• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خب اورا هم رفت،بابت تموم خاطراتی که باهاش داشتیم ازش ممنونیم،اما با این قیمتی که رفت من یکی که دلم خیلی سوخت :( ،یعنی واقعا ارزش اورا 1.2 میلیون پوند بود؟هر چقدر هم بد بوده باشه(که به نظرم نبود)،بازم قیمتش از این بیشتر بود به نظرم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
وودی تور آمریکا رو ترک کرد و برگشت انگلیس!
احتمالا ونگال متوجه شده که تیم چقدر مشکل داره و فرستادتش که قراردادهای جدید رو با بازیکنای جدید ببنده!!!:D:D:D:D

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
نامه پاتریس اورا به هواداران منچستریونایتد

:" بعد از تفکر زیاد تصمیم گرفتم که زمان مناسب برای ترک کردن منچستریونایتد فرا رسیده است . این بزرگترین تصمیم دوران ورزشی من است . این باشگاه برای همیشه در قلب من باقی می ماند .

پیوستن و بازی کردن برای منچستریونایتد باعث افتخار بود . بازی برای این باشگاه باعث به حقیقت پیوستن رویایم شد و دوران حضورم در اینجا بسیار خاطره انگیز بود . در طی اوقات خوب و بد ما همه در کنار هم ایستادیم و وفادار ماندیم . من همیشه گفتم که شما فقط به منچستریونایتد نمی پیوندید، شما به یک خانواده بزرگ می پیوندید و امیدوارم که این سنت همچنان ادامه پیدا کند .

این باشگاه تاریخ غنی دارد و من احساس افتخار میکنم که بخشی از ان بودم . در طی نه سال گذشته من با افراد فوق العاده ای اشنا شدم و کار کردم که خیلی های ان ها در ادامه زندگیم به عنوان دوستم باقی خواهند ماند . دوست دارم که از تمام افراد باشگاه - همبازیانم، مربی ها و بخصوص کادر باشگاه که با کمک ان ها هر روز حضور در کارینگتون یا الدترافورد یک روز خاص بود تشکر کنم.

یک تشکر بزرگ از سر الکس فرگوسن که همه این ها را ممکن کرد . از اینکه به من افتخار بستن بازوبند کاپیتانی، اجازه تحت تاثیر قرار گرفتن از اسطوره منچستریونایتد و درک این نکته که هیچ کس بزرگتر از باشگاه نیست را داد متشکرم .

بزرگترین تشکر من متعلق به هوادارها است . ما اوقات فوق العاده ای در کنار هم داشتیم ، جام های زیادی در کنار هم بالای سر بردیم و ان شب در مسکو برای همیشه در یاد ما خواهد ماند . هر باری که با این پیراهن وارد زمین شدم میدانستم که ارم منچستریونایتد را بر سینه دارم و برای باشگاه خاصی بازی میکنم .

علاقه من به این باشگاه ادامه خواهد داشت و میدانم که شماها از موفقیت های بیشتری در فصل های اینده لذت خواهید برد ."

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
الان اين همه پول دادن واسه شاو
اين بليند رو که ميگين واسه چي ميخوان؟
مگه شاو دفاع چپ نيست ديگه؟ جاي اورا بازي ميکنه

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
الان اين همه پول دادن واسه شاو
اين بليند رو که ميگين واسه چي ميخوان؟
مگه شاو دفاع چپ نيست ديگه؟ جاي اورا بازي ميکنه
اخه کسی رو دیگه تو این پست نداریم.یک بازیکن که برای هر پست کافی نیست. اورا که دیروز رفت باتنرم فروختیم فقط شاو مونده که باید حداقل یک جانشین تو پستش داشته باشیم.

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اخه بليند مگه دفاع چپ تيم ملي هلند نيست؟
اون که نمياد نيمکت نشين بشه
شاو هم که با پولي که خرجش شده قطعا رو نيمکت نميشينه
باتنر رو نبايد ميفروختن :/

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اخه بليند مگه دفاع چپ تيم ملي هلند نيست؟
اون که نمياد نيمکت نشين بشه
شاو هم که با پولي که خرجش شده قطعا رو نيمکت نميشينه
باتنر رو نبايد ميفروختن :/
بلیند یک بازیکن چند پسته است. علاوه بر دفاع چپ، قابلیت بازی تو دفاع وسط و هافبک دفاعی رو هم داره، مثل فیل جونز خودمون.

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اقا براي من سوال فصل 94/95 منچستر توي ليگ دوم شده ولي فصل بعدش توي ليگ قهرمانان حضور نداشته کسي ميدونه چرا؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خدایی اگه انتقال هوملس با 20 میلیون یورو (16میلیون پوند) انجام بشه باید یک کارت 100 آفرین درست و حسابی به وودی عزیز بدیم. واقعا ارزش هوملس بیشتر از 20 تا هستش البته با این بازاری که به لطف تیمهای متمول درست شده!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
3/4 دفاع رفتن و باید فکری براشون بشه،برای هافبک دفاعی میخوان چیکار کنن؟کسی رو به جز ویدال در نظر ندارن؟البته جونز هم میتونه هافبک دفاعی بازی کنه برامون

10559726_706642529383665_4604493435101103274_n.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خدایی اگه انتقال هوملس با 20 میلیون یورو (16میلیون پوند) انجام بشه باید یک کارت 100 آفرین درست و حسابی به وودی عزیز بدیم. واقعا ارزش هوملس بیشتر از 20 تا هستش البته با این بازاری که به لطف تیمهای متمول درست شده!
دقیقا
تو شرایطی که بارسا متیو 30 ساله رو میخواد با 20 تا بگیره. جذب هوملز اونم با 20 تا واقعا شاهکاره
البته من تا تو لباس یونایتد نبینمش به هیچ شایعه ای اعتماد نمیکنم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان خیلی خوشحال هستن از خرید هوملز ولی من خیلی ناراحت!!!(فکر میکنم که هوملز دقیقا مثل مرتساکر میشه وقتی رفت آرسنال)
میگن که منچستر پیشنهاد 21.5 میلیونی به دالی بلیند داده...
و اون دفاع میانی جوون هلند هم که اسمش رو بلد نیستم(Vrij) رو هم سوثهمپتون داره میخره...

Last edited:

hamedovic5406

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان خیلی خوشحال هستن از خرید هوملز ولی من خیلی ناراحت!!!(فکر میکنم که هوملز دقیقا مثل مرتساکر میشه وقتی رفت رئال)
میگن که منچستر پیشنهاد 21.5 میلیونی به دالی بلیند داده...
و اون دفاع میانی جوون هلند هم که اسمش رو بلد نیستم(Vrij) رو هم سوثهمپتون داره میخره...
مرته ساکر و رئال:general609:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مرته ساکر و رئال:general609:
اشتب شد، آرسنال...:p داشتم خبر رودریگز رو هم میخوندم!!:D:p
تازه گل هم یه مقایسه از کروز و ویدال گذاشته که به نظرم درست نیست چون سبک بازی دو بازیکن خیلی متفاوت هستش:
437415.png
اونایی که میگن ویدال بازیسازی نمیتونه بکنه به آمارش نگاه بکنن به خیلی چیزها پی میبرن...

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
کاوانی به جای منچستریونایتد به عضویت چلسی درخواهد آمد

بنابه نوشته یک روزنامه چاپ بلژیک مهاجم اروگوئه‌ای‌ پاری‌سن‌ژرمن به جای رفتن به منچستریونایتد امکان دارد پیراهن یک تیم دیگر از لیگ برتر انگلیس را به تن کند.

به گزارش شفقنا ورزشی، روزنامه هتل‌لاتسه‌نیوز در گزارشی که سه‌شنبه (امروز) منتشر کرد، بحث خروج ادینسون کاوانی را از پاری‌سن‌ژرمن مطرح کرد.

این روزنامه نوشت کاوانی تصمیم خود را برای ترک پاریسی‌ها گرفته و به احتمال زیاد راهی لیگ برتر انگلیس می شود. البته از مدت‌ها قبل بحث انتقال او به منچستریونایتد مطرح بود اما ممکن است به جای رفتن به اولدترافورد، راه خود را به سمت لندن تغییر دهد و به عضویت چلسی درآید.

به نقل از فارس، این نشریه افزود نمایندگان تیم استمفمورد بریجی اکنون در حال رایزنی با این بازیکن هستند.

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
جرارد: امیدوارم رونی کاپیتان بعدی انگلیس باشد

کاپیتان پیشین تیم ملی انگلیس ابراز امیدواری کرد، بازوبند کاپیتانی این تیم پس از خداحافظی او به وین رونی، مهاجم منچستریونایتد سپرده شود.

به گزارش شفقنا ورزشی، خبر کناره‌گیری استیون جرارد از تیم ملی انگلیس تیتر اکثر روزنامه‌های امروز جزیره بوده است. به دنبال خداحافظی جرارد حالا همه در انتظار هستند تا کاپیتان جدید سه شیر از سوی سرمربی این تیم معرفی شود.

براساس اعلام روزنامه دیلی استار، پس از بازنشستگی کاپیتان تیم ملی انگلیس از بازی‌ها ملی حالا باید جانشین جدید او مشخص شود و در این بین به نظر می‌رسد شانس وین رونی، مهاجم اول سه شیر بیش از سایرین باشد.

بر اساس گزارش تسنیم، حتی جرارد هم امیدوار است تا روی هاجسون، سرمربی انگلیس بازوبند کاپیتانی تیمش را به رونی بسپارد. او در این خصوص اظهار داشت: به نظر من رونی این توانایی را دارد که بازوبند کاپیتانی انگلیس را بر بازویش ببندد و **** جدید جوانان این تیم باشد. رونی در من‌یونایتد هم این تجربه را داشته و فکر می‌کنم می‌تواند در تیم انگلیس هم این تجربه را به خوبی به نمایش بگذارد.

بالا