• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اونایی که از جام جهانی غایبن به خاطر استراحته.
کلا تو این چند روزه اسم خیلی ها رو رسانه ها اعلام کردن که تو لیست فروش هستن ولی طبق گفته ون گال کسی تا 1 ماه آینده فروخته و خریده نمیشه. مگر اینکه کاملا مطمئن شده باشن اون بازیکن به درد تیم نمیخوره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ظاهرا اندرسون هم بخاطر مصدومیت تو لیست تور نیست!!:(
بقیه هم بخاطر حضور در جام جهانی...:general711:
ظاهرا رئال میخواد ایسکو و واران رو بفروشه که هر دوتاشون به درد ما میخورن...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اینهم قسمتی از مصاحبه امروز فن خال:
“ ﻣﻦ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﺍﺯ ﺗﯿﻢ ﻫﺎﯼ ﻣﺜﻞ ﺳﯿﺘﯽ ﻭ ﭼﻠﺴﯽ ﻭ ... ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ ﺗﺮﺳﯿﺪ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭﺍﺕ ﺩﺳﺘﯿﺎﺭ ﻣﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﮔﯿﮕﺰ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﻫﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﻟﯿﻠﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺮﺳﯿﺪﻥ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﻢ ﻫﺮ ﺗﯿﻤﯽ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺖ ﺑﺪﯾﻢ. "
:D:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اینهم قسمتی از مصاحبه امروز فن خال:
“ ﻣﻦ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﺍﺯ ﺗﯿﻢ ﻫﺎﯼ ﻣﺜﻞ ﺳﯿﺘﯽ ﻭ ﭼﻠﺴﯽ ﻭ ... ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ ﺗﺮﺳﯿﺪ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭﺍﺕ ﺩﺳﺘﯿﺎﺭ ﻣﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﮔﯿﮕﺰ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﻫﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﻟﯿﻠﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺮﺳﯿﺪﻥ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﻢ ﻫﺮ ﺗﯿﻤﯽ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺖ ﺑﺪﯾﻢ. "
:D:D
واقعا!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
من فكر ميكنم اين پوگباي فلان فلان شده داره مخ ويدال رو ميزنه نياد منچستر

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ظاهرا شایعه شده که منچستر و تاتنهام به دنبال McCarthy هافبک اورتون هستن!!!!!
خیلی مسخره هستش که هر بازیکنی که میخواد جابجا بشه رو منچستر لینک میکنن تا قیمتش رو بالا ببرن...
بازیکن دیگه ای هم به تیم لینک نشده، بجز اینکه دوباره شایعه شده کاوانی رو میخوان بمون بندازن:general607: و برن دیماریا رو بخرنo_O...

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
یه هافبک مثل اشنایدر با قیمت خیلی پایین و یه مدافع که جای ویدیچ و ریو رو پر کنه کافیه. باید به امثال یانوزای و لینگارد بازی بدن که برای فصل بعد تو لیگ قهرمانان از همینا استفاده کنند. به نظر من مشکل تیم ما یه هافبک وسط هست و با رفتن دو مدافع اصلی خط دفاعی هم نیاز به بازیکن باتجربه داره. به شخصه اشنایدر رو بیشتر از همه بازیکنان تو لیست با اون قیمت های کذایی می پسندم. تا دو سال تضمین داره. تو این رو سال سر فرصت یه هافبک بزرگ میشه گرفت

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کاوانی 18 تا میارزه نه بالاتر:D:D:Dاین قیمت بفروشن خوبه
مفت بدن دیماریا رو هم روش بزارن، باز هم به درد نمیخوره...:general602:
موندم با این وضعیت ونگال چکار میخواد بکنه؟
فرصت گرفتن دیماریا و ویدال و واران و ایسکو رو از دست میده بخاطر اینکه میخواد بازیکنهارو بهتر بشناسه؟
چلسی که دفاعهای اتلتیک رو درو کرده و چندتا هافبک هم گرفت بهمراه کاستا!!!(اتلتیک رو خالی کرد!!)
آرسنال هم با اینکه میدونم هیچی نمیشه امسال ولی باز هم اون خریدهای خیلی ترسناک رو کرده...
ولی این تیم فقط بازیکن از دست داده...:(
خوب مشخصه که تیم چه مشکلاتی داره و چند فصل هستش که این مشکلات رو داره و به سلامتی دیگه دفاع میانی هم نداره...:general208:
مطمئن هستم که دردسر جدید منچستر غرور ونگال هستش...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
واسه دفاع به نرنیب اینها رو ترجیح میدم بخریم: بهترین گزینه ممکن واران هستش که اخیرا صحبتهایی بر عدم رضایتش از بازی نکردن توی سایتها منتشر شده و تازه بهمون لینک هم شده!
گزینه دوم بنظر من سوبوتیچ هستش که به هوملس ترجیحش میدم. گزینه سوم هوملس. گزینه چهارم هم دی فرای. بنظر من بهتره که تو بعضی بازیها به دو مدافع جوونمون یعنی مایکل کین و تام تورپ اعتماد کنیم و واسه همین خرید تنها یک دفاع وسط رو مناسب میدونم.
واسه خط هافبک هم اگه به من باشه اولین انتخابم راس بارکلی هستش. بعد از اون ارتور ویدال. بنظر من راس بارکلی بزودی به یک ستاره تبدیل میشه و فعلا که حواس بقیه بهش نیست باید بخریمش. بعد از اون آرتور ویدال. و بنظرم خوبه که دی یونگ رو هم بخریم! شاید عجیب باشه ولی دی یونگ واقعا جنگنده هست و قیمتش هم خیلی خوبه و بنظر من ما نیاز به خرید 2 تا هافبک داریم به 3 دلیل: 1: مصدومیت طولانی مدت کریک، 2: رفتن چارنی اکانگامنه که سال گذشته جزو 3 کاندیدای بهترین بازیکنان آکادمیمون بود ولی از تیم جدا شد. 3: فروس احتمالی کلورلی و فلچر.
اگه هم اورا بره باید یا به بلکت اعتماد کنیم، البته وارلا یادم نیست مدافع چپ هستش یا راست. سیدو یانکو رو میدونم مدافع راست هست ولی وارلا رو نمیدونم! به هر حال یا به بازیکنان آکادمیمون اعتماد کنیم یا یک دفاع چپ هم نیاز داریم که صحبت از رودریگز و بلیند هستش.
اما برای وینگر هم بنظرم نانی و یانگ رو باید بفروشیم و یک وینگر جذب کنیم که من رویس رو به دیماریا ترجیح میدم. اگه رویس نشد دیماریا بیاد هم خیلی خوبه.
با این خریدها دیگه تیم تکمیله و میریم واسه قهرمانی :D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان باور کنید بازیکنهای خیلی خوبی توی آکادمی داریم و بنظر من فن خال کار خوبی کرد که میخواد اول ارزیابی کنه و بعد خرید. باور کنید این بازیکنها میتونن یک کلاس 2014 واسمون بسازن: برادران کین، جیمز ویلسون، نیک پاول، لینگارد، سیدو یانکو، پیرسون، هنریکوئز، تام تورپ، بلکت و ... حیفه این بازیکنهاست که بخوایم بهشون توجه نکنیم و از دستشون بدیم. همین الانش چارنی اکامگامنه که یکی از 3 کاندیدای بهترین بازیکنهای آکادمی در فصل گذشته بود از تیم جدا شد :( دوستان یادمون باشه ما یونایتدیم و با تیمهای X و Y که کارشون خرید ستاره است فرق داریم. خدایی مستند 92 رو که نگاه میکنم لذتی میبرم که 10 تا چمپیونز بهم اون لذت رو نمیده :D بازیکن مورد نیاز هم من مطمئنم که میخریم ولی یک کم باید صبر کرد ;)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان باور کنید بازیکنهای خیلی خوبی توی آکادمی داریم و بنظر من فن خال کار خوبی کرد که میخواد اول ارزیابی کنه و بعد خرید. باور کنید این بازیکنها میتونن یک کلاس 2014 واسمون بسازن: برادران کین، جیمز ویلسون، نیک پاول، لینگارد، سیدو یانکو، پیرسون، هنریکوئز، تام تورپ، بلکت و ... حیفه این بازیکنهاست که بخوایم بهشون توجه نکنیم و از دستشون بدیم. همین الانش چارنی اکامگامنه که یکی از 3 کاندیدای بهترین بازیکنهای آکادمی در فصل گذشته بود از تیم جدا شد :( دوستان یادمون باشه ما یونایتدیم و با تیمهای X و Y که کارشون خرید ستاره است فرق داریم. خدایی مستند 92 رو که نگاه میکنم لذتی میبرم که 10 تا چمپیونز بهم اون لذت رو نمیده :D بازیکن مورد نیاز هم من مطمئنم که میخریم ولی یک کم باید صبر کرد ;)
دقیقا همین هستش که تمام طرفدارای منچستر عاشقش هستن، ولی کاری که فرگوسن کبیر میکرد این بود که بازیکنهای جوون رو در کنار بازیکنهای بزرگ قدیمی تیم بکار میگرفت تا اونها هم بازیکنهای بزرگی بشن، ولی الان ما بازیکن بزرگ نداریم!!!!!!!:(
شاید بشه با این بازیکنها تو لیگ جزیره نتیجه گرفت و به اون چیزی که میخوایم برسیم ولی تو لیگ قهرمانان فکر نمیکنم بتونیم حداقل با این بازیکنها انتظار حتی صعود از 1/16 رو داشته باشیم...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
راستی ما یه تیم رزرو هم داریم که اون هم بازی های پیش فصل داره. تا الان تاریخ 4 تا بازیش مشخص شده :

Sunday 20 July, 2.15pm:
Bray Wanderers v United Reserves, Carlisle Grounds

Tuesday 22 July, 7pm:
Southport v United Reserves, Merseyrail Community Stadium

Wednesday 23 July, 7.45pm:
Altrincham v United Reserves, Moss Lane

Tuesday 29 July, 7pm:
Barnsley v United Reserves
امروز هم اسامی 19 بازیکنی که قراره برن ایرلند اعلام شد.
Squad: Kieran O'Hara, Joel Castro Pereira; Callum Evans, Donald Love, Tom Thorpe, Ryan McConnell, Paddy McNair, Saidy Janko, Guillermo Varela, Marnick Vermijl; Ben Pearson, Andreas Pereira, Davide Petrucci, Joe Rothwell, Sean Goss, Josh Harrop, Matty Willock; Tom Lawrence, Ashley Fletcher
با اینکه اسم تام لارنس، وارلا و چند تای دیگه تو لیست هست ولی همچنان اثری از پاول ، ویلسون ، هنریکه نیست.

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران

به گزارش دیلی میل سرمربی باشگاه وستهام سام الاردیس در صدد است برای تقویت تیم خود دو مهره ی یونایتد که فصل گذشته ناکام بودند را به خدمت بگیرد.

به نظر می آید باشگاه وستهام در صدد است برای جذب اشلی یانگ و زاها پیشنهادی بدهد و هر دوی آن ها را جذب کند.
د.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران

به گزارش دیلی میل سرمربی باشگاه وستهام سام الاردیس در صدد است برای تقویت تیم خود دو مهره ی یونایتد که فصل گذشته ناکام بودند را به خدمت بگیرد.

به نظر می آید باشگاه وستهام در صدد است برای جذب اشلی یانگ و زاها پیشنهادی بدهد و هر دوی آن ها را جذب کند.
د.
یانگ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::general405::general506::general506::general506::general609:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ای بابا دوستان چرا اخبارو پوشش نمیدن؟!!
از صبح دودوتا چهارتا کردم دیدم اصلاً حال ندارم بذارمش یکی میذاره!
ون گال ت. کل کرینگتون دوربینای مداربسته کارگذاشته!
شروع دیکتاتوری ون گال تو یونایتد :دی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ميگن سيستمي که ميخواد در نظر بگيره واسه بازي سيستم 3-4-3 هستش :general607: البته راوي ورزش 3 هستش

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
راستی ما یه تیم رزرو هم داریم که اون هم بازی های پیش فصل داره. تا الان تاریخ 4 تا بازیش مشخص شده :

Sunday 20 July, 2.15pm:
Bray Wanderers v United Reserves, Carlisle Grounds

Tuesday 22 July, 7pm:
Southport v United Reserves, Merseyrail Community Stadium

Wednesday 23 July, 7.45pm:
Altrincham v United Reserves, Moss Lane

Tuesday 29 July, 7pm:
Barnsley v United Reserves
امروز هم اسامی 19 بازیکنی که قراره برن ایرلند اعلام شد.
Squad: Kieran O'Hara, Joel Castro Pereira; Callum Evans, Donald Love, Tom Thorpe, Ryan McConnell, Paddy McNair, Saidy Janko, Guillermo Varela, Marnick Vermijl; Ben Pearson, Andreas Pereira, Davide Petrucci, Joe Rothwell, Sean Goss, Josh Harrop, Matty Willock; Tom Lawrence, Ashley Fletcher
با اینکه اسم تام لارنس، وارلا و چند تای دیگه تو لیست هست ولی همچنان اثری از پاول ، ویلسون ، هنریکه نیست.
[

=====================

کسی لینک دانلود از بازی های این تیم رزرو داره بذاره
ببینیم چه طوریه بازیشون

بالا