خب اورا هم رفت،بابت تموم خاطراتی که باهاش داشتیم ازش ممنونیم،اما با این قیمتی که رفت من یکی که دلم خیلی سوخت
،یعنی واقعا ارزش اورا 1.2 میلیون پوند بود؟هر چقدر هم بد بوده باشه(که به نظرم نبود)،بازم قیمتش از این بیشتر بود به نظرم
احتمالا ونگال متوجه شده که تیم چقدر مشکل داره و فرستادتش که قراردادهای جدید رو با بازیکنای جدید ببنده!!!وودی تور آمریکا رو ترک کرد و برگشت انگلیس!
اخه کسی رو دیگه تو این پست نداریم.یک بازیکن که برای هر پست کافی نیست. اورا که دیروز رفت باتنرم فروختیم فقط شاو مونده که باید حداقل یک جانشین تو پستش داشته باشیم.الان اين همه پول دادن واسه شاو
اين بليند رو که ميگين واسه چي ميخوان؟
مگه شاو دفاع چپ نيست ديگه؟ جاي اورا بازي ميکنه
بلیند یک بازیکن چند پسته است. علاوه بر دفاع چپ، قابلیت بازی تو دفاع وسط و هافبک دفاعی رو هم داره، مثل فیل جونز خودمون.اخه بليند مگه دفاع چپ تيم ملي هلند نيست؟
اون که نمياد نيمکت نشين بشه
شاو هم که با پولي که خرجش شده قطعا رو نيمکت نميشينه
باتنر رو نبايد ميفروختن :/
دقیقاخدایی اگه انتقال هوملس با 20 میلیون یورو (16میلیون پوند) انجام بشه باید یک کارت 100 آفرین درست و حسابی به وودی عزیز بدیم. واقعا ارزش هوملس بیشتر از 20 تا هستش البته با این بازاری که به لطف تیمهای متمول درست شده!
مرته ساکر و رئال:general609:دوستان خیلی خوشحال هستن از خرید هوملز ولی من خیلی ناراحت!!!(فکر میکنم که هوملز دقیقا مثل مرتساکر میشه وقتی رفت رئال)
میگن که منچستر پیشنهاد 21.5 میلیونی به دالی بلیند داده...
و اون دفاع میانی جوون هلند هم که اسمش رو بلد نیستم(Vrij) رو هم سوثهمپتون داره میخره...