خوب امروز خبرگزاریها زدن که اتلتیکو بیلبائو با مبلغ پیشنهادی یونایتد موافقت نکردن و مبلغ ۲۹ میلیون پوند رو رد کردن. کلا تا بازیکن رو توی لباس یونایتد نبینیم نباید به هیچ شایعه ای توجه کنیم.
آره گل هم زده این رو!!!خوب امروز خبرگزاریها زدن که اتلتیکو بیلبائو با مبلغ پیشنهادی یونایتد موافقت نکردن و مبلغ ۲۹ میلیون پوند رو رد کردن. کلا تا بازیکن رو توی لباس یونایتد نبینیم نباید به هیچ شایعه ای توجه کنیم.
معین جان بزار وودی جون یه کم استراحت کنه،بچم تازه یه بازیکن گرفته خسته شده خو،زیاد فشار نیاد بهش یه موقعخبر آمد خبری در راه است!
اکثر خبرگزاریها زدن که لوک شاو توی شهر منچستر هستش و درحال گذروندن تستهای پزشکی یونایتد
ضمنا یکسری اخبار راجع به ویدال - میراندا و دیماریا هم هستش
sky هم زده:خبر آمد خبری در راه است!
اکثر خبرگزاریها زدن که لوک شاو توی شهر منچستر هستش و درحال گذروندن تستهای پزشکی یونایتد
ضمنا یکسری اخبار راجع به ویدال - میراندا و دیماریا هم هستش
بازی آخر انگلیس شاو دفاع چپ بود.فکر کنم لوک شاو به احتمال زیاد یونایتدی بشه.این چند روزه احتمالا قطعی بشه.فقط من تا حالا بازی ازش ندیدم.تو جام جهانی هم که بازی نکرد ببینیم چند مرده حلاجه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
ممد جان یانوزای و وینگ فوروارد بازی میکنه...تبریک، بالاخره بازیکن خریدید، بازیکن بدی نیست، امیدوار باشید بتونه از نظر فیزیکی خودش رو با لیگ برتر هماهنگ کنه. تا اینجا 4 تا هافبک با ویژگی های مشابه دارید، کاگاوا، یانوزای، ماتا، هررا.
بهترین کار اینه که ۱ سال دیگه بهش فرصت بدن و اگه جواب نداد اونوقت بفروشنش.با بازی هایی که فلینی تو این جام جهانی انجام داد(نسبتا خوب بود) ،به نظرم نگهش داریم بد نیست،شاید فن خال تونست ازش بازی بگیره
من بازی با الجزایر و بازی دیشبش رو دیدم،خوب به حمله اضافه می شد،توپ هایی که از سمت دروازه می اومد اکثرا می رفت سمت فلینی و اونم خوب کنترل می کرد و پخش می کرد توپ رو،به هر حال حالا که هررا رو داریم و خط هافبک خلاقیت داره،میتونه یه هافبک تخریبی خوب و مکمل هررا باشهفلاینی بازیکن خوبیه به شرط اینکه درست ازش بازی بگیرن. تو بازیهای بلژیک هم اونقدر موثر بود که بازی اول ذخیره اومد تو و بعد فیکس شد و روی گلهای بلژیک هم تاثیر گذار بوده. گل هم زده