• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
چه کامنتايي : ))))))))))

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آنتونیو والنسیا قراردادش رو تا سال 2018 یعنی 3 سال دیگه تمدید کرد.
باتنر هم از تیم جدا شد و احتمالا به دینامو مسکو میره.
حالا که قضیه شاو هنوز حتمی نشده باتنر رو دادن رفت؟:oops: اورا تکی اون جا چیکار کنه؟یه موقع مصدوم بشه چی میشه؟مثل اینکه این فصلم از نظر یارگیری خلاصیم :(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
حالا که قضیه شاو هنوز حتمی نشده باتنر رو دادن رفت؟:oops: اورا تکی اون جا چیکار کنه؟یه موقع مصدوم بشه چی میشه؟مثل اینکه این فصلم از نظر یارگیری خلاصیم :(
مثل اینکه فن خال علاوه بر شاو روی بلیند دفاع چپ هلند هم نظر داره. بلیند همون بازیکنیه که تو بازی با اسپانیا دوتا پاس گل داد که یکیش همون ضربه سر دیدنی رابین رو بدنبال داشت. از طرفی سرمربی سوتون، کومان شده که با فن خال رابطه خوبی نداره! و ممکنه توی انتقال شاو سنگ اندازی کنه!!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
Van Gaal wants De Jong at Man Utd
واقعا متاسفم فکر کنم همونی خواهد شد که من گفتم میشه شیاطین نارنجی پوش منچستر

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
در مورد کاپیتان سابق ارسنال فرمایلن هم باید بگم بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره این بازیکن بیشتر از تمام دقایق بازی هاش مصدوم بوده و هست مدافع هم اینقدر شل و ول واقعا نوبره

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
در مورد فن خال پیشاپیش قضاوت نکنید! اگه انتقادی هم باشه حداقل اجازه بدید بیاد منچستر و یه نیم فصل بگذره بعد! بازیکنان هلندی هم در منچستر سابقه ی درخشانی دارن نه تنها هیچ مشکلی با حضور این بازیکنان ندارم بلکه عاشقشون هستم!
بعد از بازیکنان بریتانیایی , هلندی ها رو برای حضور در منچستر ترجیح میدم

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
راستش من خیلی دلم میخواد امیدوار باشم منتها هیچ چیز امیدوار کننده ای نمیبینم .بله حق کاملا با شما هست منم جای شما باشم از هلندی ها استقبال میکنم فن درسار .نیستلروی فن پرسی یاپ استام و .... اینا از بهترین بازیکن های تاریخ منچستر هستن چون کاملا هوشمندانه و با فکر کسی انتخاب شدن( که به نظر من بهترین مربی تاریخ فوتبال هست با فاصله زیاد نسبت به کسایی که فقط با پول بازیکن خریدن و موفق شدن) نه صرفا به خاطر ملیت هلندیشون من از بچگی طرفدار دو تیم هستم منچستر و بارسا متاسفانه بارسا با فن خال دوره ای مصیبت بار رو گذروند که به هیچ عنوان قبول ندارم پایه تیم دیگری باشه رود هسپ کوکو رایزیگر و... فقط به صرف هلندی بودن تو این تیم بودن در حالی که ضعیفترین بازی ها رو انجام مدادن بشخصه اونایی هم که اسم و رسم دار بودن مثل اوور مارس و دیبوئر ها رو هم جزئ بازیکنان متوسط رو به بالای بارسا میدونم رایکارد هلندی بود اما پایه تیم رو براساس هلندی ها بنا نکرد و موفق هم بود
بنده فقط امیدوارم که درس های گذشته یکم بدرد اقای مربی بخوره علاقه به لوک شاو و الکسیس سانچز یکم امیدوارم کرد منتها بازم میبینم که عشقش به کشورش داره میرنه بالا دی یونگ رو حداکثر میشه بازیکنی دونست که از 10 نمره روی 4 هست و فقط خطا زدن رو یاد گرفته یا استروتمن هیچ نشانی از بازیکن خلاق نداره و همون کریک هست.
منم مثل شما منتظر بازی های بعدی هلند و همچنین شروع فصل جدید هستم منتها بعضی اتفاقات واقعا نگران کننده هست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
راستش من خیلی دلم میخواد امیدوار باشم منتها هیچ چیز امیدوار کننده ای نمیبینم .بله حق کاملا با شما هست منم جای شما باشم از هلندی ها استقبال میکنم فن درسار .نیستلروی فن پرسی یاپ استام و .... اینا از بهترین بازیکن های تاریخ منچستر هستن چون کاملا هوشمندانه و با فکر کسی انتخاب شدن( که به نظر من بهترین مربی تاریخ فوتبال هست با فاصله زیاد نسبت به کسایی که فقط با پول بازیکن خریدن و موفق شدن) نه صرفا به خاطر ملیت هلندیشون من از بچگی طرفدار دو تیم هستم منچستر و بارسا متاسفانه بارسا با فن خال دوره ای مصیبت بار رو گذروند که به هیچ عنوان قبول ندارم پایه تیم دیگری باشه رود هسپ کوکو رایزیگر و... فقط به صرف هلندی بودن تو این تیم بودن در حالی که ضعیفترین بازی ها رو انجام مدادن بشخصه اونایی هم که اسم و رسم دار بودن مثل اوور مارس و دیبوئر ها رو هم جزئ بازیکنان متوسط رو به بالای بارسا میدونم رایکارد هلندی بود اما پایه تیم رو براساس هلندی ها بنا نکرد و موفق هم بود
بنده فقط امیدوارم که درس های گذشته یکم بدرد اقای مربی بخوره علاقه به لوک شاو و الکسیس سانچز یکم امیدوارم کرد منتها بازم میبینم که عشقش به کشورش داره میرنه بالا دی یونگ رو حداکثر میشه بازیکنی دونست که از 10 نمره روی 4 هست و فقط خطا زدن رو یاد گرفته یا استروتمن هیچ نشانی از بازیکن خلاق نداره و همون کریک هست.
منم مثل شما منتظر بازی های بعدی هلند و همچنین شروع فصل جدید هستم منتها بعضی اتفاقات واقعا نگران کننده هست
با خیلی از مطلبهایی که گفتی موافق هستم و کاملا مثل شما با ونگال مشکلی دقیقا مثل شما دارم در مورد بارسا، ولی باید بگم که هلند خیلی بهتر از اونی که فکر میکردم نتیجه گرفته...
شایعات جدید میگه که منچستر به دنبال Ander Herera هستش که مطبوعات تقریبا اعلام کردن که کار انجامش تمام شده...
پیشنهاد منچستر رو هم آرسنال در مورد ورمالن رد کرده(خدارو شکر اگه یه پیشنهاد بالاتر نخواد بده منچستر)...
همچنین پیشنهاد در مورد شاو رو هم سوثهمپتون رد کرده و منتظر پیشنهاد 40 میلیونی هستش که واقعا خود من هم با این قضیه موافق نیستم(آیا اینقدر میارزه این بازیکن؟؟؟)...
شایعات انتقال سانچز به منچستر هم زیاد شده...
و مطلب آخر باید گفت که با این وضعیت منچستر که این فصل تو هیچ رقابتی غیر از جامهای داخلی نمیتونه شرگت کنه، واقعا خرید بازیکن آنچنانی درست به نظر نمیرسه، البته این رو هم باید گفت که بازیکنهای تاپی که به درد منچستر میخوردن دارن به باشگاههای دیگه میرن(کروز و ویدال: رئال، رویس:بارسا)
تنها مطلبی که دیدم ونگال در مورد منچستر گفته بود این بود که تعریف کرده بود از منچستر و از سیستم Youth باشگاه تعریف کرده بود که احتیاج به بازیکنی نداره!!!!!!!!!!!!!!....
کاشکی درست باشه و بشه جوانان منچستر رو به این تیم بهمین زودی تزریق کرد!!!...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
این دقیقا چیزی بود که مالکین و اون وودی احمق از اول فصل باید پیش بینی میکردن.از اول فصل به خاطر این احمق ها صرفه جویی شد و بازیکن نخریدن دقیقا منچستر 4 برابر اون پولها رو ضرر کرده و میکند دیگه بازیکن های تاپ این فصل حداقل نمیان چون ما تو clنیستیم و این به لطف مالکین احمق و پول پرست منچستر پس از سالها محقق شد
هلند بد نبوده قبول ندارم عالی بوده در بازی شیلی اونا بهتر بازی کردن هلند فزصت طلب بود اما اینکه بشه این مدل سیستم رو یک فصل تمام اونم جلوی من سیتی و چلسی و ... پیاده کرد چیزی هست که من فکر نمیکنم محقق بشه بازم باید نشست و دید چی میشه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
البته دوستان توجه داشته باشن که همونجور که هممون میدونیم یکی از دلایل نپیوستن بازیکنهای بزرگ به یونایتد عدم حضور این تیم در بازیهای اروپایی فصل آینده هستش که این مورد از دست آوردهای درخشان مویس هست و نمیشه این مورد رو نادیده بگیریم.
مثل اینکه قضیه هررا جدیه و مبلغ انتقال ۳۶ میلیون یورو هستش. این مبلغ بند آزادسازی این بازیکن هستش و اگه تا آخر این ماه میلادی با این مبلغ خریداری نشه، بندآزادسازی ۴۰ میلیون یورو میشه. (مثل قضیه افزایش قیمت فلاینی)
چندوقت پیش خبرگزاریها گفتن پیشنهاد حقوق هفتگی یونایتد برای شاو ۱۶۰ هزار پوند هستش که الان اکثر سایتها گفتن ۱۰۰ هزار پوند در هفته.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
قرارداد هررا حتمی شده و مقدار اون 32 میلیون یورو و دستمزد هفتگی 145 هزار هستش...
از نظر من آنچنان بازیکن خلاقی نیست و بیشتر سبک بازیش به کریک میخوره...
ظاهرا James Roriguez هدف جدید منچستر هستش...
منچستر هم حاضر نیست پیشنهادش واسه شاو رو بالاتر ببره و این انتقال هم خنده دار شده، البته خنده تلخ...
این انتقالات ناموفق تو 3-2 سال گذشته واقعا داره اعصابم رو خراب میکنه...
این همه شایعه میشه و همه میگن انتقال تمام شده ولی بازیکن سر از یک تیم دیگه در میاره...
نمیدونم که این قضایا از بی عرضگی وودی هستش یا خرج نکردن گلیزرها که واقعا تیم رو داره نابود میکنه...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قرارداد هررا حتمی شده و مقدار اون 32 میلیون یورو و دستمزد هفتگی 145 هزار هستش...
از نظر من آنچنان بازیکن خلاقی نیست و بیشتر سبک بازیش به کریک میخوره...
ظاهرا James Roriguez هدف جدید منچستر هستش...
منچستر هم حاضر نیست پیشنهادش واسه شاو رو بالاتر ببره و این انتقال هم خنده دار شده، البته خنده تلخ...
این انتقالات ناموفق تو 3-2 سال گذشته واقعا داره اعصابم رو خراب میکنه...
این همه شایعه میشه و همه میگن انتقال تمام شده ولی بازیکن سر از یک تیم دیگه در میاره...
نمیدونم که این قضایا از بی عرضگی وودی هستش یا خرج نکردن گلیزرها که واقعا تیم رو داره نابود میکنه...
میلاد، کریک خشک و فیزیکی و کم نبوغ هستش اما هررا ظریف، فانتزی و باهوشه و ریزه میزه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
سایت گل انگلیسی گزارش کرده است که آندر هررا امروز در شهر منچستر دیده شده و بعد از ظهر با استقبال سر بابی چارلتون وارد کمپ تمرینی کارینگتون شده است تا پس از گذراندن تست های پزشکی قرارداش نهایی شود.

با محافظه کاری مسئولان باشگاه تا کنون هیچ عکسی از هررا در شهر منچستر به بیرون درز نکرده است.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اگه موناکو جمیز رودریگز رو بده که عالیه

بالا