• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
هیچی باید به فکر یه مربی دیگه باشیم
فن خال دیروز گفته من بعد از جام جهانی نیاز به استراحت ندارم و بلافاصله میرم سر تمرین یونایتد. البته گفته میشه برای تسویه حساب با فدراسیون هلند اول میره اونجا و بعد میاد منچستر که ۳ روزی طول میکشه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
با این بازی که الان میبینم اسمالینگ رو به همه دفاعهای هلند که دوتاشون بهمون لینک شدن یعنی ایندی و دی فرای ترجیح میدم!! :confused:
برای دفاع وسط بنظرم بهترین گزینه ها: سوبوتیچ - هوملس - مانگالا - واران هستن.
با واران به شدت موافقم، همون 2 فصل پیش که داشتیم میگرفتیمش بسیار خوشحال بودم که زیدان تو راه دزدیدش...
چه کام بکی زد هلند با فن خال :D:D
یاد کام بکهای عمو فرگی افتادم!!!!!!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
با واران به شدت موافقم، همون 2 فصل پیش که داشتیم میگرفتیمش بسیار خوشحال بودم که زیدان تو راه دزدیدش...
فردیناند هم مصاحبه کرده وگفته بهترین فرد برای جایگزینیش واران هستش و گفته درسته خریدش از رئال سخته ولی ارزش داره.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوستان انصافا میخوام بدونم شما هلند رو شایسته صعود تا اینجا میدونین یا نه بجز بازی اسپانیا که من سرهرچیزی که بخواین شرط میبندم همون اسپانیای داغون همین الان روبروی هلند قرار بگیره احتمال بردش بسیار بیشتر از هلند هست بازی با استرالیا که خدایی استرالیا داشت میبرد و مغلوب دروازه بان بد خودشون شدن فقط روی یک شوت مسخره بازی هم دست استرالیا بود بازی با شیلی فقط فرصت طلبی ذاتی بازیکن های باتجربه هلندی بود وگرنه شیلی عالی بازی کرد.بازی با مکزیک رو هم که همه دیدین فقط خدا میدونه چنتا بازیکن هلندی مزخرف خواهیم خرید خدایا بدادمون برسه اگه میبینین من بیشتر از همه بدوبیراه میگم و ناراحتم چون باخت این تیم اینقدر که تاثیر میزاره در زندگی من کلا دپرس میشم به بقیه کارام هم نمیرسم هرچند سعی کردم کمش کنم به نسبت اون ایام جوونی ولی اعتیاد هست چکارش میشه کرد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان انصافا میخوام بدونم شما هلند رو شایسته صعود تا اینجا میدونین یا نه بجز بازی اسپانیا که من سرهرچیزی که بخواین شرط میبندم همون اسپانیای داغون همین الان روبروی هلند قرار بگیره احتمال بردش بسیار بیشتر از هلند هست بازی با استرالیا که خدایی استرالیا داشت میبرد و مغلوب دروازه بان بد خودشون شدن فقط روی یک شوت مسخره بازی هم دست استرالیا بود بازی با شیلی فقط فرصت طلبی ذاتی بازیکن های باتجربه هلندی بود وگرنه شیلی عالی بازی کرد.بازی با مکزیک رو هم که همه دیدین فقط خدا میدونه چنتا بازیکن هلندی مزخرف خواهیم خرید خدایا بدادمون برسه اگه میبینین من بیشتر از همه بدوبیراه میگم و ناراحتم چون باخت این تیم اینقدر که تاثیر میزاره در زندگی من کلا دپرس میشم به بقیه کارام هم نمیرسم هرچند سعی کردم کمش کنم به نسبت اون ایام جوونی ولی اعتیاد هست چکارش میشه کرد
آقا حامد عزیز فعلا ۲ تا بازیکنی که خریدیم هیچکدوم هلندی نبودن. باید صبر کرد و دید چه بازیکنهای دیگه ای به یونایتد اضافه میشن. حیف نیست اعصابتون رو خرد میکنید ;)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بعضی از سایتها یک مطلب رو زدن که سال 2010 یونایتد میتونسته با 5 میلیون پوند جیمز رودریگوئز رو بخره ولی اینکار رو نکرده و ترجیح داده به به رو با 7 میلیون پوند بخره:(:mad:
از طرفی چلسی حاضره برای پوگبا 60 میلیون پوند بده. بازیکنی که بصورت آزاد رفت یووه :(
پ.ن: یعنی برای دلخوشی هم نشده یک سایت خبری از رفتن اندرسون و یانگ بدن :(
یک نکته جالب هم اینکه مویس اگه مربی گالاتاسرای بشه فصل آینده در بازیهای اروپایی حضور داره ولی یونایتد تحت هدایتش به این بازیها راه پیدا نکرد :mad:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شایعه شده که منچستر میخواد 36 میلیون پوند واسه کاروالیو بپردازه!!!!!!
واقعا ابلهیت محض هستش...آخه این بازیکن اونقدر میارزه؟؟؟ ای کاش قیمتش اونقدر بالا بره که نخوان بگیرنش...
فعلا هیچ خبر خاص دیگه ای از خرید نیست...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
والا 10 تا دیگه بزارن رو این میتونن رودریگز رو بخرن کاگاوا رو هم بدن بره منتها همچنان هافبک دفاعی معزل میمونه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
شایعه شده که منچستر میخواد 36 میلیون پوند واسه کاروالیو بپردازه!!!!!!
واقعا ابلهیت محض هستش...آخه این بازیکن اونقدر میارزه؟؟؟ ای کاش قیمتش اونقدر بالا بره که نخوان بگیرنش...
فعلا هیچ خبر خاص دیگه ای از خرید نیست...
والا منم خوندم. این ۳۶ میلیون پوند هم بند آزادسازی این بازیکن هست. دوتا مسئله اینجا مطرحه: اول اینکه تیم ما حتما به یک هافبک دفاعی نیاز داره. واسه CMF هررا رو جذب کردیم و مونده DMF.
واسه این پست این اسمها مطرح شده: ویدال - استروتمن - کاروالهو - شواینی
دوم اینکه سایتها به غیر از شواینی، اون ۳ نفر رو خیلی به ما نزدیک کردن. مثلا برای ویدال حقوق هفتگی پیشنهادی یونایتد رو ۲۳۰ تا ۲۵۰ هزار پوند در هفته ذکر کردن که مطمئنا آرسنال و بایرن همچین حقوقی رو به این بازیکن نمیدن. واسه استروتمن گفتن ژانویه جذبش میکنن. واسه کاروالهو هم ۲ روزه که دوباره شده تیتر سایتها. البته من چندجا خوندم یونایتد میخواد کمتر از بند آزادسازی پرداخت کنه. یک موضوع هم یادمون نره که فصل گذشته استعدادیابهای یونایتد چندین بار بازی این بازیکن رو از نزدیک دیدن و اون رو ارزیابی کردن پس بالطبع یک چیزی تو بازیش دیدن که اینقدر پیگیرش بودن. ماها فقط یک بازی ازش اونهم تو جام جهانی دیدیم که با توجه به سن پایین و تجربه کمش نمیتونه معیار درستی برای ارزیابیش باشه.
باید صبر کرد و دید بالاخره واسه هافبک دفاعی چه بازیکنی جذب میشه.
راستی مبلغ فروش باتنر رو ۴/۴ میلیون پوند ذکر کردن که تا ۵/۶ میلیون پوند میتونه افزایش پیدا کنه که بنظر من خوب فروختیمش. خودمون کمتر از ۴ میلیون پوند خریدیمش. :D

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خیلی از فروش باتنر ناراحت شدم، به نظرم خیلی آینده داشت ولی فرصت بهش ندادن...
راستش بعضی بازیکنها مثل کاروالیو حتی با دیدن یک بازی ازش میشه تشخیص داد که هیچی نیست، اگه به دنبال یک هافبک دفاعی هستیم که فقط غول باشه اون وسط زمین که بهتر یک ستون پل بخریم بزاریم وسط زمین که جواب میده به اندازه کافی...
الان فوتبال دنیا چیزی به عنوان هافبک دفاعی نداره و همه هافبکهای میانی به عنوان هافبک جنگنده هم بازی میکنن و اونهایی هم وجود دارن که حتی بیشتر از هافبکهای تهاجمی گل زنی میکنن و موقعیت میسازن...(ویدال و استروتمن و شواینی و حتی خدیرا از این کار بر میان) و اگه حتی یک بازی از هافبکهایی که اسم بردم رو دیده باشین تشخیص میدین که اصلا قابل مقایسه با کاروالیو نیستن...
ما هم تیم دسته دو اروپا نمیخوایم باشیم که؟
باید به دنبال بهتر شدن باشیم و نه درجا زدن و حتی ضعیفتر شدن... که از نظر من کاروالیو از کریک هم خیلی ضعیفتره..
و یک خبر خوب دیگه که گل زده:
ویدال منچستر رو به رئال ترجیح میده و با قیمت 48 میلیون منچستر جدی ترین تعقیب کننده ویدال هستش...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
حرفهایی راجع به خدیرا هم هستش و مثل اینکه رئال با ۱۶ میلیون پوند حاضر به فروشش هست. ضمنا گفته میشه رئال حاضره دی ماریا رو هم بفروشه و حدود قیمت ۵۰ میلیون یورو اعلام شده.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آره، کروز هم ظاهرا با 24 میلیون به رئال رفت...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
به نظزتون فروش دی ماریا واسه خرید فالکائو هست؟از خدیرا اصلا خوشم نمیاد همین کاروالهو بهتره تا اون :D:D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
کروس حيفه :( نبايد بره رئال :(

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
مثل اینکه واسه خرید رودریگوئز هست.
اینا که بازشون کلی با هم فرق داره رودریگز جای بازیش با مودریچ یکی هست قابلیت های دیماریا تو نفوذ از کنار ها واقعا بیشتره.خوب دیماریا رو بخرن:D:D:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مثل اینکه واسه خرید رودریگوئز هست.
از نظر من دی ماریا از رودریگز بهتره...
ولی جالبه که امسال رئال دنبال خرید بازیکن آنچنانی نبوده!!!!
شاید دلیلش Fairplay مالی باشه؟؟!!

بالا