• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
چیچاریتو در فیس بوقش گفته:

My future may be decided tomorrow or it may be decided in three months. I could remain in Manchester, although in reality I don’t know if I will stay. Obviously I will try to handle this situation in a mature way and my agent is working in this direction. I am currently with the national team and trying to focus 100% on the World Cup in Brazil

از یه طرف راستم میگه،ترافیک بازیکن هست تو CF ،بین اون و ولبک یه کدوم برن بهتره،چون بازیشون خراب میشه به دلیل نیمکت نشینی های متمادی

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
کروس رو مفت خریدیم نمی دونم چطور حاضر شده با این قیمت بیاد
آقا بیست میلیونه ها! اونم پوند، ریال و تومن نیست ها! ماشالله شما چقدر نظرت بلنده. تو رو خدا نگین فلایینی 27. یک غلطی شده، دیگه تکرار نمیشه.

بعد هم هر چی میگذره، موضوع فیرپلی مالی جدی تر میشه و برای بیلان مالی، باشگاه ها باید ترازنامهء خوبی ارائه بده وگرنه جریمه میشن، سنگین.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تا سایت باشگاه خبر رو نزنه و با پیراهن باشگاه عکس نگیره کروس که هیچ، برهانی رو هم نخریدیم!
کاملا با امیر جان موافقم. تازه خیلی از سایتها بویژه گاردین از عصر امروز این خبر رو رفتن که فن خال گفته کروس رو نمی خوام!:confused:
در کل تا وقتی بازیکن رو با لباس یونایتد نبینیم به شایعات روزنامه ها توجه نکنیم خیلی بهتره ;)
ضمنا امروز این خبر منتشر شد که علت عدم جذب تیاگو آلکانتارا در تابستون گذشته گیگزی بوده و به نظرش تیاگو مناسب نبوده و به همین دلیل باشگاه دست از جذبش کشیده.
یک گزینه جدید خط هافبک هم بهمون چند روزیه لینک شده و احتمال جذبش هم کم نیست. هافبک جوون تیم ملی هلند یعنی یوردی کلاسی. همون که پاس گل بازی با اکوادور رو به رابین داد.
ضمنا یک خبر عجیب هم روی سایتها رفته که مویس بدلیل درگیری در یک بار تحت تعقیب پلیس هستش!!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آقا بیست میلیونه ها! اونم پوند، ریال و تومن نیست ها! ماشالله شما چقدر نظرت بلنده. تو رو خدا نگین فلایینی 27. یک غلطی شده، دیگه تکرار نمیشه.

بعد هم هر چی میگذره، موضوع فیرپلی مالی جدی تر میشه و برای بیلان مالی، باشگاه ها باید ترازنامهء خوبی ارائه بده وگرنه جریمه میشن، سنگین.
علی جان نمیدونم قضیه کروس رسمی بشه یا نه ولی اینو میدونم که اگه بتونیم با 20 تا جذبش کنیم میشه سال بعد گرونتر فروختش.علت قیمت 20 میلیون پوندی کروس تنها اینه که اگه این تابستون نفروشنش سال دیگه بصورت بازیکن آزاد از بایرن جدا میشه و چیزی دست بایرن رو نمیگیره پس مجبورا بفروشنش. اگه از قرارداد کروس بیش از یکسال باقی مونده بود مطمءن باش کمتر از 30-35 تا قیمت نمیخورد. کروس واقعا بازیکن خوبیه. البته من یک کم نسبت به کندیش و کم تحرکیش دغدغه دارم و بنظرم باید هافبکهای دونده و جنگنده تری رو جذب کنیم مثل راس بارکلی که امسال بیشتر AMF بازی کرد ولی توانایی بازی در پست وینگر و CMF رو هم داره. خیلی دوست دارم بارکلی رو جذب کنیم.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چند خبر کوتاه:
پیشنهاد 16 میلیون پوندی یونایتد برای ژروبنیو!!
قیمت گذاری 15 میلیون پوندی روی فلاینی!!
لوک شاو خیلی خیلی به خروج از باشگاه سوتون نزدیک شده ولی کجا میره؟! یونایتد یا چلسی؟
چیچا احتمال زیاد از باشگاه جدا میشه.
چلسی بهمراه یونایتد و آرسنال بدنبال جذب مانزوکیچ.
اون قضیه جذب دروازه بان 17 ساله هم مثل اینکه یک گیرهایی توش پیش اومده و باشگاه مبدا گفته هنوز توافق نهایی انجام نشده!!
فعلا تا این لحظه هیچ خبر رسمی در مورد جذب بازیکن منتشر نشده الا همون دروازه بانه که اونهم حرف و حدیث داره!!

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ظاهرا فن خال بیخیال تونی کروس شده! نمیخوادش...همه قرار مدار رو کنسل کرده.

Sent from my GT-I9300

سایتها اول زدن که یونایتد با بایرن و کروس به توافق رسید. بعد زدن فن خال گفته کروس رو نمیخوام. امروز هم زدن کروس گفته یونایتد جزو گزینه های مدنظرم نیست.
باز نقل و انتقالات شروع شد و ما مثل همیشه در هیجان و استرس و خوش خیالی و آخرش هم یکی مثل فلاینی میخریم!! این قضیه احتمال فروش فلاینی با 15 میلیون پوند هم مثل اینکه کم کم داره جدی میشه!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب راستش از همون اول هم خیلی با کروس حال نمیکردم همچین ناراحت هم نشدم اما مشکل من با خود فن خال هست هیچ امیدی بهش ندارم من سال های زیادیه که طرفدار دوتا تیم بارسا و منچستر یونایتد هستم اون موقعی که فن خال تو بارسا مربی شد اونجا روپر کرد از هلندی های بیخاصیت در حالی که تمام زحمت ها رو بازیکن های اسپانیایی میکشیدنفقط تو اینا همون کلایورت خوب بود. هسپ ورایزیگر و دیبوئر و کوکو و ... الان هم اینجا هنوز نیومده دنبال روبن و استروتمن و ... اینا تو انگلیس جواب نخواهند داد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
همونطور که گفتم و دوستان هم اشاره کردن، تا بازیکنهای جدید رو در لباس جدید منچستر ندیدم هیچ وقت حرف جراید رو باور نمیکنم...
http://www.goal.com/en/news/9/engla...ester-united-move-never-an-issue?ICID=HP_BN_3
خبر گل در مورد کروز هستش که گفته امکان نداره امسال بره به تیم دیگه ای...

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
تونی کروس هافبک بایرن مونیخ هرگونه خبر درباره انتقالش به منچستریونایتد را تکذیب کرد و اعلام کرد بایرن اجازه خروج به او در تابستان را نخواهد داد.
"اگر باشگاه در تابستان اجازه خروج را به من دهد بسیار تعجب خواهم کرد. باشگاه به صورت واضح به من اعلام کرده است که در 2014 انتقال من ممکن نخواهد بود.

گمانه زنی های زیادی انجام شده است، منچستریونایتد هرگز یک مسئله و مشکل نبوده و حقیقتاً اکنون هم نیست.":(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خب راستش از همون اول هم خیلی با کروس حال نمیکردم همچین ناراحت هم نشدم اما مشکل من با خود فن خال هست هیچ امیدی بهش ندارم من سال های زیادیه که طرفدار دوتا تیم بارسا و منچستر یونایتد هستم اون موقعی که فن خال تو بارسا مربی شد اونجا روپر کرد از هلندی های بیخاصیت در حالی که تمام زحمت ها رو بازیکن های اسپانیایی میکشیدنفقط تو اینا همون کلایورت خوب بود. هسپ ورایزیگر و دیبوئر و کوکو و ... الان هم اینجا هنوز نیومده دنبال روبن و استروتمن و ... اینا تو انگلیس جواب نخواهند داد
البته حامد جان یونایتد هلندیهای خوبی داشته مثل رابین، نیستلروی، ادوین ون درسار. البته باتنر هم هست که فرگی خریدش، اونهم با 4 میلیون پوند و فعلا جواب نداده. من که کوین استروتمن رو دوست دارم و تنها مورد قابل تامل مصدومیت سنگینش هست. معلوم نیست بعد از مصدومیتش باز هم مثل قبلش بشه یا نه! یبار این بلا سرمون اومد که بازیکن بعد از مصدومیتش دیگه تو اوج برنگشت، منظورم هارگریوزه.

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
چند خبر کوتاه:
پیشنهاد 16 میلیون پوندی یونایتد برای ژروبنیو!!
قیمت گذاری 15 میلیون پوندی روی فلاینی!!
لوک شاو خیلی خیلی به خروج از باشگاه سوتون نزدیک شده ولی کجا میره؟! یونایتد یا چلسی؟
چیچا احتمال زیاد از باشگاه جدا میشه.
چلسی بهمراه یونایتد و آرسنال بدنبال جذب مانزوکیچ.
اون قضیه جذب دروازه بان 17 ساله هم مثل اینکه یک گیرهایی توش پیش اومده و باشگاه مبدا گفته هنوز توافق نهایی انجام نشده!!
فعلا تا این لحظه هیچ خبر رسمی در مورد جذب بازیکن منتشر نشده الا همون دروازه بانه که اونهم حرف و حدیث داره!!
بی خیال بابا مانزوکیچ دیگه خر کیه؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
کروس رو مفت خریدیم نمی دونم چطور حاضر شده با این قیمت بیاد
این 20میلیون برای رضایت باشگاهه و هیچ ربطی به بازیکن نداره!
بازیکن حقوق میگیره از باشگاه و سر اون توافق میکنه!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رونی: می خواهم کاپیتان منچستر یونایتد باشم اما، به تصمیم فن خال احترام می گذارم

به گزارش ساکروی، رونی در جمع خبرنگاران در کمپ انگلستان در پرتغال گفت: "من حس می کنم که برای این امر آماده ام، اما این به نظر مربی بستگی دارد. پیش تر هم گفته ام که من چند بار بازوبند یونایتد را به بازو بسته ام و انجام آن به صورت مداوم عالی خواهد بود. اما مشخصا این به تصمیم مربی جدید بستگی دارد.

"او هر کس را لایق تشخیص دهد، من به تصمیم او احترام خواهم گذاشت و مشکلی نخواهم داشت. اگر او کس دیگری را برگزیند، صادقانه می گویم که مشکلی نخواهم داشت. به تصمیم او احترام خواهم گذاشت.

رابین فن پرسی کاپیتان کشورش است، او آرسنال را کاپیتانی کرده است و اگر رابین انتخاب شود، مطمئنم که او کاپیتان خوبی خواهد بود. زمان هیجان انگیزی در باشگاه پیش روی ماست."

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
بله با شما موافقم که ما هلندی های خوبی داشتیم و داریم بر منکرش لعنت من از خدامه یکی دیگه مثل فن درسار و نیستلروی داشته باشیم .اگه مثل اینا تو هلند باشه چه بهتر که واسه تیم منچستر بازی کنن منتها من بحثم رو همون انتخاب های بد هست اوناتوسط فرگوسن انتخاب شدن و به این تیم اومدن واسه فرگوسن اسکاتلندی و هلندی و اسپانیایی و ... نداشت هرکی خوب بود میاورد اما اخلاق این متفاوت هست دوست داره بازیکن های اهل کشورش رو جمع کنه یجا که در مورد بارسا به هیچ عنوان جواب نداد

بالا