• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نمیدونم شما هم مثل من به قضایا و بازی های جام جهانی نگاه میکنید یا نه من تو جام دنبال بازیکن واسه منچستر میگردم:D:D:Dبازیکن هافبک دفاعی این لوییز گوستاو واقعا بازیکن خوب و سرعتی و درگیری هست فکر نکنم انچنان قیمتی هم داشته باشه فرناندینیو هم عالی بود تو بازی با کلمبیا. برعکس پائولینیو بدرد لای جرز هم نمیخوره
دی یانگ بدبد نخورترین خریدممکن هست که ایشالا انجان هم نشه امتحانشو پس داده و مشخصه بدرد نمیخوره هر دو سه بازی هم که اخراجه
گوستاوو که داره سر از رئال در میاره و فرناندینیو که تیم خودش رو که امکانش نیست بیاد UTD ...
ولی در کل الان تو دنیای فوتبال هافبک جنگنده که بازیساز هم باشه خیلی کم پیدا میشه، ماسکرانو، ویدال، استروتمن، کامبیاسو، توره، خدیرا(تا حدودی)...
در یک شایعه عجیب میگن که منچستر و آرسنال به دنبال ویکتور والدز هستن...
ونگال هم فروش فلینی و یانگ:mad::eek::general208: رو ممنوع کرده!!!!!!!!!!!!

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
به نظر من به فلینی باید یه فصل دیگه فرصت بدن. فلینی می تونه بهتر بشه و به درد بخوره. توی بلژیک که بازی های قابل قبولی رو انجام داد.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
توي بلژيک هم يکي دو بازي خوب بود
دو بازي ديگه رو خوب نبود اصن
بازي ديروز هم که اصن نابود بود

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
گوستاوو که داره سر از رئال در میاره و فرناندینیو که تیم خودش رو که امکانش نیست بیاد UTD ...
ولی در کل الان تو دنیای فوتبال هافبک جنگنده که بازیساز هم باشه خیلی کم پیدا میشه، ماسکرانو، ویدال، استروتمن، کامبیاسو، توره، خدیرا(تا حدودی)...
در یک شایعه عجیب میگن که منچستر و آرسنال به دنبال ویکتور والدز هستن...
ونگال هم فروش فلینی و یانگ:mad::eek::general208: رو ممنوع کرده!!!!!!!!!!!!
ممنوع نکرده ها!
نوشته بود نمیخوادشون!
New Manchester United boss Louis van Gaal will allow Marouane Fellaini and Ashley Young to leave the club this summer. The Dutchman is ready to take a massive hit on the Begian, while winger Young could return to former club Aston Villa.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
و اینکه همیشه راحت ترین و کم خطر ترین گزینه رو انتخاب میکنه، هیچوقت ندیدم یه پاس تو عمق درست بده، حتی تو عرضم پاس نمیده!
دقت کنید به بازیاش، همیشه برمیگرده عقب و به safe ترین آپشنش پاس میده، خیلی وقتا یه پاس معمولی هم میتونه منجر به موقعیت شه ولی میگرده پاس میده و کلاً همه چیو خراب میکنه!
این نکتش بیشتر از همه چیش اعصابمو خرد میکنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
و اینکه همیشه راحت ترین و کم خطر ترین گزینه رو انتخاب میکنه، هیچوقت ندیدم یه پاس تو عمق درست بده، حتی تو عرضم پاس نمیده!
دقت کنید به بازیاش، همیشه برمیگرده عقب و به safe ترین آپشنش پاس میده، خیلی وقتا یه پاس معمولی هم میتونه منجر به موقعیت شه ولی میگرده پاس میده و کلاً همه چیو خراب میکنه!
اگه منظورت فلاینی هست من هم با این نظر شما موافقم
یه جورایی میخواد مثل ماکه له له باشه اما اون پاسهای ریسک بالا و پشت دفاع هم مینداخت

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
هم فلاینی اینجوریه و هم کلورلی. کلورلی هم کلا پاسهاش یا در عرضه یا رو به عقب. فلاینی اخیرا هم مصاحبه کرده که چیزی برای پیشرفت وجود نداره!
(( told Sky Sports News: ‘I don’t have to prove (anything) - I’ve been a professional footballer for eight years.’))
همون بهتر با ضرر بفروشیمش. مثل اینکه فیورنتینا خواهانش شده و قیمت مدنظر یونایتد هم ۱۵ میلیون پوند هست.
فعلا چند تا خبر نصفه و نیمه راجع به ویدال - کوادرادو - فرامایلن - یانمات - رودریگوئز هستش که معتبر و قابل اعتماد نیستن. مدیر برنامه های استفان دی فرای هم گفته که پیشنهادی از یونایتد دریافت نکردیم. زاها هم خودش گفته میخواد بمونه و از طرف دیگه نیوکاسل حاضر به خریدش با ۷ میلیون پوند هست. یادمه زاها رو ۱۰ میلیون پوند خریدیم که بصورت Add on تا ۱۵ تا بالا میرفت ولی در فصل گذشته نه زاها درخشید و نه یونایتد. پس نباید بیشتر از همون ۱۰ تا به پالاس داده باشن.
با اون خبر اجازه خروج یانگ هم خیلی خیلی حال کردم، اصلا اشک شوق تو چشام جمع شد :D

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بچه ها شما رو نمی دونم ولی من که داره حالم از جام جهانی بهم می خوره!
دلم واسه لیگ برتر و بازیهای اروپایی تنگ شده! حتی واسه اون حرص خوردن های هفتگی از تیم!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ممنوع نکرده ها!
نوشته بود نمیخوادشون!
New Manchester United boss Louis van Gaal will allow Marouane Fellaini and Ashley Young to leave the club this summer. The Dutchman is ready to take a massive hit on the Begian, while winger Young could return to former club Aston Villa.
از کجا این رو در اوردید؟
منبع بنده گل بوده که زده بود(اگه درست بنویسم) ...Van Gall Has Sanctioned fellaini and young sell
الان هم منچستر پیشنهاد 8.8 میلیونی واسه Daryl Janmaat مدافع راست فاینورد داده(قبلش 4 میلیون پیشنهاد داده بود که بخاطر پیشنهاد نیوکاسل مجبور شدن بالاتر ببرنش)...خلاصه از بازی این یانمات خیلی خوشم اومده، هم تکنیک رو داره و هم استیل بازی رو و شوت زن و سانتر هم هستش... به نظرم یک خرید فوق العاده میتونه باشه... میتونید یک چیزی تو مایه های راموس فرضش کنید...
امروز هم منتظر خبر پیشنهاد سنگین منچستر واسه ویدال باید باشیم...

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
مرده طرفداران بعضی از تیم ها هستم بصورت کلی دارم میگم یارو از دبستان میاد کیفش رو میندازه و میاد پای نت همه جور افاضات میکنه راه حل میده که به ذهن مورینیو و ونگر و فرگوسن هم نمیرسه تو جام جهانی از همه ایراد میگیره هر کی رو هم میبینه خوب بازی میکنه تو جام جهانی اعلام میکنه تیم محبوبش باید اینو بخره یعنی تعداد بازیکن های درخواستیش از دو تا تیم هم میزنه بالا عاشق تیمی هست که حاظرم قول بدم کاپیتان قبل از کاپیتان کنونیش رو نمیشناسه عاشق گفتن جملات سنگین و دهن پر کن هست مثل چالش و ریکاوری و سیستم شناور و ... یعنی میرم نظرات رو تو این سایت ها مثل طرفداری و ... میخونم حال میکنم کرکر خندست طرف 5 تا بازیکن میگه باید تیمش بخره بعد همه تو یه پست هستن مثلا همه هافبک تهاجمی ان تا میبینه تیم حریف دوتا بازیکن خریده میره فیسبوک بازیکنه ف ا .. و مینویسه عاشق جماعت ایرانی از جمله خودمم خدا تو خلقتشون مونده در همه چی صاحب نظر هستن و کارشناس کشتی والیبال فوتبال کبدی پرش با نیزه شنای سگی و... فقط ایرانی میتونه به یک برند پوشاک تلفن همراه یا کارت گرافیک و یا تیم فوتبال طوری تعصب داشته باشه انگار 78 درصد سهام کارخونه یا باشگاه بصورت منگوله دار وصل هست به شجرنامه پدریش میاد مثلا منطقی نشون بده یچیزایی میگه بعد با همون حرف خودش بهش ثابت میکنی اشتباه میکنه تا گیر میافته میگه اصلا شما در حدی نیستین که فلان کنید و ... یا قهرمانی های شما هر وقت به اینجا رسیدحرف بزنید از همین جماعت هست که مربی ایرانی در میاد یا بازیکن ادعاش از فرگوسن و رونالدو و مسی هم بیشتر الانم که تب جام جهانی هست و انتقالات توصیه میکنم جهت شادابی جسمانی و روحی حتما سر بزنید بخونید و لذت ببرین:D

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اشلی یانگ در راه بازگشت به ویلا پارک:general707::general707::general707::general707::general707::general610::general610::general707:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
18 مرداد (9 آگوست) بازی دوستانه ستارگان بایرن مونیخ - ستارگان منچستر یونایتد در آیانز آره نا بازیکنانی همچون پاول برایتنر، هانس یورگ بوت و مارک فن بومل در مقابل منچستری های سابق پل اسکولز،ادوین وار درسار و سیلوستره صف آرایی خواهند کرد.
10523354_590952001023323_4120126102853244467_n.jpg

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان من دیگه خسته شدم، هر روز داریم خبرهای ضد و نقیضی از انتقلالات میشنویم که 98% اصلا حتی نزدیک به حقیقت هم نیستن...
امروز هم خبر زدن که ویدال واسه منچستر 78 میلیون آب میخوره یا 63 میلیون بهمراه نانی!!!!!(دیروز که یادتون هست؟ 45 تا بود اگه اشتباه نکنم...):confused::eek:
دی ماریا هم قیمتش از 50 به 60 میلیون رسید از دیروز!!!!!:eek::eek::eek::eek: البته متن خبر اینجوری هستش که منچستر حاضر هستش 60 میلیون یورو واسه دی ماریا بپردازه...
رقم قرارداد سوارز هم 94.6 میلیون شده!!!!!!!!!:eek:
یا ارزش یورو اومده پایین یا این اخبار خنده دار هستش...:D:D:D
همچنین منچستر پیشنهادی به Ricardo Rodriguez دفاع چپ وولفسبورگ داده که شایعات جدایی اورا رو قوی میکنه...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
لباس فصل 2014 15 منچستر رسماً رونمایی شد!
94cd2be9-d818-4e4e-9855-9b8943557692-cb.Jpeg

10404283_10152286387392746_3518306936153102206_n.jpg

F6C0FAFDF42949D4934E1E2C8B9E5BF4.ashx

30BD98CD5CC6455D9F3132A07C9D33D3.ashx

خیلی شیکه! مبارک باشه!

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
معمول این بوده که بازیکن هایی عکس می گیرن که فصل بعد توی تیم هستن. اگه این فرض درست باشه فصل دیگه یانگ رو نخواهیم داشت! ولی فلینی، چیچاریتو و نانی رو داریم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
از کجا این رو در اوردید؟
منبع بنده گل بوده که زده بود(اگه درست بنویسم) ...Van Gall Has Sanctioned fellaini and young sell
الان هم منچستر پیشنهاد 8.8 میلیونی واسه Daryl Janmaat مدافع راست فاینورد داده(قبلش 4 میلیون پیشنهاد داده بود که بخاطر پیشنهاد نیوکاسل مجبور شدن بالاتر ببرنش)...خلاصه از بازی این یانمات خیلی خوشم اومده، هم تکنیک رو داره و هم استیل بازی رو و شوت زن و سانتر هم هستش... به نظرم یک خرید فوق العاده میتونه باشه... میتونید یک چیزی تو مایه های راموس فرضش کنید...
امروز هم منتظر خبر پیشنهاد سنگین منچستر واسه ویدال باید باشیم...
اینم متن همون بود، ادامه خبرش تو ترنسفرتاک بود که نقل قول کردم.

بالا