• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
سلام دوستان کسی اگه تونست یه wallpaper خوب از قهرمانی منچستر در جام باشگاه های اروپا 2008 با کیفیت بیشتر از 2 مگ پیدا کنه لینکشو معرفی کنه ممنون میشم
خودم چیز حوبی پیدا نکردم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آخرین خبر داغ:
دی ماریا با مبلغ 50 میلیون به تیم خیلی نزدیک شده و این انتقال بعد از جام جهانی انجام میشه!!!
کروز هم اعلام کرده که من هیچ قراردادی با هیچ تیمی نبستم و تمام بحث در مورد تیم آیندش و یا تیم فعلیش رو به بعداز جام جهانی موکول کرده...
یک نکته این وسط پیش میاد که اگه ونگال بتونه قهرمان جام بشه یا بتونه هلند رو به جاهای بالا برسونه، امکان این هست که تمام این بازیکنهایی که میبینید میخوان تمام بحث انتقالشون رو به بعداز جام موکول کنند سر از تیم اون در بیارن...
...It's Just A Hunch What do you know maybe it happened​

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
1-کروس
2-ويدال
3-رويس
4-هوملس
:دي يکي اينا رو بخره واسمون به ترتيب اولويت :دي

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
1-کروس
2-ويدال
3-رويس
4-هوملس
:دي يکي اينا رو بخره واسمون به ترتيب اولويت :دي
ما تیم ملی آلمان نمیخوایم که؟
با کروز و ویدال و رویس شاید حال کنم، ولی هوملز امشب با فرطهایی که وسط دفاع آلمان داد و با اون بازی که مقابل رئال ازش دیدم ثابت کرد که اصلا ارزششو نداره...
رویس رو هم که انگار بارسا داشت میخرید ولی با مصدوم شدنش کلا بحث در موردش تعطیل شده تو دنیای فوتبال...

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
هری ردنــپ تایید کــرد :

ریو فردیناند پس از 10 سال حضور در منچستر یونایتد راهی کویینز پارک رنجرز میشود !!

برات بهترین ها رو آرزو داریم اسطوره

چه شود بازگشت ریو به الدترافورد در فصل بعد !
:general507:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ما تیم ملی آلمان نمیخوایم که؟
با کروز و ویدال و رویس شاید حال کنم، ولی هوملز امشب با فرطهایی که وسط دفاع آلمان داد و با اون بازی که مقابل رئال ازش دیدم ثابت کرد که اصلا ارزششو نداره...
رویس رو هم که انگار بارسا داشت میخرید ولی با مصدوم شدنش کلا بحث در موردش تعطیل شده تو دنیای فوتبال...
اره اون هوملس رو جوگير شدم گذاشتم :دي
ولي کروس و ويدال و رويس رو خيلي دوست ميدارم
از افشين چه خبر نيست؟
کنکور داشت؟
@Noel Gallagher

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رایان گیگز برای دومین بار مفتخر به دریافت دکترای افتخاری شد.
دیروز و در دانشگاه بولتون انگلیس به پاس افتخاراتی که رایان گیگز در طی دوران فوتبالش کسب کرده است مدرک دکترای افتخاری این دانشگاه به وی اعطا شد.

گیگز 6 سال پیش نیز از دانشگاه سالفورد دکترای افتخاری دریافت کرده بود.
10443114_821977154487044_8324854163561464515_o.jpg

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آخرین خبر:
ظاهرا گالاتاسرای هم مویس رو نخواسته...:D
آخه این بعبو چجوری مربی تیم ما شد، خدا میدونه!!!:mad::general208:
یوونتوس مبلغ 45 میلیون بعلاوه نانی رو برای ویدال درخواست کرده!!!!!:eek::eek::eek:حالا نانی زیاد با ارزش هم نیست، ولی 45 بعلاوه نانی!!!!:eek:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
رودريگز: دوست دارم در انگليس بازي کنم

در حالي که رسانه‌هاي اسپانيايي از علاقه رئال مادريد براي جذب ستاره جوان کلمبيا خبر مي‌دهند اما او دوست دارد فوتبال را در ليگ برتر انگليس تجربه کند.
00989272.jpg

رودريگز ستاره تيم ملي کلمبيا گفت: در گذشته بارها و بارها اعلام کرده بودم دوست دارم در لاليگا به فوتبالم ادامه دهم. دليل اصلي‌ام اين بود که فوتبال اسپانيا بسيار تکنيکي است و بازيکنان بيشتر با توپ کار مي‌کنند اما حالا کاملا تغيير عقيده دادم و دوست دارم در فوتبال فيزيکي انگليس توپ بزنم.

وي افزود: در حال حاضر بازيکن موناکو هستم و به قراردادم با اين تيم احترام مي‌گذارم. مدتي مي‌خواهم استراحت کنم و پس از آن به تمرينات موناکو بازخواهم گشت تا براي شروع فصل جديد آماده شوم.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
به نظر من زیاد آرمان گرایانه نگاه نکنیم به وضعیت الان تیم،الان گرفتن یه دفاع وسط،یه هافبک تخریبی و اگه شد یه دفاع راست از اوجب واجبات هست،اینا پستایی هستن که اگه بازیکن درست و حسابی نخریم فصل بعد تبدیل به پاشنه آشیل تیم میشن،تو حمله بازیکن خوب به اندازه کافی داریم

به شخصه اگه وودی بتونه یه دفاع وسط خوب و یه هافبک دفاعی خوب بخره من از کارش تو بازار نقل و انتقالات راضیم :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان آیا تیزر لباس های جدید منچستر رو دیدید؟
با توجه به قرارداد جدید منچستر با شورولت این تیزر رو دادن بیرون که 17 جولای این لباس ها پرده برداری میشه، ولی Glory Glory ManUTD Glory Glory ManUTD As The Reds Go Marching Ooon واقعا چیزی هستش که هیچ جای دنیا حتی نزدیکش هم پیدا نمیشه!!!!
ویدیو رو میتونید از یوتیوب ببینید:
جالبه چند وقتی که یوتیوب باز میشه!!!
این هم تو ومبلی بعداز قهرمانی Community Shield :

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
راب سوایر پزشک و فیزیوتراپیست ارشد باشگاه منچستر یونایتد دیروز پس از 23 سال کار با شیاطین سرخ بازنشستگی خود را اعلام کرد.

راب در سال 1991 و همزمان با رایان گیگز کارش را در منچستریونایتد شروع کرده بود و اکنون هر دو در سال 2014 بازنشست شدند!
پ ن :
خاطره ای که ازش دارم تو بازی رئال و منچستر وقتی برای مداوای نانی اومده بود و داور نانی رو اخراج کرد داشت با بهت داور رو نگاه میکرد
1487685_821966691154757_287576794646762450_o.jpg

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آخرین اخبار:
برای حامد خان خوشه این اخبار...
ونگال به شدت به دنبال انتقال دی یانگ به منچستر بود که به دلیل مصدومیت این بازیکن این انتقال کنسل شد...
انتقال سوارز شاید به باشگاه ربطی نداشته باشه ولی سانچز شاید مربوط باشه، الان انتقال سوارز به فروش سانچز گیر پیدا کرده(ظاهرا مبلغ زیاده واسه بارسا)...
با توجه به قیمت بالای ویدال احتمال اینکه منچستر به فکر گزینه های دیگه باشه خیلی زیاد هستش...
نیوکاسل هم زاها رو با قیمت 7 میلیون میخواد...
هرناندز هم پیشنهاد سوثهمتون رو رد کرده که بعنوان قسمتی از پرداخت شاو به اون تیم بره و به دنبال جایی برای خودش در تیم سال آینده هستش...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
نمیدونم شما هم مثل من به قضایا و بازی های جام جهانی نگاه میکنید یا نه من تو جام دنبال بازیکن واسه منچستر میگردم:D:D:Dبازیکن هافبک دفاعی این لوییز گوستاو واقعا بازیکن خوب و سرعتی و درگیری هست فکر نکنم انچنان قیمتی هم داشته باشه فرناندینیو هم عالی بود تو بازی با کلمبیا. برعکس پائولینیو بدرد لای جرز هم نمیخوره
دی یانگ بدبد نخورترین خریدممکن هست که ایشالا انجان هم نشه امتحانشو پس داده و مشخصه بدرد نمیخوره هر دو سه بازی هم که اخراجه

بالا