منچستر اگه پیش دستی بکنه میتونه فابرگاس رو بخره . تیم کم کم داره جون میگیرهعکس جدید تیم بارسا با لباس جدید هم منتشر شده که توی عکس خبری از فابرگاس نیست جدی ترین گزینه های مطرح شده برای فابرگاس هم آرسنال و یونایتد هستن و قیمتش هم از 40 میلیون یورو تا 53 میلیون یورو من خودم توی سایتهای مختلف دیدم. با توجه به اینکه خیلی از سایتها زدن که یونایتد با کروس توافق کرده بنظر من مقصد احتمالی فابرگاس آرسنال هستش. لوک شاو هم مثل اینکه خونش رو فروخته! یعنی قراره اتفاقی بیفته؟
نسبت به فابرگاس حس خوبی ندارم فعلا که خبری از مدافع نیست البته یک مدافع جوان هلندی به یونایتد لینک شده که اسمش رو یادم نیست و البته این اتفاق طبیعیه! مانگالا هم گفته چلسی رو به سیتی ترجیح میدم و حرفی از یونایتد نزده! گارای هم که قراره بره لیگ روسیه و تیم زنیت و مثل اینکه به توافق رسیدن. اینهم از مدافعهایی که چندین وقته بهمون لینک شدن!منچستر اگه پیش دستی بکنه میتونه فابرگاس رو بخره . تیم کم کم داره جون میگیره
برای خط دفاعی کاری نکردن؟
یحی توره تکذیب کرد و تو سیتی میمونه کجا بهتر پول میدن بهش ؟باشگاه سیتی در اقدامی عجیب یادش رفته روز تولد بهترین بازیکن فصلش رو بهش تبریک بگه !
واقعا حیف یحیی توره. ایکاش میومد منچستر البته احتمالا بره به بارسلونا
تو این عکس یک دفاع وسط هست دیگه دفاع چپ هم لوک شاوبسته ی پیشنهادی فنخال برای یونایتد
پس دفاع چی اقای فنخال؟
راستش اصلا با هوملز حال نمیکنم!!!تو این عکس یک دفاع وسط هست دیگه دفاع چپ هم لوک شاو
موافقم، باید خیلی بیشتر از اینا به فکر دفاع وسط باشیم...بسته ی پیشنهادی فنخال برای یونایتد
پس دفاع چی اقای فنخال؟
روبن رو مخالفم به شدت!!!20 میلیون پوند واسه کروس واقعا به قیمت خوبی خریدیم!
اگه فابرگاس هم با 30 میلیون پوند بخواد بیاد اونم قیمتش خوبه!
20 میلیون پوند واسه روبن هم بد نیست! اینا همه اثرات حضور یک مربی سرشناسه با اینکه حتی سهمیه ی یورو رو هم نگرفتیم
حیف اون 27 میلیون پوندی که واسه فلاینی حروم کردیم
روبن رو منم به تنهایی باهاش مخالفم ولی وقتی به همراه فن خال بیاد دیگه مخالفتی ندارم! در کنار روبن مطمئنم فن خال , فن پرسی رو هم می تونه به اوج برگردونهروبن رو مخالفم به شدت!!!
ولی امروز حتی اخبار تلویزیون هم فابرگاس رو اعلام کرد...
فابرگاس باید پارسال میومد...
تا ببینیم که کدوم اینها لباس رو واقعا میپوشه...
از 4-3 ماه پیش تا الان هر روز یه اخبار میاد بیرون که منچستر فلانی رو خرید و فلانی میخواد بره منچستر...
باید دید که این خریدها فقط برای امسال هستش یا به فکر آینده هم هستن...