچ بازیکنی معرفی نکرد و الان هم داره بعداز فروش فابرگاس و سانچز و آلکانتارا و بویان و کوئنکا و حالا هم واسه تیو...
در مورد خود تیو باید گفت که اولین بار که بازیش رو دیدم خیلی ازش خوشم اومد ولی عملا پیشرفت نکرد و بازی هم بهش نرسید و بدترین مشکلی که داشت که هنوز هم داره فیزیک ضعیفش بود...

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دوستاني كه با فنخال حال نميكنيد يكم تابع باشگاه و تصميماتش باشين فرگوسن ديگه تموم شد اين رو به خودتون بقبولونين فنخال مربيه خوبيه كسي فكر نميكرد حتي هلند بياد بالا چه برسه نيمه نهايي نكنه دلتون براي يه مربي مثل مويس تنگ شده مه مثل بچه مدرسه اي ها بره يه گوشه كز كنه اگر فنخال نتونه منجستر رو درست كنه اين بنا به دست هيچ كس ديگر اباد نخواهد شد يكم منطقي باشين يادتون باشه اين الماني ها زير دست فنخال خيلي هاشون شدن بازيكن اين مربي جنم داره بازيكن ازش حساب ميبره شما حال نميكنيد من حال ميكنم كفايت ميكنه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
انگار پورتو میخوادش
تیو بازی مزخرفی داره فقط یه سبک دریبل بلده ما اونجا خوشحال میشیم از دستش راحت شیم یه وقت نیاد اینجا:D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
گل اعلام کرد که اورا با 3.5 میلیون پوند به یوونتوس رفته.
البته این خبر از اون خبرایی که Goal Understands داره، اکثر وقتا چرتن ولی تو این مورد بعید نیست×
من که همیشه اورا رو دوست داشتم، واقعاً دفاع چپ خوبی بود، البته به غیر از فصل قبل که واقعاً حرصمون داد با اون بازیاش!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
راستی نمیدونم کسی از دوستان خبرش رو گذاشت تو تاپیک یا نه، اگه تکراری بود که بگید پاک کنم! نایکی اعلام کرد سر تمدید قرارداد با یونایتد به توافق نرسیدن و بعد از فصل 2014 - 2015 (که این قراردادشون تموم میشه) همکاریشونو قطع میکنن.
خبر خوبیه! چون علت اصلیش پیشنهاد بالاتر شرکت های رقیب (احتمال بسیار زیاد آدیداس) بوده که نایکی نمیتونسته یا به صرفش نبوده رقابت کنه، رقم پیشنهاد هم چیزی بین 70 تا 100 میلیون پوند در سال نوشتن جاهای مختلف.
یه خوبیه دیگش هم اینه که اگه لباسمونو آدیداس بزنه با خیال راحت میتونیم بریم نمایندگی ونک کیت اورجینال هر سالو بخریم!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دوستاني كه با فنخال حال نميكنيد يكم تابع باشگاه و تصميماتش باشين فرگوسن ديگه تموم شد اين رو به خودتون بقبولونين فنخال مربيه خوبيه كسي فكر نميكرد حتي هلند بياد بالا چه برسه نيمه نهايي نكنه دلتون براي يه مربي مثل مويس تنگ شده مه مثل بچه مدرسه اي ها بره يه گوشه كز كنه اگر فنخال نتونه منجستر رو درست كنه اين بنا به دست هيچ كس ديگر اباد نخواهد شد يكم منطقي باشين يادتون باشه اين الماني ها زير دست فنخال خيلي هاشون شدن بازيكن اين مربي جنم داره بازيكن ازش حساب ميبره شما حال نميكنيد من حال ميكنم كفايت ميكنه
نمیشه خیلی هم به این قضیه اینجوری نگاه کرد که اگر با ونگال نتیجه نگیریم با هیچکس نمیگریم به هر شکل من دلیلی بر خود سانسوری خودم ندیدم و حس خودم رو گفتم با حال کردن من و شما هم اتفاقی نمیفته و باید ببینیم چی میشه

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
نمیشه خیلی هم به این قضیه اینجوری نگاه کرد که اگر با ونگال نتیجه نگیریم با هیچکس نمیگریم به هر شکل من دلیلی بر خود سانسوری خودم ندیدم و حس خودم رو گفتم با حال کردن من و شما هم اتفاقی نمیفته و باید ببینیم چی میشه

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
افرين بهترين چيز صبر كردن هست و زمان دادن قطعا سال ديگه قهرمان نميشيم خوب معلوم هست تيم هاي ديگه خريد ميكنن خوب تمرين ميكنن با مربي هاشون و اين كه مثل تيم ما زلزله زده نيست مويس واقعا پي و ريشه ي منچستر رو خراب كرده و اين تيمبايد باسازي بشه ترميم شه بعد هم برگرده به اوج فنخال هم بايد فشار بياره رو مالكان كه با خريدن چند بازيكن تيم قوت بگيره گالاتاسراي اعلام كرده اسنايدر رو ميفروشه همين طور بايد روبن رو بگيريم واقعا بازيكن خوبيه سانچزهم كه پريد الان دارن براي خريد والدز تلاش ميكنن كه من نميفهمم چرا ميانه زمين هم كه تعطيله مهاجم هم كه من چشمم از فانپرسي اب نميخوره به احتمال زياد امسال هم بايد منتظر مصدوميتاش باشيم پس بهتره از الان به فكر. خريد مهاجم باشيم نظر من رو بنرنما هست كروس هم كه ميره رئال ديماريا هم احتمالش هست هوملز و خدريا هم هستن ملا بازيكن زياده ولي ما هيچكدوم رو نميخريم بازم تاكيد دارم بر اين كه نبايد سال بعد انتظار قهرماني داشت

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
آخرین خبر میگه که منچستر با خود دیماریا به توافق رسیده...:rolleyes:
خیلی خوب میشه.دی ماریا خیلی مبتونه گره گشا باشه.و مهمتر اینکه نسبتا بازیکن کم حاشیه ای هست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازم اسنايدر لينک شده :دي
اگه منبعت Varzesh3 هستش که بهتره بهش فکر نکنی...
Varzesh3 اخبار 10 روز پیش رو تازه لینک میکنه، و مهمتر از اون دقیقا مثل روزنامه های ورزشی هستش که اخبارشون رو از روی باد شکم در میارن...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
گالا اعلام کرده برای اسنایدر 20 میلیون یورو میخواد.

بالا