Mehdiwol
Registered User
به قول گفتنی تا در لباس منچستر نبینم باور نمی کنم!
خوب باز خوبه با پیوستن فابرگاس به چلسی شایعه اش هم تموم شد. ما که بازیکن نمیخریم لااقل اینجوری یکی از ۱۰۰۰ بازیکنی که بهمون لینک شده کمتر میشه
تنها بازیکنی که قضیه اش خیلی جدیه لوک شاو هست که اونهم تا امضا نکنه و با لباس یونایتد نبینیمش قابل باور نیست
کامران خان تقریبا بازیکن مطرحی وجود نداره که به ما لینک نشده باشه. ولی اینکه آیا واقعا یونایتد دنبالشون هست یا نه رو فقط عمو وودی و مسئولین مربوطه میدونن. بنظر من روزنامه ها و سایتها چون میدونن یونایتد تو این پنجره نقل و انتقالات فعاله، چپ و راست بازیکنها رو بهمون لینک میکنن، به توافق میرسونن و بعد که میبینن خبری نشد، میگن یونایتد نمیخواسته بازیکن رو!! احتمال اینکه این تابستون ۳-۴ تا خرید خوب داشته باشیم زیاده ولی واقعا مشخص نیست چه بازیکنهایی مدنظر فن خال و یونایتد هستن. باید صبر کرد و دل خوش نکرد به شایعات روزنامه ها و سایتها. اندرسون رو که فیورنتینا پس فرستاد و فعلا خبری از فروشش نیست چون باید خواهان وجود داشته باشه که نیست کلورلی رو هم بنا به گفته همین سایتها! اورتون میخواد پس به این خبر هم نمیشه امید داشت ولی احتمال جدایی این دو نفر + نانی و چیچا زیاده.خب فابرگاس رسما به چلسی پیوست! کروس هم که داره میره رئال! توماس مولر با بایرن تمدید کرد! راکیتیچ هم که آبی اناری شد! پوگبا که 60 میلیون!!!!
به نظرم کلورلی رو نگه داریم, اندرسون رو هم از فیورنتینا پس بگیریم! حله دیگه !؟
:|
راستش چندتا گزینه ای که خود من باهاشون حال میکردم هنوز به راه هستن، ویدال و استروتمن بهمراه کاروالیو و شاو...کامران خان تقریبا بازیکن مطرحی وجود نداره که به ما لینک نشده باشه. ولی اینکه آیا واقعا یونایتد دنبالشون هست یا نه رو فقط عمو وودی و مسئولین مربوطه میدونن. بنظر من روزنامه ها و سایتها چون میدونن یونایتد تو این پنجره نقل و انتقالات فعاله، چپ و راست بازیکنها رو بهمون لینک میکنن، به توافق میرسونن و بعد که میبینن خبری نشد، میگن یونایتد نمیخواسته بازیکن رو!! احتمال اینکه این تابستون ۳-۴ تا خرید خوب داشته باشیم زیاده ولی واقعا مشخص نیست چه بازیکنهایی مدنظر فن خال و یونایتد هستن. باید صبر کرد و دل خوش نکرد به شایعات روزنامه ها و سایتها. اندرسون رو که فیورنتینا پس فرستاد و فعلا خبری از فروشش نیست چون باید خواهان وجود داشته باشه که نیست کلورلی رو هم بنا به گفته همین سایتها! اورتون میخواد پس به این خبر هم نمیشه امید داشت ولی احتمال جدایی این دو نفر + نانی و چیچا زیاده.
منم با گزینه های مدنظرت کاملا موافقم. البته ویدال - استروتمن و کاروالهو هرسه هافبکهایی هستن که ویژگی هافبک دفاعی دارن و فکر کنم یکی از بین این ۳ نفر خریده بشه که استروتمن از همه محتملتره البته اگه فلاینی رو بفروشیم یا کریک و فلچر جدا بشن، دوتا هافبک دفاعی خریداری میشه که شواینی هم مطرح هستش. یک هافبک بازیساز میخوایم که کروس هنوز مطرحه. شاو که تقریبا قطعی شده البته تا امضا نکنه ۱۰۰٪ نیست. فقط به این جمع مانگالا رو هم اضافه کنیم عالی میشه. سیتی و یونایتد دنبال مانگالا بودن که خودش گفته یونایتد رو به سیتی ترجیح میده. البته میراندا دفاع اتلتیکو و دوتا دفاع جوون هلندی هم مطرح شدن که یکیش ایندی هستش. من فکر میکنم حداقل یک دفاع وسط هم جذب میشه.راستش چندتا گزینه ای که خود من باهاشون حال میکردم هنوز به راه هستن، ویدال و استروتمن بهمراه کاروالیو و شاو...
تیم ما آنچنان کمبود بازیکن هم نداره و فقط مشکلش تو هافبکهای میانی و همچنین دفاع میانی هستش که اگه اوانز و اسمالینگ درست بازی کنن باز هم مشکلی نخواهیم داشت...