بالاخره یک انسان مرده عزیز!
الان باید انحصار وراثت کنن یا مالکیت میره دست نزدیکانش یا ..... ؟
همچین هم بد نبود جایی که لازم بود واسه باشگاه پول خرج می کرد
مشکل منچستر رفتن فرگوسن و انتخاب بدش بود وگرنه گلیزرها زیاد نقشی در بحران نداشتن از نظر مالی تیم رو خوب تغذیه می کنن
واسه مردن یک آدم هیچ وقت نباید تبریک گفت
گلیزرها، خیانتکارترین موجودات توی تقریبا یک دهه ی اخیر برای یونایتد بودن یعنی یک درصد احتمال بدین این افراد برای هدف غیر مادی دست روی این باشگاه گذاشته باشن.
نظر من اینه که بعد از جریان سقوط هواپیمای مونیخ، جدی ترین خطری که باشگاه رو تهدید کرده همین مالکیت این خانواده بوده.
حتما می دونین که برای تصاحب سهام حداکثری این باشگاه از جیبشون خرج نکردن و با پول کاذب این باشگاه رو خریدن حرکتی که باعث شد این باشگاه تا خرخره زیر قرض بره. حتما اون ایام یادتون میاد تو خیابونای منچستر هوادارای متعصب چطوری اعتراض میکردن.
برای صاف کردن وام هایی که برای خرید باشگاه گرفته بودن دست به هر کاری زدن از فروش زیرساخت های باشگاه مثل همون مرکز پیشرفته ی تمرین بگیر تا فروش بازیکن های ستاره بدون خرید جایگزین و .....
خدا میدونه اگر نبوغ رئیس نبود تو این مدت زمان سیاست ریاضت، چه اتفاقات جبران ناپذیری برای تیم محبوبمون میفتاد.
آخرین افتضاحشون هم اخراج مویس، درست سه چارتا بازی مونده به اتمام فصل.
هیچ بحرانی بدون سابقه ی زمانی ایجاد نمیشه برای واکاوی بحران همیشه صفحه های قبل از بحران رو ورق میزنن.
درضمن هر سرمایه داری زمان به خطر افتادن منافع مادیش دست به جیب میشه ولی باید بدونین این دست به جیب شدن هم سقف داره مخصوصا برای افرادی که هیچ انگیزه ای غیر از پول ندارن.
این همه هوادار تو استادیوم اون شال های سبز و زرد رو برای ترکیب زیبای رنگهاش نمی ندازن و یا آخر بازی برای خنک کردن اطراف شالشون رو روی هوا نمی چرخونن.
اما در مورد تبریک بابت مرگ یک انسان
بستگی داره از چه زاویه ای به این کار نگاه کنیم
اگر از این زاویه که انسان شاهکار مخلوقات خداوند هست و از این جهت مستحق حداقل احترام هست، باید گفت حرف شما کاملا متینه.
اما اگر همین انسان تبدیل به موجودی بشه که خود آفرینندش اون رو پست تر از حیوان خطاب میکنه و در مقاطعی مجوز شادی و حتی نفرین و بدگویی بعد از مرگ این موجودات انسان نما رو میده، فکر می کنم نتیجه ی این زاویه بدیهی تر از این باشه که بخوام بنویسم.
این افراد کرامت انسانی رو زیر سوال می برن نه تنها به فکر همنوع نیستن بلکه برای رسیدن به اهداف پوشالی مادیشون با احساسات میلیون ها آدم بازی می کنن.
از دوستان به خاطر اینکه موضوع تاپیک رو مخصوصا به خاطر آخرین پاراگراف منحرف کردم پوزش میخوام
پاینده باشین