• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
من که حتی در صورت قهرمانی فن خال در جام جهانی هم امیدوار نخواهم شد اینو سابقه تو بارسا و بایرن بهم میگه درسته نتیجه بسیار خوبی گرفت تیم هلند اما بسیاری از این گلها بر اثر اشتباه محض بازیکنان اسپانیا بدست اومد تا تاکتیک بههر حا باید منتظر موند و دید

Last edited:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
ووواااووو! عجب بازی بود. تو قوطی کردند اسپانیا را! باید دید در ادامه چه می کنند...

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
من که حتی در صورت قهرمانی فن خال در جام جهانی هم امیدوار نخواهم شد اینو سابقه تو بارسا و بایرن بهم میگه درسته نتیجه بسیار خوبی گرفت تیم هلند اما بسیاری از این گلها بر اثر اشتباه محض بازیکنان اسپانیا بدست اومد تا تاکتیک بههر حا باید منتظر موند و دید
دوست عزیز زمانی یه تیم اشتباه می کنه که زیر فشار طرف مقابل باشه.به نظر شما اگه اسپانیا مثلا با استرالیا بازی می کرد این اشتباه ها رو مرتکب میشد.مطمئنا نه.پس باید به تیزهوشی تیم مقابل و مربیش احترام گذاشت.شاید فن خال تنها مربی باشه کن قهرمان جهان و اروپا رو با پنج گل در هم کوبید. من خودم به شخصه تو تمام جام های جهانی طرف انگلستان و هلند هستم.اما قبول کنید دیشب فن خال کار بزرگی کرد.اسپانیا هیچی نداشته باشه حداقل تو این چند سال اسم ترسناکی داشت

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شنیدم بلیند فوق العاده بازی کرده، کسی بازی رو دید؟ بازیکن ردیفیه :general708:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
نکته ی جالب این بود تو بازی دیشب که روبن عالی بازی کرد فانپرسی هم حرف نداشت بعضی دوستان میگفتن سالمنده پیره فلانه اگر کنار فانپرسی و رونی تو یونایتد بازی میکرد خیلی عالی میشد امیدوارم فنخال خودش به فکر تیم باشه مشخصا تغیرات زیادی تو تیم خواهیم دید چه قدر خوب شد اسنایدر رو نخریدیم دیشب افتضاح بود کلا از اومدن روبن استقبال میکنم خیلی میتونه کمک کنه !!

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
مربیه خوبیه اون بایرن که ضعیف ترین بایرن بود و تا فینال اورد با اینکه ازش خوشم نمیاد ولی مربیه فوق العاده ایه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوست عزیز زمانی یه تیم اشتباه می کنه که زیر فشار طرف مقابل باشه.به نظر شما اگه اسپانیا مثلا با استرالیا بازی می کرد این اشتباه ها رو مرتکب میشد.مطمئنا نه.پس باید به تیزهوشی تیم مقابل و مربیش احترام گذاشت.شاید فن خال تنها مربی باشه کن قهرمان جهان و اروپا رو با پنج گل در هم کوبید. من خودم به شخصه تو تمام جام های جهانی طرف انگلستان و هلند هستم.اما قبول کنید دیشب فن خال کار بزرگی کرد.اسپانیا هیچی نداشته باشه حداقل تو این چند سال اسم ترسناکی داشت

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
اسپانیا تمام قدرتش در خط هافبک بوده این چند ساله امسال که بارسا تو افت بود و هافبک های اسپانیا و مدافعین هم از بارسا هستن قابل پیش بینی بود افت کردن اسپانیا این مربی در بارسا ضعیفترین تیم بارسایی رو که دیدم ساخت خوردن 4تا 4تا از رئال و دیپورتیو و ... از نظر من مربی متوسطی هست و اتفاق دیشب شاید فقط یکبار میافتاد که افتاد باید نشست و دید این مربی در لیگ انگلیس و مقابل تیم هایی مانند سیتی و چلسی هم میتونه اینکار رو تکرار کنه یا نه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اسپانیا تمام قدرتش در خط هافبک بوده این چند ساله امسال که بارسا تو افت بود و هافبک های اسپانیا و مدافعین هم از بارسا هستن قابل پیش بینی بود افت کردن اسپانیا این مربی در بارسا ضعیفترین تیم بارسایی رو که دیدم ساخت خوردن 4تا 4تا از رئال و دیپورتیو و ... از نظر من مربی متوسطی هست و اتفاق دیشب شاید فقط یکبار میافتاد که افتاد باید نشست و دید این مربی در لیگ انگلیس و مقابل تیم هایی مانند سیتی و چلسی هم میتونه اینکار رو تکرار کنه یا نه
گذشته مربیگری فن خال در بارسا رو یادم نیست ولی فکر کنم پایه گذار بایرنی که یوپ هاینکس باهاش ۳گانه برد، فن خال بود. به هر حال من هم باهاتون موافقم که باید صبر کرد و عملکردش رو در لیگ برتر دید و نمیشه از همین الان به کل کوبیدش یا امید ۱۰۰٪ داشت.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
Man Utd on red alert as Xavi hints at Barcelona exit
SPAIN legend Xavi has revealed his time at Barcelona could be up, opening the door to a sensational switch to Manchester United with Netherlands boss Louis Van Gaal.

روزنامه ديلي اکسپرس انگليس از علاقه باشگاه منچستر يونايتد به ژاوي خبر داد و نوشت: لوئيس فان خال سرمربي جديد منچستر يونايتد به جذب ژاوي علاقه دارد و دوست دارد اين هافبک را در فصل آينده با پيراهن منچستر يونايتد ببيند

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فکر نمیکنم منچستر ژاوی رو بخواد، من که به هیچ شکلی موافق با خرید ژاوی حتی اگه یه پولی هم بهمون هم بده نیستم...
فعلا هم گل خبر زده که ژاوی داره میره قطر...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
فان خال به هیچ عنوان پایه گذار هیچ تیمی نبود اونم بایرن نتایج بایرن و بازیکن ها و سبک بازیشون زمین تا اسمون با هاینکس فرق میکرد وقتی میشه گفت پایه گذار که چیزی هم از سبک قدیمی وجود داشته باشه نه اینکه کاملا تغییر کنه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
شایعات نقل و انتقالات :

- یونایتد به دنبال آرین روبن و شواینشتایگر از بایرن

- من یونایتد به خرید هیچ یک از هدف هایش در نقل و انتقالات نزدیک نیست و این موضوع گلیزر ها را عصبی کرده است

- توماس ورمائلن ، هدف بعدی منچستر

- الکسیس سانچز پیشنهاد یونایتد را رد میکند

-چیچاریتو از نیمکت نشینی ابراز ناراحتی کرد

-بارسلونا برای سانگ 20 میلیون پوند میخواهد

پ ن : داشتم تو خبر گذاری ها میگشتم ببینم خودم لینک نشدم دیدم نه خداروشکر :دی :D:general711:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
شایعات نقل و انتقالات
-------------------------
- بنابر ادعای تلگراف منچستریونایتد با توماس ورمالن کاپیتان آرسنال به توافقات کلی دست یافته است و به زودی قرارداد این مدافع بلژیکی با شیاطین سرخ نهایی خواهد شد. ایجنت ورمالن و فن پرسی مشترک است و همین مسئله نقشی کلیدی در علاقۀ یونایتد به جذب وی داشته است.

- مارکا و گاردین: فن خال مانع انتقال ژاوی به قطر
دو خبرگزاری معتبر در اسپانیا و انگلیس مدعی شدند علی رغم توافقات اولیه بین ژاوی و مسوولان تیم قطری,مربی فصل اینده ی منچستریونایتد با پیشنهاد خود این انتقال را فعلا منتفی کرده است و حال باید دید ستاره کهنه کار نیوکمپ چه تصمیمی می گیرد.

- ادعای خبرنگار بی.بی.سی: فن خال خودش فابرگاس را نمی خواست!
این خبرنگار که در برزیل حضور دارد در گزارش خود به شبکه بی بی سی بعد از بازی هلند گفت: “پس از پایان بازی من با ون خال صحبتی داشتم و در مورد موضوعات مختلفی صحبت کردیم و هنگامی که در مورد خرید فابرگاس سوال کردم او در کمال خونسردی گفت که اصلا برای جذب او فکر هم نکرده است و با توجه به نحوه ی بازی مد نظرش در اولدترافورد به بازیکنی مانند فابرگاس نیاز ندارد و همچنین اشاره کرده است یونایتد ماتا و آکادمی خوبی دارد.ون خال گفت که بازیکنان بهتری برای خرید می باشد”

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
شوک روز !

کاپیتان بلژیکی آرسنال با پیوستن به یونایتد با دستمزد 100 هزار پوند در هفته موافقت کرد و این مدافع بزودی قرارداد خود را ثبت خواهد کرد !

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
به به عالیه کاپیتان همیشه مصدوم ارسنال خوش اومدی. امیدوارم بتونه حداقل10 بازی دووم بیاره و بعد مصدوم شه چون واقعا شکننده و شل هست.امیدوارم بتونن لوک شاو رو بگیرن که تا اینجا تنها شایعه امیدوار کننده بوده
مشکل من با فن خال فقط و فقط یکدندگی این مربی و استفاده و اعتماد بیش از اندازه به هموطنان هلندی خودش هست امیدوارم هیچ بازیکن هلندی خریداری نشه
ما در فصل نقل و انتقالات عقب افتادیم از بقیه چون تنها تیمی هستیم که مربیش الان بجای تیم باشگاهیش روی تیم دیگری تمرکز کرده و این خیلی باعت عقب موندگی میشه امیدوارم یه نیمچه فکری هم به حال تیم باشگاهیش بکنه

Last edited:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
:)
تو بازی بلژیک الجزایر ، فلاینی عجب گلی زد.
اره داداش جالب بود. داداشم کنارم نشسته می گه این با این موهاش می تونه سربزنه؟

فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ضربه ی سر دومش هم نزدیک بود بره توی گل هر دو تا رو خوب زد اونوقت در منچستر یک فصل تمام در حسرت یک گل از فلینی بودیم!

بالا