مودریچ عقبتر از رودریگوئز بازی میکنه. رودریگوئز توی موناکو AMF یا بال تهاجمی بازی کرده. مودریچ CMF و DMF بازی میکنه. البته الان هم بدلیل مصدومیت فالکائو داره مهاجم بازی میکنه. رئال احتمالا واسه پست AMF یا SS و حتی CF میخواد رودریگوئز رو جذب کنه. ولی بهترین جا واسه رودریگوئز بال تهاجمی هست که یوتایتد تو این پست به یک بازیکن نیاز داره. حالا چه رودریگوئز چه دی ماریا چه رویس. هرکدوم بیان استقبال میشه و بالطبع از فروش یانگ و نانی هم استقبال میشهاینا که بازشون کلی با هم فرق داره رودریگز جای بازیش با مودریچ یکی هست قابلیت های دیماریا تو نفوذ از کنار ها واقعا بیشتره.خوب دیماریا رو بخرن
آخه رئال تو همه پستها اشباع هست و ستاره داره. با خرید ستاره جدید بالطبع باید ستاره های فعلیش رو تو اون پستهایی که بازیکن جذب میکنه، بفروشه چون اینها که نیمکت نشین نمیشن. الان هم چون میخواد رودریگوئز رو بخره میخواد دی ماریا رو بفروشه.از نظر من دی ماریا از رودریگز بهتره...
ولی جالبه که امسال رئال دنبال خرید بازیکن آنچنانی نبوده!!!!
شاید دلیلش Fairplay مالی باشه؟؟!!
30 میلیون یورو که خوبه! آخه بند آزادسازیش 36 میلیون پوند! هستش. فعلا خبر جدی دور و بر باشگاه نیست.ظاهرا باشگاه پرتقالی برای انتقال کاروالیو 30 میلیون یورو خواسته(خدارو شکر انگار زیاد هستش و حاضر به پرداختش نیستن)...
مثل اینکه من سیتی میخواد هم سانچز رو از بارسا بخره که پول خرید سوارز جور بشه و دی ماریا رو از رئال بگیره تا پول خرید رودریگز جور بشه...(من سیتی خوب داره سوء استفاده میکنه از موقعیت کاشکی مسئولان تیم ما هم از این عرضه ها داشتن!!!!!!)
احتمالا خود باشگاه بعداز بازیهاش تو جام جهانی هم فهمیده که نمیارزه و قیمت رو پایین اورده...30 میلیون یورو که خوبه! آخه بند آزادسازیش 36 میلیون پوند! هستش. فعلا خبر جدی دور و بر باشگاه نیست.
آره اخبار سایتها اکثرا راجع به کوادرادو هستش. منم خبر امضا قرارداد ویل کین رو خوندم و خیلی خوشحال شدم. کین قبل از مصدومیتش واقعا عالی بود و مصدومیت باعث افتش در سال گذشته شد. ویل کین چیزی کمتر از جیمز ویلسون نداره و خیلی خوبه که از دست نمیدیمشdaily Express اعلام کرده که منچستر پیشنهاد 30 میلیونی واسه Juan Cuadrado وینگر فیورنتینا داده!!!!(خبر خوب)
و خبر بد اینه که مسئولین باشگاه پرتقالی از صحبتهای انجام شده برای انتقال کاروالیو خوشحال هستن و انگار داره انتقالش نهایی میشه...
کین مهاجم جوون تیم هم با اینکه خیلی پیشنهاد داره ولی میخواد تو تیم بمونه...
مارکا نوشته خبرو!کروس 25 ميليون
واقعا بايد به کي بگيم؟ 24 ساله
:general107:
آره دیگه حامد جان: شاو و هررا راجع به خرید دیگه هم فعلا خبری نیست.خب بازیکن درست و حسابی چیزی خریدیم؟؟