hamedM1368
Registered User
کروس رو مفت خریدیم نمی دونم چطور حاضر شده با این قیمت بیاد
آقا بیست میلیونه ها! اونم پوند، ریال و تومن نیست ها! ماشالله شما چقدر نظرت بلنده. تو رو خدا نگین فلایینی 27. یک غلطی شده، دیگه تکرار نمیشه.کروس رو مفت خریدیم نمی دونم چطور حاضر شده با این قیمت بیاد
کاملا با امیر جان موافقم. تازه خیلی از سایتها بویژه گاردین از عصر امروز این خبر رو رفتن که فن خال گفته کروس رو نمی خوام!تا سایت باشگاه خبر رو نزنه و با پیراهن باشگاه عکس نگیره کروس که هیچ، برهانی رو هم نخریدیم!
علی جان نمیدونم قضیه کروس رسمی بشه یا نه ولی اینو میدونم که اگه بتونیم با 20 تا جذبش کنیم میشه سال بعد گرونتر فروختش.علت قیمت 20 میلیون پوندی کروس تنها اینه که اگه این تابستون نفروشنش سال دیگه بصورت بازیکن آزاد از بایرن جدا میشه و چیزی دست بایرن رو نمیگیره پس مجبورا بفروشنش. اگه از قرارداد کروس بیش از یکسال باقی مونده بود مطمءن باش کمتر از 30-35 تا قیمت نمیخورد. کروس واقعا بازیکن خوبیه. البته من یک کم نسبت به کندیش و کم تحرکیش دغدغه دارم و بنظرم باید هافبکهای دونده و جنگنده تری رو جذب کنیم مثل راس بارکلی که امسال بیشتر AMF بازی کرد ولی توانایی بازی در پست وینگر و CMF رو هم داره. خیلی دوست دارم بارکلی رو جذب کنیم.آقا بیست میلیونه ها! اونم پوند، ریال و تومن نیست ها! ماشالله شما چقدر نظرت بلنده. تو رو خدا نگین فلایینی 27. یک غلطی شده، دیگه تکرار نمیشه.
بعد هم هر چی میگذره، موضوع فیرپلی مالی جدی تر میشه و برای بیلان مالی، باشگاه ها باید ترازنامهء خوبی ارائه بده وگرنه جریمه میشن، سنگین.
ظاهرا فن خال بیخیال تونی کروس شده! نمیخوادش...همه قرار مدار رو کنسل کرده.
Sent from my GT-I9300
البته حامد جان یونایتد هلندیهای خوبی داشته مثل رابین، نیستلروی، ادوین ون درسار. البته باتنر هم هست که فرگی خریدش، اونهم با 4 میلیون پوند و فعلا جواب نداده. من که کوین استروتمن رو دوست دارم و تنها مورد قابل تامل مصدومیت سنگینش هست. معلوم نیست بعد از مصدومیتش باز هم مثل قبلش بشه یا نه! یبار این بلا سرمون اومد که بازیکن بعد از مصدومیتش دیگه تو اوج برنگشت، منظورم هارگریوزه.خب راستش از همون اول هم خیلی با کروس حال نمیکردم همچین ناراحت هم نشدم اما مشکل من با خود فن خال هست هیچ امیدی بهش ندارم من سال های زیادیه که طرفدار دوتا تیم بارسا و منچستر یونایتد هستم اون موقعی که فن خال تو بارسا مربی شد اونجا روپر کرد از هلندی های بیخاصیت در حالی که تمام زحمت ها رو بازیکن های اسپانیایی میکشیدنفقط تو اینا همون کلایورت خوب بود. هسپ ورایزیگر و دیبوئر و کوکو و ... الان هم اینجا هنوز نیومده دنبال روبن و استروتمن و ... اینا تو انگلیس جواب نخواهند داد
بی خیال بابا مانزوکیچ دیگه خر کیه؟چند خبر کوتاه:
پیشنهاد 16 میلیون پوندی یونایتد برای ژروبنیو!!
قیمت گذاری 15 میلیون پوندی روی فلاینی!!
لوک شاو خیلی خیلی به خروج از باشگاه سوتون نزدیک شده ولی کجا میره؟! یونایتد یا چلسی؟
چیچا احتمال زیاد از باشگاه جدا میشه.
چلسی بهمراه یونایتد و آرسنال بدنبال جذب مانزوکیچ.
اون قضیه جذب دروازه بان 17 ساله هم مثل اینکه یک گیرهایی توش پیش اومده و باشگاه مبدا گفته هنوز توافق نهایی انجام نشده!!
فعلا تا این لحظه هیچ خبر رسمی در مورد جذب بازیکن منتشر نشده الا همون دروازه بانه که اونهم حرف و حدیث داره!!
این 20میلیون برای رضایت باشگاهه و هیچ ربطی به بازیکن نداره!کروس رو مفت خریدیم نمی دونم چطور حاضر شده با این قیمت بیاد