چه کام بکی زد هلند با فن خال
فن خال دیروز گفته من بعد از جام جهانی نیاز به استراحت ندارم و بلافاصله میرم سر تمرین یونایتد. البته گفته میشه برای تسویه حساب با فدراسیون هلند اول میره اونجا و بعد میاد منچستر که ۳ روزی طول میکشه.هیچی باید به فکر یه مربی دیگه باشیم
با واران به شدت موافقم، همون 2 فصل پیش که داشتیم میگرفتیمش بسیار خوشحال بودم که زیدان تو راه دزدیدش...با این بازی که الان میبینم اسمالینگ رو به همه دفاعهای هلند که دوتاشون بهمون لینک شدن یعنی ایندی و دی فرای ترجیح میدم!!
برای دفاع وسط بنظرم بهترین گزینه ها: سوبوتیچ - هوملس - مانگالا - واران هستن.
یاد کام بکهای عمو فرگی افتادم!!!!!!!چه کام بکی زد هلند با فن خال
فردیناند هم مصاحبه کرده وگفته بهترین فرد برای جایگزینیش واران هستش و گفته درسته خریدش از رئال سخته ولی ارزش داره.با واران به شدت موافقم، همون 2 فصل پیش که داشتیم میگرفتیمش بسیار خوشحال بودم که زیدان تو راه دزدیدش...
آقا حامد عزیز فعلا ۲ تا بازیکنی که خریدیم هیچکدوم هلندی نبودن. باید صبر کرد و دید چه بازیکنهای دیگه ای به یونایتد اضافه میشن. حیف نیست اعصابتون رو خرد میکنیددوستان انصافا میخوام بدونم شما هلند رو شایسته صعود تا اینجا میدونین یا نه بجز بازی اسپانیا که من سرهرچیزی که بخواین شرط میبندم همون اسپانیای داغون همین الان روبروی هلند قرار بگیره احتمال بردش بسیار بیشتر از هلند هست بازی با استرالیا که خدایی استرالیا داشت میبرد و مغلوب دروازه بان بد خودشون شدن فقط روی یک شوت مسخره بازی هم دست استرالیا بود بازی با شیلی فقط فرصت طلبی ذاتی بازیکن های باتجربه هلندی بود وگرنه شیلی عالی بازی کرد.بازی با مکزیک رو هم که همه دیدین فقط خدا میدونه چنتا بازیکن هلندی مزخرف خواهیم خرید خدایا بدادمون برسه اگه میبینین من بیشتر از همه بدوبیراه میگم و ناراحتم چون باخت این تیم اینقدر که تاثیر میزاره در زندگی من کلا دپرس میشم به بقیه کارام هم نمیرسم هرچند سعی کردم کمش کنم به نسبت اون ایام جوونی ولی اعتیاد هست چکارش میشه کرد
والا منم خوندم. این ۳۶ میلیون پوند هم بند آزادسازی این بازیکن هست. دوتا مسئله اینجا مطرحه: اول اینکه تیم ما حتما به یک هافبک دفاعی نیاز داره. واسه CMF هررا رو جذب کردیم و مونده DMF.شایعه شده که منچستر میخواد 36 میلیون پوند واسه کاروالیو بپردازه!!!!!!
واقعا ابلهیت محض هستش...آخه این بازیکن اونقدر میارزه؟؟؟ ای کاش قیمتش اونقدر بالا بره که نخوان بگیرنش...
فعلا هیچ خبر خاص دیگه ای از خرید نیست...
مثل اینکه واسه خرید رودریگوئز هست.به نظزتون فروش دی ماریا واسه خرید فالکائو هست؟از خدیرا اصلا خوشم نمیاد همین کاروالهو بهتره تا اون
اینا که بازشون کلی با هم فرق داره رودریگز جای بازیش با مودریچ یکی هست قابلیت های دیماریا تو نفوذ از کنار ها واقعا بیشتره.خوب دیماریا رو بخرنمثل اینکه واسه خرید رودریگوئز هست.
از نظر من دی ماریا از رودریگز بهتره...مثل اینکه واسه خرید رودریگوئز هست.