• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اگه منبعت Varzesh3 هستش که بهتره بهش فکر نکنی...
Varzesh3 اخبار 10 روز پیش رو تازه لینک میکنه، و مهمتر از اون دقیقا مثل روزنامه های ورزشی هستش که اخبارشون رو از روی باد شکم در میارن...

نه به نظرم ديشب توي يه سايت انگليسي زبان خوندم

سنش زياده نسبت به قيمتش :دي

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
پر واضحه قدر دیماریا رو همه دنیا میدونن جز هواداران مادرید ( البته هواداران نوگل و نوجوان عزیزمون بگم بهتره ) که تعدادشون اندک نیست
جیمز رودریگز خرید ویترینی تری محسوب میشه برای ایجنت ها و نشریه ها
امیدوارم دیماریا بمونه و البته منچستر هم خریدای خوبی داشته باشه تا دوباره به یار دیرینه اش ( قهرمانی لیگ جزیره ) برسه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نه به نظرم ديشب توي يه سايت انگليسي زبان خوندم

سنش زياده نسبت به قيمتش :دي
شاید 5-4 سال پیش خیلی موافق خریدش بودم ولی الان مفتش گرونه...
میگن که با توجه به خرید اورا توسط یووه، بحث سر خرید ویدال متوقف شده...
مدافع چپ وولفسبورگی هم جانشین اورا میشه...
دیماریا میتونه در هر دو سمت زمین بازی کنه که واسه منچستر خیلی خوب هستش و با دستمزد 150 هزارتایی با منچستر به توافق رسیده...

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
چرا بحث ويدال متوقف شده؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چرا بحث ويدال متوقف شده؟
معلوم نیست، حدس میزنم بخاطر قضیه بحث فروش نانی هستش که بعنوان مبلغی از خرید ویدال پرداخت میشه و منچستر نمیخواد یووه اورا رو هم بکشه روی قیمت ویدال...
خاک بر سرشون که اصلا عرضه معامله و خرید بازیکن رو ندارن...

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
بنزما؟ چند تا مهاجم ميخوايم مگه؟ ضمنا تا وقتي روني هست واقعا چه نيازي به بنزما داريم؟

ويدال در پست خودش يکي از بهترين هاست اگر بهترين نباشه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
شاید 5-4 سال پیش خیلی موافق خریدش بودم ولی الان مفتش گرونه...
میگن که با توجه به خرید اورا توسط یووه، بحث سر خرید ویدال متوقف شده...
مدافع چپ وولفسبورگی هم جانشین اورا میشه...
دیماریا میتونه در هر دو سمت زمین بازی کنه که واسه منچستر خیلی خوب هستش و با دستمزد 150 هزارتایی با منچستر به توافق رسیده...
اين مدافع ولفسبورگى رودريگوئز خست؟؟
تو جام جهانى بود فکر کنم

sent from hell

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بنزما؟ چند تا مهاجم ميخوايم مگه؟ ضمنا تا وقتي روني هست واقعا چه نيازي به بنزما داريم؟

ويدال در پست خودش يکي از بهترين هاست اگر بهترين نباشه
فانپرسی رو که نمیشه خیلی روش حساب کرد میمونه فقط رونی بعد هم بعید میدونم فنخال بخواد با یه فوروارد بازی کنه کاش میشد روبن رو بگیرن من خیلی بیشتر از ویدال قبولش دارم البته هر کسی یک عقیده داره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فانپرسی رو که نمیشه خیلی روش حساب کرد میمونه فقط رونی بعد هم بعید میدونم فنخال بخواد با یه فوروارد بازی کنه کاش میشد روبن رو بگیرن من خیلی بیشتر از ویدال قبولش دارم البته هر کسی یک عقیده داره
من هم رونی رو خیلی بیشتر از دخیا قبول دارم، ولی نمیتونیم که رونی رو بذاریم تو دروازه؟
تیم به یک هافبک دفاعی نیاز داره که بتونه وظیفه بازیسازی رو هم تا حدودی انجام بده که ویدال بهترین گزینه هستش...
البته بهترین گزینه پوگبا هستش(اگه از دست نداده بودیم و نفروخته بودیمش واقعا الان تمام مشکلات خط میانیمون رو حل میکرد...) واقعا رئیس حماقت کرد سر فروشش، وقتی قرضش دادن به یووه تو این فکر بودم که برمیگرده سال بعد و خیلی پخته شده و وقتی بازیهاش تو جام جهانی جوانان رو دیدم(که بهترین بازیکن جام هم شده بود اونجا) گفتم همه چیز حله، با خداحافظی اسکولز یه پاتریک ویرا تو تیم داریم، ولی در یک حرکت واقعا حماقت آمیز و بسیار عجیب دیدم که قرارداد پوگبا رو همیشگی کردن!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek: اون هم با چه قیمت کمی!!!!!!:eek::eek::eek::eek:
خرید دیماریا و حتی بنزما فوق العاده خواهد بود، ولی خرید ویدال خیلی مهمتر هستش...:general601:

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
من هم رونی رو خیلی بیشتر از دخیا قبول دارم، ولی نمیتونیم که رونی رو بذاریم تو دروازه؟
تیم به یک هافبک دفاعی که بتونه وظیفه بازیسازی رو هم تا حدودی انجام بده که ویدال بهترین گزینه هستش...
البته بهترین گزینه پوگبا هستش(اگه از دست نداده بودیم و نفروخته بودیمش واقعا الان تمام مشکلات خط میانیمون رو حل میکرد...) واقعا رئیس حماقت کرد سر فروشش، وقتی قرضش دادن به یووه تو این فکر بودم که برمیگرده سال بعد و خیلی پخته شده و وقتی بازیهاش تو جام جهانی جوانان رو دیدم(که بهترین بازیکن جام هم شده بود اونجا) گفتم همه چیز حله، با خداحافظی اسکولز یه پاتریک ویرا تو تیم داریم، ولی در یک حرکت واقعا حماقت آمیز و بسیار عجیب دیدم که قرارداد پوگبا رو همیشگی کردن!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek: اون هم با چه قیمت کمی!!!!!!:eek::eek::eek::eek:
خرید دیماریا و حتی بنزما فوق العاده خواهد بود، ولی خرید ویدال خیلی مهمتر هستش...:general601:
دی ماریا با منچستر یوناتید به توافق رسید /مانده رضایت مادرید

نظر جالبی بود ممنون

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تیم به یک هافبک دفاعی نیاز داره که بتونه وظیفه بازیسازی رو هم تا حدودی انجام بده که ویدال بهترین گزینه هستش...

داداش پوگبا رو کی قرض داد به یووه؟!! تا اونجایی من میدونم پوگبا قراردادش تموم شد و حاضر به تمدید قرارداد با یونایتد نشد و به صورت بازیکن آزاد رفت یووه. علت عدم تمدیدش هم که هممون میدونیم: با اینکه تو خط هافبک شدیدا مشکل داشتیم، فرگی بهش اعتماد نکرد و اسکولز رو از بازنشستگی برگردوند. تنها یووه اگه اشتباه نکنم حدود 1 میلیون برای حق تمرین پوگبا با یونایتد پرداخت کرد. الان هم قیمتش شده 60 میلیون پوند :general208::general208:

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اره قرضي نداديم به يووه خودش رفت

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دیماریا با منچستر توافق کرده و مادریدی ها هم همین طور ولی شرطشون این هست که ولبک رو بگیرن :)
دستمزد توافق شده هفته ای ۱۵۰ هزار پوند هست که نانی در هفته ۱۶۹ و یانگ عزیز ۱۲۰ هزار تا دریافت میکنن:general206:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
داداش پوگبا رو کی قرض داد به یووه؟!! تا اونجایی من میدونم پوگبا قراردادش تموم شد و حاضر به تمدید قرارداد با یونایتد نشد و به صورت بازیکن آزاد رفت یووه. علت عدم تمدیدش هم که هممون میدونیم: با اینکه تو خط هافبک شدیدا مشکل داشتیم، فرگی بهش اعتماد نکرد و اسکولز رو از بازنشستگی برگردوند. تنها یووه اگه اشتباه نکنم حدود 1 میلیون برای حق تمرین پوگبا با یونایتد پرداخت کرد. الان هم قیمتش شده 60 میلیون پوند :general208::general208:
عزیز من پوگبا 1 فصل کامل قرضی تو یووه بازی کرد و فصل دوم قراردادش همیشگی شد، بنده هنوز مطلب اخبارش تو ذهنم هستش که چقدر سر این انتقال حرص خوردم...
منچستر با ویدال برای انتقال بطور مستقیم وارد مذاکره شده...
مانگالا هم تقریبا به من سیتی پیوسته...

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اصن خود پوگبا ميگه اوب بازي که همه مصدوم بودن به نظرم با بلکبرن بود و رافائل رو هافبک بازي داد من ديگه گفتم ميرم از اين تيم
http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Pogba
2009 عضو تيم شده
2011 اومده توي تيم بزرگسالان
2012 هم رفته

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رودريگوز داره خودش رو ميكشه بره رئال امروز هم اعلام كرد كه ارزوشه بره رئال پس با اين جرياناتا انتقال ديماريا به منچستر خيلي بيشتر ميشه البته دست رو هر بازيكني گذاشتيم ارسنال ميخردش ولي خوب شد سانچز رو نگرفتيم به اين قيمت نميرزيد راستي امروز تولد لوك شاوو هم هست كه ١٩ ساله شد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
استفان د وری یکی از گزینه های ون خال برای خط دفاع یونایتد برای پیوستن به لاتزیو موافقت کــرد

خداروشکر دست رو هرکی گذاشتیم تیم دار شد یکی نیست یانگ رو بخره یکم شاد شیم :(

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اگر ویدال رفت چلسی زیاد تعجب نکنید از من گفتن

پیشنهاد جدید چلسی به ویدال :mad:

بالا