• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
خوب قضیه ی مولر که خدا رو شکر منتفی شد. مولر با بازرن تمدید کرد. می تونیم پولمونو واسه بازیکنایی که بیشتر بهشون نیاز داریم نگه داریم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو پیج فیس بوک که شایعات زیاده ماشالله
اما منم دیگه تا بازیکن رو تو لباس باشگاه نبینم هیچ خبری رو باور نمیکنم.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب باز خوبه با پیوستن فابرگاس به چلسی شایعه اش هم تموم شد. ما که بازیکن نمیخریم لااقل اینجوری یکی از ۱۰۰۰ بازیکنی که بهمون لینک شده کمتر میشه:D
تنها بازیکنی که قضیه اش خیلی جدیه لوک شاو هست که اونهم تا امضا نکنه و با لباس یونایتد نبینیمش قابل باور نیست :D

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
خوب باز خوبه با پیوستن فابرگاس به چلسی شایعه اش هم تموم شد. ما که بازیکن نمیخریم لااقل اینجوری یکی از ۱۰۰۰ بازیکنی که بهمون لینک شده کمتر میشه:D
تنها بازیکنی که قضیه اش خیلی جدیه لوک شاو هست که اونهم تا امضا نکنه و با لباس یونایتد نبینیمش قابل باور نیست :D

من خودم به شخصه از مدت ها قبل عاشق فابرگاس بودم. حیف شد. خوب بازیکنی بود میره نابود میشه :D
ببینیم چی سرتیم ما میاد!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
روني اظهار داشت:‌ من بازيکني نيستم که مثل کريستيانو رونالدو به جوايز انفرادي نياز داشته باشم. او مجبور است که اين افتخارات را به دست آورد و شما به اين دليل تحسينش کنيد.

وي ادامه داد: من بيشتر دوست دارم به همراه تيمم افتخار کسب کنم. مي‌توانيد ببينيد که رونالدو چگونه است. او به دنبال لحظات خودش است و براي من بيشتر مهم است که تيمم افتخار کسب کند.

بازيکن تيم ملي فوتبال انگليس خاطرنشان کرد: من عنوان بهترين بازيکن سال شوراي فوتبال حرفه‌اي را دريافت کردم اما اين جايزه اصلا به خوبي قهرماني با منچستريونايتد نيست.

وي اضافه کرد: امسال هيچ افتخاري کسب نکردم بنابراين اميدوارم بتوانم در جام‌جهاني اين کار را انجام دهم.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
روزی که گفتن میره حمید رضا صدر تو برنامه فوتبال 120 فکر کنم بود گفت که رونی از منچستر نمیره با اینکه شایعه زیادی در موردش هست

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
خب فابرگاس رسما به چلسی پیوست! کروس هم که داره میره رئال! توماس مولر با بایرن تمدید کرد! راکیتیچ هم که آبی اناری شد! پوگبا که 60 میلیون!!!!

به نظرم کلورلی رو نگه داریم, اندرسون رو هم از فیورنتینا پس بگیریم! حله دیگه !؟

:|

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خب فابرگاس رسما به چلسی پیوست! کروس هم که داره میره رئال! توماس مولر با بایرن تمدید کرد! راکیتیچ هم که آبی اناری شد! پوگبا که 60 میلیون!!!!

به نظرم کلورلی رو نگه داریم, اندرسون رو هم از فیورنتینا پس بگیریم! حله دیگه !؟

:|
کامران خان تقریبا بازیکن مطرحی وجود نداره که به ما لینک نشده باشه. ولی اینکه آیا واقعا یونایتد دنبالشون هست یا نه رو فقط عمو وودی و مسئولین مربوطه میدونن. بنظر من روزنامه ها و سایتها چون میدونن یونایتد تو این پنجره نقل و انتقالات فعاله، چپ و راست بازیکنها رو بهمون لینک میکنن، به توافق میرسونن و بعد که میبینن خبری نشد، میگن یونایتد نمیخواسته بازیکن رو!! احتمال اینکه این تابستون ۳-۴ تا خرید خوب داشته باشیم زیاده ولی واقعا مشخص نیست چه بازیکنهایی مدنظر فن خال و یونایتد هستن. باید صبر کرد و دل خوش نکرد به شایعات روزنامه ها و سایتها. اندرسون رو که فیورنتینا پس فرستاد و فعلا خبری از فروشش نیست چون باید خواهان وجود داشته باشه که نیست :D کلورلی رو هم بنا به گفته همین سایتها! اورتون میخواد پس به این خبر هم نمیشه امید داشت ولی احتمال جدایی این دو نفر + نانی و چیچا زیاده.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کامران خان تقریبا بازیکن مطرحی وجود نداره که به ما لینک نشده باشه. ولی اینکه آیا واقعا یونایتد دنبالشون هست یا نه رو فقط عمو وودی و مسئولین مربوطه میدونن. بنظر من روزنامه ها و سایتها چون میدونن یونایتد تو این پنجره نقل و انتقالات فعاله، چپ و راست بازیکنها رو بهمون لینک میکنن، به توافق میرسونن و بعد که میبینن خبری نشد، میگن یونایتد نمیخواسته بازیکن رو!! احتمال اینکه این تابستون ۳-۴ تا خرید خوب داشته باشیم زیاده ولی واقعا مشخص نیست چه بازیکنهایی مدنظر فن خال و یونایتد هستن. باید صبر کرد و دل خوش نکرد به شایعات روزنامه ها و سایتها. اندرسون رو که فیورنتینا پس فرستاد و فعلا خبری از فروشش نیست چون باید خواهان وجود داشته باشه که نیست :D کلورلی رو هم بنا به گفته همین سایتها! اورتون میخواد پس به این خبر هم نمیشه امید داشت ولی احتمال جدایی این دو نفر + نانی و چیچا زیاده.
راستش چندتا گزینه ای که خود من باهاشون حال میکردم هنوز به راه هستن، ویدال و استروتمن بهمراه کاروالیو و شاو...
تیم ما آنچنان کمبود بازیکن هم نداره و فقط مشکلش تو هافبکهای میانی و همچنین دفاع میانی هستش که اگه اوانز و اسمالینگ درست بازی کنن باز هم مشکلی نخواهیم داشت...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
راستش چندتا گزینه ای که خود من باهاشون حال میکردم هنوز به راه هستن، ویدال و استروتمن بهمراه کاروالیو و شاو...
تیم ما آنچنان کمبود بازیکن هم نداره و فقط مشکلش تو هافبکهای میانی و همچنین دفاع میانی هستش که اگه اوانز و اسمالینگ درست بازی کنن باز هم مشکلی نخواهیم داشت...
منم با گزینه های مدنظرت کاملا موافقم. البته ویدال - استروتمن و کاروالهو هرسه هافبکهایی هستن که ویژگی هافبک دفاعی دارن و فکر کنم یکی از بین این ۳ نفر خریده بشه که استروتمن از همه محتملتره البته اگه فلاینی رو بفروشیم یا کریک و فلچر جدا بشن، دوتا هافبک دفاعی خریداری میشه که شواینی هم مطرح هستش. یک هافبک بازیساز میخوایم که کروس هنوز مطرحه. شاو که تقریبا قطعی شده البته تا امضا نکنه ۱۰۰٪ نیست. فقط به این جمع مانگالا رو هم اضافه کنیم عالی میشه. سیتی و یونایتد دنبال مانگالا بودن که خودش گفته یونایتد رو به سیتی ترجیح میده. البته میراندا دفاع اتلتیکو و دوتا دفاع جوون هلندی هم مطرح شدن که یکیش ایندی هستش. من فکر میکنم حداقل یک دفاع وسط هم جذب میشه.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
استروتمن مدل جوانتر کریک هست خشک و بی انعطاف و بدون خلاقیت درصد موفقیت تو تیم نزدیک 0 هست از نظر من
اگر کریس رونالدو و مسی و یک بازیکن هلندی مزخرف هرسه برای اومدن به منچستر مشکلی نداشته باشن و قیمت هاشون هم برابر باهم باشه بدون شک فن خال بازیکن هلندی رو به رونالدو و مسی ترجیح میده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم لوئیز فان خال بد جوری داره اسپانیا رو له میکنه

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
فن خال داره مارو امیدوار می کنه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
چه می کنه رابین

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اگه اون تیری که رابین زد هر چند آفساید بود و گرفته نشد یه 15 سانت پایین تر بود می چسبید به طاق و هتریک می کرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من به منچستر سال بعد خیلی امیدوار شدم. فان خال واقعا با اینکه هلند از نظر مهره پایین تر از اسپانیا بود با اینکه یک گل خورد اسپانیا رو مات کرد.
امیدوارم فصل بعد یونایتد رو به اوج برگردونه

بالا