• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب امروز خبرگزاریها زدن که اتلتیکو بیلبائو با مبلغ پیشنهادی یونایتد موافقت نکردن و مبلغ ۲۹ میلیون پوند رو رد کردن. کلا تا بازیکن رو توی لباس یونایتد نبینیم نباید به هیچ شایعه ای توجه کنیم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب امروز خبرگزاریها زدن که اتلتیکو بیلبائو با مبلغ پیشنهادی یونایتد موافقت نکردن و مبلغ ۲۹ میلیون پوند رو رد کردن. کلا تا بازیکن رو توی لباس یونایتد نبینیم نباید به هیچ شایعه ای توجه کنیم.
آره گل هم زده این رو!!!
آخه دلیل این همه بی عرضگی مسئولان این تیم چی هست؟؟؟؟
چرا نمیتونن حتی یک بازیکن معمولی رو بخرن؟
چند سال هست که همچین قضیه ادامه داره؟
من یکی که دارم بدجوری به این قضایا شک میکنم!!!
یک چیزی هست پشت پرده که ما نمیدونیم...
این خریدهای ناموفق خیلی مسخره هستش دوستان...
انگار که سوارز رو دارن با سانچز معاوضه میکنن...
آخرین خرید موفق منچستر کی بوده دوستان؟؟؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خبر رسمی از گل: Official: Manchester United complete Herrera signing
http://www.goal.com/en/news/11/tran...-united-complete-herrera-signing?ICID=HP_BN_3
تو حرفهاش از طرفدارهای اتلتیک تشکر کرده و از آرزوی بازیش واسه منچستر گفته و گیگزی هم ازش تعریف کرده و منتظر بازیش در تور تابستانی آمریکا بوده...
الان داریم بازی کاروالیو رو نگاه میکنیم که بازیکن چقدر بیخود و بسیار بازیکن ضعیفی هستش...
نه خلاقیتی داره و نه تو وظایف دفاعیش چیزی نشون میده، تازه کنترل توپ افتضاحی داره خدارو شکر که سر از منچستر در نیاورد...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این همون دیروز اتفاق افتاده که اومده بود منچستر...
پس اخبار امروز چرت بوده...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خبر آمد خبری در راه است! :D
اکثر خبرگزاریها زدن که لوک شاو توی شهر منچستر هستش و درحال گذروندن تستهای پزشکی یونایتد :D
ضمنا یکسری اخبار راجع به ویدال - میراندا و دیماریا هم هستش :D

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اکثر خبرگزاریها زدن که لوک شاو توی شهر منچستر هستش و درحال گذروندن تستهای پزشکی یونایتد :D
معین جان بزار وودی جون یه کم استراحت کنه،بچم تازه یه بازیکن گرفته خسته شده خو،زیاد فشار نیاد بهش یه موقع :D

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
sky هم زده:
Manchester United have agreed a fee for Southampton's Luke Shaw, who is now due for a medical.
به نظر جدی میاد :general601:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تبریک، بالاخره بازیکن خریدید، بازیکن بدی نیست، امیدوار باشید بتونه از نظر فیزیکی خودش رو با لیگ برتر هماهنگ کنه. تا اینجا 4 تا هافبک با ویژگی های مشابه دارید، کاگاوا، یانوزای، ماتا، هررا.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
فکر کنم لوک شاو به احتمال زیاد یونایتدی بشه.این چند روزه احتمالا قطعی بشه.فقط من تا حالا بازی ازش ندیدم.تو جام جهانی هم که بازی نکرد ببینیم چند مرده حلاجه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فکر کنم لوک شاو به احتمال زیاد یونایتدی بشه.این چند روزه احتمالا قطعی بشه.فقط من تا حالا بازی ازش ندیدم.تو جام جهانی هم که بازی نکرد ببینیم چند مرده حلاجه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
بازی آخر انگلیس شاو دفاع چپ بود.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک، بالاخره بازیکن خریدید، بازیکن بدی نیست، امیدوار باشید بتونه از نظر فیزیکی خودش رو با لیگ برتر هماهنگ کنه. تا اینجا 4 تا هافبک با ویژگی های مشابه دارید، کاگاوا، یانوزای، ماتا، هررا.
ممد جان یانوزای و وینگ فوروارد بازی میکنه...
کاگوا هافبک تهاجمی هستش و ماتا بیشتر Second Striker به بازیش میخوره که بخاطر حضور رونی بیشتر به کناره ها میره...
هررا هم هافبک میانی هستش...
ولی اگه اینجوری فکر کنیم که فوتبال انگلیس قدرتی هست(که هست) منچستر حتما به یک هافبک با دوندگی و جنگندگی ویدال محتاج هستش، من بازی استروتمن رو ندیدم که نظر روش بخوام بدم، ولی خدارو شکر انگار که از خرید کاروالیو منصرف شدن...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
هررا هم توانایی بازی در پست AMF رو داره و هم توانایی بازی در پست CMF. مثل اینکه سال گذشته برای بیلبائو در پست AMF بازی میکرده و سالهای قبل هافبک وسط و CMF بوده. الان هم برای پست CMF جذب شده چون در پست AMF ماتا، رونی و کاگاوا رو داریم. تازه لینگارد و پاول هم هستن. باید دید با توجه به سیستم احتمالی فن خال که ۴۳۳ هستش چه ترکیبی در نظر گرفته میشه. من که فکر میکنم رونی به عنوان LWF بازی میکنه و بازی در پست هافبک تهاجمی به ماتا میرسه. یک هافبک جنگنده و تخریبی یعنی DMF هم به احتمال زیاد جذب میشه که یا ویدال هستش و یا استروتمن و یک دفاع وسط که صحبت از میراندا هستش.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فوری؛ لوک شاو در تست پزشکی منچستر یونایتد
طرفداری - گفته می شود ستاره جوان لیگ برتر، لوک شاو با مبلغ 28 میلیون پوند در آستانه پیوستن به منچستر یونایتد است و هم اکنون در حال انجام تست های پزشکی یونایتد است. این درحالی است که منچستر یونایتد، عصر امروز هررا را به خدمت گرفت.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
با بازی هایی که فلینی تو این جام جهانی انجام داد(نسبتا خوب بود) ،به نظرم نگهش داریم بد نیست،شاید فن خال تونست ازش بازی بگیره

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
با بازی هایی که فلینی تو این جام جهانی انجام داد(نسبتا خوب بود) ،به نظرم نگهش داریم بد نیست،شاید فن خال تونست ازش بازی بگیره
بهترین کار اینه که ۱ سال دیگه بهش فرصت بدن و اگه جواب نداد اونوقت بفروشنش.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فلاینی بازیکن خوبیه به شرط اینکه درست ازش بازی بگیرن. تو بازیهای بلژیک هم اونقدر موثر بود که بازی اول ذخیره اومد تو و بعد فیکس شد و روی گلهای بلژیک هم تاثیر گذار بوده. گل هم زده

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
فلاینی بازیکن خوبیه به شرط اینکه درست ازش بازی بگیرن. تو بازیهای بلژیک هم اونقدر موثر بود که بازی اول ذخیره اومد تو و بعد فیکس شد و روی گلهای بلژیک هم تاثیر گذار بوده. گل هم زده
من بازی با الجزایر و بازی دیشبش رو دیدم،خوب به حمله اضافه می شد،توپ هایی که از سمت دروازه می اومد اکثرا می رفت سمت فلینی و اونم خوب کنترل می کرد و پخش می کرد توپ رو،به هر حال حالا که هررا رو داریم و خط هافبک خلاقیت داره،میتونه یه هافبک تخریبی خوب و مکمل هررا باشه

بالا