• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بـه بـه آماده اسـت تا به الدترافـورد بازگردد !

مهاجم پرتغالی یونایتد که 3 سال است بطور قرضی در تیم های دیگر بازی میکند معتقد است نسبت به سال 2010 که به یونایتد آمد بازیکن کاملتری شده است.

" اکنون هدف من این است که به یونایتد بازگردم و سعی کنم مربی جدید را قانع کنم تا به من فرصت خود نمایی در الدترافورد را بدهد "

وی همچنین به باشگاه بنفیکا برای انتقال دائمی لینک شده است
یانگ بهتر از اینه ....:D

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
خوب چند خبر کوتاه
چیچاریتو از منچستر جدا میشه
پیشنهاد جدید منچستر برای تمدید دخیا
کروس قطعا ترنسفر نخواهد شد {طبق گفته های خودش
منچستر همچنان دنبال فابرگاس
و این هم عکس کتک خورده توسط مویس
پ ن :مویس انقدر لات بود نمیتوسنتن بیرونش کنن !
o_O
MAIN-angry-moyes.jpg

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بـه بـه آماده اسـت تا به الدترافـورد بازگردد !

مهاجم پرتغالی یونایتد که 3 سال است بطور قرضی در تیم های دیگر بازی میکند معتقد است نسبت به سال 2010 که به یونایتد آمد بازیکن کاملتری شده است.

" اکنون هدف من این است که به یونایتد بازگردم و سعی کنم مربی جدید را قانع کنم تا به من فرصت خود نمایی در الدترافورد را بدهد "

وی همچنین به باشگاه بنفیکا برای انتقال دائمی لینک شده است
یانگ بهتر از اینه ....:D
به به امسال واسه تیمش خیلی خوب کار کرده و چندتا گل فوق العاده هم زده. امسال واقعا پیشرفت کرده و همین که چندتا تیم مخصوصا بنفیکا پیگیر انتقالش هستن خودش گویای همه چیز هست.
و مهمترین نکته اینکه 100% از یانگ بهتره :mad:
پ.ن: خدایا یک بلا (مویس) رو از سرمون کم کردی، دومیش (یانگ) رو هم خودت یک کاریش بکن.

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
فن خال آدم یک دنده و لج بازیه میگه کروس رو نمی خوام حتما اون پیرمرد هموطنش رو می خواد که دیگه آخرای فوتبالشه
من به پست های قدیمی سایت هواداران بایرن که سر زدم متوجه شدم که بایرنی ها چه حرصی که از دست فن خال نمی خوردن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب مثل اینکه اورا برای تمدید قرارداد بمدت یکسال دیگه با باشگاه توافق کرده. با اینحساب قضیه انتقال شاو هم در حاله ای از ابهام قرار گرفت!! :confused:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب پس وودی جون واقعا خسته نباشید داره:Dامسال هیچ بازیکنی نمیگیره تیم الا هلندی های مزخرف که اینجا رو لونه خودشون میکنن والا اون موقع که گفتن فن خال میاد ما فقط خواستیم شادی دوستان رو خراب نکنیم والا این ادم به نظر من بدرد این تیم نمیخوره همون گیگز رو بزارن سرداره بخدا این میاد تیم رو به ف میده نمیدونم شاید از نظر شما موفق بوده اما از نظر من مزخرفترین مربی بارسا تو این مدت که من میبینم خودشه و بس تو بایرن مونیخ هم انچنان کاری نکرد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خوب مثل اینکه اورا برای تمدید قرارداد بمدت یکسال دیگه با باشگاه توافق کرده. با اینحساب قضیه انتقال شاو هم در حاله ای از ابهام قرار گرفت!! :confused:
یه دفاع چپ دیگه باید بیاد در کنار اورا که چرخشی بازی کنن،اورا این فصل نشون داد که تو همه بازیا نمی تونه موثر باشه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خدابیامرز مویس این اواخر داشت با شاو مذاکره میکرد!! ولی نذاشتین بمونه حالا اورا مصدوم شه میخواین چی کار کنین؟
:general509::general509::general509:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خب پس وودی جون واقعا خسته نباشید داره:Dامسال هیچ بازیکنی نمیگیره تیم الا هلندی های مزخرف که اینجا رو لونه خودشون میکنن والا اون موقع که گفتن فن خال میاد ما فقط خواستیم شادی دوستان رو خراب نکنیم والا این ادم به نظر من بدرد این تیم نمیخوره همون گیگز رو بزارن سرداره بخدا این میاد تیم رو به ف میده نمیدونم شاید از نظر شما موفق بوده اما از نظر من مزخرفترین مربی بارسا تو این مدت که من میبینم خودشه و بس تو بایرن مونیخ هم انچنان کاری نکرد
کاملا موفقم، قبل از این هم گفته بودم که این آدم نه بازیکن ساز هستش و نه با ستاره های تیم کنار میاد و بسیار لج باز هم هستش...
زمان مربی گریش تو بارسا هم هر چی هلندی بود تو بارسا جمع کرد و هیچ غلطی نکرد...
الان هم دارم میبینم که تیم داره به همون وضعیت دچار میشه، از همین چیزا میترسیدم که داره سر تیم میاد...
بازیکن هم که نمیگیرن اصلا...
خبری شنیدید که بازیکن گرفته باشن؟
بیخیال شاو هم بشید که با رفتن اشلی کول 100 درصد سر از چلسی در میاره...
کروز هم نمیخواد تکون بخوره، مانگالا هم که پرید، کوکه هم که هیچ خبری ازش نیست، کاروالیو هم همینطور، استروتمن هم که مصدومه به قول دوستان...
وودی هم میخواد مثل پارسال بشینه دست به ... تا اگه بازیکنی برای انتقال هم هست بپره...
هنوز حتی یک بازیکن هم نگرفتن و در قبالش دوتا دفاع وسط اصلی رو از دست دادن و حتی بازیکن جایگزینشون رو هم اعلام نکردن...
آقا امسال منتظر یک فاجعه بدتر از مویس باید بود...

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
احتمال فروش فلائینی با قیمتی پائین:

مروانه فلائینی ، هافبک 27.5 میلیون پوندی یونایتد، خرید دقیقه نودی دیوید مویز در تابستان گذشته بود که نمایش خوبی هم در این فصل نداشت و حالا سرمربی جدید شیاطین سرخ ، لوئی فن خال ، ستاره سابق اورتون را مستعد حضور در برنامه های جدید تیم نمی بیند.

بنابراین ، تیم منچستریونایتد بازیکن میانی خود را با قیمت تنها 15 میلیون پوند به فروش خواهد گذاشت ؛ اگرچه پیشنهاد 12 میلیون پوندی هم می تواند یونایتد را راضی به فروش این هافبک تدافعی کند.

ملی پوش بلژیکی که 16 بار در این فصل با پیراهن شیاطین سرخ به میدان رفته است ، حتی یک گل هم به ثمر نرسانده است. او که سه ماه ابتدایی فصل را به علت مصدومیت مچش از دست داده بود ، بعد از رفع مصدومیتش هم تنها برای قرار گرفتن روی نیمکت تلاش میکرد !

حالا سران منچستریونایتد متوجه شکست خود در خرید این بازیکن شده اند و تمایل دارند تا با کسب تجربه از گذشته، دیگر در حق تیم خود و دوران حرفه ای این بازیکن اشتباهی مرتکب نشوند .

اما با توجه به نمایش فاجعه بار فلائینی در فصل گذشته ، بعید به نظر میرسد تیمی حاضر به پرداخت مبلغ درخواستی یونایتد ، یعنی 15 میلیون پوند باشد ؛ و با این وضعیت ممکن است مدیران منچستر مجبور به قبول پیشنهادات کمتر، حتی تا
10 میلیونپوند نیز باشند .

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
نظر جالب کریستیانو رونالدودرباره پل اسکولز:

کریستیانو رونالدو: وقتی با هم تمرین می‌کـــردیم، عـادت
داشـــــتم، کارهـــای فریــبنده زیادی انجـــام دهم که بقیه
بازیکنان توانایی انجام آن را نداشتند. وقتی توانایی خودم
را به اسکولز نشان دادم و داشتم تمرین را ترک می‌کردم،
صدایم زد و توپ را زیر پای خـود گذاشت و به درخـــتی که
50 متر با ما فاصله داشت، اشـــــاره کرد و گفت توپ را به
درخت می‌زنم. او شوت زد و توپ به درخت خورد.
سپس از من خواست تا این کار را انجام دهم. 10 بار این
کار را انجــــــام دادم اما نتوانستم توپ را به درخت بـــزنم.
او خندید و زمین را ترک کرد.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
" تو میتونی همسرت، سیاستت و یا دینت رو عوض کنی، ولی هرگز نمیتونی تیم مورد علاقت رو عوض کنی!! "
اریک کانتونا
♥♥ تولدت مبارک مرد بزرگ ♥♥

10258307_672518622821320_9075501762494881042_o.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هیچ اتفاق مثبتی نیفتاده در طول روزهای اخیر در بازار نقل و انتقالات
وضعیت نگران کننده است و این اصلا خوب نیست.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اد تو همون قسمتی که این فصل بیشترین مشکل رو داشتیم 2 تا بازیکن تقریبا اصلیمون رفتن و هیچ تلاشی هم نمیشه که بازیکن جایگزین به جاشون خریداری بشه،حداقل برن دو نفر از آکادمی باشگاه بردارن بیارن با بزرگا تمرین کنن برای 2 3 سال آینده آماده بشن،همین کارم نمیکنن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
طبق آخرین اخبار لوییس فن خال گفته که استروتمن رو به کروس ترجیح میده و قضیه ی کروس رو منتفی دونسته

پل اسکواز هم گفته که منچستر تونی کروس رو باید به خدمت بگیره و من اگه مربی بودم اولین خریدم کروس بود

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
روبن گفته منچستر جزو گزینه هام نیست ولی بعد از پایان قراردادم می تونم به تیم فن خال ملحق بشم.
پ.ن : قرارداد روبن 3 سال دیگه با بایرن تموم میشه سنش رو اون موقع خودتون حساب کنید انگار تیم سالمندان گیر آورده

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اخبـار نـقل و انـتـقــالات :

- روبـن : "منچستر یونایتد؟ حتّی فکرش را هم نکنید. من در بایرن مونیخ می‌مانم. تمام."

- با جدایی لمپارد و اشلی کول از چلسی این باشگاه بشدت بدنبال کوکـه و لـوک شـاو خواهد بـود

- تغییر موضع 180 درجه ای رویـس به سمـت بارسـلونا

- آرسنال و یونایتد 2 پیشنهاد جدی به فابرگاس ارائه کردند که پیشنهاد آرسنال بیشتر اسـت .

- ایجنت گریزمان : " او بین آرسنال و یونایتد ، آرسنال را انتخاب خواهد کـرد "

- مارک اوگدن خبرنگار تلگراف در مصاحبه با شبکه رسمی باشگاه منچستریونایتد خبر از شکل گیری قرارداد شاو داد و اعلام کرد که این قرار داد به زودی اعلام می شود.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
طبق آخرین اخبار لوییس فن خال گفته که استروتمن رو به کروس ترجیح میده و قضیه ی کروس رو منتفی دونسته
دیدین همونی که گفتم داره میشه منتظر یه تیم تمام هلندی اونم هلندی های بنجل باشین دقیقامثل خود فن خال .فقط یک احمق استروتمن رو به کروس ترجیح میدهد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دیدین همونی که گفتم داره میشه منتظر یه تیم تمام هلندی اونم هلندی های بنجل باشین دقیقامثل خود فن خال .فقط یک احمق استروتمن رو به کروس ترجیح میدهد
نه، فقط یک احمق لجباز ناسیونالیست...
احتمالا هیچ خریدی در خط میانی نخواهیم داشت به غیر از استروتمن، خط دفاعی که با فردیناند و ویدیچ پارسال اونجوری بود، امسال بدون این دوتا و بدون جایگزین چجوری خواهد شد، خدا میدونه...

بالا