• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ظاهرا اخبار اونقدر هم کم نیست، Aymeric Laporte بازیکن میانی خط دفاع Athletic Bilbao که فصل خیلی خوبی داشته جدیدا به منچستر لینک شده، البته میگن که آرسنال و بارسا هم به دنبالش هستن...
فابرگاس هم اعلام کرده که ترجیه میده به منچستر بره تا چلسی، ظاهرا مورینیو زیاد باهاش حال نمیکنه...
اخبار که چی بگم شایعات تا دلت بخواد هست. حتی گفته شده یلماز مهاجم تیم ملی ترکیه که رفیق فاب توران هستش گفته که کار انتقال آردا توران به یونایتد تقریبا تموم شده.
همین خبر لاپورته با 30 میلیون پوند.
کونوپلیانکا که وینگر هستش گفته میشه اولین خرید یونایتده.
پیشنهاد 65 میلیون پوندی یونایتد برای سوارز!!
قضیه خرید ویلیام کاروالهو دوباره داغ شده.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
Barcelona midfielder Cesc Fabregas would prefer a move to Manchester United ahead of Chelsea if he returns to England.
احتمالاْ توی ترجمه اشتباه کردین!!! نظر نویسنده هست عزیز نه نظر فابرگاس!!
البته خودم ترجیح میدم به یونایتد بره تا چلسی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کلا به transfer talk گل هیچ اعتمادی نیست، هر چی هرجا بنویسه میذارن! سوارز!!! مینوشت مسی و رونالدو با هم قرارداد بستن کم تر خنده دار بود تا پیشنهاد یونایتد واسه سوارز!
پ.ن: مرسی معین جان، رویس که بعیده، حداقل اون لیست خروجی هاتم درست دراد کلی پیشرفته! لااقل چند تا بازیکن جوون که ممکنه آینده داشته باشن بازی میکنن جای ایپ دلقکا!

Sent from my XT1033 Moto G using Tapatalk 2

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
سلام. اتفاقا خوبه که لیست منچستر پر نشده. بذارین بازی های ایران شروع بشه، هفت هشت تا از بچه های خودمون رو میبرن منچستر. خیلی جمع فامیلی میشه و دورهمی خوش میگذره ;)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فابرگاس مثل اینکه از بارسا رفتنیه، حالا کجا؟ نمیدونم! پیکه تو مصاحبه زنده سوتی داده مثل اینکه.
بایرن واسه شواینی 32 میلیون پوند میخواد!!! حرفی ندارم :general107:
میگن:
- از بین آردا توران و میراندا یکیش قطعا میاد یونایتد! جالبیش اینه کاستا تو تست پزشکی چلسی هم شرکت کرده اونوقت ما فقط شایعات میشنویم.
قراره برای خرید استروتمن ژانویه اقدام کنن یعنی بعد از بهبودیش و بررسی وضعیتش بعد از بازگشت از مصدومیت. قیمت مدنظر هم 30 میلیون پوند.
- جذب هوملس خیلی نزدیکه!
- پیشنهاد 33 میلیون یورویی برای کاروالهو رد شده. حالا این پیشنهاد رو موناکو داده یا یونایتد من نفهمیدم! ولی در کل رد شده.
- جیمز ویلسون ممکنه شماره 9 رو واسه فصل بعد بپوشه.
- توماس مولر هم اخیرا بهمون لینک شده!!
- احتمال رفتن لیندگارد و چیچاریتو خیلی زیاده.
- رونی گفته واسه تیم انگلیس هرجایی بازی کنم خوشحالم. اونوقت سال گذشته از بازی کردن در میانه زمین ناراحت بود! :general210:
- مصدومیت رابین جدی نیست.
- احتمال داره کریک بجای چمبرلین به تیم انگلیس اضافه بشه.
- چلسی میخواد فیلیپه لوییز مدافع چپ اتلتیکو رو جذب کنه واسه همین جذب لوک شاو خیلی راحت تر میشه.
- و در پایان متاسفانه هیچ خبری مبنی بر فروش یانگ - اندرسون - کلورلی هنوز منتشر نشده. لامصب شایعه هم از فروش این 3 تا نیست که یک کم باعث انبساط خاطر بشه!:general208:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
هنرنمایی های مردک ابله هلندی تازه شروع شده .استروتمن دیگه چی بوده اخه اونم 30 تا چلسی فابرگاس رو داره با 32 میگیره ما هم استروتمن رو هرچی اشغال هلندی هست از این به بعد شایعه اومدنشون به یونایتد هست این مربی احمق بدجوری رو مخ منه همه تیم ها مربی های خودشون رو دارن و دارن واسه فصل بعد برنامه ریزی میکنن و بازیکن میگیرن مربی منچستر از تیم حرفی نمیزنه چون تمرکز کرده روی جام جهانی همیشه منچستر برنامه ریزی دقیقی داشت غیر این یکی دوساله اخه قحط مربی اومده بود؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
همیشه قرار نیست بهترین بازکن ها کنار هم باشن تا تیم قهرمان بشه بهترین بازیکنهایی که بتونن تیمی کار کنن قهرمان میشن

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
- رونی گفته واسه تیم انگلیس هرجایی بازی کنم خوشحالم. اونوقت سال گذشته از بازی کردن در میانه زمین ناراحت بود!
از قدیم گفتن: نازکش داری، ناز کن. نداری، پاتو دراز کن. مشکل از هموجایی شروع شد که من پایان مویس میدونمش. یعنی از دست رفتن اقتدار رختکن. رونی همیشه، حتی قبل از اومدن به منچستر، آدم بسیار یاغی و جنجالی و تندخویی بود. سر الکس بود که اونجور مهارش کرد، و البته با مهارت، الماس رو از توی گل و لای بیرون کشید. وگرنه رونی همیشه مستعد یک موضوع جنجالی هست. همونطور که زندگی خانوادگیش هم چندین بار به مرحلهء انفجار رسیده.
و در پایان متاسفانه هیچ خبری مبنی بر فروش یانگ - اندرسون - کلورلی هنوز منتشر نشده. لامصب شایعه هم از فروش این 3 تا نیست که یک کم باعث انبساط خاطر بشه!:general208:
شانس نداشتیم که اینا تو جام جهانی بازی کنن، شاید اونجا مشتری براشون پیدا میشد.

من هنوز دوست دارم چیچا بمونه. همیشه از خودش، تکنیکش و تلاشش خوشم میومد. گر چه بعضی وقتها درصد خطاش بالا بود، اما بنظر من یک ذخیرهء خیلی خوبه.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
Louis van Gaal wants Manchester United to sign Mats Hummels, Bastian Schweinsteiger and Thomas Muller during the World Cup

لوئیز فان خال میخواهد منچستر یونایتد سه بازیکن المانی جذب کند فن خال میخواهد مدتی که او در تیم ملی هلند است مسئول نقل و انتقالات منچستر یونایتد اد وودوارد اقدام به جذب متس هوملز و شوان اشتایگر و توماس مولر کند و جذب این سه بازیکن با مبلغ 100 میلیون پوند باشد
منبع سایت دیلی میل

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
Louis van Gaal wants Manchester United to sign Mats Hummels, Bastian Schweinsteiger and Thomas Muller during the World Cup

لوئیز فان خال میخواهد منچستر یونایتد سه بازیکن المانی جذب کند فن خال میخواهد مدتی که او در تیم ملی هلند است مسئول نقل و انتقالات منچستر یونایتد اد وودوارد اقدام به جذب متس هوملز و شوان اشتایگر و توماس مولر کند و جذب این سه بازیکن با مبلغ 100 میلیون پوند باشد
منبع سایت دیلی میل
شواینی رو پایه هستم با اینکه سنش بالا رفته ولی توماس مولر و هوملز رو اصلا قبول ندارم. توماس مولر خیلی افت کرده و هوملز هم هر چی فکر میکنم دفاع مطمئنی نیست تازه همه این قضایا رو با این قیمت در نظر بگیریم اصلا عقلانی نیست...
ولی ظاهرا دنبال آلبا هستن...

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
شواینی رو پایه هستم با اینکه سنش بالا رفته ولی توماس مولر و هوملز رو اصلا قبول ندارم. توماس مولر خیلی افت کرده و هوملز هم هر چی فکر میکنم دفاع مطمئنی نیست تازه همه این قضایا رو با این قیمت در نظر بگیریم اصلا عقلانی نیست...
ولی ظاهرا دنبال آلبا هستن...
==================
================

آلبا همون دفاع چپه بایرن مونیخ منظورتونه
اگه اون باشه عالیه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اگه منظورت الابا هست که اصلا فکر نمیکنم بفروشن بایرنی ها در اینکه هوملز چندان مداف باحالی نیست که شکی نیست کاش این بن عطیه رو میگرفتن یا لورن یا بجای اورا بینز رو

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شایعه در مورد یوردی آلبا هستش. این یه پیشنهاد 100% مسخره میتونه باشه، حتی شایعش. بارسا همینطوریش مدافع نداره، آدریانو رو هم داره به یووه میفروشه اونوقت آلبا رو هم از دست بده؟ :eek:
اوضاع وخیم بارسا در خط دفاع باعث شده قرارداد ماسکرانو رو تمدید کنند، آلبا که جای خود.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خیلی از سایتها میگن خرید شاو تموم شده و حقوق هفتگیش رو ۱۶۰ هزار پوند در هفته ذکر کردن!!!
تیم رم هم گفته شده با پیشنهاد ۳۵ میلیون یورویی برای استروتمن موافقت میکنه.
مانگالا هم که گفته یونایتد رو به سیتی ترجیح میدم و باتوجه به اینکه تنها مشتری جدیش ما هستیم پس احتمال جذبش خیلی زیاده.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خیلی از سایتها میگن خرید شاو تموم شده و حقوق هفتگیش رو ۱۶۰ هزار پوند در هفته ذکر کردن!!!
تیم رم هم گفته شده با پیشنهاد ۳۵ میلیون یورویی برای استروتمن موافقت میکنه.
مانگالا هم که گفته یونایتد رو به سیتی ترجیح میدم و باتوجه به اینکه تنها مشتری جدیش ما هستیم پس احتمال جذبش خیلی زیاده.
آره گل هم خبر شاو رو زده...
باز هم یک خبر خوب ولی واقعا تا توی پیراهن تیم نبینمش باورم نمیشه...

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اومدم خبر شاو رو بدم که معین عزیز زحمتش رو کشیده بود،اگه بیاد یه نیمچه رقابتی بینش با اورا راه می افته که بدک نیست اون طرف تضمین میشه،الان عمق دفاع مشکل داره که مسئولین برای اونم یه فکری بکنن ممنون میشیم :دی

یه CMF بازیساز هم بگیرن که دیگه میشه نور علی نور

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بالا