این رودریگز عجب بازیکن خوبیهخبرها بر این حکایت میکنه که نانی به پیشنهادات از پرتغال فکر میکنه و قصد ترک منچستر رو داره...
با اون نمایش ضعیفی که داشته تو چند ماه اخیر حتی باشگاههای ایتالیایی هم از خریدش پشیمون شدن با توجه به تمدید قراردادش(واقعا این مویس تیم رو نابود کرده)...
ظاهرا مسابقه لیورپول و منچستر واسه Andre Ayew هم شروع شده(از نظر من به درد تیم نمیخوره)...
و منچستر هنوز به دنبال ویدال...کاشکی به دنبال جیمز رودریگز هم میبودن که بتونه حداقل رقیبی واسه والنسیا باشه و سمت راست تیم رو بیمه بکنه...
چقدر قشنگ بود این مستند ، من که منچستری نیستم هم اشکم در اومد. بازیکنای به یاد ماندنی و بازیای خاطره انگیز؛ فوتبال یعنی این فوتبال انگلستان، نه رئال مادرید که فقط تجارت بازیکن میکنه.آقا این مستند منچستر ۹۲ رو دیدین.من دیدم واقعا اشکم دراومد چقدر جالب بود.یاد اون فینال جلوی بایرن اوفتادم.یعنی میشه یونایند برگرده به اون روزا؟؟ من که به این فصل خیلی امید دارم.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
راجع به دی فرای سایتها گفتن که سر مبلغ انتقال هم با فاینورد توافق حاصل شده و مبلغ رو ۸ میلیون پوند زدن و گفته شده بعد از جام جهانی این انتقال نهایی میشه.اخبار و شایعات نقل و انتقالات
........................................
- از هلند خبر می رسد که منچستریونایتد برای خرید استفان دی فری مدافع 22 ساله تیم ملی هلند با باشگاه فاینورد به توافق رسیده و قرارداد انتقال این مدافع که به قرار است جانشین فردیناند و ودیچ شود بعد از پایان جام جهانی نهایی خواهد شد.
- علیرغم تمدید یک سالۀ قرارداد پاتریس اورا با یونایتد، یوونتوس همچنان مایل است اورا را برای فصل بعد به خدمت بگیرد.
- پس از اضافه شدن آندر هررا به خط هافبک منچستریونایتد، باشگاه اورتون در نظر دارد مجدداً برای خرید تام کلورلی اقدام کند.
- ممفیز دیپای بازیکن تیم ملی هلند در مصاحبه جدیدش گفته است که نسبت به شایعات علاقه باشگاه های منچستریونایتد، سیتی و تاتنهام نسبت به او آگاه است، ولی تصمیم گیری را به بعد جام جهانی موکول کرده است.
- روزنامۀ مارکا اسپانیا نوشته است که انتظار دارد منچستریونایتد برای خرید سامی خدیرا اقدام کند چرا که بهترین زوج برای هررا در یونایتد یک هافبک دفاعی مثل خدیرا است.
- پس از اینترمیلان و آرسنال، تاتنهام هم به جمع مشتریان چیچاریتو اضافه شد.
روزنامه مارکا بسیار بیجا کرده زر مفت زده این روزنامه دقیقا از باشگاه رئال مادرید هست و در جهت اهداف این باشگاه حالا هم احتمالا چون دنبال یه هافبک دفاعی دیگه هستن میخوان این جناب رو بکنن تو پاچه ببقیه تیم ها و در اقدامی هماهنگ با روزنامه ا اس که اونم مادریدی و طرفدار رئال هست شروع به تعریف و تمجید های الکی از خدیرا کردن در حالی که بازی این بازیکن در المان نشون میده گزینه های بسیار بهتر و ارزونتری وجود دارهاخبار و شایعات نقل و انتقالات
........................................
- روزنامۀ مارکا اسپانیا نوشته است که انتظار دارد منچستریونایتد برای خرید سامی خدیرا اقدام کند چرا که بهترین زوج برای هررا در یونایتد یک هافبک دفاعی مثل خدیرا است.
- .
سر دبیرش که پدر بنده نیست که چرا میزنی ؟:general505::general505:روزنامه مارکا بسیار بیجا کرده زر مفت زده این روزنامه دقیقا از باشگاه رئال مادرید هست و در جهت اهداف این باشگاه حالا هم احتمالا چون دنبال یه هافبک دفاعی دیگه هستن میخوان این جناب رو بکنن تو پاچه ببقیه تیم ها و در اقدامی هماهنگ با روزنامه ا اس که اونم مادریدی و طرفدار رئال هست شروع به تعریف و تمجید های الکی از خدیرا کردن در حالی که بازی این بازیکن در المان نشون میده گزینه های بسیار بهتر و ارزونتری وجود داره
اون مدافع هلندی اسمش استفان دی فرای هستش.مثل اینکه منچستر دوبازه افتاده دنبال گایتان به مبلغ 16 میلیون و به به بعنوان قسمتی از قرارداد...
مدافع 22 ساله تیم ملی هلند هم که قراردادش نهایی شده...(اسمش رو بلد نیستم حتی تلفظ کنم)
جیمز رودریگز هم که اعلام کرده دوست داره به رئال بره...
سوارز رو هم که بارسا با کنار کشیدن رئال به احتمال خیلی زیاد میخره، ولی عجیبه این حرکت برای هر تیمی...
حقوق هفتگی رو نمیدونم ولی انگار آرسنال بهش پیشنهاد 55 میلیون یورویی داده و بایرن هم پیشنهاد قبلیش که معلوم نبوده چقدر بوده رو بالاتر برده...اون مدافع هلندی اسمش استفان دی فرای هستش.
رودریگوئز قیمتش خیلی بالا کشیده و موناکو هم تیم نیازمند به فروشی نیست. حدود قیمتش یکجا خوندم ۵۰ میلیون پونده.
صحبت از دفاع راست تیم هلند یعنی یانمات و هافبک دفاعیشون یعنی دی یانگ هم هست.
سایتها زدن یونایتد حاضره به ویدال حقوق هفتگی ۲۳۰ هزار پوند بده. آیا تیمهای دیگه خواهانش حاضرن اینقدر بهش حقوق بدن!
کامران جان بلند گفتی شیطون شنیدگوش شیطون کر هلند داره حذف میشه ...!
:general711::general711::general711::general711:کامران جان بلند گفتی شیطون شنید