• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از اخباری که بیرون اومده تا الان مشخصه که سیاست اکثر باشگاه ها الان این هستش که منتظر جام جهانی بمونن و ببینن که چه بازیکنهایی ستاره میشن و چه بازیکنهایی دچار افت و یا مصدومیت که با وضعیت فعلی تیم، واقعا سیاست احمقانه ای هستش...
چون تیم خیلی کمبود داره و فقط نقطه ضعفش توی یک منطقه نیست که به فکر بهترین گزینه باشه...
واقعا آینده تیم رو روشن نمیبینم...

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
بالاخره یک انسان مرده عزیز!

الان باید انحصار وراثت کنن یا مالکیت میره دست نزدیکانش یا ..... ؟

همچین هم بد نبود جایی که لازم بود واسه باشگاه پول خرج می کرد
مشکل منچستر رفتن فرگوسن و انتخاب بدش بود وگرنه گلیزرها زیاد نقشی در بحران نداشتن از نظر مالی تیم رو خوب تغذیه می کنن
واسه مردن یک آدم هیچ وقت نباید تبریک گفت
گلیزرها، خیانتکارترین موجودات توی تقریبا یک دهه ی اخیر برای یونایتد بودن یعنی یک درصد احتمال بدین این افراد برای هدف غیر مادی دست روی این باشگاه گذاشته باشن.
نظر من اینه که بعد از جریان سقوط هواپیمای مونیخ، جدی ترین خطری که باشگاه رو تهدید کرده همین مالکیت این خانواده بوده.

حتما می دونین که برای تصاحب سهام حداکثری این باشگاه از جیبشون خرج نکردن و با پول کاذب این باشگاه رو خریدن حرکتی که باعث شد این باشگاه تا خرخره زیر قرض بره. حتما اون ایام یادتون میاد تو خیابونای منچستر هوادارای متعصب چطوری اعتراض میکردن.
برای صاف کردن وام هایی که برای خرید باشگاه گرفته بودن دست به هر کاری زدن از فروش زیرساخت های باشگاه مثل همون مرکز پیشرفته ی تمرین بگیر تا فروش بازیکن های ستاره بدون خرید جایگزین و .....
خدا میدونه اگر نبوغ رئیس نبود تو این مدت زمان سیاست ریاضت، چه اتفاقات جبران ناپذیری برای تیم محبوبمون میفتاد.
آخرین افتضاحشون هم اخراج مویس، درست سه چارتا بازی مونده به اتمام فصل.

هیچ بحرانی بدون سابقه ی زمانی ایجاد نمیشه برای واکاوی بحران همیشه صفحه های قبل از بحران رو ورق میزنن.
درضمن هر سرمایه داری زمان به خطر افتادن منافع مادیش دست به جیب میشه ولی باید بدونین این دست به جیب شدن هم سقف داره مخصوصا برای افرادی که هیچ انگیزه ای غیر از پول ندارن.

این همه هوادار تو استادیوم اون شال های سبز و زرد رو برای ترکیب زیبای رنگهاش نمی ندازن و یا آخر بازی برای خنک کردن اطراف شالشون رو روی هوا نمی چرخونن.

اما در مورد تبریک بابت مرگ یک انسان
بستگی داره از چه زاویه ای به این کار نگاه کنیم
اگر از این زاویه که انسان شاهکار مخلوقات خداوند هست و از این جهت مستحق حداقل احترام هست، باید گفت حرف شما کاملا متینه.
اما اگر همین انسان تبدیل به موجودی بشه که خود آفرینندش اون رو پست تر از حیوان خطاب میکنه و در مقاطعی مجوز شادی و حتی نفرین و بدگویی بعد از مرگ این موجودات انسان نما رو میده، فکر می کنم نتیجه ی این زاویه بدیهی تر از این باشه که بخوام بنویسم.
این افراد کرامت انسانی رو زیر سوال می برن نه تنها به فکر همنوع نیستن بلکه برای رسیدن به اهداف پوشالی مادیشون با احساسات میلیون ها آدم بازی می کنن.

از دوستان به خاطر اینکه موضوع تاپیک رو مخصوصا به خاطر آخرین پاراگراف منحرف کردم پوزش میخوام
پاینده باشین

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خبرهایی منتشر شده که ممکنه خانواده گلیزر بعد از مرگ مالکوم، سهام باشگاه رو بفروشن که خیلی خبرهایی خوبی هستن و دستشون درد نکنه اگه اینکار رو بکنن.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بعد از خبر هاي كه از اين آقا اومده بود كه به توافق رسيدن و مشكي نيست خبر اومده كه

ادینسون کاوانی پیشنهاد یونایتد را نپذیرفت

ادینسون کاوانی مهاجم باشگاه پاری‌سن ژرمن فرانسه پیشنهاد حضور در اولدترفورد را رد کرده است. به نقل از اکیپ، حضور نداشتن منچستریونایتد در لیگ قهرمانان اروپا از علل مهم بهم خوردن این انتقال به شمار می‌رود. کاوانی بسیار مشتاق است تا فصل آینده نیز در پاریس بماند.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
رونی توی بازی امشب انگلیس مقابل پرو خیلی بد بود تقریبا گند زد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بعد از خبر هاي كه از اين آقا اومده بود كه به توافق رسيدن و مشكي نيست خبر اومده كه

ادینسون کاوانی پیشنهاد یونایتد را نپذیرفت

ادینسون کاوانی مهاجم باشگاه پاری‌سن ژرمن فرانسه پیشنهاد حضور در اولدترفورد را رد کرده است. به نقل از اکیپ، حضور نداشتن منچستریونایتد در لیگ قهرمانان اروپا از علل مهم بهم خوردن این انتقال به شمار می‌رود. کاوانی بسیار مشتاق است تا فصل آینده نیز در پاریس بماند.
خدا رو شکر . فکر کرده عاشق چشم و ابروشیم:D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خدا رو شکر . فکر کرده عاشق چشم و ابروشیم:D
هم راجع به نیومدن کاوانی خدارو شکر و هم راجع به اعلام بارسا مبنی بر عدم فروش فابرگاس خدارو شکر. بشخصه دوست ندارم فابرگاس رو بخریم. درسته که بازیکن بزرگی هستش و میتونه بهمون کمک کنه ولی اصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم.
یک خبر نقل و انتقالاتی هم اینکه یونایتد میخواد با برادر همون دروازه بان 17 سالهه که باهاش به توافق رسیدیم، هم قرارداد ببنده. (چه خریدهای هیجان انگیزی :D )
خبور خاص دیگه ای نیست. فعلا صحبت از یوردی کلاسی و برونو مارتینز ایندی هستش که قیمت برای هردو حدود 36 میلیون یورو برآورد شده.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
جز یک بازیکن ۱۷ ساله فعلا هیچ خبری نیست همه جا میگن قضیه شاو تموم شدس ولی اصلا من تا تو باشگاه نبینمش باور نمیکنم مارکو رویس هم همچنان لینک هست به منچستر

فرگوسن هم گفته که هواداران باید کمک کنن تا تیم بتونه دوباره به اوج برگرده

پ ن : در نتیجه سال بعد خبری از جام نیست :cool:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رونی توی بازی امشب انگلیس مقابل پرو خیلی بد بود تقریبا گند زد
رونی هم فراز و نشیب زیاد داره البته نباید انتظار داشت که رونی بتونه تو اینگیلیس خارق العاده باشه مثل مسی که فقط تو تیم باشگاهیشون خوب بازی میکنن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
طرفداری - دیوید مویس که بعد از ده ماه حضور در جمع شیاطین سرخ از این تیم اخراج شد، برای اولین بار پس از اخراجش به مصاحبه پرداخت و علیه مدیران یونایتد موضع گرفت.
"هیچوقت شانس این را نداشتم از هوداران یونایتد بابت حمایتشان در زمانی که مربی یونایتد بودم تشکر کنم. من برای آن‌ها آرزوی بهترین ها را در آینده دارم.آن‌ها اکنون قدر بعضی چیزها را خواهند دانست، من مطمئن هستم بعضی چیزها در باشگاه آن‌ها عوض شد و این شامل اجرای برنامه های بلند مدت نیز است. آن‌ها (هواداران) از تلاشی که من می‌کردم آگاه بودند، و این مایه تاسف است که زمان بیشتری برای موفقیت به من داده نشد."

"از زمانی که من رفتم، پیشنهادات بسیار خوبی دریافت کرده ام که یک یا دو مورد را مدنظر دارم. من هنوز به هیچ باشگاهی نزدیک نشده ام و می‌خواهم قدم بعدی خود را در مربیگری با دقت بردارم و تفاوتی هم ندارد که اینکار در داخل یا خارج بریتانیا باشد. یک احتمال دیگر نیز وجود دارد که من استراحت کنم و از تماشای فوتبال در نقاط مختلف دنیا لذت ببرم."

مویس در مورد رابطه اش با فرگوسن گفت: "من چندین بار، هروقت فرصتی پیش آمده با سر آلکس فرگوسن صحبت کرده ام و اخیراً در لندن سر میز شام با هم دیدار کردیم. من باور دارم در این مدت چیزی جز حمایت از او ندیدم. او در مورد چند تغییر که باید انجام می‌شد به من راهنمایی داد. من نصیحت های وی را گوش دادم و در جاهایی که تغییر نیاز بود اقدامات اولیه را انجام داد. من همچنین در مورد تغییرات دیگری که نیاز بود انجام دهیم آگاه بودم و در برنامه‌ام جای داشتند

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
*یونایتد آماده بخدمت گرفتن شاو؛
منچستر یونایتد آماده امضای قرارداد با لوک شاو دفاع چپ ساهتهمپتون می باشد.
منبع: Daily Express - May 31, 2014

*سیتی، آرسنال و یونایتد بدنبال ژاوی؛
منچستر سیتی، منچستر یونایتد و آرسنال وضعیت ژاوی را زیر نظر گرفته اند، این هافبک 34 سال با لوئیز انریکه مذاکرات خود را متوقف کرده است.
منبع: Daily Star - May 31, 2014

*شکست یونایتد در خرید مارکوئینهوس؛
منچستر یونایتد در رقابت با بارسلونا برای بخدمت گرفتن مارکوئینهوس شکست خرده است.
منبع: Daily Express - May 31, 2014

*کونوپلیانکا اولین خرید فن خال؛
یوگنی کونوپلیانکا اوکراینی وینگر تیم دنیپرو دنیپروپتروفسک اولین خرید فن خال در یونایتد می باشد.
منبع: Sunday Mirror - May 31, 2014

*شاو و لالانا هرکدام 30 میلیون؛
ساهتهمپتون اصرار دارد که برای لوک شاو و آدام لالانا 30 میلیون پوند جداگانه دریافت کند.
منبع: Daily Express - June 1, 2014

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
سران باشگاه ساوتهمپتون اعلام کردن تا مشخص شدن مربی جدید هیچ بازیکنی رو نمیفروشن. البته لمبرت رو قبل از این اعلان به لیورپول فروختن. با اینحساب قضیه خرید شاو هم فعلا مالیده به الک!!!
مایکل کین هم تصمیم گرفته تو باشگاه بمونه و جای فردیناند رو واسمون پر کنه. کلا کارش درسته این جوون ;)
اینتر هم میخواد با 10 میلیون پوند چیچاریتو رو بخره.
اندرسون هم فعلا مشتری نداره! فیورنتینا که نخواستش! قبلا غممون یکی بود یعنی استاد یانگ! الان شد دوتا!!
خلاصه هیچ خبری از خرید و توافق و این حرفها نیست و شهر در امن و امانه!

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
فابرگاس در يک قدمي چلسي
روزنامه‌ "الموندو دپورتيو" از پيوستن سسک فابرگاس به چلسي قبل از جام جهاني 2014 خبر داد.

ظاهرا قراره این بار هم در نقل و انتقالات سرمون بی کلاه بمونه
....
با فروش چیچاریتو به اینتر اونم به مبلغ فقط 10 میلیون پوند مخالفم دیگه با این پول یک مدافع متوسط هم بهت نمیدن چیچا استعداد خوبی داره مویس بود که به همه ی استعدادها گند زده بود باید یک فصل دیگه بهش فرصت داد شاید با حضور فن خال دوباره شکوفا بشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سلام به همه دوستان
چند وقتی درگیر اثاث کشی و ... بودم و با نبود تلفن و اینترنت نمیشد زیاد سر بزنم. از شانس خوب یا بد هیچ خبری هم نبوده انگار! همه درگیر جام جهانی و نقل و انتقالات ساکت..!
امیدوارم حداقل برای حفظ وجهه باشگاه هم که شده چند تا بازیکن خوب بخریم، رفع نقاط ضعف پیش کش...!

Sent from my XT1033 Moto G using Tapatalk 2

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
جدبدترین اخبار راجع به لوک شاو میگن که سران ساوتهمپتون خواهان به خدمت گرفتن چیچاریتو به عنوان قسمتی از قرارداد شاو شدن. آخه سوتون لمبرت رو به لیورپول فروخت و الان دنبال خرید مهاجمه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
سلام به همه دوستان
چند وقتی درگیر اثاث کشی و ... بودم و با نبود تلفن و اینترنت نمیشد زیاد سر بزنم. از شانس خوب یا بد هیچ خبری هم نبوده انگار! همه درگیر جام جهانی و نقل و انتقالات ساکت..!
امیدوارم حداقل برای حفظ وجهه باشگاه هم که شده چند تا بازیکن خوب بخریم، رفع نقاط ضعف پیش کش...!

Sent from my XT1033 Moto G using Tapatalk 2

خوب پس خسته نباشی داداش اصلان عزیز. گوشی جدید هم مبارک ;)
منم امیدوارم 2-3 تا خرید داشته باشیم لااقل، یک مدافع وسط، یک هافبک و یک وینگر. این دیگه کف خواسته های من هستش :D وینگر رو هم با اجازه از دوستان و مسءولین باشگاه مخصوصا عمو وودی عزیز انتخاب میکنم: رویس :D
3 تا فروش هم داشته باشیم حداقل:
اشلی یانگ - اندرسون - تام کلورلی

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب پس خسته نباشی داداش اصلان عزیز. گوشی جدید هم مبارک ;)
منم امیدوارم 2-3 تا خرید داشته باشیم لااقل، یک مدافع وسط، یک هافبک و یک وینگر. این دیگه کف خواسته های من هستش :D وینگر رو هم با اجازه از دوستان و مسءولین باشگاه مخصوصا عمو وودی عزیز انتخاب میکنم: رویس :D
3 تا فروش هم داشته باشیم حداقل:
اشلی یانگ - اندرسون - تام کلورلی
متاسفانه این شکلی که داره پیش میره هیچ خبری از خرید نخواهد بود...:mad:
نه اینکه فقط وودی و مسئولین تیم بی عرضه هستن، بلکه همونطوری که معلوم هم بود هیچ بازیکن درستی به تیمی که سال بعد تو هیچ جام اروپایی بازی نمیکنه نخواهد اومد حتی با قیمت نجومی!!!!!:mad:
یادتون میاد 4-3 ماه پیش میزدم تو سرم و میگفتم که به یوفا نرسیم چه اتفاقی میوفته؟ و دوستان همچنان از مویس اعلام حمایت میکردن؟:(
حالا ببینید چه بلایی سر تیم اومده:general208:، تازه این اول کار هستش دوستان، ببینید که این تیم 2 سال که جام دستش دور بمونه(مطمئن باشید که فصل آینده هم هیچ جامی نخواهد گرفت این تیم) سهام باشگاه به شدت افت میکنه، طرفدارای تیم تعدادشون بشدت کم خواهد شد، و گلیزرها هم به راحتی اعلام برشکستگی میکنن و تیم رو براحتی به حراج میزارن...:(
اون موقع هستش که وضعیت لیورپولی ها رو درک خواهید کرد، تیم حتی ممکنه رکورد لیورپول رو هم در قهرمان نشدن بزنه...:general503:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ظاهرا اخبار اونقدر هم کم نیست، Aymeric Laporte بازیکن میانی خط دفاع Athletic Bilbao که فصل خیلی خوبی داشته جدیدا به منچستر لینک شده، البته میگن که آرسنال و بارسا هم به دنبالش هستن...
فابرگاس هم اعلام کرده که ترجیه میده به منچستر بره تا چلسی، ظاهرا مورینیو زیاد باهاش حال نمیکنه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه تو جذب بازیکن اصلا موفق نبودیم تا این لحظه.

بالا