آخه کامران جان هیچ خبری نیست. همش شایعه است و این شایعات و عملکرد مسءولین تیم در بازار نقل و انتقالات اینقدر زیباست که دل و دماغی برای گذاشتن این شایعات نیستLuis Suarez to Real Madrid for $182 million.
Bastian Schweinsteiger to Manchester Utd for $18 million.
Luke Shaw to Man Utd or Chelsea for $49 million.
دوستان خیلی کم رنگ شدید دلمون تنگ میشه
اره واقعا خسته کنندس این شایعات امیدوارم هلند زود حذف بشه فن خال فکرش رو بزاره رو تیم برای جذب بازیکن این تیم خیلی کار داره که باید بازسازی بشه امیدوارم خبر فروش یانگ رو بشنویم برای اولین حرکت فن خالآخه کامران جان هیچ خبری نیست. همش شایعه است و این شایعات و عملکرد مسءولین تیم در بازار نقل و انتقالات اینقدر زیباست که دل و دماغی برای گذاشتن این شایعات نیست
یکروز میگن با کروس به توافق رسیدن، روز بعد میگن کلا منتفی شد. روز بعد میگن با شاو به توافق رسیدن، روز بعدش میگن شاو به چلسی نزدیک شد. الان هم که میگن فن خال میخواد ماتا رو بفروشه! کلا همش اخبار توپ منتشر میشه!
قبلا گفته بودم طرف مورد خاصیه واسه خودشنه، فقط یک احمق لجباز ناسیونالیست...
احتمالا هیچ خریدی در خط میانی نخواهیم داشت به غیر از استروتمن، خط دفاعی که با فردیناند و ویدیچ پارسال اونجوری بود، امسال بدون این دوتا و بدون جایگزین چجوری خواهد شد، خدا میدونه...
آقا محمد مرسی واسه این پست. خوشحالمون کردی که قراره یک بازیکن خوب بخریمقبلا گفته بودم طرف مورد خاصیه واسه خودش
البته، توی فکر خرید بلیند هستش. عجب بازیکنیه این پسر، اشک بارسلونا رو توی دور گروهی امسال در اورد. سن و سالی نداره اما بسیار پخته و سنجیده بازی میکنه. میدون داری میکنه در حد....
Daley Blind که بهترین بازیکن فصل آژاکس شد؟قبلا گفته بودم طرف مورد خاصیه واسه خودش
البته، توی فکر خرید بلیند هستش. عجب بازیکنیه این پسر، اشک بارسلونا رو توی دور گروهی امسال در اورد. سن و سالی نداره اما بسیار پخته و سنجیده بازی میکنه. میدون داری میکنه در حد....
تبریک که واقعا جای تبریک هم داره ولی چرا تسلیت عزیزم؟نمی دونم باید تبریک گفت یا تسلیت ولی Malcolm Glazer، به دیار باقی شتابیده!!
البته من دقیق در جریان مدیریت منچستر نیستم، غیر از این گلیزر، گلیزر دیگه ای هم هست؟
بالاخره یک انسان مرده عزیز!تبریک که واقعا جای تبریک هم داره ولی چرا تسلیت عزیزم؟
مرتیکه یک دهه مثل یه خون آشام از تیم خورد.
طرف شیش تا بچه داره که فکر کنم دوتا از پسراش بیشتر بازی ها تو الدترافورد حظور داشتن.
امیدوارم بچه هاش بی خیال بشن و سهامشون دست یه عده انسان بیفته.
یکی مثل میراندا رو که حتما می خوایم. چون دفاع وسطای اصلیمون رفتن. البته درسته تو سایت ها نوشتن مشتری اولش منچستره ولی بارسا هم می خوادش و این یه ذره خطرناکه. چون منچستر معمولا واسه بازیکن گرفتن وارد رقابت با تیمای دیگه نمی شه.جدیدترین شایعات و بازیکنهایی که لینک شدن:
کوکه با مبلغ 48 میلیون پوند، آردا توران با 40 میبیون پوند و میراندا با 24 میلیون پوند
پ.ن: صرفا شایعه هستند!!!