راستش من خیلی دلم میخواد امیدوار باشم منتها هیچ چیز امیدوار کننده ای نمیبینم .بله حق کاملا با شما هست منم جای شما باشم از هلندی ها استقبال میکنم فن درسار .نیستلروی فن پرسی یاپ استام و .... اینا از بهترین بازیکن های تاریخ منچستر هستن چون کاملا هوشمندانه و با فکر کسی انتخاب شدن( که به نظر من بهترین مربی تاریخ فوتبال هست با فاصله زیاد نسبت به کسایی که فقط با پول بازیکن خریدن و موفق شدن) نه صرفا به خاطر ملیت هلندیشون من از بچگی طرفدار دو تیم هستم منچستر و بارسا متاسفانه بارسا با فن خال دوره ای مصیبت بار رو گذروند که به هیچ عنوان قبول ندارم پایه تیم دیگری باشه رود هسپ کوکو رایزیگر و... فقط به صرف هلندی بودن تو این تیم بودن در حالی که ضعیفترین بازی ها رو انجام مدادن بشخصه اونایی هم که اسم و رسم دار بودن مثل اوور مارس و دیبوئر ها رو هم جزئ بازیکنان متوسط رو به بالای بارسا میدونم رایکارد هلندی بود اما پایه تیم رو براساس هلندی ها بنا نکرد و موفق هم بود
بنده فقط امیدوارم که درس های گذشته یکم بدرد اقای مربی بخوره علاقه به لوک شاو و الکسیس سانچز یکم امیدوارم کرد منتها بازم میبینم که عشقش به کشورش داره میرنه بالا دی یونگ رو حداکثر میشه بازیکنی دونست که از 10 نمره روی 4 هست و فقط خطا زدن رو یاد گرفته یا استروتمن هیچ نشانی از بازیکن خلاق نداره و همون کریک هست.
منم مثل شما منتظر بازی های بعدی هلند و همچنین شروع فصل جدید هستم منتها بعضی اتفاقات واقعا نگران کننده هست
با خیلی از مطلبهایی که گفتی موافق هستم و کاملا مثل شما با ونگال مشکلی دقیقا مثل شما دارم در مورد بارسا، ولی باید بگم که هلند خیلی بهتر از اونی که فکر میکردم نتیجه گرفته...
شایعات جدید میگه که منچستر به دنبال Ander Herera هستش که مطبوعات تقریبا اعلام کردن که کار انجامش تمام شده...
پیشنهاد منچستر رو هم آرسنال در مورد ورمالن رد کرده(خدارو شکر اگه یه پیشنهاد بالاتر نخواد بده منچستر)...
همچنین پیشنهاد در مورد شاو رو هم سوثهمپتون رد کرده و منتظر پیشنهاد 40 میلیونی هستش که واقعا خود من هم با این قضیه موافق نیستم(آیا اینقدر میارزه این بازیکن؟؟؟)...
شایعات انتقال سانچز به منچستر هم زیاد شده...
و مطلب آخر باید گفت که با این وضعیت منچستر که این فصل تو هیچ رقابتی غیر از جامهای داخلی نمیتونه شرگت کنه، واقعا خرید بازیکن آنچنانی درست به نظر نمیرسه، البته این رو هم باید گفت که بازیکنهای تاپی که به درد منچستر میخوردن دارن به باشگاههای دیگه میرن(کروز و ویدال: رئال، رویس:بارسا)
تنها مطلبی که دیدم ونگال در مورد منچستر گفته بود این بود که تعریف کرده بود از منچستر و از سیستم Youth باشگاه تعریف کرده بود که احتیاج به بازیکنی نداره!!!!!!!!!!!!!!....
کاشکی درست باشه و بشه جوانان منچستر رو به این تیم بهمین زودی تزریق کرد!!!...