• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
wooowww
گل یک مطلب زده که چرا هررا از فابرگاس خیلی بهتر هستش!!!:
429224.png
واقعا که این آمار ثابت میکنه که هررا خیلی بهتر از فابرگاس هستش واسه تیم...
هم جنگنده تر و هم بازیسازتر هستش...
تنها نقطه ضعفی که من میبینم توی این آمار تعداد پاسهای گل و تعداد گلهای زدش هست نسبت به فابرگاس که با توجه به گلهای زده بارسا و بیلبائو واقعا حتی میشه گفت بهتر از فابرگاس هستش...

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
۵۰ روز مونده به شروع لیگ و اقای فنخال همچنان با تیم تمرین نیمکنه امیدوارم تو این مرحله هلند حذف شه

نکته بعدی این هست که شاو هم داره ورود میکنه به باشگاه که خوب خوبه

و یه چیز خوندم خندم گرفت اینه که مویس به زودی سرمربی گالاتاسرای میشه :eek:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مرسی بچه ها که اخبار باشگاه رو در اوج داغی جام جهانی هم پوشش میدید وقتی که بازیکن رو در لباس منچستر ببینیم دیگه جای حرفی باقی نمی مونه! بنظر من خریدهای خوبی هستن اگه ازشون درست بازی گرفته باشه پتانسیل و استعداد تبدیل شدن به ستاره رو دارن
در مورد فن خال در هلند من ترجیح میدم که در جام موفق بشه تا حداقل با اعتماد به نفس بیشتری در منچستر کار کنه بازیکن ها هم از مربیان موفق بیشتر حساب می برن

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
آقا این مستند منچستر ۹۲ رو دیدین.من دیدم واقعا اشکم دراومد چقدر جالب بود.یاد اون فینال جلوی بایرن اوفتادم.یعنی میشه یونایند برگرده به اون روزا؟؟ من که به این فصل خیلی امید دارم.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
آقا این مستند منچستر ۹۲ رو دیدین.من دیدم واقعا اشکم دراومد چقدر جالب بود.یاد اون فینال جلوی بایرن اوفتادم.یعنی میشه یونایند برگرده به اون روزا؟؟ من که به این فصل خیلی امید دارم.

مگه قرار نبود فردا از شبکه من و تو پخش بشه؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوست عزیز منم دقیقا همینو گفتم و گفتم امیدوارم از مصیبت هایی که بجا گذاشت تو بارسا درس گرفته باشه و اعتماد بیخودی به هموطن هاش نکنه.این لوک شاو از فصل قبل هم زمزمه هاش بود.ایکاش میشد بجای هررا جیمز رودریگز رو خرید یه مهاجم دیگه و مدافع هم نیاز داریم فکر کنم مدافع وسط که نیاز هست اساسی

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
مگه قرار نبود فردا از شبکه من و تو پخش بشه؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان کسی میدونه مبلغ دقیق قرارداد و حقوق هفتگی یک بازیکن رو از کجا میشه پیدا کرد؟ الان واسه همین لوک شاو سایتهای مختلف از ۲۷ میلیون پوند تا ۳۴ میلون پوند برای خرید و از ۱۰۰ هزار پوند تا ۱۶۰ هزار پوند برای حقوق هفتگی ذکر کردن!!

Luke Shaw :"I believe English players should only have one target and thats to play for Man Utd.""This is the biggest club". thatsounds a red devil

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان کسی میدونه مبلغ دقیق قرارداد و حقوق هفتگی یک بازیکن رو از کجا میشه پیدا کرد؟ الان واسه همین لوک شاو سایتهای مختلف از ۲۷ میلیون پوند تا ۳۴ میلون پوند برای خرید و از ۱۰۰ هزار پوند تا ۱۶۰ هزار پوند برای حقوق هفتگی ذکر کردن!!

Luke Shaw :"I believe English players should only have one target and thats to play for Man Utd.""This is the biggest club". thatsounds a red devil
جدیدا باشگاههای حرفه ای دنیا هم تو مبلغ های قراردادهاشون دروغ زیاد میگن واسه فرار از مالیات...
با این حساب فکر نمیکنم بشه منبع مطمئنی پیدا کرد واسه این قضیه...
ولی باز هم خود سایت MANUTD.com مبلغ قرارداد(دستمزد هفتگی) بازیکنان رو میزنه و مقدار درآمد و هزینه کلی باشگاه رو در سال میزنه...
البته جاش دقیقا یادم نیست...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
جدیدا باشگاههای حرفه ای دنیا هم تو مبلغ های قراردادهاشون دروغ زیاد میگن واسه فرار از مالیات...
با این حساب فکر نمیکنم بشه منبع مطمئنی پیدا کرد واسه این قضیه...
ولی باز هم خود سایت MANUTD.com مبلغ قرارداد(دستمزد هفتگی) بازیکنان رو میزنه و مقدار درآمد و هزینه کلی باشگاه رو در سال میزنه...
البته جاش دقیقا یادم نیست...
سایت بی بی سی مبلغ قرارداد رو ۲۷ میلیون پوند زده که تا ۳۱ میلیون پوند قابلیت افزایش داره. حرفی از حقوق هفتگی هم نزده.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خبرها بر این حکایت میکنه که نانی به پیشنهادات از پرتغال فکر میکنه و قصد ترک منچستر رو داره...
با اون نمایش ضعیفی که داشته تو چند ماه اخیر حتی باشگاههای ایتالیایی هم از خریدش پشیمون شدن با توجه به تمدید قراردادش(واقعا این مویس تیم رو نابود کرده)...
ظاهرا مسابقه لیورپول و منچستر واسه Andre Ayew هم شروع شده(از نظر من به درد تیم نمیخوره)...
و منچستر هنوز به دنبال ویدال...کاشکی به دنبال جیمز رودریگز هم میبودن که بتونه حداقل رقیبی واسه والنسیا باشه و سمت راست تیم رو بیمه بکنه...

بالا